تمام سوالات ومشكلات خودرادرموردرسيوراستارست 4000 و 4200 دراين تاپيك مطرح كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام--- دوست عزیز ایسی24c02ایسی برنامه بوده وقابل پروگرام شدن است خرابی این ایسی علاوه بر مشگل سیگنال در تیونر بایث مشگلا ت دیگری میشود از جمله به هم ریختگی نوشته های پنل ودر بعضی مدلهای 4000با پروگرام کردن همین ایسی مشکل on برطرف می شود من هم برای این مشگل هم راه هاوبرنامه های زیادی امتحان کرده ام وحتی ایسی فلش دستگاه خراب راباسالم تعویض نمودم ایسی فلش دستگاه خراب روی دستگاه دیگر گذاشتم بخوبی جواب داد به نظر م این مشگل در یک قسمت بخصوص ایجاد نمیشود به هر حال منظور تبادل اطلاعات در یک محیط دوستانه وصمیمی برای حل مشگلات است ---- موفق باشید

دوست عزیز منظور شما ای سی میکروکنترل است که مربوط به سیستم پنل جلو ,کنترل می شود که دارای یک فایل ایپرام می باشد که اگر مشکلی را به وجود آورد قابل پروگرام است مانند این قطعه در هزاران دستگاه الکترونیکی موجود دارد مانند تلویزیون مشکل on ربطی به این قطعه نمی تواند داشته باشد مگر اینکه این قطعه خراب شود یا اینکه این قطعه را از مدار خارج کنیم موقعی که دستگاه را پروگرام می شود نرم افزار در ای سی فلش ذخیره می شود نه میکرو کنترل ای سی تیونر داخل تیونر قرار دارد واین میکروکنترل ای سی تیونر نیست ولی به دلیل ارتباط با چیپ اگر خراب شود درسیگنال تاثیر می گذارد در کل نتیجه اکثر رسیورهای 4000 بعد از پروگرام با پچ جدید دچار مشکل on می شوند که حتی تعویض فلش هم نتیجه نداده دلیل چیست دلیل این است که رسیور چینی است وبا فلش رسیورهای اصلی سازگاری ندارد وبرای مطمئن شدن بنده این کار را چندروز قبل انجام دادم رسیور چینی را قبل از پروگرام با پچ جدید توسط پروگرامر از فایل فلش بکاپ گرفتم بعد با جدیدترین پچ پروگرام کردم دچار مشکل on شد بعد با فایل فلش رسیورهای اصلی فلش کردم مشکل برطرف نشد مجدد فلش را پروگرام کردم البته این دفعه با فایلی که از خود فلش بکاپ گرفته بودم دستگاه درست شد مشکل on از cpu هم می تواند باشد دریک مورد هم فلش کردم واکثر قطعات را تعویض کردم نتیجه ای نداشت بعد از تعویض cpu مشکل برطرف شد خلاصه اینکه این رسیور اگر اصلیش باشد فوق العاده هست ولی مدل های چینی هیچ ارزشی ندارند موفق باشید

karim1454260

کاربر
2006-10-03
16
23
باسلام خدمت دوستان باجیتک نمیشه مشکل on4000 را برطرف کنیم؟ تو شهر ما فلش پروگرامر نیست که فلشو بیرون پروگرام کنیم اگه لطف کنید فایل فلشو برام بذارید ممنون میشم////

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

kamranghafari

کاربر
2007-05-24
4
1
در تائید استاد

سلام دوستان منم با یه دستگاه 4000 چینی برخورد کردم که از هر نظر شبیه 4000 اصلی هستش با این تفاوت که تغذیه قلابی دقیقا شبیه تغذیه اکولینک 700 اف تی آ هستش با این تفاوت که در سری اصلی و اکولینک ارم نوشته شده Aliبصورت سفید هستش و پر رنگ ولی در سری قلابی کم رنگ نوشته شده و جز این تفاوتی پیدا نکردم راستی دوستان پروگرامر قیمتش چنده و نحوه کارش چطوره؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تصاويري از4000 چيني استارست

با سلام دوستان گرامي بخاطر مشكلات فراواني كه دستگاه4000 غيراصلي براي دوستان بوجوداورده ويك عده سودجوهنوزهم به فروش اين مدلها مشغول هستندتصاويري از مدل غيراصلي كه عموما باانتقال پچهاي اصلي استارست4000 دچارonميشود براي شما قراردادم.
درضمن در نوع غيراصلي عموماازفلش MX29lv160 استفاده شده است.
10-09-2997
- Added suport for Flash SST36VF1601C used in recent boxes.
- Fixed Autoroll in 4102 Nagra2 provider (Nick ESP,MTV ESP,...)
نوشته فوق مربوط به فايل نوشتاري ضميمه درنرم افزاراستارست4000 ميباشدكه براي تغييرفلش درمحصول جديدخودشان نرم افزارارايه كرده اندوتفاوت رنگ نوشته CPUطبق گفته دوستمان كاملا بچشم ميخوردهمچنين سيم كشيهاي بسيارمبتدي!
قابل به ذكراست كه فعلا مورداصلي 4000 استارست بندرت دربازارموجوداست.

saeed137

کاربر
2007-07-07
4
4
میگم یک سوال داشتم فوری یکی اینکه کیلدهای رنگی تو 4000 مثل zoom epg کار نمی کنه به نظر تان مشکل کجاست از اول کار نمی کرد کنترل سالم هست ورنگ کنترلم مشکی هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
میگم یک سوال داشتم فوری یکی اینکه کیلدهای رنگی تو 4000 مثل zoom epg کار نمی کنه به نظر تان مشکل کجاست از اول کار نمی کرد کنترل سالم هست ورنگ کنترلم مشکی هست

دوست عزیز کنترل را با رسیور دیگری امتحان کنید کنترل های مشکی اصلی نیستند احتمال دارد با دستگاه ست نباشد کنترل اصلی دستگاه طوسی رنگ است مشکل از نرم افزارهم می تواند باشد نرم افزار دیگری را استفاده کنید موفق باشید

saeed137

کاربر
2007-07-07
4
4
دوست عزیز کنترل را با رسیور دیگری امتحان کنید کنترل های مشکی اصلی نیستند احتمال دارد با دستگاه ست نباشد کنترل اصلی دستگاه طوسی رنگ است مشکل از نرم افزارهم می تواند باشد نرم افزار دیگری را استفاده کنید موفق باشید
یعنی رسیور تقلبی هست والا ما که نفهمیدم اصل با تقلبی ان چیه اما درکل روی یکی از ای سی هاش نوشته بود 39vf1681 تیونر بصورت خوابیده روی برد اصلی هست
کنترل تو ادیت کانال دکمه رنگی کار میکنه اما فقط zoom epg کار نمی کنه یعنی نشان نمی دهدهمه نرم افزار امتحان کردم اما باز کار نکرد

• Like

soheil229

کاربر
2007-12-12
1
0
درود بر شما دوستان عزيز.من استارست4000 **** خدامو با يکی از اين پچ های خراب پرگرام کردم.الان فقط رو ديسپلیon هست ميخوام جيتگ کنم ولی نه فايل بود مدل **** رو پيدا کردم نه فلش.از همکاران عزيز اگه کسی ميدونه از کجا بايد بگيرم اين فايل ها رو محبت کنه و راهنمايي کنه

radfard

کاربر
2007-07-09
75
141
انگار این دستگاه 400 سر دراز داره >>>>>>>>>>>>>>>>>>

star4000_1686

کاربر
2008-01-28
3
2
سلام
رسیور4000 را با پچ جدید آپگرید کردم بعد از روشن کردن روی صفحه ash ظاهر شد. پچ قدیم و پچ اورجینال و بوت را هم ریختم درست نشد
مرسی

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
راهنماي در 4000 سوپر

راهنماي در 4000 سوپر
با سلام به مديران و دوستان عزيز امروز يك دستگاه 4000 سوپر اوردن پيشم برا تعمير چون اونم روي اون مونده و وقتي درب اون رو باز كردم و ميخواستم فلش اون رو ايپرم كنم ديدم كه اصلا فلش ندارهو روي سي پيو اون نوشته ali m3329c e1 لطف كنيد اگر كسي به اين مشكل برخورده منو راهنمايي كنه از برنامه هاي 4000 معمولي هم استفاده كردم ولي نتيجه نداد باتشكر از شما​

• Like

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378
باسلام ودرود

بله دوست عزيز4000 آي سي فلش نداره اين مشكل به آساني حل مي شودوشمابايدچندباربرنامه 4000 دي سوپر راروي دستگاهت بريزي مشكل حل مي شود

• Like

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
پاسخ

با سلام به دشما دوست عزیز حدود 20 بار برنامه به اون دادم و مینویسه تست سریال پورت و روی همون میمونه و هیچ عکس العملی نشون نمیده با تشکر از شما

• Like

eva4000

کاربر
2008-01-18
1
1
:tears::tears::tears:با سلام من رسیور 4000d را اشتباه به جاي فلاش 4000D فلاش 4000D super china فلش کردم تا 100% رفت و درانتها نوشت warning:فشار دادن دكمه next باعث سوختن اطلاعات قديمي مي شود و دستگاه را هم نبايد تا آخر كار خاموش كنيد بعد كه همه اين كارا تمام شد دستگاه ري استارت كرد اما ديگر تصویری نیامد و جلوی رسیور نوشت ASH لطفا مرا راهنمایی كنيد نرم افزار فلاش 4000 رو هم زدم بوتم كردم اما بالا نيومد انگار دستگاه مرده كمكم كنيد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
با سلام من یک استار ست4000d دارم کنترل آن سالم است ولی دستگاه با کنترل کار نمی کند و دستگاه با دکمه های پاور کار می کند لطفا"مرا کمک کنید تا مشکل حل شود با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا