تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
من وقتی دانگل را با پچ اورجینال برنامه ریزی می کنم تا 89 درصد میاد و دیگه بیشتر نمیشه بعد هم که پچ سافتور اصلی رو میریزم تا 90 درصد بیشتر نمیاد و وقتی دانگل رو به تی وی وصل میکنم روبروی twin ip چیزی ننوشته .لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست .در ضمن اگر من بخواهم از هاتبرد استفاده کنم برای باز کردن کانالها باید چیکار کنم.
با تشکر فراوان F@69
با سلام
شما مشکلی در آپگرید دستگاه ندارین و با انتخاب گزینه twin در رسیور خود میتونید با رفتن روی کانالهایی که با میکرو باز میشن مثل پکیج nova اونا رو تماشا کنین.
فقط اگه بگین مدل رسیورتون چیه ممنون میشم.

F@M69

کاربر
2009-07-21
13
2
34
سلام دوست من
مگر نباید وقتی دانگل رو به tv وصل کنم روبروی twin ip ورزن سافتوری که ریختمو نشون بده ولی نشون نمیده .درضمن من قبل ازاون دانگل رو ریسیت کرده بودم ولی بازم درست نشد.
رسیور من starsat x5300usb هست که البته تونستم twin protocol رو داخلش پیدا کنم.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام دوست من
مگر نباید وقتی دانگل رو به tv وصل کنم روبروی twin ip ورزن سافتوری که ریختمو نشون بده ولی نشون نمیده .درضمن من قبل ازاون دانگل رو ریسیت کرده بودم ولی بازم درست نشد.
دوست عزيز شما فقط بايد اين نرم افزار را به ميكروباكس انتقال بدهيد:
http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=28251&d=1257860954
بعد از انتفال وارد منو بشو و گزينهtwin PROTOCOL را و همچنين اسم ماهواره كه W6ياW3 است انتخاب كن و سپس كليد EXIT روي كنترل ميكرو را بزن و از اين به بعد نياز به تصوير منوي ميكروباكس نداري فقط ميكرو و رسيور توسط كابل مربوط به هم وصل باشند.
اكنون سراغ رسيور برو و روي كانالها برو ببين باز شده يا نه؟
عكس زير را ببين:
k7ancmm3bqbzd01355pp.jpg

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
سلام دوست من

دوست عزیز

درورژن های جدید نه سیگنال شیرنگ نشون داده میشه نه نام ورژن جدید جلوی twin ip
سؤالی بود درخدمتم

babak_afa

کاربر
2006-10-16
4
6
سلام خسته تباشید مشکل من اینه که میکرو من نه اصلا برنامه میخوره نه هیچ گونه تصویری داره در ضمن چراغ قرمز میکرو روشن میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون.......

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام خسته تباشید مشکل من اینه که میکرو من نه اصلا برنامه میخوره نه هیچ گونه تصویری داره در ضمن چراغ قرمز میکرو روشن میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون.......
به تاپيك زير برو و در پست اول كه بايد كامل مطالعه كني فايل5 را ببين قبول ميكنه ؟
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27674

h10203040

کاربر
2009-11-13
8
5
45
سلام خدمت دوست عزیزوگرامی...عرض شود چند ماهی هست که من از دانگل میکروباکس دارم استفاده میکنم متاسفانه نتونستم درست ازش استفاده کنم زمانی که دانگل قطعه که هیچ زمانی هم که دانگل برقراره من تصویر درست حسابی نمیبینم بیشتر پکیجها تو نیلست باز میشه ولی مرتب تصویر استب میکنه چند ثانیه استب میکنه 4الی5 ثانیه تصویر میاد منو راهنمایی کنید مشکل از دانگل یا رسیور منه یا شرینگ به این صورته....دیش 90 ال ان بی لیزر جهت دبلیو 3 سیم کرمان....فرکنس 10928 روی 70 تا 74 ممنون از راهنمایی شما

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام خدمت دوست عزیزوگرامی...عرض شود چند ماهی هست که من از دانگل میکروباکس دارم استفاده میکنم متاسفانه نتونستم درست ازش استفاده کنم زمانی که دانگل قطعه که هیچ زمانی هم که دانگل برقراره من تصویر درست حسابی نمیبینم بیشتر پکیجها تو نیلست باز میشه ولی مرتب تصویر استب میکنه چند ثانیه استب میکنه 4الی5 ثانیه تصویر میاد منو راهنمایی کنید مشکل از دانگل یا رسیور منه یا شرینگ به این صورته....دیش 90 ال ان بی لیزر جهت دبلیو 3 سیم کرمان....فرکنس 10928 روی 70 تا 74 ممنون از راهنمایی شما
لطفا نوع و مدل رسيور خودتون را بنويسيد.

negarinn

کاربر
2009-11-06
2
0
46
سلام
با رسیور usb95در زمان استفاده از کانالهای کارتی چطور می توان عمل ضبط را انجام داد؟

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
سلام آخه جهت nss به چه درد میخوره که شیرینگ رو اون جهت رفته خیلی ها اصلاً نمیتونن از اون جهت استفاده کنن پس چرا شرکت هزینه میکنه و شیرینگ رو تو اون جهت وصل کرده وقتی کسی نمیتونه ازش استفاده کنه؟

