سلام در هنگام اجرای لودر جدید به تاریخ 9/8/2007 فایلی که باید اجرا شود چون binary File نیست هنگام Browse کردن جهت انتخاب برنامه جدید هنگام آپگرید دیده و انتخاب نمی شود
لطفا راهنمایی کنید
ببینید هنگامی که میخواهیدبرنامه جدید راbrowseکنیدیعنی در شروع اپگرید و قبل از روشن کردنرسیورمینویسد:file format is illegal, plz chek it وبرنامه جدید منتقل نمیشود.
سلام --مشکل با تعویض ایسی هم رعف نشد
سلام--- استراست4000---onنوشته باهیچ یک ازکارهای که گفتید درست نشد یعنی هیچ برنامه ای قبول نمیکند حتی فایل بوت ارجینال و---- منبع تعذیه کاملا سالم است ایسی فلش با ایسی سالم وفابریک تعویض گردید اما مشکل حل نشد راهنمایی نمایید .تشکر
سلام --مشکل با تعویض ایسی هم رعف نشد
دوست من .منهم 4200 دارم و همین مشکلON برام پیش اومده ظاهرا
کسی هنوز نتونسته این مشکل رو حل کنه.
دوستان این مشکل مربوط به 3قسمت می شود یک تغذیه که اگر ولتاژها مشکل داشته باشند رسیور روی حالت on می ماند 2 - قلع مردگی ای سی cpu که با لحیم کاری مجدد تمامی پایه ها مشکل برطرف می شود3- درسیور فلش بزند که با جیتک کردن درست می شود موفق باشید
آیا کسی از دوستان تا به حال موفق به جیتک این رسیور شده اگه شده لطفا بفرمایید که آیا کابل جیتک این مدلها مثل استارست 550 هست و نرم افزار اون همون جی کی هست؟
سلام--- تمام مراحل بالا طی شده اما جواب نداده فکر جی تک را هم نکنید چون ایسی فلش دستگاه راروی دستگاه دیگری گذاشتم بخو بی جواب داد ودستگا ه به دستگاه کردم باز جواب نداد ه فقط اختلاف این 2دستگاه در مدل تیونر میباشد فعلا که نتیجه نگرفتم تا اساتید چه گویند تشکر در پناه حق باشید
فایل از لینک زیر دانلود کنلطفا فلش 4200 سوپر بگذاريد.
دوستان من هم روي4000 همان مشكل onرادارم
چكار بايدكرد
باتشكر
مشکل از ایسی فلش می باشدرسیور استارست 4000 رو روشن که می کنم روی پنل on می نویسه و نه تصویر میاد نه برنامه برای آپگرید می گیره مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