من 190 چینی را جی تک کردم روشن نمی شه فایل فلش چینی آن را می خواهم
باتشکر
رسیور شما بعد از ابگرید دچار مشکل شد شاید مشکل رسیور شما چیز دیگری باشد و ربطی به جی تک نداشته باشد و مشکل از پاور باشدبا سلام:
من کابل جیتگ برای ریسیور starsat 190D*از نوع 10 پین ساختم ولی کار نکرد و cpuو IC flash رو نشناخت لی کابل رو شناسایی کرد هر کاری کردم cpu رو نشناخت مقالات آموزشی را در این مورد خواندم و همه تنظیمات را انجام دادم از setup کامپیوتر گرفته تا رو شن کردن ریسیور ولی اصلا جواب نداد لطفا به من کمک کنید
ممنون
دوست عزیز عیب ریسیور شما چیست توضیح دهید اگر منظورتان جیتک هست توسط پروگرامر می شود موفق باشیدورتک راه حلی ندارد ؟ ممنون از الطاف شما استاد گرامی
دوست عزیز آقای عبداقادر شما اول این که از لودر جی کیز استفاده کنید اگر فلش را پاک کرد ولی موقع پرکردن به ارور برخورد دقت کنید دقت کنید فلش خوب به روی برد وصل باشد ودوم این که ممکن هست cpu خراب شده باشد اگر یک فلش سالم دارید امتحان کنید اگر با فلش سالم هم درست نشد ولتاژها را به دقت چک کنید ولتاژورودی cpu باید 3/3 کامل باشد اگر کمتر باشد ریسیور را روشن نمی کند اگر ای سی نیم سوز شده باشد سه ولت با منفی اتصال کامل هست روی برد و ولتاژ هم کمی افت پیدا می کند وای سی هم به شدت بعد از چند دقیقه داغ می کند البته اول قلع مردگی ای سی cpu وفلش را برطرف کنید بیشتر به این دلیل هست موفق باشیدسلام خدمت دوست عزیز آقای علی ریسیور .مندودستگاه 550 دارم برای جیتگ کردن هم از لودر اسکی ماکس استفاده میکنم اول ارس مزنم که ایسی پاک بشه ودوم اینکه وقتی رایت را میزنم اجازه زدن استارت را نمیدهد وبلافاصله مینویسد فلاش رایت شد شمارنده فلاش که بالای لودر هم هستند کار نمیکند در ضمن سی پی یو هم داغ میکند ودستگاه دیگر هم اصلا قبول نمیکند .حتی ای سی فلاش هم عوض کرده چراغهای جلوی دستگاه روشن نمیشه تغذیه هم تمام ولتاز ها درسته .از استاد عزیز تقاضای راهنمایی را دارم اگه لطف کنی بصورت کامل با این لودر مرحله به مرحله با تشکر عبدالقادر
دوست گرامی شما وقتی تمام مراحل پاک کردن فلش را به درستی انجام دهید بعد برای پروگرام گزینه بوت ولودر را باید انتخاب کنید وفایل بوت را انتخاب واستارت کنید تا 56%می رود بعد کار تمام هست ریسیور را از برق بکشید وکابل آبگرید را وصل کنید اگر تبدیل به مدیا استار کردید با برنامه مدیا استار آبگرید کنید اگر آبگرید نکنید ریسیور روشن نمی شود ولی از نظر ساپورت یا به 190 تبدیل کنید یا گلدن اینتراستار که همیشه پچ ارائه می دهند الان هم برای 190 وگلدن با قابلیت باز کردن پکیج tps پچ آمده موفق باشیدسلام خدمت استاد عزیز
من ریسور مدیستار با فلش nec و با برنامه ejflasher بعد از طی مراحل پاکردن فلاش فایل استار ست 190 سوپر ریختم اپدیت کردم تمام ، اما بعد از کنال یابی دیدم فایده نداره فرقی با قبل نداره برای همین خاستم بر گردم فایل مدیستار سوپر که قبلا روش بود بریزم فلاش چاک شد اما حالا حرچی می خوام فایل بوت بریزم نمیشه { شروع به ریختن می کنه تا 56 یا 60 % میاد یدفه میشه 100 % } حالا نه ریسور روشن میشه نه برنامه می گیره اما وقتی برنامه رو فعال می کنم و می زنم به برق ریسور cpu میشناسه ، دلیل روشن نشودن برد جلو ریسور نداشتن برنامه فلش ؟ لطفاَ در صورتی که راحی هست منو راهنمایی کنید که چطوری بوت کنم ریسور .
و در ضمن همون بوت مدیستار بریزم یا مدل دیگه که اتو اپدیت باشه یا پیچهاش همشه ساپورت بشه اخه مدیستار کسی تحویل نمی گیره
ممنون که وقت می زاری
سعید
دوست گرامی کابل برای ریسیورهای که دارای پردازشگر sti5518 یکی هست که دارای 20 می باشد مثلا برای استارست 150-550 از همین کابل استفاده می شود تمام آموزش ها دربخش جیتک هست موفق باشیدباسلام به دوستان عزیزو گرامی دوستا عزیز من از شما درمورد کابل چیتگ سؤلی دارم سؤل من این که اگر کابلی را که برای استارستمدل SR-X150D plus با پردازشگر (sti.5518BVC )(CPU )آیا ازیک قانون پیروی میشود(منظور)اتصالاتروی برد و سوکت 25 پین درکل منظور من این که از یک کابل برای چند رسیور میشود چیتگ کرد ازنوع مداری فلش وسی پی یو درضمن اگر میشود دوستان زحمتی میکشیدن وآموزش چیتگ را کمی سادتر وروانترتوزح میداند خیلی خوب بود چون بند تابحال برای برنامه ریزی آیسی (FLSH) آیسی را بیرون میآورموبعداز برنامه ریزی دوبار جامیزنم که دوستان میداند اینکار بسیار پردردسر وبامشکل است خود امروز9 فلش را برنامه ریزی کردم ودوبار جازدم که درچهارتای آن موفق ودرسه تای دیگر بامشکل روبرو شدممنتظر راهنمایی شما هستم
دوست عزیزلطفا" درمورد نحوه اتصال کابلجیتگ به استارسات1700d مرا ااهنمایی کنید
ایا با کابل بافر دار امکان پذیر هست یا باید با پروگرامر این کار را کرد
با تشکر از شما