لطفا طرز وارد کردن سافتکم با فلش رو توضیح بدید و فایل سافتکم srt 4622 xiiرو بذارید
سلام
روی تصویر استرانگ 4622xii نوشته میاد
مینویسه کارت اشتراک موجود نیست چطور رفع میشه؟؟
سلام . من دستگاه 4622xii و همیشه پیغام (کارت اشتراک موجود نیست)بر روی برنامه های در حال تماشا ظاهر میگردد . چگونه میتوانم از شر این پیغام خلاص شوم . محتاج کمک شما دوستان هستم .
سلام. دستگاه من 4622xii است . از موقع خرید تاکنون با پیغام (کارت اشتراک وجود ندارد)مواجه شدم که دائما بر روی صفحه تلویزیون نمایان است . یکی به من بگه چگونه از شر این پیغام خلاص شوم.
با عرض سلام :
دوستان گرامی ابتدا رسیورتان را کاملاً با دقت بررسی بفرمائید و ببینید که
1= آیا درخشاب رسیور شما کارتی وجود دارد؟ ممکن است پیغام expire شدن کارت
باشد. که در اینصورت از طریق گزینه منو رسیور می توانید آن را غیر فعال کنید.
2= آیا این پیغام فقط در هنگام روشن کردن دستگاه نمایش داده می شود ؟
3= آیا Device دیگری به رسیور متصل است ؟
دوستان چک کنید در منو و قسمت Option ، آیتم Share Mode فقط روی گزینه دانگل باشد
( البته اگر از شرینگ اینترنتی استفاده نمی کنید).
ضمناً اگر برایتان امکان دارد زبان دستگاه را انگلیسی کنید و سپس این پیغام را که به زبان انگلیسی است مجدداً در همین تاپیک اعلام نمائید تا مورد بررسی قرار گیرد. k:
با سلام به همه دوستان
من رسیورم Strong 4622Xii هست یه مشکله اساسی با دانگل Microbox II دارم .الان حدوده ۲ ماه هست که این دانگل رو خریدم ولی فقط حدود ۲ دقیقه هر کانال کارتی رو نشون میده بعد قطع میشه و باید یه بار اون کانال رو بالا پایین کنم تا دوباره تصویر بیاد !!!این مشکل رو توی سایتهای دیگه هم مطرح کردم ولی متاسفانه همه راه هایی که اونجا هم مطرح میشد هیچکدوم مشکله منو حل نکرد میخواستم خواهش کنم دوستانی که رسیور و دانگلشون مثله منه نظر بدن که آیا اونا هم همین مشکل رو داران یا خیر ؟و از مدیران بخش هم خواهش میکنم اگر راه حلی داران بگن .
در ضمن حامی تنظیمات رو دقیق انجام دادم :
*همه ی پچها از ۱۲۹ تا ۱۵۷ همه رو امتحان کردم
*برای دریافت دیتا از W3 دیش جدا با دریافت سیگنال بالا دارم
*رسیور رو چند بار Factory Reset کردم.
*و .....و....خلاصه هر کاری که لازم بوده رو انجام دادم
با عرض سلام :
دوست گرامی جنابعالی ابتدا رسیورتان را با آخرین نرم افزار که در حال حاضر فعلاً همان پچ 157p می باشد آبگرید نمائید سپس بر روی یکی از کانالهای کارتی نظیر کانالهای پکیج bis رفته و دوبار کلید 6969 را بزنید تا امولاتور پچ جدید در داخل رسیورتان فعال گردد که نشانه اش هم درج شدن این کلمه patch on بر روی صفحه نمایشگر تلویزیونتان می باشد.
سپس وارد گزینه منو رسیور شده و در قسمت option ، آیتم share mode را فقط روی گزینه دانگل قرار می دهید و ذخیره نموده و خارج می شوید.
در این مرحله نوبت به تنظیمات دانگلتان می رسد که برای این منظور از تالار مربوطه آخرین نرم افزاری را که جناب علی رسیور لطف فرمودند و در داخل سایت قرار داده اند را دانلود می نمائید. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که قبل از آبگرید دانگل حتماً از نرم افزار کلین میکروباکس که در تالار مربوطه نیز موجود می باشد استفاده نموده و دانگلتان را دو الی سه مرتبه با این نرم افزار کلین نمائید. در پایان هم با خیالی راحت دانگلتان را با آخرین نرم افزار میکروباکس آبگرید نمائید. ضمناً به این نکته بسیار مهم نیز توجه داشته باشید که در قسمت تنظیمات منو دانگل با توجه به جهت دریافت دیتا از قسمت satellites نوع ماهواره دریافت شرینگتان را انتخاب نموده و سپس با زدن دکمه exit موجود روی کنترل دانگلتان این تنظیمات را ذخیره نمائید.
با تآیید و ذخیره نمودن این تنظیمات شاهد خواهید بود که دانگلتان ریستارت شده و شرینگ بر روی دانگلتان با قدرت و به خوبی بر قرار خواهد شد. ضمناً پروتکل مناسب برای رسیور جنابعالی همان پروتکل twin می باشد.
در پایان اگر تمامی موارد ذکر شده را با دقت انجام دهید شاهد خواهید بود که تمامی کانالهای مورد ساپورت این دانگل با بهترین کیفیت و بدون کوچکترین قطع و وصل قابل تماشا خواهند بود. البته اگر این قطعی ها از سوی خود تیم شیرینگ نباشد.
موفق باشید. k:
سلام آیا رسیور استرانگ 4622xll پروتکل Twin را ساپورت میکند برای استفاده از شیرینگ با mdbox?
آیا میشه با رسیور استرانگ 4622xii شرینگ اینترنتی داشته باشم؟ چه نوع شرینگی ؟ نحوه و مراحلش؟
با تشکر
دوست عزیز همانطور که گفتم همه این کار ها رو قبلا انجام دادم ولی متاسفانه نمیشه ،یعنی تصویر دارم ولی فقط برای حدود ۲ دقیقه ولی دوباره تصویر قطع میشه و یه بار که کانال رو عوض میکنم دوباره تصویر اون کانال میاد !!!دیگه خسته شدم کسی هم نیست به داد ما برسه!!!!