سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
دوست عزیز با یک ال ان بی دیگر چک کنید
ضمنن ممکنه در دستگاه ولتاژ ال ان بی را تغییر داده باشید
دیش شما کوچکه و کانالهای کمتری دریافت میکنه
با درود
حتما با یک ال ان بی دیگه امتحان می کنم
ولتاژ lnb رو تغییر ندادم ولی از سوییچر 8 به 1 استفاده میکنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با درود
حتما با یک ال ان بی دیگه امتحان می کنم
ولتاژ lnb رو تغییر ندادم ولی از سوییچر 8 به 1 استفاده میکنم
دوست عزیز مستقیم با یک ال ان بی دیگر بدون سویچ امتحان کنید

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
ساعت ال ان بی رو به هر طرف می چرخونم هیچ تغییری در کیفیت سیگنال ها نمی بینم
(چه فرکانس هایی که قابل دریافت هستند چه اونایی که نیستند)
سلام استاد آرش بزرگ.قربونت برم.منم اهل خوزستان هستم وشوشتر میشینم.با اجازتون اطلاعات کامل درباره ماهواره ترکست رو بهشون میدم.دوست عزیز ساعت ال ان بی در خوزستان دقیقا روی 6 هست.کانال tv8 رو خودم با دیش90 گرفتمه.شما وقتی ال ان بی رو میچرخونی و تغیری در سیگنال نمیبینی این در ابتدا دو حالت داره یا ال ان بی خرابه و یا دیشت تاب برداشته.و یا همونجور که استاد فرمودن ولتاژ ال ان بی در رسیور صحیح انتخاب نشده.من در شوشتر با حدود200 کانال این ماهواره رو رصد کردمه.همیشه بدون سویچر جهت یابی بکنید.اگه همه رو رعایت کنی نباید مشکلی باشه.اگه نتونستی همینجا مطرح کن .در خدمتم.موفق باشی:eek:k:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام بر همگی دوستان.سلام بر استاد آرش تو رو خدا به دادم برس.
استاد با یه مشکل خیلی عجیب برخورد کردم که تا حالا تو 6سال نصابیم همچین عیبی ندیدم.برای یه نفر که یک سال پیش رفته بودم هاتبردش رو تنظیم کرده بودم.حالا زنگ زد گفت که یدفعه سیگنالاش پریدن.ولی قیچی نیلش سیگنالهاش عالی هستند وخودم رفتم موضوع رو برسی کردم.مطمین هستم دیشش تکون نخورده.چون گچی که به پایش از پارسال زده بودند هنوز بهش گیر بود.دیش بدون ضرب دیدگی هست.ال ان بی رو تعویض کردم فایده نداشت.رسیور رو کنار دیش آوردم فایده نداشت.سوییچر رو از مدار خارج کردم فایده نداشت.3تا رسیور دیگه آوردم تست کردم.فایده نداشت.جالب اینه که هم کوالیتی وهم استرانگ هر دو صفر هستند.حتی بروی کانال ژم کلاسیک.سیمها هم سالم هستند چون نیل رو با سیگنالهای عالی میارن ولی هاتبرد رو نه!با اینکه بر خلاف خودش که دیشش در حیاط هست همسایهاشون دیشاشون در پشتبون هست. ودر معرض ************** هستند.ولی هیچ مشکلی ندارن.نگفتم استاد ولی بعضی وقتها به اندازه یک ثانیه سیگنالها وکوالیتی میاد و میره.جوری که رسیور فرصت نمیکنه تصویر رو بیاره.این سیگنالها هم که گهگاهی میاد متغیر هست.بعضی وقتها خیلی کمه وبعضی وقتها هم در حد مطلوب هست.آیا شما فکر میکنید که این سیگنالهای لحظه ای کاذب هستند؟ واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده.تو رو خدا یکی کمک کنه.عجله دارم.خیلی ممنون:sadwalk:

دوست عزیز اول قیچی را باز و با همان دیش ال ان بی جهت دیگری مثل بدر دبلیو 3 یا ترک را رسد و سیگنال را ببینید
اگر جهتی را نتوانستین رسد کنید کانون دیش خراب است
اگر توانستین هاتبرد را در جای خود قرار دهید احتمال اول سیم
نکته ضمنن اگر سیم را مستقیم به نایل میزنید استرنج وجود داره و سیگنال ولی در هاتبرد استرنج هم نیست مشکل معیوب بودن سیم میباشد
سلام استاد طبق قولی که داده بودم دیش طرف رو پریروز رفتم که ردیف کنم.طبق گفتتون دیش رو جابه جا کردم وموفق شدم دوباره هاتبرد رو با همون ال ان بی و سیم ودیش ورسیور با کیفیت مطلوب دریافت کنم.هنوز هم مطمینم که دیش تکون نخورده بود.گچ پارسال بهش گیر بود.بعد از رصد هاتبرد متوجه شدم.که دیش سر جای اولش قرار گرفته منتها پیچ زاویه عمودی دیش رو من یکی دو سانت بالا آوردم.و به همین خاطر سیگنالها بالا اومده.صحاب خونه بهم قول داد که کسی به دیش دست نزده.خیلی عجیب هست مگه نه؟قیچی نیلست رو هم بستم کیفیتش خوبه ولی یوتلستش زیاد تعریفی نبود.کانالهای ضعیفش بدون فریز میان ولی یه مقدار ضعیف هستن.استاد من فکر میکنم.تنها علت تمام این مشکلان مرغوب نبودن دیشها هست.که نسبت به سرما وگرما وباد حساسیت زیادی از خودشون نشون میدن و باعث میشن که کانونشون تغییر پیدا کنه.و کلی نصابها رو سر کار بزارن.اون دو سانتی که میله پشت دیش رو بالا اوردم باید بخاطر همون تغییر فاصله کانونی باشه.منتظر نظرات شما استاد عزیزم هستم.شما علتش رو چی فکر میکنید؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز دیشهای ایرانی مدله ورق خم از نظر کیفیت با هم متفاوت هستند
لینک مفید

[h=3] فيلم مستند از ساخت و توليد ديش ايراني-جالب همه ببينيد[/h]یک نکته که فکر کنم کمکتون میکنه
نکته یک محل اتصال دیش یه یایه حلبی میباشد و به مرور موجب مفداری جابجایی میشود

نکته دو خیلی وقته میبینید دیش کچ شده یا سنگ روشه و فیتونش شکسته
با این که دیش سره جاش هست و فیتون رو تعویض میکنید میبینید سیگنال ندارین یا ضعیفه؟
خوب دلیلش اینه که 3 میله روی دیش ارتفاشون به هم خورده ؟ /اتفاقی که برای شما افتاده/

یک راهنمایی جهت دبلیو 3 یا سایروس را بگیرید بشقاب را فیکس و تنظیم کنید
مثلن دبلیو3 فیکس....
حالا فقط با کم و زیاد کردن ارتفاع 3 میله که به فیتهورن وصله بدون این که بشقاب رو حرکت بدهید میتوانید سایروس را با سیگنال بالا رسد کنید

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
سلام استاد طبق قولی که داده بودم دیش طرف رو پریروز رفتم که ردیف کنم.طبق گفتتون دیش رو جابه جا کردم وموفق شدم دوباره هاتبرد رو با همون ال ان بی و سیم ودیش ورسیور با کیفیت مطلوب دریافت کنم.هنوز هم مطمینم که دیش تکون نخورده بود.گچ پارسال بهش گیر بود.بعد از رصد هاتبرد متوجه شدم.که دیش سر جای اولش قرار گرفته منتها پیچ زاویه عمودی دیش رو من یکی دو سانت بالا آوردم.و به همین خاطر سیگنالها بالا اومده.صحاب خونه بهم قول داد که کسی به دیش دست نزده.خیلی عجیب هست مگه نه؟قیچی نیلست رو هم بستم کیفیتش خوبه ولی یوتلستش زیاد تعریفی نبود.کانالهای ضعیفش بدون فریز میان ولی یه مقدار ضعیف هستن.استاد من فکر میکنم.تنها علت تمام این مشکلان مرغوب نبودن دیشها هست.که نسبت به سرما وگرما وباد حساسیت زیادی از خودشون نشون میدن و باعث میشن که کانونشون تغییر پیدا کنه.و کلی نصابها رو سر کار بزارن.اون دو سانتی که میله پشت دیش رو بالا اوردم باید بخاطر همون تغییر فاصله کانونی باشه.منتظر نظرات شما استاد عزیزم هستم.شما علتش رو چی فکر میکنید؟

