راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی حتماً میبایست قبل از اینکه اقدام به انتقال سایر نرم افزارهای متفرقه به این مدل، که در واقع سری جدید دانگل میکروباکس1 محسوب می شود، می کردید، میبایست ابتدا خوب همین تالار میکروباکس را به دقت مطالعه می نمودید، و به دنبال مطالب مربوط به همین میکروباکس5 می گشتید،

بعداً با آگاهی کامل شروع به آبگرید این دانگل می نمودید،
دوست عزیز برای اینکه بهتر متوجه عرایض بنده بشوید، بهتر است ابتدا به لینک زیر و به پست شماره (20) مراجعه نموده
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44004&page=2
و با دقت کامل مطالبی را که جناب استاد علی رسیور در مورد این مدل ذکر کرده اند را مطالعه نمائید، بعد از اینکه مطالعه نمودید تازه متوجه خواهید شد که تا به این لحظه چه بلایی را بر سر میکروباکستان آورده اید. ضمناً توصیه بنده به شما این است که از این لحظه به بعد در مورد رفع این مشکل فقط با جناب استاد علی رسیور در تماس باشید، و فقط از دستورالعملی که ایشان برایتان ذکر می کنند استفاده نمائید، تا بیش از این به دانگلتان آسیب وارد نشود.
موفق باشید.

با تشکر از جناب Champion

دوست عزیز بنده با فرمایشات شما کاملا موافقم .... زمانی اون تاپیک رو دیدم که دیگه کار از کار گذشته بود .... و میدونم که این مشکل اگه بخواد حل بشه فقط به دست
ALI.RISIVER حل میشه!!

به دلیل قوانین سایت نمیخوام تاپیک جدیدی باز کنم و همینجا از آقا
ALI.RISIVER تقاضا دارم که برای مشکل بنده راه حلی پیدا کنن!!!

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با تشکر از جناب Champion

دوست عزیز بنده با فرمایشات شما کاملا موافقم .... زمانی اون تاپیک رو دیدم که دیگه کار از کار گذشته بود .... و میدونم که این مشکل اگه بخواد حل بشه فقط به دست
ALI.RISIVER حل میشه!!

به دلیل قوانین سایت نمیخوام تاپیک جدیدی باز کنم و همینجا از آقا
ALI.RISIVER تقاضا دارم که برای مشکل بنده راه حلی پیدا کنن!!!

دوست عزیز قبلا هم اعلام شد قطعات به کار رفته در دانگل میکرو 5 اصلی دارای سریال سخت افزاری و فایل فلش هر دانگل بر اساس کانفیگ هر قطعه متفاوت یعنی اگر شما یک دانگل میکرو باکس 5 سالم دیگر داشته باشید و فایل آن را کپی و برای دانگل خراب استفاده کنید دانگل راه اندازی نمی شود

جهت راه اندازی مجدد سریال 12 رقمی دانگل از طریق پیام خصوصی یا ایمیل بفرستید تا فایل فلش کانفیگ شده از سرور دریافت و ارسال شود

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
ahmadbibi گفت:
استادگلم سلام وخسته نباشید ممنونم که مشکلات بنده رو پیگیری می کردیدمیدونم سئوال کردن درپیام خصوصی خلافه اماببخشید
مشکل دانگلم هنوز برقراره ومنو ان سیاه میباشد
یه چیزی به نظرم اومد گفتم بگم شاید دوباره راه چاره ای برام پیداکنید
دانگلم بابرنامه ورژن 1.59 به پایین تصویردارد ومنو ان قابل مشاهده است اما ورژنهای جدید صفحه سیاه
دوم اینکه استاد عزیزم شما گفتید که بعدازریختن پچ جدید دکمه قرمز روبزنید وقتی هیچگونه منویی وجودندارد چگونه دکمه قرمز کار میکند
وبعدازدکمه قرمز پنج ثانیه باید صبرکرد یاپنج دقیقه هرچند همه روتست کردم
منتظر راهنماییهاتون هستم
باارزوی تندرستی خودتون وخانواده گلتون

با عرض سلام :
دوست عزیز بنده به شخصه تمامی راه حل هایی را که برای رفع مشکلات میکروباکس1 موجود می باشد را خدمت مبارکتان اعلام نمودم، ولی متأسفانه به دلیل اینکه حضرتعالی آشنایی لازم با مراحل روند کار با این دانگل را ندارید مطمئناً در طی روند کار یکجای کار را نادرست انجام می دهید که همین امر نیز سبب نا موفق بودن جنابعالی به راه اندازی دانگل می شود.

