تمام سوالات ومشكلات خودرادرموردرسيوراستارست 4000 و 4200 دراين تاپيك مطرح كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

piroozheydarzadeh

کاربر
2007-08-05
8
5
مشکل در آپگرید

سلام در هنگام اجرای لودر جدید به تاریخ 9/8/2007 فایلی که باید اجرا شود چون binary File نیست هنگام Browse کردن جهت انتخاب برنامه جدید هنگام آپگرید دیده و انتخاب نمی شود
لطفا راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام در هنگام اجرای لودر جدید به تاریخ 9/8/2007 فایلی که باید اجرا شود چون binary File نیست هنگام Browse کردن جهت انتخاب برنامه جدید هنگام آپگرید دیده و انتخاب نمی شود
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز لودر برای انتقال پچ است با پسوند bin شما با چه فایلی را می خواهید پروگرام کنید؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ببینید هنگامی که میخواهیدبرنامه جدید راbrowseکنیدیعنی در شروع اپگرید و قبل از روشن کردنرسیورمینویسد:file format is illegal, plz chek it وبرنامه جدید منتقل نمیشود.

دوست عزیزاین ارور به این معنی است که فایلی که استفاده می کنید برای آبگرید مشکل دارد وریسیور با این پچ هماهنگی ندارد یعنی پچ مربوط به ریسیور نیست موفق باشید

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام--- استراست4000---onنوشته باهیچ یک ازکارهای که گفتید درست نشد یعنی هیچ برنامه ای قبول نمیکند حتی فایل بوت ارجینال و---- منبع تعذیه کاملا سالم است ایسی فلش با ایسی سالم وفابریک تعویض گردید اما مشکل حل نشد راهنمایی نمایید .تشکر

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام --مشکل با تعویض ایسی هم رعف نشد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام--- استراست4000---onنوشته باهیچ یک ازکارهای که گفتید درست نشد یعنی هیچ برنامه ای قبول نمیکند حتی فایل بوت ارجینال و---- منبع تعذیه کاملا سالم است ایسی فلش با ایسی سالم وفابریک تعویض گردید اما مشکل حل نشد راهنمایی نمایید .تشکر

سلام --مشکل با تعویض ایسی هم رعف نشد

دوست من .منهم 4200 دارم و همین مشکلON برام پیش اومده ظاهرا
کسی هنوز نتونسته این مشکل رو حل کنه.:confused::confused::confused:

دوستان این مشکل مربوط به 3قسمت می شود یک تغذیه که اگر ولتاژها مشکل داشته باشند رسیور روی حالت on می ماند 2 - قلع مردگی ای سی cpu که با لحیم کاری مجدد تمامی پایه ها مشکل برطرف می شود3- درسیور فلش بزند که با جیتک کردن درست می شود موفق باشید

hamid9100

کاربر
2007-10-14
7
5
دوستان این مشکل مربوط به 3قسمت می شود یک تغذیه که اگر ولتاژها مشکل داشته باشند رسیور روی حالت on می ماند 2 - قلع مردگی ای سی cpu که با لحیم کاری مجدد تمامی پایه ها مشکل برطرف می شود3- درسیور فلش بزند که با جیتک کردن درست می شود موفق باشید

آیا کسی از دوستان تا به حال موفق به جیتک این رسیور شده اگه شده لطفا بفرمایید که آیا کابل جیتک این مدلها مثل استارست 550 هست و نرم افزار اون همون جی کی هست؟

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام--- تمام مراحل بالا طی شده اما جواب نداده فکر جی تک را هم نکنید چون ایسی فلش دستگاه راروی دستگاه دیگری گذاشتم بخو بی جواب داد ودستگا ه به دستگاه کردم باز جواب نداد ه فقط اختلاف این 2دستگاه در مدل تیونر میباشد فعلا که نتیجه نگرفتم تا اساتید چه گویند تشکر در پناه حق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
آیا کسی از دوستان تا به حال موفق به جیتک این رسیور شده اگه شده لطفا بفرمایید که آیا کابل جیتک این مدلها مثل استارست 550 هست و نرم افزار اون همون جی کی هست؟

دوست عزیز بله بنده این مدل را جیتک کردم وکابل جیتک این مدل با دیگر رسیورها متفاوت است من نرم افزار اصلی را از شرکت استارست دریافت کردم که به زودی آموزش ها وطریقه ساخت کابل را می گذارم نرم افزار های که برای جیتک این مدل ارائه شده هیچ کدام کارایی تا به حال نداشتند موفق باشید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام--- تمام مراحل بالا طی شده اما جواب نداده فکر جی تک را هم نکنید چون ایسی فلش دستگاه راروی دستگاه دیگری گذاشتم بخو بی جواب داد ودستگا ه به دستگاه کردم باز جواب نداد ه فقط اختلاف این 2دستگاه در مدل تیونر میباشد فعلا که نتیجه نگرفتم تا اساتید چه گویند تشکر در پناه حق باشید

دوست عزیز بنابراین مشکل از فلش نیست امکان خراب شدن کریستال است اگر با تعویض کریستال وقلع کشی قطعات مشکل حل نشد تیونر را دربیاورید امتحان کنید نهایتا اگر درست نشد ای سی cpu مشکل دارد موفق باشید

• Like

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
دوستان عزيز . اگر ارتباط بين پنل و مين قطع باشد دستگاه لود نميشود كريستال 12 مگاهرتز را چك كنيد
من بعد از چند ساعت كا بر روي دستگاه اكولينك متوجه اين ايراد شدم بعد از تعويض كريستال دستگاه روشن شد

• Like

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام ---- مشکل با تعوض کریستال وقلع کشی وبرنام وتست تعذیه و------ حل نشد ---پس --- راهنمایی نمایید تشکر

• Like

m321

کاربر
2007-11-17
1
1
باسلام

دوستان من هم روي4000 همان مشكل onرادارم
چكار بايدكرد
باتشكر

• Like

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
دوستان من هم روي4000 همان مشكل onرادارم
چكار بايدكرد
باتشكر

با وجود این مشکل از چند مورد می باشد یکی از ای سی فلش است
باید تعویض ویا پرو گرام شود در صورت حل نشدن این مشکل در این تاپی نتیجه را اعلام نمایید

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام --- مشکل on ازفلش نیست چون من ایسی راروی دستگاه دیگری گذاشتم بخوبی جواب داد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا