پرسشهای خود در مورد استرانگهای ( 4820xii : 4822xii : 4620xii : 4622xii ) سری ( x pvr usb ) در این تاپیک مطرح کنید.

omron

کاربر
2010-10-03
4
1
سلام . من دستگاه 4622xii و همیشه پیغام (کارت اشتراک موجود نیست)بر روی برنامه های در حال تماشا ظاهر میگردد . چگونه میتوانم از شر این پیغام خلاص شوم . محتاج کمک شما دوستان هستم .

scadran1

کاربر
2010-10-14
1
0
36
لطفا طرز وارد کردن سافتکم با فلش رو توضیح بدید و فایل سافتکم srt 4622 xiiرو بذارید

omron

کاربر
2010-10-03
4
1
سلام. دستگاه من 4622xii است . از موقع خرید تاکنون با پیغام (کارت اشتراک وجود ندارد)مواجه شدم که دائما بر روی صفحه تلویزیون نمایان است . یکی به من بگه چگونه از شر این پیغام خلاص شوم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
لطفا طرز وارد کردن سافتکم با فلش رو توضیح بدید و فایل سافتکم srt 4622 xiiرو بذارید

سلام دوست من همانطور که قبلا گفتم ابتدا دوبار 6969 را بزن تا patch on شود در این حالت است که می توانید با زدن 8282 لیست کلیدها و با زدن 8280 بیس را مشاهده کنید . برای دریافت سافتکم می تونی به بخش استرانگ بری و جدیدترین سافتکم های ارائه شده رو استفاده کنی . وقتی منوی دستگاه رو زدی وارد بخش usb می شی که آخرین گزینه است . سپس وارد بخش data transfer می شوی و اگه usb حاوی patch و یا softcam را داخل فلش ریخته باشی وpatch on باشد گزینه ها به نمایش در می اید و می توانی با رفتن روی گزینه ها ویا زدن دکمه های زرد و سبز که در پایین منو نشان داده شده عملیات انتقال برنامه و یا save لیست کانالها و یا کلیدها را انجام دهی . امیدوارم در حد توان منظور را رسانده باشم . فعلا هیچ کانال کارتی باز نیست و فقط با سافتکم کانالهای rai ایتالیا باز هستند . برای باز کردن کانالهای کارتی از شرینگ ماهواره ای و یا اینترنتی باید استفاده کنی که لازمه برای راه اندازی آخرین پچ سری pvr مختص 4622xii رو از بخش استرانگ دانلود کنی تا بخش های فعالسازی شر از دانگل یا اینترنت فعال شود .

آخرین ویرایش:

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
سلام

روی تصویر استرانگ 4622xii نوشته میاد

مینویسه کارت اشتراک موجود نیست چطور رفع میشه؟؟

سلام . من دستگاه 4622xii و همیشه پیغام (کارت اشتراک موجود نیست)بر روی برنامه های در حال تماشا ظاهر میگردد . چگونه میتوانم از شر این پیغام خلاص شوم . محتاج کمک شما دوستان هستم .

سلام. دستگاه من 4622xii است . از موقع خرید تاکنون با پیغام (کارت اشتراک وجود ندارد)مواجه شدم که دائما بر روی صفحه تلویزیون نمایان است . یکی به من بگه چگونه از شر این پیغام خلاص شوم.

با عرض سلام :
دوستان گرامی ابتدا رسیورتان را کاملاً با دقت بررسی بفرمائید و ببینید که
1= آیا درخشاب رسیور شما کارتی وجود دارد؟ ممکن است پیغام expire شدن کارت
باشد. که در اینصورت از طریق گزینه منو رسیور می توانید آن را غیر فعال کنید.
2= آیا این پیغام فقط در هنگام روشن کردن دستگاه نمایش داده می شود ؟
3= آیا Device دیگری به رسیور متصل است ؟
دوستان چک کنید در منو و قسمت Option ، آیتم Share Mode فقط روی گزینه دانگل باشد
( البته اگر از شرینگ اینترنتی استفاده نمی کنید).
ضمناً اگر برایتان امکان دارد زبان دستگاه را انگلیسی کنید و سپس این پیغام را که به زبان انگلیسی است مجدداً در همین تاپیک اعلام نمائید تا مورد بررسی قرار گیرد. :eek:k:

mohsen25

کاربر
2010-07-25
18
37
با عرض سلام :
دوستان گرامی ابتدا رسیورتان را کاملاً با دقت بررسی بفرمائید و ببینید که
1= آیا درخشاب رسیور شما کارتی وجود دارد؟ ممکن است پیغام expire شدن کارت
باشد. که در اینصورت از طریق گزینه منو رسیور می توانید آن را غیر فعال کنید.
2= آیا این پیغام فقط در هنگام روشن کردن دستگاه نمایش داده می شود ؟
3= آیا Device دیگری به رسیور متصل است ؟
دوستان چک کنید در منو و قسمت Option ، آیتم Share Mode فقط روی گزینه دانگل باشد
( البته اگر از شرینگ اینترنتی استفاده نمی کنید).
ضمناً اگر برایتان امکان دارد زبان دستگاه را انگلیسی کنید و سپس این پیغام را که به زبان انگلیسی است مجدداً در همین تاپیک اعلام نمائید تا مورد بررسی قرار گیرد. :eek:k:

سلام.منم برای اولین بار از یه کارت اشتراک استفاده کردم.وبا این پیغام مواجه میشدم.کارت من مختص 4تا کانال بود.یعنی 4تا از کانالهای **** باز میکرد.شما باید بدونید که کارتی که گرفتید.مختص کدوم کانال یا فرکانسی هست.روی اون کانال امتحان کنید.دیگه با این مواجه نمیشید:dast:

shapoor5657

کاربر
2010-08-31
5
7
با سلام به همه دوستان
من رسیورم Strong 4622Xii هست یه مشکله اساسی با دانگل Microbox II دارم .الان حدوده ۲ ماه هست که این دانگل رو خریدم ولی فقط حدود ۲ دقیقه هر کانال کارتی رو نشون میده بعد قطع میشه و باید یه بار اون کانال رو بالا پایین کنم تا دوباره تصویر بیاد !!!این مشکل رو توی سایتهای دیگه هم مطرح کردم ولی متاسفانه همه راه هایی که اونجا هم مطرح میشد هیچکدوم مشکله منو حل نکرد میخواستم خواهش کنم دوستانی که رسیور و دانگلشون مثله منه نظر بدن که آیا اونا هم همین مشکل رو داران یا خیر ؟و از مدیران بخش هم خواهش میکنم اگر راه حلی داران بگن .
در ضمن حامی تنظیمات رو دقیق انجام دادم :
*همه ی پچها از ۱۲۹ تا ۱۵۷ همه رو امتحان کردم
*برای دریافت دیتا از W3 دیش جدا با دریافت سیگنال بالا دارم
*رسیور رو چند بار Factory Reset کردم.

*و .....و....خلاصه هر کاری که لازم بوده رو انجام دادم

ugi

کاربر
2009-03-09
1
1
46
مشکل با هارد اکسترنال

سلام
لطفا اساتید راهنمایی کنن که برای استرانگ 4620xii هارد اکسترنال میشه وصل کرد یا خیر؟
مشکل دیگه م اینه که وقتی کانال ها عوض میشه ساعتم هم عوض میشه و با برنامه هایی که گذاشتم هفتگی ضبط بشه مشکل دارم.

reza744444

کاربر
2010-07-28
9
17
44
سلام خسته نباشید لیست کانال هاتبرد نیلست ویوتلست جدید کسی نداره لطفا ممنون

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با سلام به همه دوستان
من رسیورم Strong 4622Xii هست یه مشکله اساسی با دانگل Microbox II دارم .الان حدوده ۲ ماه هست که این دانگل رو خریدم ولی فقط حدود ۲ دقیقه هر کانال کارتی رو نشون میده بعد قطع میشه و باید یه بار اون کانال رو بالا پایین کنم تا دوباره تصویر بیاد !!!این مشکل رو توی سایتهای دیگه هم مطرح کردم ولی متاسفانه همه راه هایی که اونجا هم مطرح میشد هیچکدوم مشکله منو حل نکرد میخواستم خواهش کنم دوستانی که رسیور و دانگلشون مثله منه نظر بدن که آیا اونا هم همین مشکل رو داران یا خیر ؟و از مدیران بخش هم خواهش میکنم اگر راه حلی داران بگن .
در ضمن حامی تنظیمات رو دقیق انجام دادم :
*همه ی پچها از ۱۲۹ تا ۱۵۷ همه رو امتحان کردم
*برای دریافت دیتا از W3 دیش جدا با دریافت سیگنال بالا دارم
*رسیور رو چند بار Factory Reset کردم.

*و .....و....خلاصه هر کاری که لازم بوده رو انجام دادم

با عرض سلام :
دوست گرامی جنابعالی ابتدا رسیورتان را با آخرین نرم افزار که در حال حاضر فعلاً همان پچ 157p می باشد آبگرید نمائید سپس بر روی یکی از کانالهای کارتی نظیر کانالهای پکیج BIS رفته و دوبار کلید 6969 را بزنید تا امولاتور پچ جدید در داخل رسیورتان فعال گردد که نشانه اش هم درج شدن این کلمه patch on بر روی صفحه نمایشگر تلویزیونتان می باشد.

سپس وارد گزینه منو رسیور شده و در قسمت Option ، آیتم Share Mode را فقط روی گزینه دانگل قرار می دهید و ذخیره نموده و خارج می شوید.
در این مرحله نوبت به تنظیمات دانگلتان می رسد که برای این منظور از تالار مربوطه آخرین نرم افزاری را که جناب علی رسیور لطف فرمودند و در داخل سایت قرار داده اند را دانلود می نمائید. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که قبل از آبگرید دانگل حتماً از نرم افزار کلین میکروباکس که در تالار مربوطه نیز موجود می باشد استفاده نموده و دانگلتان را دو الی سه مرتبه با این نرم افزار کلین نمائید. در پایان هم با خیالی راحت دانگلتان را با آخرین نرم افزار میکروباکس آبگرید نمائید. ضمناً به این نکته بسیار مهم نیز توجه داشته باشید که در قسمت تنظیمات منو دانگل با توجه به جهت دریافت دیتا از قسمت Satellites نوع ماهواره دریافت شرینگتان را انتخاب نموده و سپس با زدن دکمه Exit موجود روی کنترل دانگلتان این تنظیمات را ذخیره نمائید.
با تآیید و ذخیره نمودن این تنظیمات شاهد خواهید بود که دانگلتان ریستارت شده و شرینگ بر روی دانگلتان با قدرت و به خوبی بر قرار خواهد شد. ضمناً پروتکل مناسب برای رسیور جنابعالی همان پروتکل Twin می باشد.
در پایان اگر تمامی موارد ذکر شده را با دقت انجام دهید شاهد خواهید بود که تمامی کانالهای مورد ساپورت این دانگل با بهترین کیفیت و بدون کوچکترین قطع و وصل قابل تماشا خواهند بود. البته اگر این قطعی ها از سوی خود تیم شیرینگ نباشد.
موفق باشید. :eek:k:

bababarghi69

کاربر
2010-08-20
6
6
39
آیا میشه با رسیور استرانگ 4622xii شرینگ اینترنتی داشته باشم؟ چه نوع شرینگی ؟ نحوه و مراحلش؟

با تشکر

shapoor5657

کاربر
2010-08-31
5
7
با عرض سلام :
دوست گرامی جنابعالی ابتدا رسیورتان را با آخرین نرم افزار که در حال حاضر فعلاً همان پچ 157p می باشد آبگرید نمائید سپس بر روی یکی از کانالهای کارتی نظیر کانالهای پکیج bis رفته و دوبار کلید 6969 را بزنید تا امولاتور پچ جدید در داخل رسیورتان فعال گردد که نشانه اش هم درج شدن این کلمه patch on بر روی صفحه نمایشگر تلویزیونتان می باشد.

سپس وارد گزینه منو رسیور شده و در قسمت option ، آیتم share mode را فقط روی گزینه دانگل قرار می دهید و ذخیره نموده و خارج می شوید.
در این مرحله نوبت به تنظیمات دانگلتان می رسد که برای این منظور از تالار مربوطه آخرین نرم افزاری را که جناب علی رسیور لطف فرمودند و در داخل سایت قرار داده اند را دانلود می نمائید. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که قبل از آبگرید دانگل حتماً از نرم افزار کلین میکروباکس که در تالار مربوطه نیز موجود می باشد استفاده نموده و دانگلتان را دو الی سه مرتبه با این نرم افزار کلین نمائید. در پایان هم با خیالی راحت دانگلتان را با آخرین نرم افزار میکروباکس آبگرید نمائید. ضمناً به این نکته بسیار مهم نیز توجه داشته باشید که در قسمت تنظیمات منو دانگل با توجه به جهت دریافت دیتا از قسمت satellites نوع ماهواره دریافت شرینگتان را انتخاب نموده و سپس با زدن دکمه exit موجود روی کنترل دانگلتان این تنظیمات را ذخیره نمائید.
با تآیید و ذخیره نمودن این تنظیمات شاهد خواهید بود که دانگلتان ریستارت شده و شرینگ بر روی دانگلتان با قدرت و به خوبی بر قرار خواهد شد. ضمناً پروتکل مناسب برای رسیور جنابعالی همان پروتکل twin می باشد.
در پایان اگر تمامی موارد ذکر شده را با دقت انجام دهید شاهد خواهید بود که تمامی کانالهای مورد ساپورت این دانگل با بهترین کیفیت و بدون کوچکترین قطع و وصل قابل تماشا خواهند بود. البته اگر این قطعی ها از سوی خود تیم شیرینگ نباشد.
موفق باشید. :eek:k:

دوست عزیز همانطور که گفتم همه این کار ها رو قبلا انجام دادم ولی متاسفانه نمیشه ،یعنی تصویر دارم ولی فقط برای حدود ۲ دقیقه ولی دوباره تصویر قطع میشه و یه بار که کانال رو عوض میکنم دوباره تصویر اون کانال میاد !!!دیگه خسته شدم کسی هم نیست به داد ما برسه!!!!

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
سلام آیا رسیور استرانگ 4622xll پروتکل Twin را ساپورت میکند برای استفاده از شیرینگ با mdbox?

آیا میشه با رسیور استرانگ 4622xii شرینگ اینترنتی داشته باشم؟ چه نوع شرینگی ؟ نحوه و مراحلش؟

با تشکر

با عرض سلام :
در پاسخ به سوال شما دوستان باید خدمتتان عرض کنم که بله از بیشتر رسیورهای با برند استرانگ نیز می توان برای شرینگ اینترنتی استفاده نمود.

دوستان روش کارش نیز به این صورت می باشد که ابتدا باید آن رسیور مورد نظرتان را با آخرین نرم افزاری که توسط پچ نویس شرکت استرانگ جناب ویزکید برایش ارائه گردیده آبگرید نمائید. سپس دوبار کلید 6969 را بزنید تا امولاتور پچ در داخل رسیورتان فعال گردد.
در پایان هم وارد گزینه منو رسیور شده و در قسمت Option ، آیتم Share Mode را فقط روی گزینه SSSP قرار می دهید و ذخیره نموده و خارج می شوید.
با انجام صحیح این موارد از هر نوع شرینگ اینترنتی که مورد نظرتان می باشد می توانید استفاده نمائید. ضمناً جهت دریافت پاسخ سوالاتتان در خصوص چگونگی راه اندازی شرینگهای اینترنتی بهتر است به تالار مربوطه مراجعه نموده و سوالاتتان را با اساتید مجرب آن بخش در میان بگذارید. :eek:k:

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوست عزیز همانطور که گفتم همه این کار ها رو قبلا انجام دادم ولی متاسفانه نمیشه ،یعنی تصویر دارم ولی فقط برای حدود ۲ دقیقه ولی دوباره تصویر قطع میشه و یه بار که کانال رو عوض میکنم دوباره تصویر اون کانال میاد !!!دیگه خسته شدم کسی هم نیست به داد ما برسه!!!!

با سلام:
دوست گرامی پس با این اوصاف جنابعالی فقط باید این مورد را با اساتید مجرب بخش دانگل
میکروباکس نظیر جناب ALI.RISIVER وهمچنین جناب shihan عزیز در تاپیک سوالات و
مشکلات در میان بگذارید و فقط در آن بخش این مورد را پی گیری نمائید.
موفق باشید.

shapoor5657

کاربر
2010-08-31
5
7
با سلام
دوست عزیز من همین دانگل رو با رسیور Iclass تست کردم بدون هیچ مشکلی کار میکند و بدون فریز تصویر دارم ولی با رسیور خودم (Strong 4622xii) تصویر قطع و وصلی دارد مگه توی رسیور تنظیمات دیگری باید انجام بدم که ندادم :
۱.آخرین پچ 157p رو روی رسیور ریختم
۲.با دو بار زدن 6969 امولاتور رو فعال کردم بطوری که کانالهای پکیج BIS رو بدون مشکل تصویر دارم .
۳.توی گزینه Share Mode رسیور گزینه Dongel انتخاب کردم و گزینه های زیر اون رو یه بار همه رو روی OFF گذشتم و یه بار هم روی ON که فرقی نکرد .
۴.در ضمن گفتم شاید با پچ 157P مشکل داشته باشد به همین خاطر پچهای از 129P به بعد همه رو امتحان کردم ولی بازم فرقی نکرد .

خو اهشا،لطفا دوستانی که رسیور Strong 4622xii دارند و از دانگل Microbox II هم مثله من استفاده میکنند بگن همین مشکل رو دارند یا نه اگه نه چکار کردند.

am_221gh

کاربر
2009-09-09
2
0
سلام
ريسيور استرانگ مدل جديد دارم كه USB داره و فيلم و تصاوير رو هم ضبط مي كنه. مي خواستم بپرسم كه با چه نرم افزاري مي تونم فايلهاي ضبط شده روي ريسور را روي كامپيوتر باز كنم و تماشا كنم. همچنين مي خواهم فايلهاي تصويري و فيلم دلخواه روي كامپيتر را تبديل فرمت كنم و روي فلش ريخته و روي ريسيور تماشا كنم. نميدونم از چه نرم افزاري بايد استفاده كرد. تا حالا نرم افزارهاي زير را هم تست كردم و جواب نداد:
Tipard TS Converter v4.1.08
Total Video Converter 3.50
TS Converter v3.2.06
VSO.ConvertXtoDVD.v3.2.1.55
4Videosoft HD Converter

ممنون ميشم اگه كسي راه حلي داشته باشه.
با تشكر

sheypooor

کاربر
2009-05-14
41
89
66
برای تماشای فیلم ها در کامپیوتر میتونی از KMPlayer استفاده کنی که تمام فرمتها رو باز میکنه
برای تبدیل هم با Total Video Converter میشه کرد یادم نیست فرمت ذخیره فیلم در استرانگ چی بود یا mpeg یا ts بود

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
من 1 هارد 500 وسترن مک دارم
2 تا سوال داشتم:
اول اینکه وقتی هارد را به یو اس بی رسیور وصل میکنم چراغ اون روشن میشه و اگه دستم را روش بزارم لرزش خیلی کمی حس میکنم یعنی مدام در حال کار کردن میباشد
حالا میخواستم بدونم که اگه همش کار کنه خراب نمیشه؟چون همیشه به رسیور من متصله و در حال کار کردن
دوم اینکه من با استفاده از دستوراتی که طغرل گفته بود کل 500 گیگ هارد رو با 1 پارتیشن fat 32 با استفاده از دستور cmd و یه فایل کوچک به نام fat32format.exe پارتیشن بندی کردم.
اما میخوام که تعداد پارتیشن ها رو 3 یا 4 تا کنم چطور باید این کار رو بکنم؟
و اینکه اگه پارتیشن ها بیشتر از یکی باشن روی رسیور کارا هست؟

zardaneh

کاربر
2010-10-19
11
15
با سلام
من یک رسیور 4620ii دارم رسیورم رابا پچ 157 وجدیدترین سافتکم آپگریدکردم ولی نمیدانم کانال الجزیره اسپورت و jsc sport را در مسیر هاتبرد میتونم داشته باشم یا نه؟ اگر میتونم داشته باشم با چطوری؟

بالا