Supervisor
کاربر افتخاری
- 2007-09-21
- 385
- 1,311
دوست عزیز این سوال چندین بار پاسخ داده شده !! لطفا قبل از زدن پست همیشه سرچ کنید. این ایراد از برنامه هست. یا باید ورژن جدید تر رو نصب کنید که در انجمن موجود هست (1.84) یا باید با این مشکل بسازید!
با درود دوست گراميسلام من ورژن 1.84 رو ریختم روی x95 الان از 3جهتی که داشتم هاتبرد سیگنال نداره چند بار اومد و قطع شد ولی الان دیگه سیگنال نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟
ال ان بی و تمام اتصالات هم سالمه
سلام. من دستگاه x95usb دارم. ولي نميدونم چه طور كدهاي دستي رو وارد كنم اگه ميشي منو راهنمايي كنين ممنون ميشم.
با سلام . صدای شبکه های 11727 سینک نیست . برای حل این مورد راهی وجود دارد ؟ (دستگاه ایکس 90 )
با سلام
دوستان من یک مشکل تازه ای برام پیش اومده
استارست ایکس 95 روی بوت گیر کرده قبلا با پچ قدیمی مشکل رفع میشد اما الان رسیور درست آپگرید میشه اما در نهایت روی end _ گیر میافتد و صبر کردن بخود اشت اگه هم از کلید پشت رسیور خاموش و روشن کنم باز مشکل بوت هستش فایل بوت میزنم با مشکل a000 پیش میاد برنامه کارخانه میزنم با روی پنل حرف e024 میاید خواهش میکنم کمک کنید دارم دیوانه میشم
سلام دوستان من از هارد اکسترنال 1ترابایتی استفاده میکنم وتا حالا مشکلی ندا شتم حالا بعد از زدن برنامه جدید وباز شدن کانالهای 11727 دیگه از کانالهای کارتی ظبط نمیکنه وقتی رکورد رو میزنی تصویر استب میشه ودیگه هیچ کاری نمیکنه رسیورم مدل x95 هستش لطفا راهنمایی کنید با تشکر
با سلام دوست عزيز
شما يك بار اين كانالهاي رو پاك كنيد دوباره سرچ كنيد .
من دستگاه استارست x95 دارم براي ضبط كردن كانالهاي غير كارتي هيچ مشكلي ندارم ولي وقتي ميخوام يك كانال كارتي رو ضبط كنم تصوير ثابت مي مونه و دستگاه شروع به ضبط ميكنه ولي وقتي ميخوام فايل ضبط شده رو نگاه كنم فقط صفحه سياه رو نشون ميده.
اگه از دوستان كسي مشكل رو مي دونه لطفا كمك كنه
ممنون ميشم
من x95 usb کانلهای pg وpb سایروس رو باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ولینک دانلود پچ یا سفتکمش رو برام رو سایت بزارید.. سپاس گذارم