تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز این سوال چندین بار پاسخ داده شده !! لطفا قبل از زدن پست همیشه سرچ کنید. این ایراد از برنامه هست. یا باید ورژن جدید تر رو نصب کنید که در انجمن موجود هست (1.84) یا باید با این مشکل بسازید!

khafan7line

کاربر
2010-01-06
4
2
سلام من ورژن 1.84 رو ریختم روی x95 الان از 3جهتی که داشتم هاتبرد سیگنال نداره چند بار اومد و قطع شد ولی الان دیگه سیگنال نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟

ال ان بی و تمام اتصالات هم سالمه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من ورژن 1.84 رو ریختم روی x95 الان از 3جهتی که داشتم هاتبرد سیگنال نداره چند بار اومد و قطع شد ولی الان دیگه سیگنال نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟

ال ان بی و تمام اتصالات هم سالمه
با درود دوست گرامي
بهتره يكبار منوي تنظيمات ماهواره ها راچك كنيد تنظيمات سوييچر با شماره هاي ورودي سيم هاي انتن شما درست هستند؟
در نهايت ميتوانيد دستگاه را ريست كرده وتك تك انتن ها را وصل وسرچ كنيد بعد سوييچر را طبق ورودي معرفي شده در منوي تنظيمات نصب كنيد:eek:k:

آخرین ویرایش:

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام. من دستگاه x95usb دارم. ولي نميدونم چه طور كدهاي دستي رو وارد كنم اگه ميشي منو راهنمايي كنين ممنون ميشم.

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
آموزش وارد كردن كد دستي به ريسيورهاي x95 و مدلهاي مشابه

سلام. من دستگاه x95usb دارم. ولي نميدونم چه طور كدهاي دستي رو وارد كنم اگه ميشي منو راهنمايي كنين ممنون ميشم.

برای دسترسی به صفحه کد دهی از به ترتیب زیر عمل نمایید
ابتدا Menu > Stb Settingرا بزنید

وارد قسمت manual key شوید و یا با استفاده از کلید های میانبر info +3 وارد این قسمت شوید

حال در قسمت بالا سیستم کد گذاری را که کد کانال مورد نظر در آن سیستم قرار دارد را با دکمه های چپ و راست مربوط به صدا روی کنترل را انتخاب نمایید
ا
روی کد قدیمی کانال مورد نظر بروید ( در صورت وجود نداشتن کد قبلی برای کانال با زدن دکمه سبز یک خط برای کد جدید ایجاد نماید )سپس مانند تصویر با زدن دکمه قرمز وارد ادیت کدها شوید

بخش اول شش عدد دارد که مربوط به پروایدر است که در قسمت اول کدی که دریافت نموده اید قرار دارد و سپس ایندکس آن که دو عدد می باشد قرار دارد و در قسمت بعدی باید کدها را در دو خط وارد نمایید
برای نمونه کد کانال tv globo در هاتبرد را در تصویر نمایش داده ام
برای وارد کردن اعداد از اعداد روی کنترل و برای وارد کردن حروف از دکمه های بالا و پایین کانال روی کنترل استفاده و در سمت چپ با قرار گرفتن روی حرف مورد نظر Ok را فشار دهید تا حرف وارد شود
پس از وارد کردن کد ها روی ok رفته و دکمه Ok روی کنترل را فشار دهید تا کدها ذخیره شوند
سپس exit کنید

حال روی کانال مورد نظر بروید و چند لحظه صبر نمایید تا باز شود

اگر موفق به باز کردن با خاموش و روشن کردن روی کانال نشدید با زدن دکمه های inf0+1 وارد اطلاعات سیستم کد گذاری می شوید و چک کنید که تیک روی همان سیستمی باشد که کد مورد نظر را وارد کردید
برای دیدن کد فعال در شبکه هم از کلید های info+0 استفاده نمایید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
ببخشيد من عكس ها رو نميبينم.
اگه ميشه عكس ها رو هم بگذاري خيلي خيلي ممنون مي شم.
مرسي.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
از فونت مناسب استفاده کنید!
ارسال با فونت درشت باعث دیر لود شدن صفحه وعدم دسترسی کاربران که اینترنت دایال اپ دارند به تاپیک ها خواهدشد.