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
جهت جدید شرینگ میکروباکس و طریقه نصب دیش ماهواره Nss 6 بدون فریز وبدون قطعی

طريقه نصب ديش:

ابتدا ديش هاتبرد را نصب ميكنيد و بعد ميله ي پشت ديش را 2.5 (25 ميليمتر) سانتي متر بالا ميبريد و ساعت ال ان بي را روي 7 قرار بدهيد
پايه ي ديش را بايد 82 درجه به سمت (چپ) بچرخانيد(بافرض اينكه پشت ديش ايستاده ايد) ، تقریبا پشت به پشت ماهوراه نیلست میشود

بر روی این ماهواره من توانستم 32 کانال تلوزیونی دریافت کنم که اکثر آنها کانالهای هندی و کارتی میباشد
تنها 3 فرکانس قوی برای دریافت ماهواره دارد که در زیر اعلام میگردد

ver-11172-10600
ver-12638-13300 بسیار قوی
ver-12729-27500

عکس زیر نمایی از پوشش این ماهواره در کشورها است

خط قرمز : دیش 120 سانت
خط سبز : دیش 89 سانت
خط زرد :دیش 74 سانت

NSS6-Middle-East-Beam_photo.gif

به علت نوع قرار گرفتن دیش و سمت آن همه کاربران نمی توانند از آن استفاده کنند و فقط دوستانی که فضا و مکان مناسبی برای دریافت این ماهواره دارند از این مسیر استفاده کنند
لذا متذکر میشوم دوستانی که تجربه تنظیم دیش ماهواره را ندارند از همان دو جهت قبلی که راحت تر است استفاده نمایند و خود را به دردسر نیاندازند

موفق باشید

F@M69

کاربر
2009-07-21
13
2
34
با سلام خدمت دوستان
من اگر بخواهم از هاتبرد برای باز کردن کانال ها استفاده کنم چیکارکنم؟ آیا پچ مناسبی برای هاتبرد وجود داره؟
بعد یک سوال دیگه اینکه اگر میکرو و رسیور روی twin باشند و هر دو با کابل به هم وصل باشند و همچنین خاموش باشند برای استفده از شرینگ اول کدوم دستگاه باید روشن شه میکرو یا رسیور؟

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
با سلام خدمت دوستان
من اگر بخواهم از هاتبرد برای باز کردن کانال ها استفاده کنم چیکارکنم؟ آیا پچ مناسبی برای هاتبرد وجود داره؟
بعد یک سوال دیگه اینکه اگر میکرو و رسیور روی twin باشند و هر دو با کابل به هم وصل باشند و همچنین خاموش باشند برای استفده از شرینگ اول کدوم دستگاه باید روشن شه میکرو یا رسیور؟

دوستان عزیز

برای چندمین بار عرض میکنم درحال حاضر هیچ نرم افزاری برای شیرینگ هاتبرد وجود ندارد درحال حاضر فقط از3 ماهواره
nss6 _w3 _w6

که بهترین آنها nss 6 از لحاظ نداشتن فریز و قظعی می باشد
درپست بالا برای گرفتن این ماهواره مفصل توضیح داده ام
موفق باشید دوستان

آخرین ویرایش:
2008-01-02
146
205
جهت جدید شرینگ میکروباکس و طریقه نصب دیش ماهواره nss 6 بدون فریز وبدون قطعی

طريقه نصب ديش:

ابتدا ديش هاتبرد را نصب ميكنيد و بعد ميله ي پشت ديش را 2.5 (25 ميليمتر) سانتي متر بالا ميبريد و ساعت ال ان بي را روي 7 قرار بدهيد
پايه ي ديش را بايد 82 درجه به سمت (چپ) بچرخانيد(بافرض اينكه پشت ديش ايستاده ايد) ، تقریبا پشت به پشت ماهوراه نیلست میشود

بر روی این ماهواره من توانستم 32 کانال تلوزیونی دریافت کنم که اکثر آنها کانالهای هندی و کارتی میباشد
تنها 3 فرکانس قوی برای دریافت ماهواره دارد که در زیر اعلام میگردد

ver-11172-10600
ver-12638-13300 بسیار قوی
ver-12729-27500

عکس زیر نمایی از پوشش این ماهواره در کشورها است

خط قرمز : دیش 120 سانت
خط سبز : دیش 89 سانت
خط زرد :دیش 74 سانت

nss6-middle-east-beam_photo.gif

به علت نوع قرار گرفتن دیش و سمت آن همه کاربران نمی توانند از آن استفاده کنند و فقط دوستانی که فضا و مکان مناسبی برای دریافت این ماهواره دارند از این مسیر استفاده کنند
لذا متذکر میشوم دوستانی که تجربه تنظیم دیش ماهواره را ندارند از همان دو جهت قبلی که راحت تر است استفاده نمایند و خود را به دردسر نیاندازند

موفق باشید
چندتا عكس هم ميگرفتي ميزاشتي بعد نبود

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
چندتا عكس هم ميگرفتي ميزاشتي بعد نبود
[/center]

حالا اشکالی نداره دوست من طبق گفته های من عمل کن جهتش رو که پیدا کردی چند تاعکس هم برای دوستان بگیر خیلی عالیه.....
باتشکر از شیهان عزیز:eek:ky:

بالا