باسلام
دوستان رسیور من x98usb می باشد اما مشکل اینکه نزدیک 1 هفته است که کانال کلیک ست فرهاد روی فرکانس 11200 بعد از لحظاتی تصویرش استپ می شود و فقط صدا حرکت دارد و دیگر کانالهای این فرکانس و دیگر کانالها هیچ مشکلی ندارند در ضمن برای امتحان در لحظات ایستادن تصویر کلیک ست تصویر ضبط کردم که موقع پخش تصاویر مشکلی نداشت و تصویر دارای حرکت می شد ( البته فقط تصاویر ضبط شده)نکته دیگر اینکه رسیور دیگری که ایکلاس 9595می باشد و از آشنایان می باشد هم همین مشکل را پیدا کرده و عجیب اینکه دوست دیگری که 550 الترا قدیمی دارد اصلا مشکلی با تصویر این کانال ندارد! واقعا گیج شدم و مجبور شدم سوال را اینجا مطرح کنم .
راستی دوست عزیز نرم افزار کار خانهای را هم خواستم بریزم پیغام fail داد
خوب يك بار با لودر و كابل امتحان كنيد
ضمنن ممكنه فايلهايي كه داريد خراب باشه دوباره دانلود و با يك usb ديگر امتحان كنيد
با سلام
دوست عزیز من یک دستگاه ایکس 95 دارم از روزی که نرم افزار ورژن 1.92 رو روی اون ریختم نه میشه نرم افزار روی اون ریخت نه میشه کانالهای چیده شده رو با فلش به اون انتقال داد فقط پچ ها رو قبول میکنه بقیه موارد رو پیغام fail میده لطفا راهنمایی کنید من باید چکار کنم راستی کانالهای چیده شده رو هم از خود ریسیور اپلود کردم و ریست فکتوری هم کردم درست نشد خیلی ممنون
راستی دوست عزیز نرم افزار کار خانهای را هم خواستم بریزم پیغام fail داد
دوست گرامی فایلها خراب نیست چون من از کانالهای ریسیور همین حالا هم که بک اپ میگیرم دوباره که خواستم بریزم روش پیغام fail میده
با سلام نمیدونم اینجاجای سوال من هست یا نه باید ببخشید من به ریسیورsr x99usbاشتباها"پروگرامsr x95رو دادم حالا باید چه کار کنم ریسیورمهیچ نرم افزار قبول نمیکنه لطفا"راهنماییم کنید
نرم افزار 1.42 استارست x95تیتانیوم را می خواستم ممنون می شوم بگذارید اگر نبود نرم افزار ی که بدون نقص باشد
با سلام خدمت مدیران وسایر دوستان
مثلاینکه رسیور x95usbازدور خارج شده چون سافتکم براش نمیاد ؟ واسه چی اینطوری شده ؟