تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
با عرض سلام...
دوستان رسیور من استارست x95e . من پچ ورژن 1.92 از همین سایت گرفتم و نصب کردم...
اکثر کانالهایی که میخواستم باز شدن...مثل action, x.x.l, animaux , chasse & peche...
ولی d.o.r.c.e.l tv باز نشده...باید سافتکمشو نصب کنم یا دستی کد بدم؟
اگه باید دستی کدوشو وارد کنم لطفا راهنمایی کنید...چون بلد نیستم
با تشکر...
درود
دوست عزیز شما فقط باید اسم کانال رو عوض کنید تا باز بشه

mohamad--figo

کاربر
2009-09-01
30
68
با عرض سلام...
دوستان رسیور من استارست X95e . من پچ ورژن 1.92 از همین سایت گرفتم و نصب کردم...
اکثر کانالهایی که میخواستم باز شدن...مثل Action, x.x.l, Animaux , Chasse & Peche...
ولی D.o.r.c.e.l tv باز نشده...باید سافتکمشو نصب کنم یا دستی کد بدم؟
اگه باید دستی کدوشو وارد کنم لطفا راهنمایی کنید...چون بلد نیستم
با تشکر...
دوست من بارها و بارها گفته شد ولی این هم روش. باید در قسمت تنظیمات کانال نام کانال رو عوض کنید.(هرچی خواستین بزارین)مثلا dj-amoo-ss- ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان من ایکس 95 دارم دستگاه من وقتی روشن می کنم نه صدا و نه تصویر رو صفحه تلویزیون میاد در صورتی که روی پنل جلوی ریسیور میاد که کانال چنده و هر دو چراغ سبز و قرمز روشن هستش از طریق کابل هم آبگریت کردم جواب نداد از خروجی اسکارت گفتم بگیرم بازم تصویر نداد .دستگاه سالمه فقط نمی دونم چرا تصویر نمیده کمک کنید اگه میشه.

شما بعد از استارت لودر دکمه پاور جلوی رسیور روبادست فشار بده وبعدکلید پشت رسیور روبزن و تا دستگاه لود نکرده دکمه پاور رو ول نکن

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
دوستان کمک

سلام دوستان من رسیور x95usb دارم مشکل پیدا کردم
اینکه دستگاه روشن میشه ولی چراغ سبز رنگ روشن نمیشه
دیش و همه چی هم درسته امتحان کردم .
روی فلش برنامه پچ 1.92 بود که دادشم رفته بود به قسمت فلش و اونو آپدیت
کرده بود پیش از این که شمارش دستگاه تموم بشه و دستگاه آپدیت یشه و دوبازه بوت بشه . دستگاه رو خاموش کرده بود . ممنون میشم راهنمایی کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام دوستان من رسیور x95usb دارم مشکل پیدا کردم
اینکه دستگاه روشن میشه ولی چراغ سبز رنگ روشن نمیشه
دیش و همه چی هم درسته امتحان کردم .
روی فلش برنامه پچ 1.92 بود که دادشم رفته بود به قسمت فلش و اونو آپدیت
کرده بود پیش از این که شمارش دستگاه تموم بشه و دستگاه آپدیت یشه و دوبازه بوت بشه . دستگاه رو خاموش کرده بود . ممنون میشم راهنمایی کنید
دستگاه را با لودر آپ کنید
کلید پاور جلوی دستگاه را نگه دارید
لودر را اجرا کنید
دستگاه را با کلید پشت روشن کند
وقتی دستگاه شروع به شمارش کرد دکمه پاور جلوی دستگاه را رها کنید

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
دستگاه را با لودر آپ کنید
کلید پاور جلوی دستگاه را نگه دارید
لودر را اجرا کنید
دستگاه را با کلید پشت روشن کند
وقتی دستگاه شروع به شمارش کرد دکمه پاور جلوی دستگاه را رها کنید
با لودر چجوری آپ کنم چون من با فلش این کارو میکردم
کابلی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وارد منو نمیشه که usb کار کنه ممنون از راهنمائیت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با لودر چجوری آپ کنم چون من با فلش این کارو میکردم
کابلی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وارد منو نمیشه که usb کار کنه ممنون از راهنمائیت
دوست عزیز باید کابل rs232 داشته باشید و رسیور رو از طریق اون به کامپیوتر وصل کنید

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
متشکر از راهنمایی شما دوست عزیز لطفا اگه امکان دارد نحوه آپ کردن رو برام توضیح دهید کابل که زدم دیگه چیکار کنم با تشکر از شما

• Like

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
متشکر از راهنمایی شما دوست عزیز لطفا اگه امکان دارد نحوه آپ کردن رو برام توضیح دهید کابل که زدم دیگه چیکار کنم با تشکر از شما
درود
دوست عزیزشما لودر را اجرا کنید فایل رو انتخاب کرده سپس استارست رو زده بعد رسیور را روشن کنید

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
باسلام من یک دستگاه x97usbکه ازپشت است دارم نمیدونم برای باز کردن کانالهای کارتی ازچه نرم افزاری استفاده کنم

Milad_MR.Keys

کاربر
2010-09-28
14
34
33
باسلام من یک دستگاه x97usbکه ازپشت است دارم نمیدونم برای باز کردن کانالهای کارتی ازچه نرم افزاری استفاده کنم

برید لینک زیر و پچ مربوط به رسیورتان رو بریزید تا فرکانس های 11681 و 12692 و کانال Dorcel باز بشه

پچ جدید و رسمی استارست x95,97,230,250 ورژن 1.92 به تاریخ 27-9-2010 (
multipage.gif
1 2)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ariantk

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام من دستگاه x95 دارم ميخوام فيلم هايي كه از كامپيوتر دانلود كرد را بريزم فلش با رسيور نگاه كنم.تبديل ميكنم به فرمت mpeg1 كه پسوندش ميشه mpeg رسيور خوندن ميخونه اما صدا با تصوير هماهنگ نيست اگه ميشه بگين به چه فرمتي تبديل كنم و كانورتور مربوطه را هم معرفي كنيد ممنون ميشم

• Like

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
درود
شما از نرم افزاری که در لینک زیر است استفاده کنید
نرم افزار تبدیل فایلهای ts به mpeg برای رسیورهای استارست
مرسي اما شما متوجه منظور من نشدين!!!!!!!!! من فيلم از اينترنت دانلود ميكنم با فرمت avi كه رسيور ساپورتش نميكنه!! ميخوام با رسيور ببينم فيلم را اما نميشه. به mpeg تبديل ميكنم. ميخونه اما صدا با تصوير هماهنگ نيست! به ts هم تبديلش ميكنم حجم فيلم از 200 مگابايت به 3گيگ تغيير ميكنه!! بازم تصوير در تلويزيون بد ميشه!! به چه فرمتي و با چه كانورتوري تبديل كنم تا رسيور بدون مشكل پخش كنه؟؟؟

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
سلام من دستگاه x95 دارم ميخوام فيلم هايي كه از كامپيوتر دانلود كرد را بريزم فلش با رسيور نگاه كنم.تبديل ميكنم به فرمت mpeg1 كه پسوندش ميشه mpeg رسيور خوندن ميخونه اما صدا با تصوير هماهنگ نيست اگه ميشه بگين به چه فرمتي تبديل كنم و كانورتور مربوطه را هم معرفي كنيد ممنون ميشم

مرسي اما شما متوجه منظور من نشدين!!!!!!!!! من فيلم از اينترنت دانلود ميكنم با فرمت avi كه رسيور ساپورتش نميكنه!! ميخوام با رسيور ببينم فيلم را اما نميشه. به mpeg تبديل ميكنم. ميخونه اما صدا با تصوير هماهنگ نيست! به ts هم تبديلش ميكنم حجم فيلم از 200 مگابايت به 3گيگ تغيير ميكنه!! بازم تصوير در تلويزيون بد ميشه!! به چه فرمتي و با چه كانورتوري تبديل كنم تا رسيور بدون مشكل پخش كنه؟؟؟

مرسي محمود جان هر 2 برنامه را دانلود كردم در قسمت output چه فرمتي را انتخاب كنم؟
دوست عزیز فیلم های که از اینترنیت دانلود می کنی کیفیت شون خیلی بالا است (hd) و با هر فرمتی انجام بدهی فکر نمی کنم دستگاه شما پخش کنه

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
دوست عزیز فیلم های که از اینترنیت دانلود می کنی کیفیت شون خیلی بالا است (hd) و با هر فرمتی انجام بدهی فکر نمی کنم دستگاه شما پخش کنه
نه بابا همه 200 مگابايت بيشتر نيستن؟! 200 مگابايت كجاش با كيفيت؟

• Like

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
من فیلم های خیلی زیادی از اینترنت دانلود کردم اکثر کیفیت شون hd بود وبرای دیدن فیلم ها با هرنوع برنامه تبدیل وبا هرنوع فرمتی که بگی انجام دادم اما باز هم تصویر وصدا آنها یکی نیست با کامیوتر اینجوری چه برسه به ریسویر اما بماند هم حجمشون زیاده هم وقت تبدیل شون اما اگه کامپیوتر شما سیستم بالا باشه با برنامه kmplayr پخش کن وبی خیال ریسیور باش

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا