مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست عزيز4400 سامسونگ202ونؤست 4كارت وهمينطور استارست5000 قديمي 4كارت همه از يك خانواده هستندوفقط باكارت اورجينال وايكسس كانال باز ميكنند وتبديلشان به يكديگر هم فايده اي نداره چون CPU5500 انها براي نرم افزارهاي پچ مناسب نيست.موفق باشيد

Javad88

کاربر
2007-04-16
1
0
دوست عزيز(Good Loocking)من هم دقيقا مشكل شما را داشتم يعني بعد از جيتگ ديگه نمي شد دستگاه را با پچ خودش آپگريد كرد اول فكر كردم مشكل از كابل آپگريد باشه اما اون هم سالم بود فقط يك راه داشتم و اون اين بود كه ببينم با دستگاه ديگه ميشه اين كار رو انجام داد يا نه و جالب اين بود كه شد ودستگاه شروع به آپگريد شد و دستگاه بالا اومد من هم به شما پيشنهاد مي كنم از طريق يك دستگاه ديگه دستگاهتون رو آپگريد كنيد البته هر دو دستگاه من استارست SR_X5Dبود

iraq2590

عضو جدید
2006-11-02
6
9
مشكل درجيتگ550

با سلام خدمت دوستان وهمكاران عزيز
من كابل جيتگ رو طبق نقشه ساختم ويه ريسيور خراب داشتم و يه
سالم اول اون سالمه رو اقدام به تمرين كردم امـــــــــــــــــــــــا
وقتي فلشش رو پاك كردم الان كه فلش مي كنم تا100%مير ولي
ريسيور بالا نمياد البته اين دستگاه سالمه سالم بود
باكابل معمولي جيتگ كردم حالا ميگوييد چكار كنم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت دوستان وهمكاران عزيز
من كابل جيتگ رو طبق نقشه ساختم ويه ريسيور خراب داشتم و يه
سالم اول اون سالمه رو اقدام به تمرين كردم امـــــــــــــــــــــــا
وقتي فلشش رو پاك كردم الان كه فلش مي كنم تا100%مير ولي
ريسيور بالا نمياد البته اين دستگاه سالمه سالم بود
باكابل معمولي جيتگ كردم حالا ميگوييد چكار كنم

دوست عزیز احتمالا فایل فلش مشکل دارد از فایل فلش امتحان شده استفاده کنید اگر بازهم بعداز جیتک روشن نشد مشکل از قطعات است موفق باشید

ehsan max

کاربر
2006-10-13
2
0
سلام عرض شد .من یهx5 دارم که آپگرید نمیشد وارور time out میداد .جیتگش کردم حالا روشن نمیشه .با وجود اینکه مراحل erase وprogramرو طی میکنه 2.بفرمایید که بعداز اتمام کار با برنامه ej flasher رسیور باید روشن شه یا بعد از ریختن آخرین پچ .3..لطفا فایل فلش x5 رو برام بذارین

ehsan max

کاربر
2006-10-13
2
0
جیتگ x5d

سلام عرض شد .من یهx5 دارم که آپگرید نمیشد وارور time out میداد .جیتگش کردم حالا روشن نمیشه .با وجود اینکه مراحل erase وprogramرو طی میکنه 2.بفرمایید که بعداز اتمام کار با برنامه ej flasher رسیور باید روشن شه یا بعد از ریختن آخرین پچ .3..لطفا فایل فلش x5 رو برام بذارین

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز شما باید با فایل بوت جیتک کنید نیاز به فایل فلش نیست بعد از جیتک باید با پچ پروگرام کنید تا رسیور روشن شود موفق باشید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مدیر عزیز من رسیور استرانگ 4652 دارم که فقط چراغ قرمز اون روشن میشد اومدم جی تگ کنم به دلیل اینکه سی پی یو این رسیور توسط جی کی شناسایی نمی شود ایسی فلش رو از روی برد برداشتم و روی رسیور استارست 150 نصب کردم
اومدم جی تگ کنم جی کی سی پی یو و فلش رو شناسایی کرد و همچنین فلش رو هم پاک کردم ولی به محض اینکه روی پروگرام کلیک می کنم در همون لحظه اول ارور میده و فلش رو پروگرام نمی کنه لطفا منو راهنماایی کنید مشکل از کجاست
با تشکر

kaskani

کاربر
2007-10-12
46
77
سلام بر علی اقا کارت در همه قسمتهای سایت عالی است علی اقا من یک ریسیور 150 plasدارم که برنامه زدم وسیگنال قطع شد وبرای جبران این اشتباه یک اشتباه دیگر کردم و این دستگاه را جی تگ کردم ودیگه دستگاه بالا نیامد ودو تا نقطه روی پنل دستگاه امده روی ایسی دستگاه این نوشته شده OMEGA//8TT5518D0C///D3K-LF4260118AUAP-//FWNAA433 حلا یا علی اقا یا هرکی از دوستان میتونه به من کمک کنه ممنونتان میشم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
مدیر عزیز من رسیور استرانگ 4652 دارم که فقط چراغ قرمز اون روشن میشد اومدم جی تگ کنم به دلیل اینکه سی پی یو این رسیور توسط جی کی شناسایی نمی شود ایسی فلش رو از روی برد برداشتم و روی رسیور استارست 150 نصب کردم
اومدم جی تگ کنم جی کی سی پی یو و فلش رو شناسایی کرد و همچنین فلش رو هم پاک کردم ولی به محض اینکه روی پروگرام کلیک می کنم در همون لحظه اول ارور میده و فلش رو پروگرام نمی کنه لطفا منو راهنماایی کنید مشکل از کجاست
با تشکر

با سلام
دوست عزیز یک با آی سی فلش رو قلع کشی کن ذرست میشه اگه نشد دقت کن مدل فلش رو درست انتخاب کردی و اگه تمام کارها رو درست انجام دادی فلش سو خته که من بعید میدونم سوخته باشه فکر کنم با قلع کشی آی سی فلش راه بیفته.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام بر علی اقا کارت در همه قسمتهای سایت عالی است علی اقا من یک ریسیور 150 plasدارم که برنامه زدم وسیگنال قطع شد وبرای جبران این اشتباه یک اشتباه دیگر کردم و این دستگاه را جی تگ کردم ودیگه دستگاه بالا نیامد ودو تا نقطه روی پنل دستگاه امده روی ایسی دستگاه این نوشته شده OMEGA//8TT5518D0C///D3K-LF4260118AUAP-//FWNAA433 حلا یا علی اقا یا هرکی از دوستان میتونه به من کمک کنه ممنونتان میشم

دوست عزیز شماره آی سی فلش رو بنویس تا فایل مورد تظرتون رو برات آپلود کنم.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز ابتدا شماره ای سی فلش و همچنین ورژن سخت افزاری دستگاه را اعلام کنید شما باید یک بار دیگر دستگاه را جیتک کنید البته با فایل فلش مربوطه شماره ای که گذاشتید مربوط به cpu است موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با تشکر

دوست عزیز این ارور به این دلیل است که فایل فلش مشکل دارد ویا مربوط به این مدل نیست و خوب لحیم نشدن ای سی فلش هم امکان دارد موفق باشید

amir1352

کاربر
2007-12-03
2
0
سلام میخواستم بدونم آیا فایل فلش 550 سوپر با فورمت بین فایل هم هست اگر هست از کجا دانلود کنم در ضمن آیا میشود بعد از آپگرید با همان کابل فلش بدون استفاده از کابل rs 232 دستگاه را آپگرید کرد چون دستگاه 550 من بعد از جیتگ دیگه هیچ نرم افزاری رو قبول نمیکنه با اینکه جیتگ میشه اما هنوز روی پنل میزنه 8.8.8.8 و دیگه هیچ عکس العملی نشان نمیده

بالا