ahmadreza_ab2002

کاربر
2006-10-28
8
12
با سلام . صدای شبکه های 11727 سینک نیست . برای حل این مورد راهی وجود دارد ؟ (دستگاه ایکس 90 )

sami.rap

کاربر
2008-09-25
15
8
با سلام
دوستان من یک مشکل تازه ای برام پیش اومده
استارست ایکس 95 روی بوت گیر کرده قبلا با پچ قدیمی مشکل رفع میشد اما الان رسیور درست آپگرید میشه اما در نهایت روی end _ گیر میافتد و صبر کردن بخود اشت اگه هم از کلید پشت رسیور خاموش و روشن کنم باز مشکل بوت هستش فایل بوت میزنم با مشکل a000 پیش میاد برنامه کارخانه میزنم با روی پنل حرف e024 میاید خواهش میکنم کمک کنید دارم دیوانه میشم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام
دوستان من یک مشکل تازه ای برام پیش اومده
استارست ایکس 95 روی بوت گیر کرده قبلا با پچ قدیمی مشکل رفع میشد اما الان رسیور درست آپگرید میشه اما در نهایت روی end _ گیر میافتد و صبر کردن بخود اشت اگه هم از کلید پشت رسیور خاموش و روشن کنم باز مشکل بوت هستش فایل بوت میزنم با مشکل a000 پیش میاد برنامه کارخانه میزنم با روی پنل حرف e024 میاید خواهش میکنم کمک کنید دارم دیوانه میشم

با سلام دوست عزيز
شما با روش دستگاه به دستگاه ريسيورتون رو پروگرام كنيد

به اين طريق كه با كابل پورت (r232) دستگاه هارو به هم وصل كنيد دستگاه خودتون رو از كليد پشت خاموش كنيد از منوي دستگاه سالم رو نصب رفته گزينه انتقال نرم افزار را بازكنيد و گزينه (نرم افزار اصلي را انتقال بده ) را ميزنيد
و بلافاصله دستگاه خودتون رو روشن كنيد صبر كنيد تا دستگاهتون برنامه را لود كند

موفق باشيد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shabbo

shabbo

کاربر
2009-09-12
6
5
سلام دوستان من از هارد اکسترنال 1ترابایتی استفاده میکنم وتا حالا مشکلی ندا شتم حالا بعد از زدن برنامه جدید وباز شدن کانالهای 11727 دیگه از کانالهای کارتی ظبط نمیکنه وقتی رکورد رو میزنی تصویر استب میشه ودیگه هیچ کاری نمیکنه رسیورم مدل x95 هستش لطفا راهنمایی کنید با تشکر

• Like

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
برنامه استارکام بریز مشکل حل میشه

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام دوستان من از هارد اکسترنال 1ترابایتی استفاده میکنم وتا حالا مشکلی ندا شتم حالا بعد از زدن برنامه جدید وباز شدن کانالهای 11727 دیگه از کانالهای کارتی ظبط نمیکنه وقتی رکورد رو میزنی تصویر استب میشه ودیگه هیچ کاری نمیکنه رسیورم مدل x95 هستش لطفا راهنمایی کنید با تشکر

منظورتون چه شبکه های کارتی هست؟ اگر منظورتون شبکه های غیر اخلاقی هست که این برنامه عمدا اینگونه برنامه ریزی شده که از اکثر شبکه های غیر اخلاقی ضبط نکنه. اما اگر با همه شبکه های کارتی مشکل پیدا کردید یکبار برنامه اورجینال رو بدید و امتحان کنید

my doom

کاربر
2010-01-18
1
1
23
سلام خسته نباشید من میخواستم کانال idman آذربایجان را بازکنم ولی هر کاری میکنم کانال کارتی نمی شود که من کد را وارد کنم هنگام فوتبال که کانال کد میشود کانال را پاک می کنم بعد سرچ به صورت کارتی می کنم کانال کارتی نمیشود دستگاه x95 خواهش میکنم کمکم کنید

• Like

salary

کاربر
2008-01-04
5
15
من دستگاه استارست x95 دارم براي ضبط كردن كانالهاي غير كارتي هيچ مشكلي ندارم ولي وقتي ميخوام يك كانال كارتي رو ضبط كنم تصوير ثابت مي مونه و دستگاه شروع به ضبط ميكنه ولي وقتي ميخوام فايل ضبط شده رو نگاه كنم فقط صفحه سياه رو نشون ميده.
اگه از دوستان كسي مشكل رو مي دونه لطفا كمك كنه
ممنون ميشم

دوست عزیز احتمالا مشکل شما از پجی است که ریخته اید دوباره با اخرین پج ابگرید کن حل میشه :in_love:

• Like

hoshdar

کاربر
2010-01-20
1
1
40
من x95 usb کانلهای pg وpb سایروس رو باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ولینک دانلود پچ یا سفتکمش رو برام رو سایت بزارید.. سپاس گذارم

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
من x95 usb کانلهای pg وpb سایروس رو باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ولینک دانلود پچ یا سفتکمش رو برام رو سایت بزارید.. سپاس گذارم

با سلام دوست عزيز

اين كانالها سافتكام لازم ندارن شما يه بار دستگاهتون رو با آخرين نرم افزار آپگريد كنيد اين كانالها باز ميشن

اينم لينك براي دانلود برنامه

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=29786

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mnkh

hamid0299

کاربر
2010-01-22
3
4
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان گرامی
آیا مشکل نیامدن تصویر در زمان بوت سیستم رفع شده ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا