مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
باسلام موضوع جیتک استارست sr-x5d
دوستان هرکاری کردم که این دستگاه را جیتک کنم نه کابل ونه سیپیو شناخته نمیشد مجبورشدم
فلش را بیرون آوردم و یک عدد آیسی نو برنامه ریزی کردم وجازدم ولی بازهم دستگاه روشن نشد البته قبل اینکه فلش را
هم دربیاورم هم روشن نبود وحال که میخواهم باز هم جیتکش کنم دوبار کابل وسیپیو شناخته نمیشود
درصورتی که کابل وپاور سالم است علت چیست شمادوستان میدانید منتظر راهنمایی شما دوستان
خوب هستم
اول ولتاژها را چک کن بعد کریستال 27000000 هرتز را عوض کن ونتیجه را اعلام کن اگر کریستال دو پایه بود ای سی کنار ان را هم تست کن

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام موضوع جیتک استارست sr-x5d
دوستان هرکاری کردم که این دستگاه را جیتک کنم نه کابل ونه سیپیو شناخته نمیشد مجبورشدم
فلش را بیرون آوردم و یک عدد آیسی نو برنامه ریزی کردم وجازدم ولی بازهم دستگاه روشن نشد البته قبل اینکه فلش را
هم دربیاورم هم روشن نبود وحال که میخواهم باز هم جیتکش کنم دوبار کابل وسیپیو شناخته نمیشود
درصورتی که کابل وپاور سالم است علت چیست شمادوستان میدانید منتظر راهنمایی شما دوستان
خوب هستم

دوست عزیز ای سی 8 پایه مربوط به کریستال را تعویض کنید مشکل 100% حل می شود موفق باشید

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام ---- ایا برای جی تک هاویزن هم ازبرنامه جی کز استفاده میشود -تشکر

mhmdfree2004

کاربر
2007-12-05
2
0
با سلام رسيور من يك سوپر استار 120 است و وقتي مي خ.اهم چيتگ كنم كابل و سي پي يو را مي شناسد ولي فلش را نمي شناسد
فلش پروگرام شده را عوض كردم و نه تنها دستگاه روشن نشد بلكه باز هم موقع جيتگ ارور مربوط به نشناختن فلش را مي دهد لطفا راهنمايي كنيد

sat-ebi

کاربر
2007-08-30
16
1
با سلام ریسیور استار سات 190d usbفایل فلش و روش برنامه فلش را لطفا توضیح دهید. تشکر

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
دوست عزیز ای سی 8 پایه مربوط به کریستال را تعویض کنید مشکل 100% حل می شود موفق باشید

با سلام
آی سی مذکور رو از کجا میشه تهیه کرد آیا مشابه نداره البته من بجای کریستال و آی سی 8پایه از یک فیلتر کریستال 4پایه استفاده کردم وجواب هم گرفتم اما میخوام بدون آیا آی سی T73227 رو میشه تهیه کرد یا مشابه نداره .

اگه کسی روش تستش رو هم بلده لطفا بگه؟

با تشکر

sat-ebi

کاربر
2007-08-30
16
1
با سلام خدمت استاد
ریسیور 190usbبا ایسی necبرنامه فلش با 190 معمولی یکی است یا فرق دارد و فلش کجا هست لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام رسيور من يك سوپر استار 120 است و وقتي مي خ.اهم چيتگ كنم كابل و سي پي يو را مي شناسد ولي فلش را نمي شناسد
فلش پروگرام شده را عوض كردم و نه تنها دستگاه روشن نشد بلكه باز هم موقع جيتگ ارور مربوط به نشناختن فلش را مي دهد لطفا راهنمايي كنيد

دوست عزیز احتمالا ای سی فلش خراب است شماره فلش باید am29lv16dt باشد و باید از ای سی فلش به این شماره استفاده کنید اگر شماره دیگری باشد فلش شناخنه نمی شود ولتاژ3/3 ورودی به فلش هم چک کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت استاد
ریسیور 190usbبا ایسی necبرنامه فلش با 190 معمولی یکی است یا فرق دارد و فلش کجا هست لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

دوست عزیز مدلهای usb-ultra با مدلهای معمولی تفاوت دارند cpu و فلش این مدلها و کل سخت افزار با مدلهای معمولی تفاوت دارد و مدلهای جدید سری 190 قابل جیتک با نرم افزار ejflasher نیستند موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
آی سی مذکور رو از کجا میشه تهیه کرد آیا مشابه نداره البته من بجای کریستال و آی سی 8پایه از یک فیلتر کریستال 4پایه استفاده کردم وجواب هم گرفتم اما میخوام بدون آیا آی سی T73227 رو میشه تهیه کرد یا مشابه نداره .

اگه کسی روش تستش رو هم بلده لطفا بگه؟

با تشکر
.
دوست عزیز این قطعه را می توانید تهران- جمهوری پاساژ امجد پیدا کنید ومشابه هم ندارد کریستال 8 پایه هم می شود جایگزین کرد موفق باشید

avazeghoo

2006-10-03
6,438
5,678
.
دوست عزیز این قطعه را می توانید تهران- جمهوری پاساژ امجد پیدا کنید ومشابه هم ندارد کریستال 8 پایه هم می شود جایگزین کرد موفق باشید

دوست عزیز من تهران نیستم لطفا در مورد کریستال 8پایه یه مقدار اطلاعات بهم بدین (شماره روش طریقه نصبش و....)

ممنونم

mhmdfree2004

کاربر
2007-12-05
2
0
دوست عزیز احتمالا ای سی فلش خراب است شماره فلش باید am29lv16dt باشد و باید از ای سی فلش به این شماره استفاده کنید اگر شماره دیگری باشد فلش شناخنه نمی شود ولتاژ3/3 ورودی به فلش هم چک کنید موفق باشید
با تشكر از شما مي خواستم بدانم آيا مي توانم اي سي فلش 190 دي س. و.پ.ر را بجاي اي سي فلش سوپر استار نصب كنم و برنامه 190 دي س.و.پ.ر را بريزم؟
در صورت امكان لطفا شماره اي سي فلش 190 را بدهيد باتشكر

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
دوست خوب علی آقا امروز هرچه به دنبال این آیسی گشتم پیدا نکردم T73227
آیا آیسی معادل این آیسی هست که جای گزین کنم درضمن کریستا ل دوپایه راهم عوض کردم راستی علی جان یکی ازدوستان گفته بود بجای این کریستان
ازیک کریستال چهارپایه استفاد گرده وذگرگرده که مشکلش حل شد ه آیا این
کارعملی هست منتظر پاسخ شما

avazeghoo

2006-10-03
6,438
5,678
آیا آیسی معادل این آیسی هست که جای گزین کنم درضمن کریستا ل دوپایه راهم عوض کردم راستی علی جان یکی ازدوستان گفته بود بجای این کریستان

بله دوست عزیز شما آی سی T73227 رو بردار دوتا خازن SMD هم کنار آی سی هست اونا رو هم بردار کریستال 2پایه رو هم بردار زیر آی سی مذکور محل قرار گرفتن کریستال 4پایه است کریستال 4پایه رو نصب کن دستگاه روشن خواهد شد.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز علی آقا منتظر پاسخ هستم

بله دوست عزیز شما آی سی T73227 رو بردار دوتا خازن SMD هم کنار آی سی هست اونا رو هم بردار کریستال 2پایه رو هم بردار زیر آی سی مذکور محل قرار گرفتن کریستال 4پایه است کریستال 4پایه رو نصب کن دستگاه روشن خواهد شد.

دوست عزیز جناب مرادی اگر ای سی را ندارید طبق گفته دوست عزیز آقای avazeghoo می توانید از کریستال 4 پایه استفاده کنید این کریستال در رسیورهای قدیمی مانند سوپر استار 120 پیدا می شود موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با تشكر از شما مي خواستم بدانم آيا مي توانم اي سي فلش 190 دي س. و.پ.ر را بجاي اي سي فلش سوپر استار نصب كنم و برنامه 190 دي س.و.پ.ر را بريزم؟
در صورت امكان لطفا شماره اي سي فلش 190 را بدهيد باتشكر

دوست عزیز شما نمی توانید از ای سی فلش 190d super استفاده کنید شماره ای سی فلش باید AM29LV160DT باشد درصورتی که فلش استارست 190 دومیگ وبه شماره TE28F160 است می توانید از ای سی فلش 190 معمولی استفاده کنید موفق باشید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
دوست عزیز جناب مرادی اگر ای سی را ندارید طبق گفته دوست عزیز آقای avazeghoo می توانید از کریستال 4 پایه استفاده کنید این کریستال در رسیورهای قدیمی مانند سوپر استار 120 پیدا می شود موفق باشید
سلام علی آقا من یکعدد کریستال چهارپایه جای گزین گردم ولی باز دستگاه بالانیامد درضمن تمام ولتاژهای پاورهم درست دوست عزیز احتمال هست خود
سیپیو رفته باشه چون وقتی دوستمان دستگاه راتحویل بند داده بووزمانی که
فلش را ازروی مدار جداگرده بودم زیر فلش بصورت قیل حرارت دیده شده بود
منتظرجواب شما هستم:(

بالا