سلام، من امشب برنامه جدید 1*1 رو از newprog دانلود کردم وقتی رسیور رو با usb آپگریت کردم دسگاه خاموش شد ودیگه اصلا روشن نمیشه ، حالا چیکار کنم؟ راستی روی نمایشگر رسیور مینویسه clon (یا یه همچین چیزی)
از پاسختون ممنونم اما اگه میشه زیر دیپلم صحبت کنید درضمن من به وسیله usb دستگاه رو آپگریت کردم و کابل مخصوص کامپیوتر ندارم خداکنه مرسی
سلام من از طريق يو اس بي 1ايكس1 رو آبديت مي كردم دسگاه ريست شد بالا نمياد ارور clon مينويسه روش چي كار كنم؟ كمكم كنيد لطفا با تشكر
دوستان اين مشكل من هم هست
سوال اول شما مربوط به بخش تعمیرات است آنجا مطرح کنید. برای ظبط از یک کانال و تماشای کانال دیگر هم دکمه رکورد را ر وی کانالی که میخواهید تماشا کنید بزنید و از لیستی که بالا میاد یک کانال برای رکورد روی فلاش انتخاب کنید. این قابلیت در نرم افزارهای جدید اضافه شده.با سلام و خسته نباشید من بتازگی سوپر مکس 1x1ز ct master خریده ام (یک هفته) دو روز است دستکاه در حال پخش خاموش میشود و در زیسیور boot سپس بلافاصله play نمایش داده میشود و مجددا boot و play و دیگر تصویری موجود نیست تا از برق بکشیم و پس از چند دقیقه جا زدن کار میکند لطفا راهنمائی فرمائید مشکل از چیست در ضمن تا حال 2 بار این موضوع اتفاق افتاده و ایا این ریسیور قابلیت ضبط از کانالی دیگر در هنگام مشاهده کانال فعلی را دارد اگر دارد چگونه؟
متشکرم
با سپاس از شما من برای ضبط این کار را میکنم ولی هنگام شروع ضبط همان کانالی که برای ضبط انتخاب کردم به نمایش در میاید نه کانال فعلی که داشتم نگاه میکردم .با تشکر
با سلام
من super max 1*1 دارم و 3 جهت و 2 ديش يك ديش اروپا و عرب و ديش ديگر ترك چگونه ميتوانم كانالهاي اين 3 جهت را بگيرم . ( درضمن من يك رسيور ديگه دارم كه با اون هر سه جهت و تمام كانالهاشو دارم ولي در اين رسيور نميتوانم اين كانالها را پيدا كنم و با منوهاش كار كنم ) .
تورو خدا راهنمايي كنيد ممنونم
سلام ، مشکل من در مورد قفل clon رفع شد . ازتون ممنونم .حالا میخوام بدونم میشه با دادن کد بعضی از شبکه های قفل شده رو باز کرد ؟ اگه میشه روشش رو برام بگید وهمچنین آدرس سایتی این کدها رو بگیرم ، خیلی ممنون میشم
با سلام
دوست عزيز اين كار را در هر سه جهت كه داشتم انجام دادم ولي فقط چند كانال را پيدا ميكرد و بعد از چند ثانيه همان كانالها را دوباره پيدا ميكرد و به ليست اضافه ميكرد و دوباره و دوباره و دوباره . ( جالب اينجاست كه جستجو را در هر جهت انجام ميدادم همان چند كانال را كه در جهتهاي ديگر پيدا ميكرد مي آورد) .
ممكن است از برنامه اش باشد . يا ؟؟؟
لطفا" من را بيشتر راهنمايي كنيد.
با تشكر
دوست عزيز سوييچر را تنظيم كنيد مشكل حل ميشود.