تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
رسیور استارست 550 سوپر وقتی که روشن میشود بعد از 10 ثانیه هنگ میکند یعنی بر روی سون سگمنت عبارت p یا 0 یا 1 و... نوشته میشود و ریست میشود و این کار همینطور ادامه میابد
شاید از پاور رسیور باشد ولی نمیدونم چه قطعه ای باید تعویض شود

دوستان لطفا کمک

با تشکر

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اساتید گرامی دستگاه x95 ما به مشکل بر خورده به طوری که سوئیچ ها رو تنظیم نمی کند.با 3 تا سویچر مختلف تست کردم مشکل حل نشد.جای ورودی ها رو یکی یکی چرخوندم بازم مشکل حل نشد.نرم افزاز کارخانه وبوت دشتگاه رو با چند پچ جدید با کابل تزریق کردم ولی فایده ای نداشت
از 4تا سوئیچ فقط یک وروردی همیشه فعاله یکی دیگه هم قطع وصل میشه و2تا دیگه کلا هیچی ندارند(توجه با هر 3 تا سویچ مختلف آک همین مشکل برقرار بود)

دوستان عزیز اگر مشکل از دستگاه بوجود آمده لطف کنید قطعه دقیق معیوب دستگاه رو بگید که من خودم عوضش کنم و اگر مشکل جدی تری داره عنایت کنید دقیق من راهنمایی کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اساتید گرامی دستگاه x95 ما به مشکل بر خورده به طوری که سوئیچ ها رو تنظیم نمی کند.با 3 تا سویچر مختلف تست کردم مشکل حل نشد.جای ورودی ها رو یکی یکی چرخوندم بازم مشکل حل نشد.نرم افزاز کارخانه وبوت دشتگاه رو با چند پچ جدید با کابل تزریق کردم ولی فایده ای نداشت
از 4تا سوئیچ فقط یک وروردی همیشه فعاله یکی دیگه هم قطع وصل میشه و2تا دیگه کلا هیچی ندارند(توجه با هر 3 تا سویچ مختلف آک همین مشکل برقرار بود)

دوستان عزیز اگر مشکل از دستگاه بوجود آمده لطف کنید قطعه دقیق معیوب دستگاه رو بگید که من خودم عوضش کنم و اگر مشکل جدی تری داره عنایت کنید دقیق من راهنمایی کنید

دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم با استارست و استرانگ
آخر متوجه نشدم کدام قطعه میباشد؟
ولی به هر دو سویچ 1 - 8 زدم کار کرد

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم با استارست و استرانگ آخر متوجه نشدم کدام قطعه میباشد؟ ولی به هر دو سویچ 1 - 8 زدم کار کرد
علتش معلوم نشده آرش جان؟؟؟ یعنی من با سوئیچ 8به 1 استفاده کنم مشکل حله؟؟؟ آخه دیودها وترانزیستور شم به نظر میاد سالمه ولی علت به نظر من از برد داخلی تیونر هست

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
من که متوجه نشدم استارست تیونرش تعویض کردم فرقی نکرد و فقط با ا ب 8 کار کرد
استرانگ دو بار مشکل روی دستگاه اکبند
تعمیرش نکردم روش یک به 8 گذاشتم جواب داد بدون مشکل
من تعمیر کار رسیور نیستم
ولی اساتید در سایت زیادند جناب شهرام سرویس مانوئل علی آقا و دیگر دوستان.... حتمن اطلاعات دقیقی در مورد این مشکل دارند

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم با استارست و استرانگ
آخر متوجه نشدم کدام قطعه میباشد؟
ولی به هر دو سویچ 1 - 8 زدم کار کرد
با درود
دوست گرامی وقتی که با سوییچر1به8 کار میکنه یعنیدر منوی تنظیمات شما
Diseq1.1 را فعال کرده اید که با سوییچر 8ورودی کار میکنه
باید Diseq1.0را فعال و ورودی ها را معرفی کنید برای سوییچرهای معمولی واون یکی گزینه غیر فعال باشه روی هر دستگاهی فرق نمیکنه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دوست عزیز Diseq1.0 را فعال کردم با 1-4 کار نمیکرد که
بعد Diseq1.1 را فعال بعد 1-8 زدم کار کرد

با این روش تست بسیار ساده سوییچ رو تست کردم
در بست بعدی توضیح میدم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود بر دوستان

روش تست سویچ و تست سویچ کردن دستگاه

سویچ رو با یک متر سیم به رسیور وصل و یک فایندر بوقی با یک متر سیم یه ورودی یک ال ان بی وصل کنید
در دستگاه در قسمت Diseq1.0 سویچ رو روی یک بزارید باید فایندر بوقی در ورودی یک فعال شود نور یا سوت و 3 ورودی دیگر ال ان بی 0 باشد
در دستگاه در قسمت Diseq1.0 سویچ رو روی دو بزارید باید فایندر بوقی در ورودی دو فعال شود نور یا سوت و 3 ورودی دیگر ال ان بی 0 باشد
در دستگاه در قسمت Diseq1.0 سویچ رو روی سه بزارید باید فایندر بوقی در ورودی سه فعال شود نور یا سوت و 3 ورودی دیگر ال ان بی 0 باشد
در دستگاه در قسمت Diseq1.0 سویچ رو روی چهار بزارید باید فایندر بوقی در ورودی چهار فعال شود نور یا سوت و 3 ورودی دیگر ال ان بی 0 باشد

با این روش میشه هم سویچ 4 و هم 8 و هم تست خود سویچ کردن دستگاه رو تست کرد

یک مطلب مهم برخی موارد سیستم سویچ 1-4 در دستگاه از کار میوفته به دلایل ضعیف شدن نوع سیم که خیلی مهمه و....
میتوانید در قسمت Diseq1.1 سویچ و از یک به 8 استفاده کنید

در استارستهای 97 تیتانیوم و یک سری استرانگ جدید این مشکل شایع بو با سویچ 1-4 دستگاه به درستی کار نمیکرد که با استفاده از یک به 8 مشکل رفع میشد
یک دلیل بعضی مواقه به دلیل ایراداتی در دستگاه یا سیم تن سیستم 1 - 4 به سویچ نمیرسه و عمل سویچ انجام نمیشه تن سیگنال سویچ در دایسک 1.1 قویتره و متفاوت میتوانید تست کنید
ممنونarash3400

آخرین ویرایش:

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190
باسلام خدمت دوستان خصوصا جناب اقای ارش که فوق العاده زحمت کشیده وراهنمایی میکنند بامرورفرمایشات شما درموردرسیور150 که کانالهای ضعیف راشطرنجی میگرفت باتعویض خازن رگولاتور3.3ولت 47/16ولت مشکل برطرف شد .باسپاس ازشما

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
بادرود: رسيوراستارست مدل 150dplus2meg دو نقطه اي شده آيسي فلش را با پروگرامر برنامه دادم تفاوتي نكرد در برد تغذيه تمام ولتاژهاي خروجي صحيح است منتظر راهكار هاي شما جناب شهرام خان عزيز هستم با تشكر aaz

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بادرود: رسيوراستارست مدل 150dplus2meg دو نقطه اي شده آيسي فلش را با پروگرامر برنامه دادم تفاوتي نكرد در برد تغذيه تمام ولتاژهاي خروجي صحيح است منتظر راهكار هاي شما جناب شهرام خان عزيز هستم با تشكر aaz
درود

در مرحله اول خازن های 1000میکروفاراد تغذیه را تعویض کنید ولتاژهای 3.3-5 ولت باید دقیق باشند
اگر بالا نیامد می تونه از خالی شدن فلش
خرابی خود فلش
خرابی رم دستگاه
شل بودن دسته سیم پانل روی برد اصلی
خرابی کریستال 27000
در نهایت حتی خود پردازنده باشد
پس به ترتیب چک کنید

mehdifull

mehdifull
2007-10-28
114
350
سلام دوستان یک دستگاه x95 دارم که تصویر اول شطرنجیه cpu رو که گرم میکنم خوب میشه مدار را کاملا لحیم کاری کردم و شستشو دادم حتی cpu و فلش vرا و تغذیه نو هم تست کردم اما راه نیوفتاد برنامه جدید هم زدم اما ایراد همچنان باقیست کسی تجربه دیگری داره؟

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان یک دستگاه x95 دارم که تصویر اول شطرنجیه cpu رو که گرم میکنم خوب میشه مدار را کاملا لحیم کاری کردم و شستشو دادم حتی cpu و فلش vرا و تغذیه نو هم تست کردم اما راه نیوفتاد برنامه جدید هم زدم اما ایراد همچنان باقیست کسی تجربه دیگری داره؟
درود
دوست گرامی به تاپیک های موجود در انجمن بیشتر دقت کنید مورد قبلا بررسی شده است:

http://1.irantks.biz/irsat48623/

mehdifull

mehdifull
2007-10-28
114
350
سلام اقا شهرام این کار را هم انجام دادم اما مشکل باقی است مشکل این جاست که تا ای سی پردازنده اصلی را حرارت میدهم خوب میشود توضیحات پست قبلیم رو لطفاً دوباره بخوانید ومجددا راهنمایی بفرمایید .با تشکر از شما و اساتید دیگر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام اقا شهرام این کار را هم انجام دادم اما مشکل باقی است مشکل این جاست که تا ای سی پردازنده اصلی را حرارت میدهم خوب میشود توضیحات پست قبلیم رو لطفاً دوباره بخوانید ومجددا راهنمایی بفرمایید .با تشکر از شما و اساتید دیگر
درود دوست گرامی
اگر پردازنده را گرم می کنید درست میشود ممکن هست قلع سردی دور و بر پردازنده دارید
شاید هم کریستال 30000 خراب باشه می توانید تست کنید
در ضمن شطرنجی در سیگنال اتفاق می افتد یادر تصویر؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
یک خازن کنار تیونر احتمالا 100 میکروفاراد میباشد که در مسیر پایه وسط آی سی smd سه پایه 3.3 1117 میباشد آن را با خازن 220 میکرو 16 ولت تعویض کن مشکل حل میشود

عبدلقادر

کاربر
2010-12-24
3
5
سلام دوستان ایا کسی میدونه ایسی ایپروم at88sc0104در ریسیور 95 مشابه ای داره ویا چیز دیگه ای به ان میخوره ممنون میشم کسی راهنمایی کنه اقای گاوبندی یه تماسی بگیر

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
اساتید رسیور x95 پس از وصل usb موبایل به ان هنگ کرده و فقط چراغ قرمز و سبز ان به طور همزمان روشن هستن و چیز دیگری روی پنل ان ظاهر نمیشه بردم پیش تعمیر کار فلش کرد هر کاری کرد مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان ایا کسی میدونه ایسی ایپروم at88sc0104در ریسیور 95 مشابه ای داره ویا چیز دیگه ای به ان میخوره ممنون میشم کسی راهنمایی کنه اقای گاوبندی یه تماسی بگیر
درود دوست گرامی
اگر اطمینان دارید که همین ایسی خراب هست فقط باید خودش را جایگزین کنید چون مشابه ندارد وپروگرام هم نمیشود تقریبا مثل ایسی دریم آیکلاس هست به نوعی

اساتید رسیور x95 پس از وصل usb موبایل به ان هنگ کرده و فقط چراغ قرمز و سبز ان به طور همزمان روشن هستن و چیز دیگری روی پنل ان ظاهر نمیشه بردم پیش تعمیر کار فلش کرد هر کاری کرد مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
درود
دوست گرامی اگر تعمیرکار آیسی را درست پروگرام کرده وتمیز چسبانده نباشه هم دستگاه بالا نمیاد فلش را بررسی کنید درست وصل شده باشد واتصال توی پایه هاش بچشم نخوره
اگر نصب سالمه چون با اتصال ورودی usbکار خراب شده ممکن هست به ایسی رم آسیب رسیده وباید با 1 رم دیگه هم امتحان کنید
تغذیه دستگاه هم بررسی کنید اگر تغذیه مشابه دارین جایگزین کنید

بالا