تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
ممنون از سایت خوبتون
من رسیور استارست x97 دارم برنامه اشتباهی بهش تزریق کردم
و
الان هم بدون استفاده از کلیدی boot شده و هیچ صفحه ای باز نمی کنه
اگه راهی هست بگین؟

ممنون دوست عزيز اين سايت متعلق به شماست .

شما آخرين برنامه مدل دستگاهتون رو از سايت دانلود كنيد با كابل پورت اون رو به كامپيوتر وصل كنيد لودري كه داخل پوشه است را اجرا كنيد گزينه استارت را بزنيد و بلافاصه دستگاه را از كليد پشت روشن كنيد و صبر كنيد تا برنامه رو دستگاه لود شود .
اينم تا پيك مربوط به نرم افزار

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30463

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: vahid_hz

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام خدمت دوستان من يك ريسيور x95 دارم ريسيور اصلا نيرو نداره اينگاه كه سيم ديش بهش وصل نيست با يك دستگاه ديگه امتحان كردم جواب داد هم سيم سالمه هم ال ان بي مشكل از دستكاه هستش اگه راهنمائي كنيد ممنون ميشم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام خدمت دوستان من يك ريسيور x95 دارم ريسيور اصلا نيرو نداره اينگاه كه سيم ديش بهش وصل نيست با يك دستگاه ديگه امتحان كردم جواب داد هم سيم سالمه هم ال ان بي مشكل از دستكاه هستش اگه راهنمائي كنيد ممنون ميشم

با سلام دوست عزيز

شما در قسمت نصب چك كنيد ببينيد كه قدرت ال ان بي رو خاموش نكردين و در آخر سر هم تنظيم كارخانه كنيد اگه دوباره همين جوري بود به احتمال زياد مشكل از تيونر دستگاه است و بايد مشكل خودتون رو در قسمت سخت افزاري مطرح كنيد .

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
دوست عزیز علاجش فقط بازگشت به تنظیم اولیه است من دستگاه خودم اینطور شده بود با این کار درست شد اشکال از تیونر فکر نکنم باشه.

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام دوستان تنظيمات كارخانه زدم پچ جديد زدم پچ قيدمي زدم ولي نشد كه نشد همه چي دستگاه خوب كار ميكنه فقط نيرو ندارم.به نظر من از تيونر نيست.

MOHAJER10

کاربر
2010-02-23
1
1
44
برگردوندن ماهواره حذف شده

سلام.ماهواره من x95 است.وقتي به تنظيمات كارخونه برش گردوندم ماهواره ku intelsat از ليست ماهواره ها حذف شده.لطفا كسي بگه چطور ميشه برش گردونم؟ممنون

zalooo

کاربر
2010-01-22
19
23
44
باسلام من یک ایکس 97 دارم بعد از بعد از اپگرید کردن رسیور بالا نمیاد و روی پنل جلوی رسیور کلمه بوت اومده ودیگه هیچ برنامه ای رو از طریق کابل قبول نمیکنه چیکار کنم درست بشه باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام من یک ایکس 97 دارم بعد از بعد از اپگرید کردن رسیور بالا نمیاد و روی پنل جلوی رسیور کلمه بوت اومده ودیگه هیچ برنامه ای رو از طریق کابل قبول نمیکنه چیکار کنم درست بشه باتشکر
با درود دوست گرامي
فايل نرم افزار1.72 را براي شما پيوست كردم انرا از طريق كام انتقال بدهيد اول نرم افزار را استارت كنيد
بعد دكمه پاور را از جلورسيور نگه داريد وكليد پشت را روشن كنيد وتا انتقال شروع نشده انرا ازاد نكنيد
بعد ورژن1.87 را بزنيد واز نرم افزارهاي متفرقه 230و95 براي اين دستگاه استفاده نكنيد:busted_red:

پیوست‌ها

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
با سلام به دوستان عزيز من رسيور x95 usb دارم و بوسيله يك هارد اينترنال مكستور فيلم ظبط ميكنم ولي متاسفانه وقتي فيلمها رو ريكورد ميكنم زير صفحه اطلاعات درحال ضبط مينويسد مثلا IRIBTV1[MAX 1024.0MB] يعني مازيمم يك گيگابايت ظبط ميشود و من اگر بيشتر از 1 گيگابايت فيلم ضبط كنم فيلم ضبط شده قاطي ميكند يعني وقتي فيلم را ذخيره ميكنيم اول فيلم ذخيره شده به آخر فيلم و آخر فيلم به وسط فيلم نمايش داده ميشود و شايد هم بعضي از قسمتهاي فيلم پاك شده باشد ميخواستم بدانم فقط رسيور من اينطوري هست يا همه رسيورهاي اين مدل مشكل را دارند و اگر راحلي براي اين مشكل هست لطفا ذكر كنيد مشكرم

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
در این مورد مدیران ما احتمالا شما را راهنمایی میکنند. اما خیلی از دستگاه ها توان ضبط یک تیکه را تا اندازه محدودی دارند. حتی دوربینهای عکاسی بسیار قدرتمند کنون با وجود حافظه زیاد فقط 4 گیگابایت یک تیکه ضبط می کند حالا شما هر چند مموری که داشته باشید!
ممکنه استارست x95 هم بیش تر از 1 گیگابایت به صورت یک تیکه را پشتیبانی نکنند. شما میتوانید یکبار stop کنید و ادامه آن را ضبط کنید و البته به شخص روی خود استارست تست نکردم اما شما می توانید روی یک فلش جنس خوب هم امتحان کنید اگر باز هم سر یک گیگابایت به هم خورد بدونید هارد شما مشکلی نداره اما اگر بیشتر هم ضبط کرد بدونید هارد شما با استارست سازگاری ندارد نه اینکه هاردتان خراب باشد فقط عدم سازگاری است. در بیشتر دستگاه هایی که usb می خورند قید شده هارد های اکسترنال حجم بالا ممکن است توسط دستگاه ساپورت نشوند...
در ضمن نمی دونم چرا اکثر جاها کلمه "ضبط" رو به اشتباه می نویسند"ظبط". اما این کلمه اشتباست و صحیح آن با "ض" می باشد
موفق باشید

آخرین ویرایش:

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
در این مورد مدیران ما احتمالا شما را راهنمایی میکنند. اما خیلی از دستگاه ها توان ضبط یک تیکه را تا اندازه محدودی دارند. حتی دوربینهای عکاسی بسیار قدرتمند کنون با وجود حافظه زیاد فقط 4 گیگابایت یک تیکه ضبط می کند حالا شما هر چند مموری که داشته باشید!
ممکنه استارست x95 هم بیش تر از 1 گیگابایت به صورت یک تیکه را پشتیبانی نکنند. شما میتوانید یکبار stop کنید و ادامه آن را ضبط کنید و البته به شخص روی خود استارست تست نکردم اما شما می توانید روی یک فلش جنس خوب هم امتحان کنید اگر باز هم سر یک گیگابایت به هم خورد بدونید هارد شما مشکلی نداره اما اگر بیشتر هم ضبط کرد بدونید هارد شما با استارست سازگاری ندارد نه اینکه هاردتان خراب باشد فقط عدم سازگاری است. در بیشتر دستگاه هایی که usb می خورند قید شده هارد های اکسترنال حجم بالا ممکن است توسط دستگاه ساپورت نشوند...
در ضمن نمی دونم چرا اکثر جاها کلمه "ضبط" رو به اشتباه می نویسند"ظبط". اما این کلمه اشتباست و صحیح آن با "ض" می باشد
موفق باشید
با تشكر از مدير محترم من فقط اين را ذكر كنم كه هارد من اينترنال 80 گيگابايت مكستور بوده و بوسيله تبديل كننده usb به رسيور متصل است و هارد را به 20 گيگ تقسيم كردم و هر چقدر بخوام ميتونم ريكورد كنم مثلا دو گيگ به صورت يه تيكه ولي همون يه تيكه قاطي ميكنه و درمورد غلط املاي چشم من زياد فارسي بلد نيستم سعي ميكنم درست بنويسم و اگر اشتباهي شد لطفا به بزرگواري شما دوست عزيز ببخشيد :dast::dast::dast:

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
دو روز هستش اعصابم با رسيور x95 خورد شده!!!!من 4 جهت دارم كه با مچينگ(سوئيچر) آنها را مي گيرم.مشكلم اينه كه از اين 4 جهت فقط 2 جهت رو مچينگ مي گيره!!از تنظيم 4 ديش مطمئنم(خودم تك تك آنها را به رسيور زده و تنظيم دقيق كرده ام)ولي وقتي به مچينگ مي زنم فقط 2 جهت از اين 4 جهت مي گيرند.مشكل چيست؟؟!!با سه مچينگ هم امتحان كرده ام و باز همين مشكل را دارم!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دو روز هستش اعصابم با رسيور x95 خورد شده!!!!من 4 جهت دارم كه با مچينگ(سوئيچر) آنها را مي گيرم.مشكلم اينه كه از اين 4 جهت فقط 2 جهت رو مچينگ مي گيره!!از تنظيم 4 ديش مطمئنم(خودم تك تك آنها را به رسيور زده و تنظيم دقيق كرده ام)ولي وقتي به مچينگ مي زنم فقط 2 جهت از اين 4 جهت مي گيرند.مشكل چيست؟؟!!با سه مچينگ هم امتحان كرده ام و باز همين مشكل را دارم!!
با درود دوست گرامي
شما در منوي تنظيمات انتن دايسيك1.0 را براي 4ديش با دقت تنظيم ومعرفي كنيد دقت كنيد ورودي تكراري ست نشود
دايسيك1.1 حتما غير فعال باشد
از ليست كانالهاي اماده استفاده نكنيد
سيمهاي منتهي به سوييچر را در محل سرفيش بدقت تست كنيد اتصال نداشته باشد:eek:k:

• Like

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
با درود دوست گرامي
شما در منوي تنظيمات انتن دايسيك1.0 را براي 4ديش با دقت تنظيم ومعرفي كنيد دقت كنيد ورودي تكراري ست نشود
دايسيك1.1 حتما غير فعال باشد
از ليست كانالهاي اماده استفاده نكنيد
سيمهاي منتهي به سوييچر را در محل سرفيش بدقت تست كنيد اتصال نداشته باشد:eek:k:
دوست عزيز،تمامي اين موارد رو چك كردم و درست بوده!!جهتهاي من بترتيب 1(اينتلست)،2(يوتلست)،3(نيلست) و 4(هاتبرد )مي باشد كه در سوئيچر من جهتهاي 1 و 4 روبروي هم و 2 و 3 نيز روبروي هم هستند.مشكلي كه من دارم اين است كه از اين جهتهاي روبرو فقط يك جهت مي گيرد!!!!و جهت ديگر سيگنال ندارد در صورتيكه كاملا“ از تنظيم بودن ديش و همين واردي كه شما گفتيد مطمئنم.يعني از بين 2 و 3 فقط 3 مي گيرد و 2 سيگنال ندارد و از بين 1و 4 هم فقط 1 مي گيرد و 4 سيگنال ندارد!!!نكته جالب اينست كه در جهت اينتلست و فركانس 11555،سيگنال 77 است ولي هيچ كانالي نمي گيرد!!وقتي روي اين فركانس سرچ مي كنم كانالهاي فركانس 11566 روي هاتبرد را مي دهد و نكته جالب اينكه خود ماهواره هاتبرد سيگنال نمي دهد!!!!

• Like

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دوست عزيز،تمامي اين موارد رو چك كردم و درست بوده!!جهتهاي من بترتيب 1(اينتلست)،2(يوتلست)،3(نيلست) و 4(هاتبرد )مي باشد كه در سوئيچر من جهتهاي 1 و 4 روبروي هم و 2 و 3 نيز روبروي هم هستند.مشكلي كه من دارم اين است كه از اين جهتهاي روبرو فقط يك جهت مي گيرد!!!!و جهت ديگر سيگنال ندارد در صورتيكه كاملا“ از تنظيم بودن ديش و همين واردي كه شما گفتيد مطمئنم.يعني از بين 2 و 3 فقط 3 مي گيرد و 2 سيگنال ندارد و از بين 1و 4 هم فقط 1 مي گيرد و 4 سيگنال ندارد!!!نكته جالب اينست كه در جهت اينتلست و فركانس 11555،سيگنال 77 است ولي هيچ كانالي نمي گيرد!!وقتي روي اين فركانس سرچ مي كنم كانالهاي فركانس 11566 روي هاتبرد را مي دهد و نكته جالب اينكه خود ماهواره هاتبرد سيگنال نمي دهد!!!!

سلام:dast:
شما با یک سوثیچ دیگه امتحان کن که مارکش حتمن فرق کنه:eek:ky:
سویچهای جدید با 97-95 مشکل دارن
من کلی تازگیها به این مشکل برخوردم

saeed.dll

کاربر
2010-01-17
5
3
با سلام

مشکل ظبط و رکورد دارم هر چی برنامه جدید میریزم مشکل حل نمیشه ( مکث زیاد داره )

برنامه از ورژن 1.74 تا 1.86 میزنم بازم مشکل مکث هنگام ظبط تصاویر دارم

چکار کنم ؟؟

دیگه خسته شدم - بطوریکه در یک شو 5 دقیقه ای تفاوت 3 دقیقه ای میرسم .....
رسیور من x97 یو اس بی از پشت میخوره

به توصیه یکی از دوستان فلش مموری تعویض کردم درست شد

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
همانطور که دوستمون گفتند حتما با یک فلش دیگه تست کنید. درضمن در زمان شروع ضبط معمولا تا 10 ثانیه هم گاهی طبیعی هست که تصویر مکث کنه البته این زمانی که مکث میشه تصویر داره به صورت معمول ضبط میشه و بعد که ببینیم درست و از اول ضبط شده.
انگار غلط نوشتن کلمه ضبط عمومی شده. دوست عزیز ضبط به حرف ض نوشته میشه.
اگر دیدید که با فلش دیگر هم مشکل پابرجا بود و با توجه به اینکه برنامه های مختلف هم تست کردید دیگه ایراد از خود دستگاه هست. البته فلش رو از مارک دیگه تست کنید و از جنس خوب هم باشه مانند ترانسند یا کینگستون یا سونی یا توشیبا ....می تونید یک بار برنامه اورجینال هم بدید تست کنید. تو همین بخش برنامه اورجینال هم هست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

skytotti

کاربر
2008-05-24
5
7
با سلام به بروبچ ایران ماهواره به خصوص علی آقا. یه سوال داشتم نمیشه برای امنیت بیشتر پسورد استارست ایکس 95 رو شش رقمی کنید.مثل استارست 550 ممنون

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام به بروبچ ایران ماهواره به خصوص علی آقا. یه سوال داشتم نمیشه برای امنیت بیشتر پسورد استارست ایکس 95 رو شش رقمی کنید.مثل استارست 550 ممنون

با سلام دوست عزيز نه متاسفانه فعلا چنين كاري غير ممكنه :sadwalk:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: skytotti

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام
بر دوستان عزيز و زحمت كش بخش استارست
من چند مدتي هست كه وارد قسمت استارست شدم و از صفحه موجود در قسمت استارست بازديد كردم
ولي هنوز فرق بين اين سه گزينه رو متوجه نشدم اگه ميشه كسي توضيح بده ممنون ميشم
1.نرم افزار
2.سافتكم
3.پچ
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا