کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
درود
بنده دانگل الفا دارم ميخواستم اخرين ورژن اپديت و لودر رو بهم بدين .
عمر مفيده اين دانگل چقدره و ايا بعد از اين مدت بايد ديگه بندازمش دور يا نرم افزار جديدش رو نصب كنم ؟
ممنون
درود
دوست عزیز اگر دانگل شما سری اول باشداز نرم افزار 1.61 استفاده کنید
و یا سری قدیم باشد که سریال آن (09-90)باشد از نرم افزار2.21 استفاده کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41371
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41120
اما اعتبار آن هیچ معلوم نیست
تا پایان اعتبارش می توانی تبدیل به ریسیورش کنید

موفق باشید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان در مورد این فریز که به خصوص در شبکه های اسکای وجود دارد آیا هیچ راه حلی وجود ندارد به نظر من همین فریز اعصاب را داغون میکنه و دیدن شبکه ها را غیرقابل تحمل . منظور که اصلا نمی شود از دیدن اینطوری لذت برد و اصلا باز نشوند بهتر است!!!

saeid_h

کاربر
2009-08-11
4
1
35
سلام ایا میشه با دیش افست 30 جهت دابلیو3 رو گرفت ؟ایا کسی تست کرده برای شرینگ دانگل میکروباکس چون من میخوام بگیرم.....به نظر شما فرکانس 11283 رو چند درصد میده....

علت اینکه میخوام با دیش 30 بگیرم اینکه با قیچی جهت w3 شرینگ عصر ها خوبه اما صبح ها به کلی قطع
البته عصر ها هم همین اتفاق میافته....

iclass9797

کاربر
2011-02-03
2
0
درود

دوست عزیز اگر دانگل شما سری اول باشداز نرم افزار 1.61 استفاده کنید
و یا سری قدیم باشد که سریال آن (09-90)باشد از نرم افزار2.21 استفاده کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41371
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41120
اما اعتبار آن هیچ معلوم نیست
تا پایان اعتبارش می توانی تبدیل به ریسیورش کنید
موفق باشید
سلام
اين لينكي كه دادي مال ميكرو باكس هستش نه الفا !!!
يعني فرقي نميكنه ؟
1 يا 2 رو روي ميكرو ميزنن مال من الفاس
ممنون

hado

کاربر
2010-12-04
8
2
سلام
خواهشا جواب سوال منو بدید..من یه دانگل الفا دارم که با پچ 2.21 اپگریدش کردم ولی فقط موقعی که دانگل رو روشن میکنم برای چند ثانیه کانالهارو باز میکنه ولی بعدش دوباره کانالها بسته میشن و دیگه بازشون نمیکنه مگر اینکه دوباره روشن و خاموشش کنم.....لطفا راهنماییم کنید

hado

کاربر
2010-12-04
8
2
دیش رو هم تنظیم تنظیم کردم ...ولی مشکل کماکان برجاست...........یکی کمکم کنه

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام
خواهشا جواب سوال منو بدید..من یه دانگل الفا دارم که با پچ 2.21 اپگریدش کردم ولی فقط موقعی که دانگل رو روشن میکنم برای چند ثانیه کانالهارو باز میکنه ولی بعدش دوباره کانالها بسته میشن و دیگه بازشون نمیکنه مگر اینکه دوباره روشن و خاموشش کنم.....لطفا راهنماییم کنید
لطفا مدل و نوع رسیور خود را هم اعلام کنید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمائی کنند.

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
لطفا راهنمایی کنید ؟

با سلام . میخوام دانگل میکرو باکس بخرم ؟ چه نوعشو بخرم ؟ قیمت چنده ؟ نیاز به چه چیزهای جانبی داره ؟ با رسیور 9200 سوپرماکس سری اس میخونه یا نه ؟ در ضمن اعتبار دانگلها از زمان خرید چقدر میباشد ؟ و بعد از پایان اعتبار چیکار باید کنیم ؟ ایا دانگلها هم آپگرید میشند یا نه ؟ ایا ارزش استفاده رو داره یا نه ؟ ایا بازم اینترنت میخواد یا نه ؟

:s13:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام . میخوام دانگل میکرو باکس بخرم ؟ چه نوعشو بخرم ؟ قیمت چنده ؟ نیاز به چه چیزهای جانبی داره ؟ با رسیور 9200 سوپرماکس سری اس میخونه یا نه ؟ در ضمن اعتبار دانگلها از زمان خرید چقدر میباشد ؟ و بعد از پایان اعتبار چیکار باید کنیم ؟ ایا دانگلها هم آپگرید میشند یا نه ؟ ایا ارزش استفاده رو داره یا نه ؟ ایا بازم اینترنت میخواد یا نه ؟

:s13:
دوست عزیز:شماکافیست مطالب اموزشی بخش میکروباکس2 و همچنین بخش سوپر مکس و نکست را مطالعه کنید تا بهتر راهنمایی بشوید. در ضمن رسیور شما دانگل را ساپورت میکند.

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
خسته نباشید
ورژن1.59 داشتم که مدتی بود قطع شده بود.2.19 رو زدم که بعد فهمیدم ریموت کنترلم کارنمیکنه و باید ریموت میکرو2 داشته باشم .با کلی بدبختی تونستم پاکش کنم و 1.61 بریزم از شانس بد ما اینم کنترل بعد حدود یک دقیقه ،دیگه کار نمیکنه و دانگل هنگ میکنه رو کانالها هم همینطور یک دقیقه شیرینگ برقراره و بعد یک دقیقه اونم قطع میشه هرچند که وقتی دانگلو از برق میکشم و دوباره میزنم هم کنترل ش کار میکنه هم شیرینگ برقرار میشه (همون 1 دقیقه و باز باید این عمل تکرار بشه) ممنون میشم راهنماییم کنید اساتید محترم.
با تشکر

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
سلام دوستان عزيز
من ميكرو قديمي دارم و قطعه هم عوض نكردم ميخوام بدونم آيا ميتونم ورژني بريزم كه قابل استفاده باشه؟
لطفا راهنمايي كنيد كه از چه ورژني استفاده كنم.با تشكر

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
خسته نباشید
ورژن1.59 داشتم که مدتی بود قطع شده بود.2.19 رو زدم که بعد فهمیدم ریموت کنترلم کارنمیکنه و باید ریموت میکرو2 داشته باشم .با کلی بدبختی تونستم پاکش کنم و 1.61 بریزم از شانس بد ما اینم کنترل بعد حدود یک دقیقه ،دیگه کار نمیکنه و دانگل هنگ میکنه رو کانالها هم همینطور یک دقیقه شیرینگ برقراره و بعد یک دقیقه اونم قطع میشه هرچند که وقتی دانگلو از برق میکشم و دوباره میزنم هم کنترل ش کار میکنه هم شیرینگ برقرار میشه (همون 1 دقیقه و باز باید این عمل تکرار بشه) ممنون میشم راهنماییم کنید اساتید محترم.
با تشکر
با دورود
شما فلش دانگلت را با فایل فلش میکروباکس ii پروگرام کنید و نرم افزار 2.19 را به ریسیور خود منتقل کنید موفق باشی:eek:k:

بالا