مشکلتون رفع شده خوبه اما شاید صاحب خانه درست گفته دست نزدن اما

پیچ احتمالا شل شده و یه مقدار میله پشتی اومده پایین اما زنگ زدن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

در طول زمان هم کانون تغییر نمیکنه کانون رو هم یه بار دیگه میله های نگه دارنده lnb رو اندازه میزدی

و یوتل ست رو احتمالا از بالا بستید که مشکل داشته باید از داخل و با هاتبرد در یک امتداد باشه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز به عکس پست اول توجه کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34584&page=1

این نو دیش با سیستم پرس ضربه ای درست میشه و 3 میله فیکس شده
هر وقط فیتهورن بشکنه احتیاجی به تنظیم مجدد نیست
فقط هولدر ال ان بی را تعویض کنید
این دیش ایرانی است
ممنون

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دوست عزیز به عکس پست اول توجه کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34584&page=1

این نو دیش با سیستم پرس ضربه ای درست میشه و 3 میله فیکس شده
هر وقط فیتهورن بشکنه احتیاجی به تنظیم مجدد نیست
فقط هولدر ال ان بی را تعویض کنید
این دیش ایرانی است
ممنون
استاد دمت گرم.عجب دیشیه.این دیشها اصلا طرف ما گیر نمیاد .همش از این دیشهای فنری آشغال وپر از موجهای عمیق هست.که مثل دیشهای داخل فیلمی هست که برام گذاشتین.راستی سیگنال این دیش پرسی ها چقدر با این آشغالیا اختلاف داره؟

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
مشکلتون رفع شده خوبه اما شاید صاحب خانه درست گفته دست نزدن اما

پیچ احتمالا شل شده و یه مقدار میله پشتی اومده پایین اما زنگ زدن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

در طول زمان هم کانون تغییر نمیکنه کانون رو هم یه بار دیگه میله های نگه دارنده lnb رو اندازه میزدی

و یوتل ست رو احتمالا از بالا بستید که مشکل داشته باید از داخل و با هاتبرد در یک امتداد باشه
دوست عزیز پیچ پشت شل نشده بود.من خودم با زور بازش کردم تا تنظیمش کنم.منظور من از تغییر کانون تغییر طول سه میله نیست.بلکه منظورم جابه جایی کانون به سمت چپ یا راست یا بالا یا پایین هست.چون صاحب خانه گفت بعد از یه باد خیلی شدید اینجوری شد.ممکنه دیش یه مقدار خم شده وباعث جابجایی کانونش به سمت بالا شده.منظورت رو نفهمیدم که گفتی نباید یوتلست رو از بالا بست.من همیشه برای گرفتن یوتلست ونیل به مرکزیت هاتبرد قیچی ها رو در بالای هاتبرد قرار میدم ومسیر قیچی نیل کوتاه میشه و باعث استحکام بیشتر قیچی در برابر باد میشه.کانون در روی قیچی همیشه با مرکز یکسان نیست ومن قیچی رو بالاتر میبندم و بعد از بلندی ساق ال ان بی برای تعیین دقیق فاصله کانونی بهره میگیرم.حالا شما منظورتون از خط آخرتون چیه؟

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661

سلام
دوست عزیز خوشحالم که مشکلت تقریبا حل شده ولی به نظر من هنوز دیشت ایراد داره چون طبق گفته خودتون یوتل دبلیو3 رو ضعیف رسد میکنید.
یک پیشنهاد:شما برای اطمینان از سالم بودن دیش....یوتل دبلیو3 رو مرکز قرار بده و با قیچی هاتبرد رو رسد کن ببین برعکس الان میشه یا نه.

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
سلام
دوست عزیز خوشحالم که مشکلت تقریبا حل شده ولی به نظر من هنوز دیشت ایراد داره چون طبق گفته خودتون یوتل دبلیو3 رو ضعیف رسد میکنید.
یک پیشنهاد:شما برای اطمینان از سالم بودن دیش....یوتل دبلیو3 رو مرکز قرار بده و با قیچی هاتبرد رو رسد کن ببین برعکس الان میشه یا نه.

به احتمال زیاد دیش اقا hossein13 ضربه دیده است ... و این ملاک نیست که چون پایه دیش گچ خورده باشد دیش ضربه نبیند .... به لبه های دیش نگاه کن مخصوصا لبه های بالائی دیش اگر کمی هم کج شده با انبردست به حالت قبل برگردان

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام
سلام قربونت برم منم دارم از دیروز تو فروم همین رو میگم.منم معتقدم این دیش هنوز مشکل داره و ممکنه در آینده هم دوباره همینجوری بشه.در جواب دوست خوبمون آقا کیانوش هم باید بگم این دیش هیچگونه ضرب دیدگی نداره.نگاهش که میکنی میگی این محال تاب داشته باشه ولی ورقش نازک هست.احتمال میدم همون باد شدید باعث شده که یه خم سر تا سری نا محسوس داخل دیش بیفته و بقیه قضایا که گفتم.آقا محسن افت سیگنال یوتلست خیلی ناچیز هست.ولی برای من که عادت دارم دیشها رو توپه توپ تنظیم بکنم یه افت کلاس هست.وگرنه یوتلستش هیچ مشکلی نداره.از همتون متشکرم

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با سلام خدمت دوستان مسیر سایروس من قطع شده این مسیرو با یوتل ست با یک النبی میگرفتم و نزدیک 150 کانال از سایروس رو داشتم اما چند روزه کامل قطع شده و حتی یک کانال هم باز نمیکنه اگه دوستان اطلاعی دارن راهنمایی کنن. با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام خدمت دوستان مسیر سایروس من قطع شده این مسیرو با یوتل ست با یک النبی میگرفتم و نزدیک 150 کانال از سایروس رو داشتم اما چند روزه کامل قطع شده و حتی یک کانال هم باز نمیکنه اگه دوستان اطلاعی دارن راهنمایی کنن. با تشکر
دوست عزیز احتمالن جهت بهم خورده چون هر دو را با هم رسد کردین سیگنال ضعیف و با کوچکترین حرکت سیگنال قطع میشود
دوباره تنظیم دقیق کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام

با تشکر ازشما تست کردم درست نشد باز دوباره سعی میکنم شاید درست بشه دفعه های قبل اگه بهم میخورد تو 10 دقیقه درست میشد اما اینبار نمیدونم مشکل چی هست.
برای اطمینان یک بار سایروس را با قیچی رسد کنید
بهد برای فیکس دو جهت برای دبلیو3 از فرکانس 11222 هریزنتال و برای سایروس 12111 هریزنتال

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
منظورم اینه که همون شما باید یوتل ست رو لبه داخلی lnb مرکزی ببندید نه ساق lnb مرکزیامیدوارم متوجه شدی باشی
سلام باتشکر متوجه منظورتون شدم.ولی با عرض معذرت باید بگم اگه این کار رو شما همیشه میکردید سخت در اشتباه هستید.وخیلی از نصابها رو دیدم که این اشتباه رو میکنن.وقیچیشون رو به نوک قلنبه ال ان بی مرکزی میبندن.که این کار کاملا اشتباهی هست.و بنظرم بهترین روش قیچی بستن همون روشی هست که در پست قبلیم براتون توضیح دادم.وخیلی خوب جواب میده.من خودم بارها آزمایش کردم ودیدم که اگه قیچی رو در نوک ال ان بی مرکزی ببندیم.در اکثر ال انبی ها با افت سیگنال مواجه میشیم.اگه میگی نه.میتونی امتحان کنی.ولی همه مدلی باید امتحان کنی.مثلا خود پرمیوم هر مدلش یه طوریه .بعضیاشون افت میزارن وبعضیاشون هم نه.استارست هم همینطور.از نظر من هر ال ان بی میتونه نقاط حساس به فلز داشته باشه.بعضی ها کلا به فلز حساس هستند و هرجاشون قیچی رو میبندی اختلال ایجاد میکنه.بهتره از این نوعها برای ماهواره های تکی و از فیتون های پلاستیکی استفاده بشه. بهترین جا برای بستن قیچی همون ساق ال ان بی هست که کارخونه سازندش براش تعیین کرده نه جاهای غیر استاندارد دیگه.امیدوارم مطالبم مفید واقع بشن.موفق باشی

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
دوست عزیز مستقیم با یک ال ان بی دیگر بدون سویچ امتحان کنید
با یک ال ان بی دیگه بدون سوییچ امتحان کردم کلی دیش رو تنظیم دقیق کردم اما اصلا
فرکانس 11870 قابل دریافت نشد که نشد
:sadwalk:

بالا