پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام ضمن خسته نباشید و ممنون که جوابمودادین یه سوال دیگه داشتم من دیش رو سمت سایروس 4 می چرخونم فقط 140 تا کانال پیدا می کنه و خیلی از فرکانسها قدرت 10 % رو دارند و کانال های pg & pb کارتی هستند و اصلاً نشون نمیدن رسیورو آپگرید کردم ولی بازم نشون نداد حالا چیکار کنم که کانال ها نشون بدن

دوست عزیز اگر از درست تنظیم کردن مسیر مطمئن هستید ساعت ال ان بی رو در جهتی که الان قرار دارد کمی به بالا یا پایین حرکت دهید و برای کاناهلی pg و pb شما امولاتور را روشن کنید .

منــــــــــــــو ===>> مدول ===>> دکمه قرمز ==>> رمز 6000 ==>> emu را on کنید و گزینه ذخیره را بزنید .

موفق باشید .

baris25akarsu

کاربر
2009-08-28
3
1
34
بازم سلام اولاً می خواستم تنظیم کامل مسیر سایروس بدون فایندر رو توضیح بدین و دوم اینکه اگر ماهواره رو آپگرد کنم و امولاتور را روشن کنیم می تونیم کانال های کارتی dsmart که در مسیر ترکست هست باز کنیم یا نه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_negin

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
بازم سلام اولاً می خواستم تنظیم کامل مسیر سایروس بدون فایندر رو توضیح بدین و دوم اینکه اگر ماهواره رو آپگرد کنم و امولاتور را روشن کنیم می تونیم کانال های کارتی dsmart که در مسیر ترکست هست باز کنیم یا نه؟

دوست عزيز سوال اول شما که به موضوع اين تاپيک ارتباطي ندارد با اين حال نحوه تنظيم سايروس با قيچي روي هاتبرد بسيار ساده و بصورت عکسي که در لينک زير بسيار گويا هست:

http://1.irantks.biz/showpost.php?p=172050&postcount=4

در مورد سوال دوم شما خير dsmart با نرم افزار توسط هيچ رسيوري باز نميشود.

ramezanalh

کاربر
2010-09-30
4
4
سلام دوستان عزیز واقعا خسته نباشید
لطفا من را راهنمایی کنید سافتکم هایی که من دانلود میکنم un zip نمیشوند آیا از نرم افزار خاصی باید استفاده کنم و همچنین منظور از پچ چیست و به چه کاری می آید لطفا من راهنمایی کنید
قبلا از کمک و راهنمایی شما تشکر مینمایم

osku-1234

کاربر
2010-01-08
3
1
34
سلام دستگاه من next2000 hd است که مشکلی درروشن بودن سرورهایی که به ان تعریف شده است یعنی همیشه یک سرور روشن است حالا که سرور یک فعال است بقیه سرورها خاموش میباشد وقتی که سرور دو را فعال میکنیم سرور یک خاموش می شود لطفا مرا راهنایی کنید با تشکر

strong1415

کاربر
2009-06-20
15
30
38
کمک کمک فایل بوت و لودر برای سوپر مکس

با سلام به مدیران محترم سایت من فایل بوت برای supermax 9200 cxt all ln one برای سری قدیمی pvr و لودر مخصوص برای این ریسیور
بعد از اینکه نرم افزار سری جدید را زدم با مشکل clonمواجه شد اموزشهای لازم را میتوانم انجام بدم ولی فایل بوت و نرم افزارش را ندارم دوستان لطف کنید برای تو همین تاپیک ضمیمه کنید متشکرم از زحمات شما منتظر جواب شما هستم:051::051::051:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام به مدیران محترم سایت من فایل بوت برای supermax 9200 cxt all ln one برای سری قدیمی pvr و لودر مخصوص برای این ریسیور
بعد از اینکه نرم افزار سری جدید را زدم با مشکل clonمواجه شد اموزشهای لازم را میتوانم انجام بدم ولی فایل بوت و نرم افزارش را ندارم دوستان لطف کنید برای تو همین تاپیک ضمیمه کنید متشکرم از زحمات شما منتظر جواب شما هستم:051::051::051:

نيازي به فايل بوت نيست. آموزش کامل رفع اين ارور در لينک زير:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27944

strong1415

کاربر
2009-06-20
15
30
38
نيازي به فايل بوت نيست. آموزش کامل رفع اين ارور در لينک زير:

[URL="http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27944[/QUOTE]با"]http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27944
با[/URL] تشکر ازشما ادرسی که دادین رفت تو تاپیک ولی فایل مورد نظر ********** میباشد و از طریق ********** شکن هم رفتم ولی یا با ارور مواجه میشه یا میگه با مدیریت سایت تماس بگرید پست مورد نظر حذف شد تورو خدا این نرم افزار را برام ضمیمه کنید از صبح تا به الان کارم شده منتظرم :dast:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام وبا تشكر از سينا عزيز ...

نحوه حل مشکل:

1- رسيور را از برق در بياوريد و مدتی مکث کنید
2- دكمه كانال پايين روي رسيور را نگه داشته و فشار دهيد همانطور كه دگمه را نگه داشته ايد مجدد دوشاخه رسیور را ببرق بزنيد تا اعداد جلو پانل عدد 1و 0013دستگاه ثابت شود
3-حال دستتان را برداشته و لودر را باز وبعد انتخاب COM یا پورت مربوطه بدون کانکت شدن
در گزينه sw down ميبايست boot mode را انتخاب كنيد
4-حال پچ را كه قبلا از حالت زيپ خارج كرديد را انتخاب کرده و منتظر شروع به برنامه ريزي مجدد رسیور شوید بايد صبر كنيد تاend روي پانل دستگاه نمايش داده شود.
5- با جدا کردن دو شاخه و زدن مجدد ان ببرق با بالا امدن رسیور مشکلتان حل خواهد شد
.

پیجهای لازم برای دو مدل مستر و 9200 در حالت بوت مد:

كوچك شما مهدي- طغرل 2002

پیوست‌ها

ramezanalh

کاربر
2010-09-30
4
4
سلام دوستان عزیز واقعا خسته نباشید
لطفا من را راهنمایی کنید سافتکم هایی که من دانلود میکنم un zip نمیشوند آیا از نرم افزار خاصی باید استفاده کنم و همچنین منظور از پچ چیست و به چه کاری می آید لطفا من راهنمایی کنید
قبلا از کمک و راهنمایی شما تشکر مینمایم
هنوز جوابی نگرفتم منتظرم خواهش میکنم من راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amirir3

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
هنوز جوابی نگرفتم منتظرم خواهش میکنم من راهنمایی کنید

اين سوال ارتباطي به عنوان اين تاپيک ندارد. شما اگر مشکل باز کردن فايلهاي فشرده داريد از برنامه هايي مثل win rar و مشابه استفاده کنيد. منظور از پچ نرم افزار است دوست عزيز.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amirir3

amirir3

کاربر
2009-11-02
6
7
42
با سلام
دوست عزیز دستگاه من مدل next ye-2000 dpci super plus است بعد از پروگرم شدن دیگه برنامه مدل خودش را قبول نمی کنه برنامه مدل 2000 cip super را قبول می کنه(با برنامه که برای سی پی یو مدل m29w320et گذاشته بودید فلش کردم) حال می خواستم بدانم می تونم به مدل خودش برگردانم یا نه؟
ممنون از راهنمایی شما.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام وخسته نباشیدمی خواستم بدونم آیارسیورنیکست18500 دانگل های که Twinدارن راساپورت میکنه باتشکر

ramezanalh

کاربر
2010-09-30
4
4
سلام اقای تیستو
خسته نباشید امیدوارم که در رسیدن به اهدافتان همیشه موفق باشید لطفا اگر برایتان مقدور است اپگرد و پچ سوپر مکس 1*1را هم در سایتتان قرار دهید تا ما هم بتوانیم از امکانات رسیورمان استفاده کنیم متاسفانه امکانات بروز رسانی اینگونه رسیورها در ایران خیلی اندک است
بسیار سپاسگزارم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام اقای تیستو
خسته نباشید امیدوارم که در رسیدن به اهدافتان همیشه موفق باشید لطفا اگر برایتان مقدور است اپگرد و پچ سوپر مکس 1*1را هم در سایتتان قرار دهید تا ما هم بتوانیم از امکانات رسیورمان استفاده کنیم متاسفانه امکانات بروز رسانی اینگونه رسیورها در ایران خیلی اندک است
بسیار سپاسگزارم

سلام دوست عزيز . ممنون

سوپرمکس 1X1 دو نوع داريم :

1- سري معمولي که بيش از يک سال هست نرم افزاري ندارد و از ساپورت خارج شده.

2- سري S اين محصول که توليد جديد هست در لينک زير نرم افزار قرار داديم ميتوانيد استفاده کنيد.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=36682

باسلام وخسته نباشیدمی خواستم بدونم آیارسیورنیکست18500 دانگل های که twinدارن راساپورت میکنه باتشکر

البته دانگل اصلي و اختصاصي اين سري رسيورها xbox است. فکر ميکنم پروتکل twin ساپورت کند چون من الان اين رسيور در اختيار ندارم. اگر در منو شرينگ گزينه twin وجود دارد ساپورت ميکند.

mehdinourani

کاربر
2010-03-24
4
0
37
سلام من ریسیورم این مدل هست starmax 1x1 CX CI میخواستم جدیدترین لیست کانال و طریقه باز کردن شبکه 3 موقعه فوتبال با تمامی کارهای که باید انجام داد تا باز بشه میخواستم با تشکر ممنون و موفق باشید

masoudm760

کاربر
2010-01-15
1
0
47
سلام نرم افزار اپ گرید استار مکس9999 را میخواستم
با تشکر ار زحمات شما

آرا و تارا

کاربر
2010-04-20
39
34
باسلام
چند برنامه ی اخیر رسیور نکست18500 اچ.دی قدرت حرکت کانالهاMove را ندارد.آیاتدبیری اندیشیده شده است؟
ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام نرم افزار اپ گرید استار مکس9999 را میخواستم
با تشکر ار زحمات شما

با سلام

آخرين ورژن نرم افزار از لينک زير دريافت کنيد:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=36191

باسلام
چند برنامه ی اخیر رسیور نکست18500 اچ.دی قدرت حرکت کانالهاMove را ندارد.آیاتدبیری اندیشیده شده است؟
ممنون

آخرين نرم افزار در لينک زير قرار دارد اگر با اين ورژن هم مشکل رفع نشده از برنامه هاي قبلي استفاده کنيد:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=36979

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا