hamidsan87
کاربر
- 2010-07-11
- 2
- 3
با سلام
دوست عزیز اگه رسیور شما 9696 فول اچ دی هست بهتره از برنامه 11066 استفاده بکنید .
سلام دوست عزيز. مدل دستگاه من 9696 پي يو آر هستش. لطفا راهنمائي كنيد.
با سلام
دوست عزیز اگه رسیور شما 9696 فول اچ دی هست بهتره از برنامه 11066 استفاده بکنید .
سلام دوست عزيز. مدل دستگاه من 9696 پي يو آر هستش. لطفا راهنمائي كنيد.
باسلام خدمت دوستان وعزیزان
من رسیور9797xnhdmi دارم موقع انتقال بچ رسمی با usb در آخرین مرحله انتقال با پیغام
unsoport format file مواجهه می شوم لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
با سلام به دوستان و مديران
چند روزي دستگاه من ميزنه چيپ امنيتي شما اسيب ديده و به فروشنده بدهيد تا خدمات گارنتي روش انجام بشه
حالا بايد چيكار كرد لطفا كمك كنيد
ممنون ميشم
با تشكر از شما
هر كسي اي سي دريم را ميداند از كجا تهيه كرد لطفا اطلاع دهيد متشكرم
اقا یه سوال 9696 hd چند مدل داره منظورم تک تیونر و 2 تیونره بودنشه و تفاوت قیمتش چقدره
با درودبا سلام
با رسیور ایکلاس 9696 فول اچ با پچ11066 روی فرکانس 11881 کانال های ایران صدا نداره . با پچ 11220 مشکل صدا این کانال ها حل می شه ولی پیغام خراب بودن چیپ امنیتی می ده . ضمناً یک دیگه از دوستان که همین رسیور و داره با پچ 11220 هیچ مشکلی نداره و پیغام هم نمی ده . لطفاً منو راهنمایی کنید.
با سلام من 9696 معمولي دارم با فلش اخرين برنامه 11296 رو نوشته مياد قابل اجرا نيست با تشكر mer30
سلام می دونم سوال تکرراری هست ولی میشه بیشتر توضیح بدین من 9696 hdmi اصل دارم ولی پغامی که میاد رو هر کار می کنم نمی ره و کانالها خودش تعوض میشه بین 2 و 4 و 6 و 8
فایل اورجنال و برنامه های که طغرل گذاشت رو زدم ول نشد ولی وقتی فقط فایل اورجینال رو می زنم اون پیغام میره ولی تعویض کانال وجود داره به محض اینگه با برنامه جدید آبدتش می کنم اون پیغامه میاد ولی کانال تعویض نمیشه و مشکلش حل میشه چه کار کنم
سلام دستگاه من هنگامی که روشنش میکنه با این مشکلات همراه است:
1- در اکثر مواقع وقتی روشن میشه سیگنال نداره و باید یک بار خاموش روشن کنی تا سیگنال بده.
2- موقعی که روشنه وقتی مثلا" از هاتبرد میری رو نیلست رو کانالهای معمولی،پیغام میده که این کانال کارتی و وقتی چند تا کانال عوض می کنی درست میشه
در ضمن سوئیچر من مارکش دیجیتاله،مارک پرمیوم اچ دی هم استفاده کردم هم همین طور بود.هم چنین با آخرین ورژن یعنی 11305f دستگاه رو آپگرید کردم.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری این مشکلو حل کنم، اکثر دوستان به من گفتن که strong 4622 xii بخر ولی من اینو خریدم که خیلی هم پشیمونم.
راستی مشکل دیگه ای که داره و یادم رفت بگم اینه که وقتی با کابل HDMI رسیورو به تلویزیون وصل میکنم موقع تعویض کانال یه صدای در باند ها میاد مثل صدای تیک.
سلام دستگاه من هنگامی که روشنش میکنه با این مشکلات همراه است:
1- در اکثر مواقع وقتی روشن میشه سیگنال نداره و باید یک بار خاموش روشن کنی تا سیگنال بده.
2- موقعی که روشنه وقتی مثلا" از هاتبرد میری رو نیلست رو کانالهای معمولی،پیغام میده که این کانال کارتی و وقتی چند تا کانال عوض می کنی درست میشه
در ضمن سوئیچر من مارکش دیجیتاله،مارک پرمیوم اچ دی هم استفاده کردم هم همین طور بود.هم چنین با آخرین ورژن یعنی 11305f دستگاه رو آپگرید کردم.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری این مشکلو حل کنم، اکثر دوستان به من گفتن که strong 4622 xii بخر ولی من اینو خریدم که خیلی هم پشیمونم.
راستی مشکل دیگه ای که داره و یادم رفت بگم اینه که وقتی با کابل hdmi رسیورو به تلویزیون وصل میکنم موقع تعویض کانال یه صدای در باند ها میاد مثل صدای تیک.