پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moslem.

کاربر
2009-10-16
4
3
45
سلام، من امشب برنامه جدید 1*1 رو از newprog دانلود کردم وقتی رسیور رو با usb آپگریت کردم دسگاه خاموش شد ودیگه اصلا روشن نمیشه ، حالا چیکار کنم؟ راستی روی نمایشگر رسیور مینویسه clon (یا یه همچین چیزی)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام، من امشب برنامه جدید 1*1 رو از newprog دانلود کردم وقتی رسیور رو با usb آپگریت کردم دسگاه خاموش شد ودیگه اصلا روشن نمیشه ، حالا چیکار کنم؟ راستی روی نمایشگر رسیور مینویسه clon (یا یه همچین چیزی)

با سلام
دوست عزيز شما به اشتباه پچي را كه مربوط به سري s ميباشد به رسيور تزريق كرده ايد و با هنگ clon مواجه شده ايد.
بايد در حالت بوت مد پچ قبلي را تزريق كنيد تا مشكل شما رفع شود.به روش زير عمل كنيد:
اول رسيور را از برق در بياوريد و دست خودتان را روي دكمه كانال پايين روي رسيور قرار داده و فشار دهيد همانطور كه دكمه را نگه داشته ايد مجدد به برق بزنيد تا اعداد جلو پانل دستگاه ثابت شوند. حال دستتان را برداريد و لودر را باز وبعد انتخاب كام مربوطه كه رسيور را با كابل آپگريد به آن وصل كرديد .
در گزينه sw down ميبايست boot mode را انتخاب كنيد سپس مسير پچ را كه قبلا از حالت زيپ خارج كرديد را به آن بدهيد و با دوبار كليك روي پچ مربوطه دستگاه شروع به برنامه ريزي ميكند بايد صبر كنيد تاend روي پانل دستگاه نمايش داده شود.
اكنون مشكل شما رفع شده است.
:eek:ky:
نرم افزار را از لينك زير دانلود كنيد.http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

آخرین ویرایش:

moslem.

کاربر
2009-10-16
4
3
45
از پاسختون ممنونم اما اگه میشه زیر دیپلم صحبت کنید درضمن من به وسیله usb دستگاه رو آپگریت کردم و کابل مخصوص کامپیوتر ندارم خداکنه مرسی

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
از پاسختون ممنونم اما اگه میشه زیر دیپلم صحبت کنید درضمن من به وسیله usb دستگاه رو آپگریت کردم و کابل مخصوص کامپیوتر ندارم خداکنه مرسی

دوست عزيز رفع اين مشكل فقط از طريق كابل و اتصال به كامپيوتر انجام پذير است.
موفق باشيد

choobiin

کاربر
2009-10-16
1
2
سلام من از طريق يو اس بي 1ايكس1 رو آبديت مي كردم دسگاه ريست شد بالا نمياد ارور clon مينويسه روش چي كار كنم؟ كمكم كنيد لطفا با تشكر
دوست عزيز به لينك زير مراجعه كنيد.
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=132444#post132444

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parviz407

کاربر
2006-10-09
11
53
آّپگرید سوپر مکس

با سلام:
همان طور که دوست عزیزمان بالا توضیح داد شما باید با کابل آن را به شرح زیرآّبگرید کنی:
1-قبل اززدن دوشاخه دستگاه به پریز باید با انگشت دکمه ی chaldown را بفشاری وتا آمدن پیام 0029
2-لودرانتقال پچ را بازکنی(بعد از بازشدن لودرگزینه ی سوم راانتخاب کنیswDown
3-بعددر گزینه ی کلیک شدهboot-mode status را انتخابو کلیک کن
4-به پدیدار شدن نرم افزار دستگاه آن را save کن تا پایان وآمدنoff به چیزی دست نزن
5-دستگاه را از برق خارج کن ودوباره به برق وصل کن پایان
9200 و1در1 به روش بالا
نحوه ی فعال کردن امولاتور: بعد از سرچ کامل منورا میزنیم یکی از منوها دارای گزینه ی OSD است
دکمه ی قرمزرا بر روی آن منو در کنترل میفشاریم تا ازما رمز4 عدد بخواهد .ما بایدعدد6000 را وارد
کنیم.تا یک گزینه به آنها اضافه شود (CASS ).
در پایان باید وارد گزینه ی CASS شده ودر آنجا دوتاگزینه ی خاموش اول را به روشن تبدیل و ذخیره کنیم.

موفق باشید:eek:ky:

• Like

kamo464

کاربر
2009-10-15
3
3
با سلام و خسته نباشید من بتازگی سوپر مکس 1x1ز ct master خریده ام (یک هفته) دو روز است دستکاه در حال پخش خاموش میشود و در زیسیور boot سپس بلافاصله play نمایش داده میشود و مجددا boot و play و دیگر تصویری موجود نیست تا از برق بکشیم و پس از چند دقیقه جا زدن کار میکند لطفا راهنمائی فرمائید مشکل از چیست در ضمن تا حال 2 بار این موضوع اتفاق افتاده و ایا این ریسیور قابلیت ضبط از کانالی دیگر در هنگام مشاهده کانال فعلی را دارد اگر دارد چگونه؟

متشکرم

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام و خسته نباشید من بتازگی سوپر مکس 1x1ز ct master خریده ام (یک هفته) دو روز است دستکاه در حال پخش خاموش میشود و در زیسیور boot سپس بلافاصله play نمایش داده میشود و مجددا boot و play و دیگر تصویری موجود نیست تا از برق بکشیم و پس از چند دقیقه جا زدن کار میکند لطفا راهنمائی فرمائید مشکل از چیست در ضمن تا حال 2 بار این موضوع اتفاق افتاده و ایا این ریسیور قابلیت ضبط از کانالی دیگر در هنگام مشاهده کانال فعلی را دارد اگر دارد چگونه؟

متشکرم
سوال اول شما مربوط به بخش تعمیرات است آنجا مطرح کنید. برای ظبط از یک کانال و تماشای کانال دیگر هم دکمه رکورد را ر وی کانالی که میخواهید تماشا کنید بزنید و از لیستی که بالا میاد یک کانال برای رکورد روی فلاش انتخاب کنید. این قابلیت در نرم افزارهای جدید اضافه شده.

kamo464

کاربر
2009-10-15
3
3
با سپاس از شما من برای ضبط این کار را میکنم ولی هنگام شروع ضبط همان کانالی که برای ضبط انتخاب کردم به نمایش در میاید نه کانال فعلی که داشتم نگاه میکردم .با تشکر

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سپاس از شما من برای ضبط این کار را میکنم ولی هنگام شروع ضبط همان کانالی که برای ضبط انتخاب کردم به نمایش در میاید نه کانال فعلی که داشتم نگاه میکردم .با تشکر

باسلام
دوست عزيز همانطور كه گفتم اين امكان در نرم افزارهاي جديد اضافه شده .
شما بايد يكبار دستگاه خود را با پچ جديد آپگريد كنيد. نرم افزار مربوط به رسيور شما در لينك زير دانلود كنيد و سپس انتقال دهيد مشكل حل ميشود:http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

kamranjon

کاربر
2009-10-18
5
2
49
با سلام
من super max 1*1 دارم و 3 جهت و 2 ديش يك ديش اروپا و عرب و ديش ديگر ترك چگونه ميتوانم كانالهاي اين 3 جهت را بگيرم . ( درضمن من يك رسيور ديگه دارم كه با اون هر سه جهت و تمام كانالهاشو دارم ولي در اين رسيور نميتوانم اين كانالها را پيدا كنم و با منوهاش كار كنم ) .
تورو خدا راهنمايي كنيد ممنونم

• Like

moslem.

کاربر
2009-10-16
4
3
45
سلام ، مشکل من در مورد قفل clon رفع شد . ازتون ممنونم .حالا میخوام بدونم میشه با دادن کد بعضی از شبکه های قفل شده رو باز کرد ؟ اگه میشه روشش رو برام بگید وهمچنین آدرس سایتی این کدها رو بگیرم ، خیلی ممنون میشم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
من super max 1*1 دارم و 3 جهت و 2 ديش يك ديش اروپا و عرب و ديش ديگر ترك چگونه ميتوانم كانالهاي اين 3 جهت را بگيرم . ( درضمن من يك رسيور ديگه دارم كه با اون هر سه جهت و تمام كانالهاشو دارم ولي در اين رسيور نميتوانم اين كانالها را پيدا كنم و با منوهاش كار كنم ) .
تورو خدا راهنمايي كنيد ممنونم

دوست عزيز به ترتيب زير عمل كن:
1-دكمه منو را بزن و به قسمت تنظيمات آنتن برويد.
2-ماهواره اي كه ميخواهيد جستجو كنيد را در اين قسمت انتخاب كنيد سپس در قسمت diseq 1.0 سوييچر را تنظيم كنيد.
3-دكمه قرمز را زده و سپس شروع جستجو. در ضمن گزينه NIT SEARCH روشن باشد ونوع جستجوي كانال را روى گزينه همه
قرار دهيد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام ، مشکل من در مورد قفل clon رفع شد . ازتون ممنونم .حالا میخوام بدونم میشه با دادن کد بعضی از شبکه های قفل شده رو باز کرد ؟ اگه میشه روشش رو برام بگید وهمچنین آدرس سایتی این کدها رو بگیرم ، خیلی ممنون میشم

دوست عزيز فقط چند كانال بدرد نخور با دادن كد دستي فعلا باز هستند به روش زير ميتوانيد كانالهاي rai در ماهواره هاتبرد را باز كنيد:
1-منو
2-وارد قسمت emu key شويد
3-دكمه قرمز را بزنيد
4-در قسمت cas ID 0100 را وارد كنيد
5-در قسمتي كه نوشته شده شناسه عرضه كننده 000030 را وارد كنيد
6-درقسمتي كه نوشته شده key type بايد روي گزينه key8)8( قرار دهيد.
7-در قسمت شناسه كليد 0c را قرار دهيد براي وارد كردن اعداد از شماره هاي روي كنترل و براي وارد كردن حروف از سه رديف پايين كنترل استفاده كنيد
8-در قسمت مقدار كليد اعداد زير را وارد كنيد:
3825aee2bc47dbc6.
حال دكمه قرمز را براي ذخيره فشار داده و خارج شويد.
فركانس 10992
27500
V
روي هاتبرد با اين كد باز مي باشد.
براي دريافت آخرين كدها از لينك زير استفاده كنيد:http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=209

آخرین ویرایش:

kamranjon

کاربر
2009-10-18
5
2
49
با سلام

دوست عزيز اين كار را در هر سه جهت كه داشتم انجام دادم ولي فقط چند كانال را پيدا ميكرد و بعد از چند ثانيه همان كانالها را دوباره پيدا ميكرد و به ليست اضافه ميكرد و دوباره و دوباره و دوباره . ( جالب اينجاست كه جستجو را در هر جهت انجام ميدادم همان چند كانال را كه در جهتهاي ديگر پيدا ميكرد مي آورد) .
ممكن است از برنامه اش باشد . يا ؟؟؟
لطفا" من را بيشتر راهنمايي كنيد.
با تشكر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

دوست عزيز اين كار را در هر سه جهت كه داشتم انجام دادم ولي فقط چند كانال را پيدا ميكرد و بعد از چند ثانيه همان كانالها را دوباره پيدا ميكرد و به ليست اضافه ميكرد و دوباره و دوباره و دوباره . ( جالب اينجاست كه جستجو را در هر جهت انجام ميدادم همان چند كانال را كه در جهتهاي ديگر پيدا ميكرد مي آورد) .
ممكن است از برنامه اش باشد . يا ؟؟؟
لطفا" من را بيشتر راهنمايي كنيد.
با تشكر

دوست عزيز سوييچر را تنظيم كنيد مشكل حل ميشود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا