تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
مدیر ارشد عزیز همانطور که می بینید من اجازه اپلود کردن فایل ندارم لطف کنید شما یا ادمین محترم کاربری بنده را فعال کنند تا بنده انرا وهرچه فایل مفیدی که دارم دراختیاردوستان محترم قرار دهم

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
درود
اقا عادل اگر لطف کنید فایل موثق که دارید بزارید بقیه هم استفاده کنند
ولی من فایل مربوط به 2000ace موجود در انجمن را روی دستگاه مشکل دار زدم بالا آمد
فایل های موجود همه را دوستان تهیه وآپلود کرده اند اگر به اشتراک نمی گذاشتیم که این آرشیو درست نمیشد

سلام شهرام جان مطلب رو نگرفتید.اقا محسن گفتندفایل 2100hdرا ازسایت گرفتندوچندتافایل فلش مربوط به همین دستگاه را از دوستانشون تهیه کردند که با هیچ کدوم از آنهاجواب نگرفته ودستگاه بالا نیامده است. اظهار نظر من خاص درمورد این دستگاه بود نه همه ی فایلهایی که در سایت هست من خودم یکی از شاگردان ونمک پرورده ی همین سایتم واین باعث افتخار بنده هست.حالا نمدونم مطلب را گرفتید یا خیر درمورد دراختیار قراردادن فایل سالم این دستگاه بنده هم دریغی ندارم اما کاربری من برای آپلود فایل فعال نیست .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام شهرام جان مطلب رو نگرفتید.اقا محسن گفتندفایل 2100hdرا ازسایت گرفتندوچندتافایل فلش مربوط به همین دستگاه را از دوستانشون تهیه کردند که با هیچ کدوم از آنهاجواب نگرفته ودستگاه بالا نیامده است. اظهار نظر من خاص درمورد این دستگاه بود نه همه ی فایلهایی که در سایت هست من خودم یکی از شاگردان ونمک پرورده ی همین سایتم واین باعث افتخار بنده هست.حالا نمدونم مطلب را گرفتید یا خیر درمورد دراختیار قراردادن فایل سالم این دستگاه بنده هم دریغی ندارم اما کاربری من برای آپلود فایل فعال نیست .
درود
دوست گرامی 2100 دستگاه بسیار بیخودی هست برای مشکل آپلود هم پسورد خودتون را برای من پیام خصوصی بفرستید تا چک کنم

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
عادل جان عزیزمن احتیاج به فایل فلش2000aceاستارست دارم نه2100.اگه پستهای قبلی منوخونده باشید3جانوشتم 2000.ایمیلم روبه شمادادم واگه ارسال کردی بگوتابانام شمادرسایت آپلودکنم...
باتشکر

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
چون رسیوراستارست2000آک فول اچدی خیلی اذیتم کرده وهمچنان روی بوت.امروزبه صاحبش خواستم پس بدم گفت هرچه خرجش شدمشکلی نداره.حالا دوستان فقط میمونه سی پی یو وآی سی رم که عوض کنم.برااین رسیورازچه سی پی یووآی سی رم میتونم استفاده کنم.هرچندکه من99درصدبه آی سی رم شک هستم.آیامیشه آی سی رم روپروگرام کرد.
باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام...
چون رسیوراستارست2000آک فول اچدی خیلی اذیتم کرده وهمچنان روی بوت.امروزبه صاحبش خواستم پس بدم گفت هرچه خرجش شدمشکلی نداره.حالا دوستان فقط میمونه سی پی یو وآی سی رم که عوض کنم.برااین رسیورازچه سی پی یووآی سی رم میتونم استفاده کنم.هرچندکه من99درصدبه آی سی رم شک هستم.آیامیشه آی سی رم روپروگرام کرد.
باتشکر
درود
آقا محسن بهتره بی خیال تعویض این 2 قلم بشی
​چون اول که پردازنده یدکیش ندیدم توی بازار و برداشتن وقرار دادن پردازنده ورم پایه از زیر بسیار فنی باید رفتار بشه

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t

تیونر:eardatex 10830ff0va 22145

سی پی یو:ali m3606 alca 12150a151 40uw500ngp

واقعادلم برادوستم میسوزه که240هزارتومن هزینه کرده ومرده شورشرکت گلوبال استارچین روببرن که آی سی رم رواززیروحشتناک چسپونده واصلامعلوم نیست چه جوری درمیاد.هرکاری کردم همچنان روبوته.3ثانیه که رسیورروروشن میکنم سی پی یووحشتناک داغ میکنه.نمیتونم بی خیالش بشم.خوابم نمیبره

دوستان اسم این قطعه کنارتیونرکه عکسش هم میزارم چیه
ali m3501 b 1215 fe5 xe8q9c000 ga

پیوست‌ها

• 9.5 کیلوبایت بازدیدها: 563
آخرین ویرایش:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
باسلام...
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t

تیونر:eardatex 10830ff0va 22145

سی پی یو:ali m3606 alca 12150a151 40uw500ngp

واقعادلم برادوستم میسوزه که240هزارتومن هزینه کرده ومرده شورشرکت گلوبال استارچین روببرن که آی سی رم رواززیروحشتناک چسپونده واصلامعلوم نیست چه جوری درمیاد.هرکاری کردم همچنان روبوته.3ثانیه که رسیورروروشن میکنم سی پی یووحشتناک داغ میکنه.نمیتونم بی خیالش بشم.خوابم نمیبره

دوستان اسم این قطعه کنارتیونرکه عکسش هم میزارم چیه
ali m3501 b 1215 fe5 xe8q9c000 ga

این آیسی مربوط به تیونره

شما اول ببین رگلاتورت 1.8 ولت داره یا نه اگه درست بود باید سی پی یو رو تعویض کنی

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
الان یک استارست 2000ace برام آوردن که فقط چراغ آبی و Led سیگنالش روشن بود آی سی فلش رو درآوردم پروگرام کردم بالا نیومد سی پی یو رو قلع کشی کردم بازم فرقی نکرد کل برد رو هیتر گرفتم بعد که سرد شد دستگاه رفت روی بوت و بالا اومد چند لحظه بعد رو پنل نوشت H وقتی از کلید پشت خاموشش کردم دیگه بالا نیومد و مثل اولش چراغ آبی شد این دفعه یک مقداری روغن فلکس ریختم زیر رم و با باد کم رم رو حرارت دادم بعد از پشت برد هم رم رو هیتر گرفتم بعد که سرد دستگاه بالا اومد فعلا که داره کار میکنه امیدوارم که مشکلش حل شده باشه

دوستان توی مدلهای فول اچ دی که بالا نمیاد بیشتر ایراد از سردی لحیم پایه های رم میتونه باشه تا خرابی سی پی یو چون این مدل رمها BGA هستند کار قلع کشی پایه هاشون مشکله

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
باسلام...
آی سی فلش رسیور2000آک فول اچدی آکبندرودرآوردم وریدکردم .آی سی فلش رسیورنو راروی رسیوری که بوت بودگذاشتم بالانیومدوحتاتعویض پاور.سپس به خودرسیورنوبرگردوندم.درکمال تعجب دیدم رسیورآکبندهم بالا نمیاد.بالودرپچ1.27روتزریق کردم درست شد.حالا دیگه برام مسلم شده که اشکال ازسی پی یو یارم میباشد.
باتشکر

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
بله متاسفانه مدل های مگا و فول اچ دی استارست از کیفیت سخت افزاری خوبی برخوردار نیستند ولی مشکل بوت این رسیور ها قابل اصلاحه ظاهرا مدل9797 2100 و 2000 با سه نم.نه فلاش وارد بازار شده و روی بوت ماندن عموما نرم افزاری می باشد وقتی رسیور روی بوت مانده با زدن کلید یو اس بی روی کنترل نرم افزار از طریق فلش مموری قابل انتقال است واسه دستگاهایی که با لودر برنامه قبول نمیکنند البته باز سه ورژن نرم افزار هست که باید جداگانه روی انها امتحان بشه اندک دستگاهایی برخورد کردم که مشکل سخت افزاری داشتند باز هم قابل اصلاح هستند

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
در ادامه توضیح بالا اضافه کنم که این مدل ها رم هم زیاد خراب میکنند که البته من نتونستم رم این مدل دستگاها را پیدا کنم .خرابی رم باعث بوت ماندن رسیور و حتی خاموشی کامل میشود در ضمن از قطعی مدار در اطراف ای سی های رگلاتور غافل نباشید دستگاهایی که خاموش شدن و بعد از یررسی های لازم با حرارت دادن رم به صورت صحیح مشکل در بعضی موارد رفع شده

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
با سلام
یک دستگاه ۹۷۹۷hd دارم اولش که روشن میکنی خوبه راحت کار میکنه اما بعد از چند دقیقه میره رو بوت و اگه از برق بکشی هم و دوباره بزنی فقط چراغ قرمز روشن میشه باید چند ساعت بذاری و دوباره روشن کنی تا چند دقیقه کار کنه. برد را قل کشی و هیتر گرفتم اما فایده نداشت. درخواست راهنمایی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک دستگاه ۹۷۹۷hd دارم اولش که روشن میکنی خوبه راحت کار میکنه اما بعد از چند دقیقه میره رو بوت و اگه از برق بکشی هم و دوباره بزنی فقط چراغ قرمز روشن میشه باید چند ساعت بذاری و دوباره روشن کنی تا چند دقیقه کار کنه. برد را قل کشی و هیتر گرفتم اما فایده نداشت. درخواست راهنمایی
درود
دوست گرامی ولتاژ رگولاتور 3.3 پردازنده را اول وبعد از خاموش شدن دستگاه دقیق با مولتی متر اندازه گیری کنید ببینید مشکل پیدا میکنه؟
گرم شدن پردازنده را هم با دست چک کنید
امکان وجود شکستگی روی برد اصلی دور و بر پردازنده ورم هم هست

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
هیتر گرفتن خالی فایده ندارد - برای اینکه اگر لحیمی قطعی دارد و خوب شود باید اول فلکس مایع به پایه های سی پی یو و نقاط مدار که مورد نظر میباشد زد و بعد هیتر روی آن گرفت و در آخر هم با تینر مدار را شست و شو داد

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام. ممنون. با هویه قلع کشی کردم فعلا که روبراهه از دیشب تا حالا داره کار میکنه. ایشالله که رفع شده

این ایراد همچنین هنگ کردن این سری دستگاه از لحیم مردگی رگلاتور 3.3 میباشد که تنها با لحیم کردن این قطعه بر طرف میشود در مواردی هم خود رگلاتور خراب میشود

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
عیب بوت و خاموش بودن استار ست 2000 فول اچ دی

درود بر کاربران ابران تی کی
دوستان همکا برای تعمیر این سری دستکاه و مشابه ان باید به یک سری نکات توجه جدی نمایند

1. [*=center]1/ولتاز 3 ایسی dc to dc به شماره 3404 گرفته شود جون در مدارهای جدید از این ای سی به جای رگلاتور استفاده شده به دلیل ولتاز فیکسی که دارد و تماما با ورودی 12 می باشد که به ترتیب از بالا سمت جپ ولتاز 3.3 پایین 5v وسط اسیلاتور سی پی یو 1.8 میباشد
2/از گرفتن هیت الکی خود داری نمایید تاکید میکنم

3/قبل از هر کار از بابت نوع مین مطمعن شوید سریی جدید یا قدیم است که شنبه فایل هر 2 مین را برای شما می گذارم با مشخصه A5و یا B5 شناخته میشوند

4/بعد از سلامت فلش اولین کار شما استفاده از کمی روغن فلکسی جامد است که تعمیر کاران مبایل اسفاده میکنند و مالیدن کمی از ان روی مقاومت های مجتمع ما بین CPU و RAM که 75 اهم و 100 اهم میباشد و گرفتن هیت بسیار نرم روی ان
5/در صورت برطرف نشدن ایراد CPU در اخرین لحظه لحیم کشی شود

6/ تا به حال خرابی CPU نداشته ام مگر مورد دستکاری شده توسط تعمیرکار ناشی

7/شماره CPU STAR SAT با ICLASS FOLL HD WIFI یکی میباشد

8/به رم بیخودی ور نرید فقط کمی هیت نرم با باد بسته کمی ار بالا و کمی از زیر برد داده شود

در صورت رعایت نکات بالا حتما مین شما راه می افتد به شرطی که هیت بی جا نداده باشید
دوستانی که مشکلشان حل شد اعلام نتیجه کنند به خصوص اقا محسن که واقعا در به در شده برای این دستگاه دلم نیومد بیشتر از این اذیت بشه
{شوخی کردم محسن جان }

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام خدمت اساتید
یک استارست 2100 هست که دل دل می زنه یعنی به محض روشن شدن خاموش میشه ولتاژ رگلاتورها هم درسته لحیم کشی هم شده ولی مشکل حل نشده دوستان اگر نظری دارند ممنون میشوم.
با تشکر

بالا