تعمیرات سخت افزاری مدلهای فول اچ دی

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود.

رسیور K9 Compact مشکل هنگ کردن داره. گاهی 5 ثانیه بعد از روشن شدن و گاهی یکی دوروز کار میکنه. حساب کتاب خاصی نداره. تا الان طی این یکی دو ماه این سومین دستگاهه که برمیخورم با این مشکل. ازین سه مشتری یکی بیخیال شد رسیور نو خرید. دومی که از همه داغون تر بود و آب خوردگی تیونر هم داشته بود از قبل، خبری نشده ازش و برنگشته. سومی دیگه واقعا منو به تکاپو انداخت تا دربیارم چیه مشکل!؟

هر سه تقریبا عمر مشابه و تعمیرات مشابهی روشون انجام شده بود. شامل تعویض خازن های کنار آی سی 317 مربوط ایراد به سیگنال نداشتن، باد کردن اکثر خازن های 220 میکرو روی مین برد (اطراف تیونر و سمت راست cpu) که تعویض شد+خازن 470 میکرو بالای cpu. با اینکه ولتاژهای خروجی تغذیه چه بدون بار و چه با وصل بار تقریبا خوب بودن، باز هم محض اطمینان 1500 میکرو ها هر دو تعویض شدند.

ضمنا از نظر سیگنال دهی هیچکدوم مشکل ندارن در حال حاضر، فقط روی کانالهای اچ دی یه مقدار زمان میبره تا تصویر روان بشه (لگ میزنه چند ثانیه بعد روان میشه). حرارت قطعات نرمال. اثری از خرابی فیزیکی وجود نداره.

جالبه هر سه رسیور رو خودم که تست میکنم قبل تحویل دیگه خبری از هنگ کردن نبود اما خودشون که استفاده میکنن ایراد رو گزارش میدن. این سومی رو خودم رفتم کابل و lnb رو چک کردم کاملا نرمال بود و تحویل دادم.

ممنون میشم آقایون اگر راهنمایی بفرمائید احتمال خرابی کدام قسمت وجود داره؟! شک خودم به کارکرد cpu هست.
و آیا خرابی کریستال شایع هست در این مدل؟؟

درود
این ایکلاسهای اچدی روی بعضی کانالها و فرکانسها مشکل بیشتری از باقیه دستگاها دارند روی انها هنگ میکنند و تا کابل را از تیونر جدا نکنید ویک بار خاموش وروشن نکنید واز روی ان کانال نروید همین مشکل هست باید اون کانالها و فرکانسی که هنگ میکند را حذف کنید مشکل حل میشود.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود.

رسیور k9 compact مشکل هنگ کردن داره. گاهی 5 ثانیه بعد از روشن شدن و گاهی یکی دوروز کار میکنه. حساب کتاب خاصی نداره. تا الان طی این یکی دو ماه این سومین دستگاهه که برمیخورم با این مشکل. ازین سه مشتری یکی بیخیال شد رسیور نو خرید. دومی که از همه داغون تر بود و آب خوردگی تیونر هم داشته بود از قبل، خبری نشده ازش و برنگشته. سومی دیگه واقعا منو به تکاپو انداخت تا دربیارم چیه مشکل!؟

هر سه تقریبا عمر مشابه و تعمیرات مشابهی روشون انجام شده بود. شامل تعویض خازن های کنار آی سی 317 مربوط ایراد به سیگنال نداشتن، باد کردن اکثر خازن های 220 میکرو روی مین برد (اطراف تیونر و سمت راست cpu) که تعویض شد+خازن 470 میکرو بالای cpu. با اینکه ولتاژهای خروجی تغذیه چه بدون بار و چه با وصل بار تقریبا خوب بودن، باز هم محض اطمینان 1500 میکرو ها هر دو تعویض شدند.

