کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
سلام اساتيد ارجمند . من ميكرو قديمي ام را به ميكرو 2 تبديل كردم يعني با لودر جديد برنامه جديدي ميكرو را در دبليم 3 زدم ولي روي تصوير تلويزيون منويسه no information و سپس قطع ميشه و منو يه ريسور مياد و اين كار تكرار ميشه چرا كانال كارتب باز نميكنه جرا دانگل2 نشد كمك كنيد مرسي

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
امکان تبدیل میکرو 1 به 2 از طریق نرم افزار نیست !

سلام اساتيد ارجمند . من ميكرو قديمي ام را به ميكرو 2 تبديل كردم يعني با لودر جديد برنامه جديدي ميكرو را در دبليم 3 زدم ولي روي تصوير تلويزيون منويسه no information و سپس قطع ميشه و منو يه ريسور مياد و اين كار تكرار ميشه چرا كانال كارتب باز نميكنه جرا دانگل2 نشد كمك كنيد مرسي

سلام دوست من
قبلا دووستان گفته بودند که امکان تبدیل میکرو 1 به 2 از طریق نرم افزار نیست ! :busted_red:
امیدوارم مشکلت زود حل شه ! :a12:

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
میکروباکس من قدیمی است ورژن 1.40 را ریختم کارlمی کند ولی کانالها را دیر باز میکند علت چیست

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
میکروباکس من قدیمی است ورژن 1.40 را ریختم کارlمی کند ولی کانالها را دیر باز میکند علت چیست

دوست عزيز پروتکل شرينگ هم در رسيور و هم دانگل روي twin قرار دهيد سرعت بازگشايي کانالها بهتر خواهد شد.

active20099002

کاربر
2010-08-19
9
3
42
سلام من رسیورم استار مکس 1&1پلاس.میخاستم بدونم دانگل میکروباکس به این رسیور من میخوره؟ یا چه دانگلی مناسب دستگاه منه.دانگلی که مناسب باشه و کارایش بیشتر کسی کمکم میکنه.فورییییییییی

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من رسیورم استار مکس 1&1پلاس.میخاستم بدونم دانگل میکروباکس به این رسیور من میخوره؟ یا چه دانگلی مناسب دستگاه منه.دانگلی که مناسب باشه و کارایش بیشتر کسی کمکم میکنه.فورییییییییی

بله دوست عزيز . ميکروباکس به اين رسيور ميخوره. در نرم افزار اخيري که براي اين مدل ارائه شد پروتکل TWIN به منو شرينگ رسيور اضافه شده که قابليت ساپورت اکثر دانگلهاي موجود دارد. البته دانگل اختصاصي اين سري VIOLET هست که در بخش سوپرمکس - نکست توضيحات کافي در موردش داده شده و بسيار با کيفيت تر از ميکروباکس ميباشد.:eek:k:

d d d

کاربر
2010-02-01
21
31
باسلام نرم افزار 141 را نصب كردم ، قبل از نصب تيك usb converter را زدم ديگه نرم افزار كار نميكنه راهنمائي كنيد با تشكر

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
نرم افزار 1.41 فعال نیست

باسلام نرم افزار 141 را نصب كردم ، قبل از نصب تيك usb converter را زدم ديگه نرم افزار كار نميكنه راهنمائي كنيد با تشكر
سلام دووست گلم
نرم افزار 1.41 فعال نیست از 1.40 استفاده کن شرینگ با قدرت برقراره !:eek:k:

d d d

کاربر
2010-02-01
21
31
سلام دووست گلم
نرم افزار 1.41 فعال نیست از 1.40 استفاده کن شرینگ با قدرت برقراره !:eek:k:

دوست عزيزم منظور من اين است كه دكمه استارت رو در اپگرد مي زنم ولي اصلا درصد پيشرفت فرقي نمي كنه و مانند اين است كه كابل به كامپيوتر وصل نيست كابل رو هم عوض كردم نشد خواستم فايل كلين هم بريزم همين مشكل پيش اومده خواهشمند است مفصل راهنمايي كنيد هيچ فايل قابل انتقال نيست/. متشكرم

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
این دو پست رو بخوونی همه چی دستت میاد.

دوست عزيزم منظور من اين است كه دكمه استارت رو در اپگرد مي زنم ولي اصلا درصد پيشرفت فرقي نمي كنه و مانند اين است كه كابل به كامپيوتر وصل نيست كابل رو هم عوض كردم نشد خواستم فايل كلين هم بريزم همين مشكل پيش اومده خواهشمند است مفصل راهنمايي كنيد هيچ فايل قابل انتقال نيست/. متشكرم
سلام دوست من
موقعی که استارت رو میزنی بلافاصله اداپتور میکرو رو به برق وصل کن.اگه نشد پورت رو از منوی (com ) عوض کن و پورت درست رو بذار امیدوارم حل شه گلم .
این دو پست رو بخوونی همه چی دستت میاد.
پست اولی آمووزش video هست. :dast::dast::dast:

fsh766

کاربر
2010-08-18
1
2
65
سلام دوست عزیز
میکروباکس 1 دیگه ساپورت نمیشه وبرای همیشه رفت ولی شما میتونید باریختن فایل کلین بر روی آن به عنوان رسیور ازش استفاده کنی

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
این شماره سریال میکرو1 رو چجوری میتونم بفهمم کجاست تو منو اون بالا که فقط 5 رقم سمت راستش معلومه که 10142 هست و بقیش همش ستاره هست تو کاتونشم چیزی نوشته نیست.

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
این شماره سریال میکرو1 رو چجوری میتونم بفهمم کجاست تو منو اون بالا که فقط 5 رقم سمت راستش معلومه که 10142 هست و بقیش همش ستاره هست تو کاتونشم چیزی نوشته نیست.
دوست عزیز همون 5 رقمی که اعلام کردی و بقیه اش هم ستاره است ابتدای خرید دانگل صفر بودن که با ریختن نرم افزار جدید 1.40 پنج رقم اولش تغییر کردو بقیش ستاره شده واین همون سریال دانگل هست که نشون دهنده سری جدید بونه دانگلتونه .

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
بعضی از دوستان تو اعلام وضعیت عربست رو هم اعلام می کنندتوی رسیور هایویون باید کدوم مسیررو برای تنظیم این مسیر بگیرم که هم الجزیره اسپورتها و شوتایم و کاناست و شبکه های ایرن جدیدا اومده روش رو داشته باشم کمک سریع میخوام لطفا

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دوست عزیز همون 5 رقمی که اعلام کردی و بقیه اش هم ستاره است ابتدای خرید دانگل صفر بودن که با ریختن نرم افزار جدید 1.40 پنج رقم اولش تغییر کردو بقیش ستاره شده واین همون سریال دانگل هست که نشون دهنده سری جدید بونه دانگلتونه .
یعنی دانگل های قدیمیه میکرو سریالشون کامله و ستاره نمیشه؟؟؟اون چجوریه؟
بعضی از دوستان تو اعلام وضعیت عربست رو هم اعلام می کنندتوی رسیور هایویون باید کدوم مسیررو برای تنظیم این مسیر بگیرم که هم الجزیره اسپورتها و شوتایم و کاناست و شبکه های ایرن جدیدا اومده روش رو داشته باشم کمک سریع میخوام لطفا

بدر26 اسمشه.
زیاد مهم نیست اسمش فرکانسها مهمه ولی رو عرب فقط الجزیره ها بازه و چد تا کانمال انگشت شمار.تو نیلست همه کانالها و شوتایم بازه.

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44

اره اونا کاملن و ستاره ندارن هرکدوم یه سریال جداگانه دارن و به خاطر همین از جدیدیا قابل تشخیصن و قطع خواهند شدکه امیدوارم قطع نشن تا همه کاربران استفاده کنند البته من خودم سری جدید و حدود 20 روزه خریدم بعد از اون دلتای لعنتی:eek:ky:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516

اره اونا کاملن و ستاره ندارن هرکدوم یه سریال جداگانه دارن و به خاطر همین از جدیدیا قابل تشخیصن و قطع خواهند شدکه امیدوارم قطع نشن تا همه کاربران استفاده کنند البته من خودم سری جدید و حدود 20 روزه خریدم بعد از اون دلتای لعنتی:eek:ky:

ممنون دوست من.اره دلتا واقعا بیخود بود منم دارم فقط بدر ماهواره نیلست میخ.ره همین بخاطر همین میکرو گرفتم ممنون.

sara_tami2007

کاربر
2010-09-06
1
1
34
بررای وصل دانگل با کارت رریسبور من از برنامه پروگ دوی بی استفاده ممی کنم چه طور می توانم استفاده کنم

sara100

کاربر
2007-06-06
12
36
سلام دوستان عزیز !

امروز یک دانگل نو میکروباکس (کارتن سفید) خریدم به قیمت 25 تومن و امکان باز کردن دانگل هم فعلا برایم مقدور نیست تا ببینم دانگل سری جدید 2010هست یا خیر ؟

اما می خواستم از اساتید بپرسم با آپدیت امروز دانگل به نرم افزار 1.41 تاریخ اکسپایرش به صورت 00/04/2011 شد وشماره سریال دانگل پس از آپگرید همان شماره سریال چسبیده به کارتن و زیر دانگل می باشد یعنی چهاررقم اولش 0908 می باشد آیا این دانگل همان سری قدیمی هست یا نه سری جدید 2010 می باشد...

آیا با این تفاسیر ارزش خریدنش با قیمت بالا را درد یا خیر؟

بالا