من کابلمو برای جتک وصل کردم میخواستم اا4610 فلش کنم میخاستم کمکم کنید من که در برنامه jkeys دکمه detect را می زنم ایسی فلش و cpu میشناسه بعد که میخوام eress کنم زمانی که دکمه ereess میزنم که فلشو پاک کنه برای 15 ثانیه برنامه صبر میکنه بعد دوباره به حالت اولش بر می گرده حالا که میخوام پرگرام کنم زمانی که میخوام فایل دستگامو پیدا کنم برنامه دونبال فایلی با پسوند bin میگرده ولی هیچکدو از فایلایی که من در تمام سایتها پیدا کر دم bin نیست مخواستم بدونم چیکا ر کنم من یک بار روی all fill گزوشتم شرو ع به پرگرام کرد ولی روی 18 درصد ارور داد خواهشن کمکم کنید میخواستم ببینم مراحلو تا انجا درست انجام دادم درست فلشمو پاک کردم در موقع پاک کردن چیزی شبیه پرگرام کردن نباید بیاد شروع به پرکردن کنه ؟ بعدش میخواستم بدونم در مورد فا یل از چه فایلی استفاده کنم که پسوندش bin باشه ؟
سلام خدمت مدير بخش جي تگ
بنده يك دستگاه رسيور 230cu استارست دارم . اشتباها" برنامه 550cx رو روش نصب كردم . بعد از اون پنل شمارشگر جلوي رسيور شد (88:88) و دستگاه هم براي برنامه مجدد هيچ واكنشيب به پورت Com كامپيوتر نداره . در ضمن فايل فلش رو هم امتحان كردم. اصلا" نصب نميشه . دوستان در بخش فلش گفتن اين مشكل رو دربخش جي تك مطرح كنم .(در بخش فلش مدير محترم گفته بودند اگر جیتگ میشد آنرا از طریق جیتگ انتقال دهید .اگر جیتگ نشود آن را باید از طریق پروگرامر منتقل کنی.) لطفا" كمكم كنيد
با تشكر از شما
چطور مي توم اين كار ر.و انجام بدم يا به تعميركاراي الكترونيك بدم
دوست عزیز شما اولا توی تایپیک تفاوت ظاهری 190 چینی و اورجینال(روش شناخت) برو ببین رسیورت چینیه و یا خیر ؟من یک رسیور 190 d super را که تند تند روشن و خاموش میشد و در پنل جلوی دستگاه نیز فقط یک صفر میامد جیتک کردم با موفقیت شد و مشکلی نداشت اما بعد از ان خواستم پچ به رسیور منتقل کنم نمیشه و لودر نوار انتقال نیز کار نمیکنه و وقتی دستگاه رو به برق میزنم کاملا خاموش است مرا برای حل مشکل یاری کنید
لطفا کمک من تا حالا چند بار کمک خواستم کسی نیست کمک کنه من اا4610 میخوام جیتک کنم بعد از پاک کردن فلش زمانی که میخوام فایل فلش دستگاهو انتخاب کنم این ارورو میده (Flash selected is not currently blank continue any way?)بعد من yesoمیزنم فایل فلش دستگاهو که از توی سایت میگیرم بعد از باز کردن ان با برنامه win zipپسوند ان binنیست اما سایز ان 2.048میباشد برنامه jikysفقط فایلهای با پسوند binقبول می کنه من در قسمت پایین ان برنامه رو میزارم روی all file تا فایلی رو که پسون ان bin نیست قبول می کنه حالا شروع میکنه به درصد انداختن تا 99% میره بد این ارورو میده(Error programing flash at offset 0x--------x) لطفا کمکم کنید که چرا فایل من bin نیست و چرا ای 2تا ارورو میده
دوست عزیز شما اولا توی تایپیک تفاوت ظاهری 190 چینی و اورجینال(روش شناخت) برو ببین رسیورت چینیه و یا خیر ؟
جواب رو بگو تا کمکت کنیم