ضمنا از نظر سیگنال دهی هیچکدوم مشکل ندارن در حال حاضر، فقط روی کانالهای اچ دی یه مقدار زمان میبره تا تصویر روان بشه (لگ میزنه چند ثانیه بعد روان میشه). حرارت قطعات نرمال. اثری از خرابی فیزیکی وجود نداره.

جالبه هر سه رسیور رو خودم که تست میکنم قبل تحویل دیگه خبری از هنگ کردن نبود اما خودشون که استفاده میکنن ایراد رو گزارش میدن. این سومی رو خودم رفتم کابل و lnb رو چک کردم کاملا نرمال بود و تحویل دادم.

ممنون میشم آقایون اگر راهنمایی بفرمائید احتمال خرابی کدام قسمت وجود داره؟! شک خودم به کارکرد cpu هست.
و آیا خرابی کریستال شایع هست در این مدل؟؟

درود:

اشکال شطرنجی تصویر و در مواقعی هم کنترل از کار میفته این دو مورد بر میگرده به خود cpu اما میبینم فرمودین خارنهای 1500 میکرو استفاده شده در رسیورهای مذکور گمان کنم نباید باشه فقد برای رسیورهایی که تنها یک خروجی اونم 12 ولتی 2 آمپری استفاده شده این هنگ کردن هم میتونه از این مورد بوده باشه.

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود
این ایکلاسهای اچدی روی بعضی کانالها و فرکانسها مشکل بیشتری از باقیه دستگاها دارند روی انها هنگ میکنند و تا کابل را از تیونر جدا نکنید ویک بار خاموش وروشن نکنید واز روی ان کانال نروید همین مشکل هست باید اون کانالها و فرکانسی که هنگ میکند را حذف کنید مشکل حل میشود.
ممنون از پاسخ.

بله دقیقا متوجه منظورتون هستم، در موارد دیگه برخوردم به اون ایراد که با حذف کانالهای اون فرکانس مشکل رفع شده. اما این مورد با اون متفاوته. با پرسش نام کانالها از مشتری متوجه شدم روی چندین فرکانس متفاوته.

باز هم اگر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمائید. ممنون . مچکرم.

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود

مشکل نرم افزاری هست ورژن کارخانه ای بزنید و نتیجه رو اعلام کنید

درود. رفتم پی این صحبت شما، خب نرم افزار کارخونه ای که کد بیس نمیگیره و مناسب نبود، اما با نرم افزار s3f0d000-01022-13193F.sgn که میشه یکی مانده به آخرین رلیز، ظاهرا مشکل برطرف شده. الان 72 ساعته که روشنه و مشکلی پیش نیومده. ممنون و مچکرم.

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
سلام دوستان
من امروز یک دستگاه ایکلاس t9t9 hd برام اوردن که کیفیت سیگنال 95 درصد می داد ولی قدرت صفر بود
بعد متوجه شدم روی برد اصلی حدود 9 عدد خازن معیوب شده بود با تعویض انها قدرت و کیفیت سیگنال درست شد ولی بعد از 20 دقیقه دوباه سیگنال قطع شد که متوجه شدم ترانزیستور lm317 خیلی داغ شده و سیگنال قطع شد حتی قدرت هم که قبل از تعویض خازن ها 95 بود شد 40
1-داغ شدن این ترانزیستور طبیعی اگه نه مشکل از کجاست ؟
2-ممکن است تیونر هم عیب داشته باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام دوستان
من امروز یک دستگاه ایکلاس t9t9 hd برام اوردن که کیفیت سیگنال 95 درصد می داد ولی قدرت صفر بود
بعد متوجه شدم روی برد اصلی حدود 9 عدد خازن معیوب شده بود با تعویض انها قدرت و کیفیت سیگنال درست شد ولی بعد از 20 دقیقه دوباه سیگنال قطع شد که متوجه شدم ترانزیستور lm317 خیلی داغ شده و سیگنال قطع شد حتی قدرت هم که قبل از تعویض خازن ها 95 بود شد 40
1-داغ شدن این ترانزیستور طبیعی اگه نه مشکل از کجاست ؟
2-ممکن است تیونر هم عیب داشته باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
درود
lm317 را باجنس مرغوب یا از اوراقی عوض کنید خازن 47 خروجی ریگلاتور 3.3 و خازن 220 ورودی ریگلاتور را هم اگر تعوض نکردید تعویض کنید این مشکل ربطی به تیونر ندارد .

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
درود
lm317 را باجنس مرغوب یا از اوراقی عوض کنید خازن 47 خروجی ریگلاتور 3.3 و خازن 220 ورودی ریگلاتور را هم اگر تعوض نکردید تعویض کنید این مشکل ربطی به تیونر ندارد .

ممنون تمام قطعات عوض کردم lm هنوز کم تر داغ می کنه قبل از تعوض lm کلا سیگنال ها قطع می شد الان بعد 10 دقیقه کار کردن مثلا در ماواره یاهست فرکانس 11881 که 98 درصد کیفیت سیگنال دارم کم کم میاد روی 75 و لی تصویر قطع نمیشه ولی بقیه فرکانس های ضعیف تر از دست راس خارج میشه
ممنون اگه کمک کنید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
ممنون تمام قطعات عوض کردم lm هنوز کم تر داغ می کنه قبل از تعوض lm کلا سیگنال ها قطع می شد الان بعد 10 دقیقه کار کردن مثلا در ماواره یاهست فرکانس 11881 که 98 درصد کیفیت سیگنال دارم کم کم میاد روی 75 و لی تصویر قطع نمیشه ولی بقیه فرکانس های ضعیف تر از دست راس خارج میشه
ممنون اگه کمک کنید

دوباره خازن خروجی ریگلاتور3.3 را تعویض کنید جنس مرغوب بگذاریید ببینید ریگلاتور 3.3بیش از اندازه داغ نکنه .

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
دوباره خازن خروجی ریگلاتور3.3 را تعویض کنید جنس مرغوب بگذاریید ببینید ریگلاتور 3.3بیش از اندازه داغ نکنه .

ممنون استاد
خروجی از منبع تغذیه 32 است به جای 24 اشکال از کجاست

آخرین ویرایش:

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
باسلام وخداقوت ایکلاس k9k9hdmipyrxyidروی چراغ قرمز مانده وایستی فلش پروگرام شد وفرقی نکرد با لودر کلا نرم‌افزار قبول نمیکند برد پاور تعویض شد فرقی نکردنرمافراشs3f8doooاست که قبول نمیکند لطفا اگر نرم‌افزار کارخانه لازم است محبت کنید ممنون از راهنمایی های شما

hedayat001

کاربر
2020-04-27
8
13
سلام. اگر روی برد اصلی یه ایسی کوچک پنج پایه نزدیک کابل اتصال منوی رسیورvfdبود اون رو با یه سیم نازک استخونی که دو طرفش لخت کردی پایه ها رو اتصال کوتاه کن انشاالله جواب میده
روش دوم خازن 470میکروفاراد 10ولت هم میتونی عوض کنی جواب میده این خازن نزدیک کابل پنل جلوی دستگاه روی برد اصلی هست

hedayat001

کاربر
2020-04-27
8
13
سلام. اگر روی برد اصلی یه ایسی کوچک پنج پایه نزدیک کابل اتصال منوی رسیورvfdبود اون رو با یه سیم نازک استخونی که دو طرفش لخت کردی پایه ها رو اتصال کوتاه کن انشاالله جواب میده
روش دوم خازن 470میکروفاراد 10ولت هم میتونی عوض کنی جواب میده این خازن نزدیک کابل پنل جلوی دستگاه روی برد اصلی هست

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
ممنون استاد
خروجی از منبع تغذیه 32 است به جای 24 اشکال از کجاست

درود:

اگر خروجیهای پاور فیکس بودند و به این نقطه که میرسه افزایش ولتاژ نشون میده اینجا دو مورد میتونه باشه یک تقریباً خالی بودن باطری مولتی متر سنج هست !! که باعث میشه اطلاعات رو غلط خدمت شما نشون بده و مورد دوم هم خرابی دیود پل مسیر مربوطه و حتی دیود زینرها هم میتونه باشه.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
باسلام وخداقوت ایکلاس k9k9hdmipyrxyidروی چراغ قرمز مانده وایستی فلش پروگرام شد وفرقی نکرد با لودر کلا نرم‌افزار قبول نمیکند برد پاور تعویض شد فرقی نکردنرمافراشs3f8doooاست که قبول نمیکند لطفا اگر نرم‌افزار کارخانه لازم است محبت کنید ممنون از راهنمایی های شما

درود :

نرم افزاری که برای این مدل استفاده کرده اید اپ مورد نظر هست لذا اگر رسیور قبول نکنه از کابل خود پردازنده میدونه از اکسیده شدن سیم کام خود rs232 باشه شما با اسپره خشک میتونید هم کام خود کابل و هم کام rs رسیور رو خیس کیند و بلا فاصله تست کنید اگر جواب نداد خرابی آیسی (رم) و دیود زینرهای مسیر rs-232 و لحیم سردی پردازنده و حتی آلوده بودن پایه های cpu هم میتوانند باعث این ایراد باشند اما من به پردازنده مشگوکم چرا که بیشترین خرابیهای این چنینی این مدل رسیورها خرابی خود پردازنده بر اثر شرت شدن lnb بوده شما اگر پردازنده داغی نرمالی داشته باشد مواردی رو که اشاره کردم بکار گیرید و اگر نتیجه حاصل نشد باید پردازنده رو عوض کنید اگر اشتباه نکنم شماره دقیق اون هم m33629 a1 هست از فروشگاه مهندس زارع میتونید تهیه کنید موجود داشتند.

Rahman1294

کاربر
2020-05-04
2
3
درود،
رسیور من xdsr 200 هستش! چند روز پیش نرم افزار روش ریختم همه ی حافظه اش پاک شده و وقتی روشن میکنم فقط کلمه
ON رو نشون میده ! چکار باید بکنم ؟
لطفا راهکار بدید .
ممنون??????

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
سلام دوستان یه دستگاه ایکلاس b9b9است که موقع دیدن رو شبکه قفل می کنه که وقتی تز پشت خاموش و روشن میشه رو چراغ ابی مونده اشکال از کجاست ؟این مدل دستگاه میشه با کابل جیتک برنامه فلش بهش زد ؟؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام دوستان یه دستگاه ایکلاس b9b9است که موقع دیدن رو شبکه قفل می کنه که وقتی تز پشت خاموش و روشن میشه رو چراغ ابی مونده اشکال از کجاست ؟این مدل دستگاه میشه با کابل جیتک برنامه فلش بهش زد ؟؟؟

درود
باید دستگاه فلش شود راه دیگری ندارد در ضمن هروقت روی کانال قفل کرد حتما کابل انتن را در بیاورید و از پشت خاموش وروشن کنید هروقت بالا امد ان کانال را حذف و انتن را دوباره ببندید اگر اینکارهایی که گفتم به ترتیب انجام ندهید دوباره فلش میپراند.

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
درود
باید دستگاه فلش شود راه دیگری ندارد در ضمن هروقت روی کانال قفل کرد حتما کابل انتن را در بیاورید و از پشت خاموش وروشن کنید هروقت بالا امد ان کانال را حذف و انتن را دوباره ببندید اگر اینکارهایی که گفتم به ترتیب انجام ندهید دوباره فلش میپراند.
ممنون یعنی باید با دستگاه پروگرامر فلش بشه ؟نمیشه فایل فلش را به وسیله کابل جیتک زد به دستگاه ؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
ممنون یعنی باید با دستگاه پروگرامر فلش بشه ؟نمیشه فایل فلش را به وسیله کابل جیتک زد به دستگاه ؟

درود
بله باید با پرگرامر فایل فلش را انتقال داد جیتک برای این مدل نیست.

بالا