سؤالات و مشکلات iCLASS 9696 HD

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

deniz4009

کاربر
2008-07-18
2
2
مشکل کانکت شدن 9696به اینترنت

پیام your reciver lost internet conectionدر9696 ای:051:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

mrmr452001

کاربر
2010-01-01
3
2
باسلام خدمت دوستان وعزیزان
من رسیور9797xnhdmi دارم موقع انتقال بچ رسمی با usb در آخرین مرحله انتقال با پیغام
unsoport format file مواجهه می شوم لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باسلام خدمت دوستان وعزیزان
من رسیور9797xnhdmi دارم موقع انتقال بچ رسمی با usb در آخرین مرحله انتقال با پیغام
unsoport format file مواجهه می شوم لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

درود
شما به احتمال زیاد نرم افزار رو به اشتباه دانلود کرده ویا اینکه لینک دانلود
مشکل داشته وکامل دانلود نشده
یک بار دیگه دانلود کرده واز حالت فشرده خارج وبدون فولدر روی
فلش ریخته وبه رسیور انتقال دهید:eek:k:

• Like

busher_2006

کاربر
2006-10-03
46
65
با سلام به دوستان و مديران
چند روزي دستگاه من ميزنه چيپ امنيتي شما اسيب ديده و به فروشنده بدهيد تا خدمات گارنتي روش انجام بشه
حالا بايد چيكار كرد لطفا كمك كنيد
ممنون ميشم
با تشكر از شما

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام به دوستان و مديران
چند روزي دستگاه من ميزنه چيپ امنيتي شما اسيب ديده و به فروشنده بدهيد تا خدمات گارنتي روش انجام بشه
حالا بايد چيكار كرد لطفا كمك كنيد
ممنون ميشم
با تشكر از شما​

با درود
دوست گرامی چیپ حفاظتی رسیور خراب وباید به یک تعمیرکار مراجعه کنید
رسیور در ایران شامل گارانتی نمیباشد
:eek:k:

• Like

arsalan1346

کاربر
2008-03-14
56
129
هر كسي اي سي دريم را ميداند از كجا تهيه كرد لطفا اطلاع دهيد متشكرم

• Like

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
اقا یه سوال 9696 hd چند مدل داره منظورم تک تیونر و 2 تیونره بودنشه و تفاوت قیمتش چقدره

dangel

Banned
2010-03-28
35
43
34
با سلام
با رسیور ایکلاس 9696 فول اچ با پچ11066 روی فرکانس 11881 کانال های ایران صدا نداره . با پچ 11220 مشکل صدا این کانال ها حل می شه ولی پیغام خراب بودن چیپ امنیتی می ده . ضمناً یک دیگه از دوستان که همین رسیور و داره با پچ 11220 هیچ مشکلی نداره و پیغام هم نمی ده . لطفاً منو راهنمایی کنید.

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اقا یه سوال 9696 hd چند مدل داره منظورم تک تیونر و 2 تیونره بودنشه و تفاوت قیمتش چقدره

با سلام
با رسیور ایکلاس 9696 فول اچ با پچ11066 روی فرکانس 11881 کانال های ایران صدا نداره . با پچ 11220 مشکل صدا این کانال ها حل می شه ولی پیغام خراب بودن چیپ امنیتی می ده . ضمناً یک دیگه از دوستان که همین رسیور و داره با پچ 11220 هیچ مشکلی نداره و پیغام هم نمی ده . لطفاً منو راهنمایی کنید.
با درود
9696 فول اچ دي توي بازار ايران تك تيونر هست ولي مدل ديگر هم داره كه داخلش دانگل تايمر داشت اما كلا دستگاه فول اچ دي بايد با
cccam
خوب كار كنه كه اصلا اين رسيور شيرينگ اينترنتي خوبي نداره
در ضمن اين نرم افزارهاياخير مخصوص سري فول اچ هايويون مشكل داشته وبراي هركسي يك مشكل درست كرده
بعد از ريختن پچهاي جديد حتما ريست فكتوري كرده وبعد كانال يابي كنيد
از ليست كانالهاي قبلي هم استفاده نكنيد

nore3

کاربر
2009-06-05
8
23
43
با سلام من 9696 معمولي دارم با فلش اخرين برنامه 11296 رو نوشته مياد قابل اجرا نيست با تشكر mer30

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام من 9696 معمولي دارم با فلش اخرين برنامه 11296 رو نوشته مياد قابل اجرا نيست با تشكر mer30

با درود
دوست گرامی شما اگه نرم افزار رسیورخودتون رو دانلود کردید به احتمال زیاد لینک دانلود مشکل داشته وکامل دانلود نشده !!!!شما یک بار دیگه در ساعاتی که سایت و اینترنت خلوته نرم افزار رو دانلود واز حالت فشرده خارج وبدون فولدر روی فلش مموری ریخته وبه رسیور انتقال دهید

delbandam

کاربر
2010-10-08
4
1
با سلام و خسته نباشید .میخاستم بپرسم این نرم افزارای جدیدی که میاد و اپدیت شدن چه مزیتی نسبت به قبلی دارن .قبلیا که همون کانلای کارتیو باز میکنن .ایا کانالای جدیدی هم با این نرم افزارا باز میشه ؟ ممنون از سایت و اطلاعات خوب شما

sky_1a

کاربر
2008-08-27
2
3
من با رسیورم چندتا مشکل دارم نمیدونم شما هم این مشکلات رو دارید یا نه.
1-بعضی وقتها پیغام میده service not avaiableبا اینکه سیگنال هم هست ولی تصویر نشون نمیده وباید از کلید پشت رسیور روشن خاموش کنم تا مشکل حل بشه.
2-با اینکه دو پورتusb داره ولی همزمان 1 پورت میشناسه.

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام می دونم سوال تکرراری هست ولی میشه بیشتر توضیح بدین من 9696 hdmi اصل دارم ولی پغامی که میاد رو هر کار می کنم نمی ره و کانالها خودش تعوض میشه بین 2 و 4 و 6 و 8
فایل اورجنال و برنامه های که طغرل گذاشت رو زدم ول نشد ولی وقتی فقط فایل اورجینال رو می زنم اون پیغام میره ولی تعویض کانال وجود داره به محض اینگه با برنامه جدید آبدتش می کنم اون پیغامه میاد ولی کانال تعویض نمیشه و مشکلش حل میشه چه کار کنم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام می دونم سوال تکرراری هست ولی میشه بیشتر توضیح بدین من 9696 hdmi اصل دارم ولی پغامی که میاد رو هر کار می کنم نمی ره و کانالها خودش تعوض میشه بین 2 و 4 و 6 و 8
فایل اورجنال و برنامه های که طغرل گذاشت رو زدم ول نشد ولی وقتی فقط فایل اورجینال رو می زنم اون پیغام میره ولی تعویض کانال وجود داره به محض اینگه با برنامه جدید آبدتش می کنم اون پیغامه میاد ولی کانال تعویض نمیشه و مشکلش حل میشه چه کار کنم

دوست عزیز این عیب مربوط به ای سی دریم که خراب و باید تعویض شود جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

آخرین ویرایش:

babak1000

Banned
2006-10-20
9
20
مشکل در iclass 9696x HDMI

سلام دستگاه من هنگامی که روشنش میکنه با این مشکلات همراه است:
1- در اکثر مواقع وقتی روشن میشه سیگنال نداره و باید یک بار خاموش روشن کنی تا سیگنال بده.
2- موقعی که روشنه وقتی مثلا" از هاتبرد میری رو نیلست رو کانالهای معمولی،پیغام میده که این کانال کارتی و وقتی چند تا کانال عوض می کنی درست میشه
در ضمن سوئیچر من مارکش دیجیتاله،مارک پرمیوم اچ دی هم استفاده کردم هم همین طور بود.هم چنین با آخرین ورژن یعنی 11305f دستگاه رو آپگرید کردم.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری این مشکلو حل کنم، اکثر دوستان به من گفتن که strong 4622 xii بخر ولی من اینو خریدم که خیلی هم پشیمونم.
راستی مشکل دیگه ای که داره و یادم رفت بگم اینه که وقتی با کابل HDMI رسیورو به تلویزیون وصل میکنم موقع تعویض کانال یه صدای در باند ها میاد مثل صدای تیک.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: اتا

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
1- در اکثر مواقع وقتی روشن میشه سیگنال نداره و باید یک بار خاموش روشن کنی تا سیگنال بده.
2- موقعی که روشنه وقتی مثلا" از هاتبرد میری رو نیلست رو کانالهای معمولی،پیغام میده که این کانال کارتی و وقتی چند تا کانال عوض می کنی درست میشه
در ضمن سوئیچر من مارکش دیجیتاله،مارک پرمیوم اچ دی هم استفاده کردم هم همین طور بود.هم چنین با آخرین ورژن یعنی 11305f دستگاه رو آپگرید کردم.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری این مشکلو حل کنم، اکثر دوستان به من گفتن که strong 4622 xii بخر ولی من اینو خریدم که خیلی هم پشیمونم.
راستی مشکل دیگه ای که داره و یادم رفت بگم اینه که وقتی با کابل HDMI رسیورو به تلویزیون وصل میکنم موقع تعویض کانال یه صدای در باند ها میاد مثل صدای تیک.

درود
دوست گرامی شما از کابل خوب و جنس مرغوب استفاده و
ساعت lnb و اتصالات فیش ها رو چک کنید
در ضمن نوع lnb وطول کابل هم بی تاثیر نیست
ودر مورد کابل hdmiهم شما با نرم افزار های دیگه
امتحان کرده اگر باز مشکل پابرجا بود مشکل از کابلhdmi هست

اتا

کاربر
2010-09-27
4
6
راستی مشکل دیگه ای که داره و یادم رفت بگم اینه که وقتی با کابل hdmi رسیورو به تلویزیون وصل میکنم موقع تعویض کانال یه صدای در باند ها میاد مثل صدای تیک.

با سلام
اگر رسیور شما 9696 فول اچ دی هست بهتره از برنامه 11066 استفاده کنید این برنامه تمام مشکلات مربوط به ضبط ، پخش و همچنین پیغام های بی اساس را بر طرف میکند ، تنها عیب این برنامه این است که وقتی از مسیری به مسیر دیگه میرید باید یک بار کانالهارو بالا پایین کنید ولی در کل نسبت به سایر برنامه ها مشکلات کمتری دارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babak1000
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا