farhadi-1
سرپرست ارشد تالار ریسیور
- 2014-03-28
- 2,048
- 6,412
درود.
رسیور K9 Compact مشکل هنگ کردن داره. گاهی 5 ثانیه بعد از روشن شدن و گاهی یکی دوروز کار میکنه. حساب کتاب خاصی نداره. تا الان طی این یکی دو ماه این سومین دستگاهه که برمیخورم با این مشکل. ازین سه مشتری یکی بیخیال شد رسیور نو خرید. دومی که از همه داغون تر بود و آب خوردگی تیونر هم داشته بود از قبل، خبری نشده ازش و برنگشته. سومی دیگه واقعا منو به تکاپو انداخت تا دربیارم چیه مشکل!؟
هر سه تقریبا عمر مشابه و تعمیرات مشابهی روشون انجام شده بود. شامل تعویض خازن های کنار آی سی 317 مربوط ایراد به سیگنال نداشتن، باد کردن اکثر خازن های 220 میکرو روی مین برد (اطراف تیونر و سمت راست cpu) که تعویض شد+خازن 470 میکرو بالای cpu. با اینکه ولتاژهای خروجی تغذیه چه بدون بار و چه با وصل بار تقریبا خوب بودن، باز هم محض اطمینان 1500 میکرو ها هر دو تعویض شدند.
ضمنا از نظر سیگنال دهی هیچکدوم مشکل ندارن در حال حاضر، فقط روی کانالهای اچ دی یه مقدار زمان میبره تا تصویر روان بشه (لگ میزنه چند ثانیه بعد روان میشه). حرارت قطعات نرمال. اثری از خرابی فیزیکی وجود نداره.
جالبه هر سه رسیور رو خودم که تست میکنم قبل تحویل دیگه خبری از هنگ کردن نبود اما خودشون که استفاده میکنن ایراد رو گزارش میدن. این سومی رو خودم رفتم کابل و lnb رو چک کردم کاملا نرمال بود و تحویل دادم.
ممنون میشم آقایون اگر راهنمایی بفرمائید احتمال خرابی کدام قسمت وجود داره؟! شک خودم به کارکرد cpu هست.
و آیا خرابی کریستال شایع هست در این مدل؟؟
درود
این ایکلاسهای اچدی روی بعضی کانالها و فرکانسها مشکل بیشتری از باقیه دستگاها دارند روی انها هنگ میکنند و تا کابل را از تیونر جدا نکنید ویک بار خاموش وروشن نکنید واز روی ان کانال نروید همین مشکل هست باید اون کانالها و فرکانسی که هنگ میکند را حذف کنید مشکل حل میشود.