دوست عزیز خواهشاً اینبار با دقت بیشتری به مطالب بنده توجه نمائید، تا بلکه مشکلتان رفع گردد.
دوست عزیز ابتدا فایل پیوست زیر را دانلود نموده و از حالت زیپ خارج نمائید، سپس دقیقاً مطابق شکل موجود در همین پست ، با دقت تنظیمات لودر را انجام داده و سپس نرم افزار فلش را که در کنار همین لودر موجود می باشد را انتخاب و یکبار به دانگلتان انتقال دهید.

در پایان نیز با خیالی راحت یکی از آخرین نرم افزارهای ارائه شده برای میکروباکس1 را به انتخاب خودتان که در حال حاضر ورژن های (1.67 و یا 1.69 ) می باشند، را که اتفاقاً این نرم افزارها نیز لودر سر خود می باشند را با همین لودر خودشان به دانگل انتقال دهید. بعد از اینکه نرم افزار انتقال داده شد و گزینه stop لودر به حالت start تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است.
توضیح مختصری جهت راه اندازی دانگل با این نرم افزارها =>دوست عزیز جهت فعال سازی مجدد دانگل بعد از اینکه کار آبگرید دانگل به پایان رسید، کلیه متعلقات دانگل اعم از کابل شرینگ و همچنین کابل rs232 و همچنین کابلav تصویر و همچنین کابل چشمی ریموت کنترل را به دانگل وصل نمائید، بعد از نصب دانگل بر روی یکی از کانالهای الجزیره اسپورت روی ماهواره هاتبرد اگر چند ثانیه مکث کنید تاریخ اکسپایر دانگل توسط سیگنال ارسالی از سرور میکروباکس تغییر و شرینگ برقرار خواهد شد.

دوست عزیز اگر ایندفعه دیگر موفق به راه اندازی دانگلهایتان نشدید فقط با استاد علی رسیور از طریق پیام خصوصی و یا از طریق ایمیل تماس حاصل نمائید تا ایشان جهت رفع این مشکل شما را راهنمایی نمایند.
موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ehsan480

کاربر
2010-11-21
3
1
سلام من دانگل میکرو 1 دارم زمانی که اعلام شد باید ic تعویض شود ic رو تعویض کردم 1 هفته ای هم کار میکرد اما قطع شد
گفتند باید برنامه 1.69 بریزی دانلود کردم اما متاسفانه تا 90%که میره قطع میشه و کانالی هم باز نمیکنه البته رسیور من iclass9898xs است لطفا کمک کنید

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
با عرض سلام :
دوست عزیز بنده به شخصه تمامی راه حل هایی را که برای رفع مشکلات میکروباکس1 موجود می باشد را خدمت مبارکتان اعلام نمودم، ولی متأسفانه به دلیل اینکه حضرتعالی آشنایی لازم با مراحل روند کار با این دانگل را ندارید مطمئناً در طی روند کار یکجای کار را نادرست انجام می دهید که همین امر نیز سبب نا موفق بودن جنابعالی به راه اندازی دانگل می شود.

دوست عزیز خواهشاً اینبار با دقت بیشتری به مطالب بنده توجه نمائید، تا بلکه مشکلتان رفع گردد.
دوست عزیز ابتدا فایل پیوست زیر را دانلود نموده و از حالت زیپ خارج نمائید، سپس دقیقاً مطابق شکل موجود در همین پست ، با دقت تنظیمات لودر را انجام داده و سپس نرم افزار فلش را که در کنار همین لودر موجود می باشد را انتخاب و یکبار به دانگلتان انتقال دهید.

