adel2009
مدیریت کل سایت
- 2009-06-15
- 10,502
- 47,860
این چی فیلم های هستند که با200 مگابایت تمام میشوندنه بابا همه 200 مگابايت بيشتر نيستن؟! 200 مگابايت كجاش با كيفيت؟
این چی فیلم های هستند که با200 مگابایت تمام میشوندنه بابا همه 200 مگابايت بيشتر نيستن؟! 200 مگابايت كجاش با كيفيت؟
دوست عزیز از آخرین نرم افزار استفاده کنید سعی کنید از طریق کامپیوتر پورت r232 آپدیت کنیدسلام
دوستان آیا برای مدل آیکلاس ایکس95 برنامه هست که پکیج بیس بازگشایی کنه با تشکر
سلام.من روی x95 برنامه اصلی کارخانه یعنی 1.44 را ریختم.کیفیت سیگنال 8 درصد برای تمام کانال ها افزایش یافت در صورتی که با نرم افزارهای جدید مثلا 1.93 به میزان 8 درصد افت سیگنال پیدا میکند.راه حل چیست؟
درودیعنی کسی نمی دونه چطوری مشکل رو حل کنم
سلام
من x95 دارم چند ماهه که وصلش نکردم . امروز که وصلش کردم قدرت سیم رو نشان نمی ده و سیگنال هم ندارم . دیش و سیم رو با یک دستگاه دیگه تست کردم مشکلی نداشت .
دستگاه رو ریست کردم دوباره حل نشد
پیدا کردم از منوی language زبان رو روی فرانسه تغییر بدین انگار از دیروز عوض شدهx95 منم صداش قطعه
درودسلام، من استارست 95 دارم. از دیروز صدای کانال درسل ریسیور من قطع شده. بقیه کانالهام صداشون وصله. از یه آشنا که ریسیور آیکلاس داره سوال کردم صدای این کانالش وصله. چکار باید بکنم؟ خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. ممنون
سلام
من x95 دارم چند ماهه که وصلش نکردم . امروز که وصلش کردم قدرت سیم رو نشان نمی ده و سیگنال هم ندارم . دیش و سیم رو با یک دستگاه دیگه تست کردم مشکلی نداشت .
دستگاه رو ریست کردم دوباره حل نشد
درودسلام
من دستگاه رو دادم به تعمیر کار درست شد فقط چندتا فرکانس سیگنال ندارند
12437 و 11316 و 10719 و 11200
بعد الان با سوئیچر امتحان می کنم بازم کار نمی کنه ولی با سیم مستقیم کار می کنه