فلش می شود ولی بعد از اپگرید دوباره به بوت می رود....دوست عزیز اگر رسیور شما 4000 معمولی است با پچ های مربوط به مدل super نباید آبدیت کنید اگر هم همین مدل بوده و با پچ جدید مشکل پیدا کرده مربوط به فلش می شود ابتدا با ورژن قدیمی آبدیت کنید اگر مشکل برطرف نشد باید دستگاه را جیتک کنید موفق باشید
سلام
من یک استارست 4000 دی بدستم رسیده و با موقع آپگرید ارور می دهد می گوید نرم افزار با سخت افزار همخوانی ندارد مشکل در کجا است دوتا از فایلهارا از سایت استارست دانلود کردم وهردو فایل مربوط به 4000 دی را ارور داد مشکل کجاست
سلام
رسیورمن استارست 4000 دی است درسایت خود استارست مدل دی ندارد مدل سوپر را دارد ومن دوتا نرم افزار بیشتر نبود که دانلود کردم ودر داخل خود نرم افزارها لودرش بود وبا آن دوتا آپگرید کردم وارور می داد آیا پچ اشتباه است ونرم افزار مخصوص می خواهد از کجا مال 4000دی را بگیرم مگر مال خود استارست نیست که این رسیور در لیست نرم افزارهایش نیست
یکی جواب مارا نمی دهد
با سلام و خسته نباشید
رسیور starsat sr-x4200d پروگرام نمیشود هر کاری که اینجا دوستان آموزش دادن انجام دادم ولی باز هم نشد دستگاه سالم هست هیچ مشکلی هم ندارد
.....با تشکر
با سلام و خسته نباشید
رسیور starsat sr-x4200d پروگرام نمیشود هر کاری که اینجا دوستان آموزش دادن انجام دادم ولی باز هم نشد دستگاه سالم هست هیچ مشکلی هم ندارد
.....با تشکر
باسلام
دوستان عزيزتمام سوالات ومشكلات خودرادرمورداستارست 4000و4200 دراين تاپيك مطرح فرماييد.
موفق باشيد
سلام دوستان من می خوام یک رسیور 4000 بخرم میشه راهنمایی کنید که چگونه رسیوری از نظر برد چه طور ی
باسلام هنگام جیتک 5300cu فلاش ان از نوع sst است به شماره 36vf1601c قابل شناسائی (با برنامه جیتک ) نمیباشد واجازه ادامه کار را نمی دهد0 اما دیگر دستگاههای مشابه این مدل که فلاش با مارک mx دارند هنگام جیتک هیچ مشکلی ندارند. از استاد گرامی خواهشمندم مرا راهنمائی فرمایند. متشکرمvalivolat@yahoo.com
دوست گرامی برنامه جیکیز قابلیت شناسایی CPU این ریسیور رو نداره شما باید فلش رو با پروگرامر پر نمایید.باسلام هنگام جیتک 5300cu فلاش ان از نوع sst است به شماره 36vf1601c قابل شناسائی (با برنامه جیتک ) نمیباشد واجازه ادامه کار را نمی دهد0 اما دیگر دستگاههای مشابه این مدل که فلاش با مارک mx دارند هنگام جیتک هیچ مشکلی ندارند. از استاد گرامی خواهشمندم مرا راهنمائی فرمایند. متشکرمvalive:fish:lat@yahoo.com