تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
درود
دوست عزیز شما تنظیمات سویچ را درست کنید
منو - نصب - نصب دستگاه - sisqc1.0
شماره ال انبی رو برای هر ماهواره تنظیم کن
در ضمن برای فرکانس هایی که گفتی امکان داره دیش تنظیم نباشه یا ال ان بی مشکل داشته باشه

این کار ها رو انجام دادم فایده نداشت
تنظیم بودن دیش رو با یک دستگاه دیگه تست کردم مشکلی نداشت ولی تو این دستگاه سیگنال ندارند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

rez shiz

کاربر
2010-11-01
1
1
48
تو یوتل ست تعدادی از کانال ها بیشتر اوقات دچار ************** می شن دی صورتی که بقیه کانال ها همیشه درستن.

• Like

cat24h

کاربر
2008-07-16
30
41
با سلام چند روز است که فرکانس 10719 در دو جهت نایل ست و هاتبرد در هردو قطع شده است و دیش و ال را چک کردم فایده نداشت.در ضمن 1 ماه است که فرکانس 10723 هاتبرد هم قطع و وصل میشود.مشکل چیست؟چطوری درستش کنم؟

mehdi_z

کاربر
2008-05-12
21
22
اموزش اضافه کردن ماهواره جدید به x97

با سلام
لطفا روش اضافه کردن ماهواره های جدید مثل اینتلست 1002 را توضیح دهید

مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام چند روز است که فرکانس 10719 در دو جهت نایل ست و هاتبرد در هردو قطع شده است و دیش و ال را چک کردم فایده نداشت.در ضمن 1 ماه است که فرکانس 10723 هاتبرد هم قطع و وصل میشود.مشکل چیست؟چطوری درستش کنم؟
با درود
مشکل شما مربوط به بارازیت منطقه ای هست روی فرکانس 10721 دبلیو3 که برروی ماهواره های دیگه هم تاثیر میزاره
?????????????

لطفا راهنمایی کنید
دوست گرامی شما ماهواره های موجود را چک کنید اگر درلیست نبود روی یک ماهواره دیگر که استفاده نمیکنید مثلا دبلیو1 فرکانس های ان ماهواره را وارد وسرچ کنید چون ماهواره های متفرقه فرکانس های زیادی ندارند.:eek:k:

مارشال

کاربر
2008-12-24
1
1
41
سلام دوستان ايا نرم افزاري هست كه عكس بك گراند را در رسيورx97usbاز پشت عوض كنه وعكس دلخواه خود را بگزاريم.با تشكر

• Like

homan2

کاربر
2010-01-20
19
52
این مستر کد(کد مادر) ریسور x95 استارست خیلی مسخره است عملا قفل گذاری روی این ریسیور از بین رفته است یک بچه هم میتونه 9876 را وارد کنه!!!!!!!
آیا راهی برای عوض کردن این مستر کد هست؟؟ واقعا نیاز هست

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
این مستر کد(کد مادر) ریسور x95 استارست خیلی مسخره است عملا قفل گذاری روی این ریسیور از بین رفته است یک بچه هم میتونه 9876 را وارد کنه!!!!!!!
آیا راهی برای عوض کردن این مستر کد هست؟؟ واقعا نیاز هست

در حا ل حاضر اين امكان وجود ندارد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: homan2

amir20002000

کاربر
2010-11-09
8
6
HDMI out of range در RX-97

با سلام
من به یه مشکل اساسی برخوردم
رسیورو به وسیله کابل HDMI متصل کردم به مانیتور LG 2261 همه چی روبراهه و صدا وتصویر هم هست اما یه ارور اون وسط اومده و نمیره.
زده
HDMI
OUT OF RANGE
15.6KHz / 50Hz

یه دفعه Iclass 9797 رو متصل کردم مثل همین ارور داد اما رو ریموت کنترلش یه دکمه داشت که اسمش فکر کنم Video option بود و وقتی میزدم مینوشت 576p و این ارور لعنتی میرفت.
به نظرتون میشه درستش کرد؟
S/W هم 1.48 هست

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
مشکل در x230

خدمت مدیریت محترم بخش استار ست سلام عرض میکنم من یک مشکل با دستکاه x230 دارم .این دستگاه رو وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه هیچ مشکلی نداره بعد از چند دقیقه دستکاه ریست می شه .من دستگاه رو توسط لودر و فایل کارخانه اپ کردم بعد با اخرین ورژن هم اپدیت کردم . مشکل ریست شدنش برطرف شده ولی بعد از چند دقیقه روشن موندن no video می زنه ودیگه باید حتما دستگاه رو از دکمه پشت خاموش کرد

خلاصه دیگه نمی دونم چیکار کنم اگه کمک کنید ممنون میشم:dast: 

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

خدمت مدیریت محترم بخش استار ست سلام عرض میکنم من یک مشکل با دستکاه x230 دارم .این دستگاه رو وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه هیچ مشکلی نداره بعد از چند دقیقه دستکاه ریست می شه .من دستگاه رو توسط لودر و فایل کارخانه اپ کردم بعد با اخرین ورژن هم اپدیت کردم . مشکل ریست شدنش برطرف شده ولی بعد از چند دقیقه روشن موندن no video می زنه ودیگه باید حتما دستگاه رو از دکمه پشت خاموش کرد

خلاصه دیگه نمی دونم چیکار کنم اگه کمک کنید ممنون میشم:dast:
سيم دستگاه را مستقيم به يك ال ان بي ديگر بدون سوييچ وصل كنيد اگر مشكل همچنان پا برجا بود ايراد سخت افزاري كه اطلاعات در بخش تعميرات موجود است

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام من دستگاه x95usb دارم .اول که مشکل boot داشت .بعد ازاینکه پچ کارخانه ای رو با کابل بهش دادم و تعداز اونم پچ 1.93روبا usb دادم حالا مشکل نه تنها رفع نشده بلکه شکل جدیدتری پیدا کرده .
به اینصورت که :اگه مدت زیادی برق دستگاه (از کلید پشتش)قطع باشه وبخواهیم روشن کنیم تا چندین باراول روی کلمه boot ریستارت میکنه و کم کم از این حالت رد میشه وبه مرحله بعدی که تصویر باشه فقط کمتر 1 ثانیه تصویر میاد ومجداریستاذت میشه .این عمل شاید 10 الی 20مرتبه تکرار میشه وهر بار مدت زیادی تصویر میمونه .ودر انتها دیگه تصئیر باقی میمونه ودر عوض بعضی وقتها که کانل رو عوض میکنیم صدا هست ولی تصویر نیست .وباید باز کانال چند بار عوض کنیم تا تصویر اون کانال هم بیاد .
مثل اینکه خیلی طولانی شدو حوصلتون سر میره .ببخشید .لطفا راهنمایی کنید !

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام من دستگاه x95usb دارم .اول که مشکل boot داشت .بعد ازاینکه پچ کارخانه ای رو با کابل بهش دادم و تعداز اونم پچ 1.93روبا usb دادم حالا مشکل نه تنها رفع نشده بلکه شکل جدیدتری پیدا کرده .
به اینصورت که :اگه مدت زیادی برق دستگاه (از کلید پشتش)قطع باشه وبخواهیم روشن کنیم تا چندین باراول روی کلمه boot ریستارت میکنه و کم کم از این حالت رد میشه وبه مرحله بعدی که تصویر باشه فقط کمتر 1 ثانیه تصویر میاد ومجداریستاذت میشه .این عمل شاید 10 الی 20مرتبه تکرار میشه وهر بار مدت زیادی تصویر میمونه .ودر انتها دیگه تصئیر باقی میمونه ودر عوض بعضی وقتها که کانل رو عوض میکنیم صدا هست ولی تصویر نیست .وباید باز کانال چند بار عوض کنیم تا تصویر اون کانال هم بیاد .
مثل اینکه خیلی طولانی شدو حوصلتون سر میره .ببخشید .لطفا راهنمایی کنید !

مشکل سخت افزاری دوست عزیز. به تعمیرکار مراجعه کنید

o.niazi

کاربر
2010-09-03
13
27
من هم با 9797 و lcd که xvision بود به همین مشکل برخوردم !

• Like

wbs_wns

کاربر
2010-11-12
3
3
دوستان سلام
من آخرین پچ x90 رو به تاریخ 18/10/2010 گرفتم این پچ کجا رو باز میکنه؟این همون پچیه که دورسل رو با تغییر نام باز میکرد؟؟یا جدید تره؟
چرا حرفی از X90 نیست؟ هیچکی نداره؟
ممنون

• Like

wbs_wns

کاربر
2010-11-12
3
3
دوستان من از صفحه 100 تا اینجا رو خوندم حتی یک بار هم اسمی از x90 نیومده بود؟؟ اتفاقی افتاده؟نکنه کلا اشتباهی دارم میخونم؟

• Like

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
دوستان من از صفحه 100 تا اینجا رو خوندم حتی یک بار هم اسمی از x90 نیومده بود؟؟ اتفاقی افتاده؟نکنه کلا اشتباهی دارم میخونم؟
با سلام
نه دوست من شما اشتباه نکردین
این همون برنامه هست که پکیج بیس هاتبرد رو باز میکرد
البته الان به دلیل تغییر سیستم،این پکیج دیگه قابل بازگشایی نیستش
ضمنا چون اکثرا دسگاه 95 و 97 دارن شما مطلبی از 90 ندیدی دوست من

nafis78

کاربر
2007-05-30
12
1
دوستان رسیور x95usbریست میشه وهربارکلمه بوت میاد روی پنل دستگاه وبعد دوباره ریست میشه محبت کنید راهنمایی کنید من بااخرین برنامه هم برنامه کردم وحتی ریست فاکتوری هم کردم ولی فایده ای نداشت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا