مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من یک دستگاه کاون 200z دارم که به علت اپگرید نشدن ان خواستم جیتک کنم تمام مراحل جیتک انجام میشود ولی در هنگام پروگرام ارور میدهد البته ایسی فلش ان39vf1601 میباشد که تا به حال ندیده بودم چون ایسی فلش اکثر دستگاه های کاون 200z از نوع 39vf160 میباشد یک ایسی 39vf160 در دستگاه دیگر پروگرام کرده و بجای ان وصل کردم اما با دستگاه کار نکرد دو باره ایسی خودش را در یک دستگاه دیگر پروگرام کرددم ولی با رسیوز روشن نشد ایا ممکن است سی پی یودر موقع جیتک صدمه دیده با شد البته با وصل کابل جیتک دستگاه توسط pc شناسایی میشود و فقط در موقع پئوگرام ارور میدهد

دوست عزیز این مشکل فقط از فایل فلش می باشد اگر CPU خراب باشد هنگام عمل جیتک با ارور زیاد مواجه می شوید یا شناسایی نمی شود البته امکان خراب شدن تغذیه و قلع مردگی مدارها می باشد موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من رسیورا استرانگ 4652 با ای سی cpu conexant را میخوام فلشش رو پروگرامش کنم . طرز جیتگ کردن و نوع کابل و برنامه . خلاصه منو راهنمایی کنید که من هنوز jtag نکردم . البته پروگرمر superpro 3000u دارم ولی میخوام ای سی رو برش ندارم چون ایسی یدک ندارم میترسم موقع برداشتن از حرارت خراب بشه
ممنونم
خیلی لطف کردید و خوندید. اگه جواب بدین دعاگوی شما هستم

دوست عزیز چند وقت پیش در یک سایت روسی با کلی وقت گذاشتن توانستم نرم افزاری جهت جیتک
پردازنده های conexanet پیدا کنم و بعد با کلی زحمت کابل جیتک برای 4652 را ساختم ولی متاسفانه نرم افزار پردازنده را شناسایی نمی کند و فعلا نرم افزار جدید وکاملی برای جیتک این مدلها ارائه نشده شما باید حتما فلش را خارج از برد پروگرام کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام در مورد جیتک 550 الترا و چگونگی انجام ان توضیحات می خواستم

دوست عزیز اگر کمی در بخش جیتک جستجو کنید متوجه می شوید شما برای جیتک این مدل احتیاج به کابل 20 پین و نرم افزار jkeys دارید که قبلا اموزش ساخت کابل و همچنین نرم افزارهای مورد نیاز اعلام شده موفق باشید

reza3928

کاربر
2007-09-01
15
5
مديا استار هاي تك

براي تبديل مديا استار هاي تك به استار ست اشتباها بعد از ايريس كردن بوت فايل بوت صدونود دي سوپر رو به دستگاه دادم هالا دستگاه روشن نميشه وقتي دوباره ميخوام دستگاه رو جيتك كنم تا به حالت اولش برگرده برنامه فلش رو شناسايي نميكنه لطفا كمك كنيد:ُّـ

rahim_ehsan

کاربر
2008-01-31
26
54
با سلام میخواستم بدونم آیا میشه starsat x700d طوری تغیر دهیم که قابل برنامه خوردن باشد؟ اگه میشه این کار رو کرد بهید چه کارهایی انجام بدم؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
براي تبديل مديا استار هاي تك به استار ست اشتباها بعد از ايريس كردن بوت فايل بوت صدونود دي سوپر رو به دستگاه دادم هالا دستگاه روشن نميشه وقتي دوباره ميخوام دستگاه رو جيتك كنم تا به حالت اولش برگرده برنامه فلش رو شناسايي نميكنه لطفا كمك كنيد:ُّـ
دوست عزیز دو تا از پایه های ای سی فلش از قسمت بالا ای سی سمت پردازنده پایه اول و دوم را به یکدیگر لحیم کنید تا فلش شناسایی شود موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام میخواستم بدونم آیا میشه starsat x700d طوری تغیر دهیم که قابل برنامه خوردن باشد؟ اگه میشه این کار رو کرد بهید چه کارهایی انجام بدم؟

دوست عزیز متاسفانه امکان پذیر نیست بعضی از مدلهای استارست که ساپورت نمی شوند قابل تبدیل به هیچ رسیوری نیستند این مدل جزء اولین رسیورهایی می باشد که توسط کمپانی استارست ساخته شد موفق باشید

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
کمک در مورد جی تک کردن sky x

لطفا در مورد چگونگی جی تک کردن و ساخت کابل جی تک اسکای ایکس راهنمایی بفر مایید.

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
جی تگ کردن sky x

با سلام

ایا جی تگ کردن رسیور اسکای ایکس با بقیه رسیور ها متفاوت است ؟

اگر اینگونه است فرق ان با روشی که توسط استاد توضیح داده شده چیست که گفته اند

در اسکای ایکس متفاوت است ؟

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
جی تگ کردن sky x

با سلام

ایا جی تگ کردن اسکای ایکس با استفاده از روشی که توسط استاد توضیح داده شده

برای اسکای ایکس امکان پذیر است ؟ اگر تفاوت دارد چگونه باید عمل کرد؟

tone

کاربر
2006-10-22
7
8
سلام خسته نباشيد
لطفا روش ارتباط کابل جی تک رسیور استارست Sr-x2000cuدوستان اگر دارند بگذارند.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام خسته نباشيد
لطفا روش ارتباط کابل جی تک رسیور استارست Sr-x2000cuدوستان اگر دارند بگذارند.

دوست عزیز اگر در این رسیور از پردازنده sti استفاده شده روش اتصال کابل جیتک مانند دیگر رسیورها مانند استارست 550-150 می باشد موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

ایا جی تگ کردن اسکای ایکس با استفاده از روشی که توسط استاد توضیح داده شده

برای اسکای ایکس امکان پذیر است ؟ اگر تفاوت دارد چگونه باید عمل کرد؟

دوست عزیز آره امکان پذیر است موفق باشید

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
مشكل جيتك

سلام علي اقا من اموزش جيتك استار ست سري 190 را مي خواستم اگر محبت كنيد ممنون ميشم در ضمن ساده تر توضيح دهيد به چه فايلهائي احتياج است موفق باشيد

BABR5

کاربر
2008-05-05
1
0
كمك فوري جهت جيتك نيوسات 1600پلاس

سلام: رسيور نيوسات1600 پلاس را برنامه استارترك 1600 پلاس زدم كلا فلاش پريد خواهش ميكنم برنامه كامل جيتك همراه با اموزش و لودر را برايم بگذاريد

reza3928

کاربر
2007-09-01
15
5
مديا استار

دوست عزیز دو تا از پایه های ای سی فلش از قسمت بالا ای سی سمت پردازنده پایه اول و دوم را به یکدیگر لحیم کنید تا فلش شناسایی شود موفق باشید
با سلام خدمت استاد گرامي علي اقا - شايد جايش اينجا نباشد ولي از اين كه بعد از مدتي دوباره وارد خانواده گرم ايرانتك شدم خوشحالم - استاد عزيز به دستور شما عمل كردم ولي بعداز پروگرام كردن فلش زمان پايان ابگريد با پيام ارور فلش رايت - مواجه ميشم لطفا كمك كنيد

reza3928

کاربر
2007-09-01
15
5
دوست عزیز ممنون وسپاسگذارم از پاسختان من فکر می کنم شما پست اولم را با دقت نخوندید وبنده هم اکنون که این متن را رادارم می نویسم موفق به فلش کردن این ای سی ها شدم به هر حال از کمکتان ممنونم
dost aziz barnamehton ro tozih bedin hamrah ba narmafzarash ta degaran ham estefadeh konan kare ke hameh mekonan

tx-mafia

کاربر
2008-06-14
5
12
کمک برای جیتک هایویژن

سلام دوستان
من یک دستگاه هایویژن 9090 دارم که میخواهم جیتک کنم اما هیچ کجا اطلاعاتی برای جیتک کردن وساخت کابل و یا نحوه وصل کردن به بورد دستگاه را هم پیدا نکردم
اگه کسی از دوستان اطلاعاتی در این مورد دارد کمک کند
متشکرم:a12::a12::a12::dast:

بالا