در پایان نیز با خیالی راحت یکی از آخرین نرم افزارهای ارائه شده برای میکروباکس1 را به انتخاب خودتان که در حال حاضر ورژن های (1.67 و یا 1.69 ) می باشند، را که اتفاقاً این نرم افزارها نیز لودر سر خود می باشند را با همین لودر خودشان به دانگل انتقال دهید. بعد از اینکه نرم افزار انتقال داده شد و گزینه STOP لودر به حالت START تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است.
توضیح مختصری جهت راه اندازی دانگل با این نرم افزارها =>دوست عزیز جهت فعال سازی مجدد دانگل بعد از اینکه کار آبگرید دانگل به پایان رسید، کلیه متعلقات دانگل اعم از کابل شرینگ و همچنین کابل RS232 و همچنین کابلAV تصویر و همچنین کابل چشمی ریموت کنترل را به دانگل وصل نمائید، بعد از نصب دانگل بر روی یکی از کانالهای الجزیره اسپورت روی ماهواره هاتبرد اگر چند ثانیه مکث کنید تاریخ اکسپایر دانگل توسط سیگنال ارسالی از سرور میکروباکس تغییر و شرینگ برقرار خواهد شد.

دوست عزیز اگر ایندفعه دیگر موفق به راه اندازی دانگلهایتان نشدید فقط با استاد علی رسیور از طریق پیام خصوصی و یا از طریق ایمیل تماس حاصل نمائید تا ایشان جهت رفع این مشکل شما را راهنمایی نمایند.
موفق و پیروز باشید.
استادگلم سلام
باسپاس فراوان ازپیگیری شما
دوست گلم من حدود5ساله که دارم همه دستگاهی روپروگرم می کنم واینقدرهم نااشنا نیستم
2- تاحدودی سوادخواندن ونوشتن هم دارم چون مهندس شیلاتم ونوشته های شمارو بادقت اجرا می کنم
3- کلیه کارها روانجام دادم مشکل اساسی بنده این است که دستگاهم کلیه نرم افزارهای میکرو2 روقبول می کنه ومنوی ان نیز نمایان میشه ولی به هیچ عنوان به میکرو1 تبدیل نمیشه وبانرمافزارهای میکرو1 منو سیاه میشه کلیه فایلهای برگشتی وهمچنین نرم افزارهای شمااستاد را امتحات کردم امانشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
استادگلم سلام
دوست گلم من حدود5ساله که دارم همه دستگاهی روپروگرم می کنم واینقدرهم نااشنا نیستم
2- تاحدودی سوادخواندن ونوشتن هم دارم چون مهندس شیلاتم ونوشته های شمارو بادقت اجرا می کنم
3- کلیه کارها روانجام دادم مشکل اساسی بنده این است که دستگاهم کلیه نرم افزارهای میکرو2 روقبول می کنه ومنوی ان نیز نمایان میشه ولی به هیچ عنوان به میکرو1 تبدیل نمیشه وبانرمافزارهای میکرو1 منو سیاه میشه کلیه فایلهای برگشتی وهمچنین نرم افزارهای شمااستاد را امتحات کردم امانشد
منم مشکل شما رو دارم
میکرو 1 جدید با سریال 10142

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
متاسفانه بعضی از میکروها به هیچ طریقی برنامه نمیگیرند
فکر کنم که تنها راهش فلش کردن از طریق پرگرامر هست.

با تشكر از علي اقا ..

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام اولش برامه قبول نمی کرد بعد از پست 10 مراحل رو انجام دادم بخوبی بعد از انجام این کارا دانگل برنامه قبول کرد البته دانگل من سیاه سفید نمی شد حالا هر برنامه ای می زنم قبول می کنه ولی 20 ثانیه نشون می ده قعط می کنه باز از برق بکشی وصل کنی 20 ثانیه نشون می ده چه کار کنم/

dangel.amin

کاربر
2011-04-29
2
10
استادگلم سلام
سلام مهندس مشکل شما فقط با تزریق فلش میکرو 1 حل میشه.....از لودر میکرو2 برای تزریق فایل فلش1 میکرو1 استفاد کنید...

2009-07-16
60
141
49
سلام
من دیشب برنامه 2-21 میکرو دو را نصب کردم . بعد از ان دوباره برنامه قبلی را که 2-20 است نصب کردم (جون دیدم کانالی باز نکرد).ولی حالا میکرو بکس دو من دیگر هیچ برنامه ایی را فبول نمی کند
برای رفع این مشکل ، چکار باید بکنم؟:frown:

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
ممنون دوست گلم میشه لودروبرنامه روبرام بذارید

لودر
rar.gif
GxDownloaderIII V2.004.rar‏ (541.0 کیلو بایت

فایل فلش
rar.gif
2M-flash.rar‏ (1.07 مگابایت

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام اولش برامه قبول نمی کرد بعد از پست 10 مراحل رو انجام دادم بخوبی بعد از انجام این کارا دانگل برنامه قبول کرد البته دانگل من سیاه سفید نمی شد حالا هر برنامه ای می زنم قبول می کنه ولی 20 ثانیه نشون می ده قعط می کنه باز از برق بکشی وصل کنی 20 ثانیه نشون می ده چه کار کنم/

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
علی آقا سلام

میکرو باکس من قطعه عوص شده است گاهی اوقات نرم افزار قبو ل میکند ولی تا برق دانگل قطع میشود همه برنامه پاک شده و صفجه تصویر آبی میشود وحالا کلن هم نمیشود هر دو نرم افزار ارا یه شده در این تایپک را زدم ولی دستگاه قبول نمیکند لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

xl150

کاربر
2010-10-11
86
224
38
با سلام من هم يه ميكرو باكس سري 09دارم كه فقط چراق قرمز روشن ميشه ونه تصوير داره ونه برنامه ميگيره من چند تا سوال دارم اول اينكه من پروگرامر مخصوص اين كا رو دارم براي تبديل ميكرو به ريسيور بايد فايل تبديلي كه تو سايت هست همراه لودر و پسوند binداره رو ميتونم با پروگرامر به اي سي فلش بدم واين همه دردسر به خودم ندم سوال دوم ايا بدون عوض كردن اي سي فلش ميتونم كانالهاي قفلي رو باهاش باز كنم يا حتما بايد اي سي رو عوض كنم واي سي رو از كجا ميتونم گير بيارم .در كل سوال اول من اينه كه با پروگرامر كدوم فايل رو به دانگل بدم كه يا بشه ريسيور يا كانال باز كنه

xl150

کاربر
2010-10-11
86
224
38
با سلام كسي نيست ما رو كمك كنه بنده فايل binتبديل دانگل به ريسيور رو با پروگرامر ريختم ولي همچنان لامپ قرمز روشنه ونه تصوير مياره چطوري تبديلش كنم به ريسيور ممنون ميشم راهنماي كنيد

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
با سلام كسي نيست ما رو كمك كنه بنده فايل binتبديل دانگل به ريسيور رو با پروگرامر ريختم ولي همچنان لامپ قرمز روشنه ونه تصوير مياره چطوري تبديلش كنم به ريسيور ممنون ميشم راهنماي كنيد
دوست گلم ابتدافایل کلین اپ روبده به دستگاهت سپس پچ روبریز اگه بازتصویر سیاه بود یقین بدون ای سی فلش میکروی شمامثل مال خودم اسیب دیده وباید قطعه جدید روش نصب کنید

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست گلم ابتدافایل کلین اپ روبده به دستگاهت سپس پچ روبریز اگه بازتصویر سیاه بود یقین بدون ای سی فلش میکروی شمامثل مال خودم اسیب دیده وباید قطعه جدید روش نصب کنید

بالا