تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fatomi

کاربر
2010-12-17
12
23
با عرض سلام به استاید محترم
من یک دستگاه استارست95 دارم مشکلم این که روی boot گیر کرده هر نرم افزاری که بهش بدم نرم افزار می گیرد وقتی که end می زنه خاموش روشن می کنم هنوز روی boot مونده نرم افزار1.85-1.87-1.91-1.93 زدم باز هم این مشکل را داره آخه بد جوری کلافه ام کرده به نظر شما استاید محترم مشکلش چی می تونه باشه قبلا این جور می شد اما با یک بار آپدیت کردن درست می شد اما الان بدجوری قاط زده و روی boot مونده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: adel2009

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
من یک دستگاه استارست95 دارم مشکلم این که روی boot گیر کرده هر نرم افزاری که بهش بدم نرم افزار می گیرد وقتی که end می زنه خاموش روشن می کنم هنوز روی boot مونده نرم افزار1.85-1.87-1.91-1.93 زدم باز هم این مشکل را داره آخه بد جوری کلافه ام کرده به نظر شما استاید محترم مشکلش چی می تونه باشه قبلا این جور می شد اما با یک بار آپدیت کردن درست می شد اما الان بدجوری قاط زده و روی boot مونده
با عرض سلام به دوست عزیز
شما نرم افزار کارخانه ای بزن مطمئن باش درست میشه
نرم افزار از همین جا دریافت کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28918
موفق باشید

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
اصلا" نرم افزار كارخانه اي نزن كه بهتره.من ورژن 1.60 رو زدم تا درست شد.با كابل rs232 اين نرم افزار رو بزن

P@DMiRA

کاربر
2010-08-26
81
158
بفرمایید
احتمالا 23_25 جهت باشه
اسیا ست هم داره

خیلی ممنون
ولی
asiasat 3s رو نداره
از دوستان کسی لیست شبکه های اسیاست 3 اس رو داره؟
کارم گیره اگه دارین لطف کنید بزارین
با سپاس
رسیور x95

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
خیلی ممنون ولی
asiasat 3s رو نداره
با سپاس
رسیور x95

من بهت میگم چیکار کن
همونجور که میدونی ماهواره آسیاست توی لیست ماهواره های x95 وجود داره ولی به صورت C باند و در عمل وقتی فرکانس بدی سیگنال نمیده
خوب شما میتونید در قسمت تنظیمات L-N-b چندتا عدد نوشته رو بزاری روی unevsal اگر دست تایپ کرده باشد و تنظیمات ماهواره KU خودت تغییر بدی و ذخیره کنی حالا اگه این کارو کردی کارت راه نیوفتاد بگو.

fatomi

کاربر
2010-12-17
12
23
با عرض سلام به دوست عزیز
شما نرم افزار کارخانه ای بزن مطمئن باش درست میشه
نرم افزار از همین جا دریافت کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28918
موفق باشید

اصلا" نرم افزار كارخانه اي نزن كه بهتره.من ورژن 1.60 رو زدم تا درست شد.با كابل rs232 اين نرم افزار رو بزن
با نرم افزار1.60 زدم درست نشد اما با نرم افزار کارخانه ای درست شد از همین جا به عادل عزیز تشکر و قدرانی کنم
الان چه نرم افزاری بهتره که به دستگاهم بگذارم

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با نرم افزار1.60 زدم درست نشد اما با نرم افزار کارخانه ای درست شد از همین جا به عادل عزیز تشکر و قدرانی کنم
الان چه نرم افزاری بهتره که به دستگاهم بگذارم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم در حال حاضر از ورژن 1.64استفاده کن چون این نرم افزار بدون نقص وسرعت بالای دارد برای اطلاعات بیشتر و دریافت نرم افزار به این تایپک مراجعه کن موفق باشید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32495

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام من ایکس 95 یو اس بی دارم دو جهت هم دارم هاتبرد و یوتلست مشکل من اینجاست که وقتی هر کدوم از جهت ها را تکی وصل می کنم تصویر دارم ولی وقتی به سوئچر وصل می کنم فقط هاتبرد تصویر داره تنظمات سوئچر هم درست هست سوئچ هم عوض کردم نشد سیم عوض کردم نشد تنظمات کارخانه کردم برنامه مختلف زدم بازم نشد حالا مشکل از ریسور هستش؟

• Like

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
حالا 1 بار ما گیر افتادم هیچکی جواب ما رو نمی ده.دوستان کمک

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من ایکس 95 یو اس بی دارم دو جهت هم دارم هاتبرد و یوتلست مشکل من اینجاست که وقتی هر کدوم از جهت ها را تکی وصل می کنم تصویر دارم ولی وقتی به سوئچر وصل می کنم فقط هاتبرد تصویر داره تنظمات سوئچر هم درست هست سوئچ هم عوض کردم نشد سیم عوض کردم نشد تنظمات کارخانه کردم برنامه مختلف زدم بازم نشد حالا مشکل از ریسور هستش؟

حالا 1 بار ما گیر افتادم هیچکی جواب ما رو نمی ده.دوستان کمک
با درود
جهت ها را با سیم مستقیم سرچ کنید بعد سوییچر را همانطور که درمنوی انتها معرفی کردید وارد مدار کنید اگر بازهم نشد مشکل سخت افزاری رسیور هست باید در بخش تعمیرات مطرح شود نه این تاپیک.

• Like

saegheh1085

کاربر
2010-01-23
2
1
44
با سلام خدمت دوستان عزيز
رسيور من از نوع استارست x90usb ميباشد ولي در حال حاظر قادر به گرفتن فرکانس 11317 (manoto1-2) نيستم با فرکانس دستي که سرچ مي کنم قفل نيست با آخرين نرم افزار رسمي (1.94) آپديت کردم بازم نشد ريست فکتوري هم کردم موفق نشدم لطف کنيد راهنمايي کنيد چکار کنم
ممنون از همکاريتان

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
با سلام خدمت دوستان عزيز
رسيور من از نوع استارست x90usb ميباشد ولي در حال حاظر قادر به گرفتن فرکانس 11317 (manoto1-2) نيستم با فرکانس دستي که سرچ مي کنم قفل نيست با آخرين نرم افزار رسمي (1.94) آپديت کردم بازم نشد ريست فکتوري هم کردم موفق نشدم لطف کنيد راهنمايي کنيد چکار کنم
ممنون از همکاريتان

دوست عزیز ساعت ال ان بی رو تغیر بده باید رفع بشه اگه رفع نشد باید ال ان بی رو عوض کنی چند مورد داشتم با تعویض ال ان بی رفع شد

P@DMiRA

کاربر
2010-08-26
81
158
با سپاس
رسیور x95

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام دوستان
من با سوئیچ دو جهت هاتبرد و استانی ها رو گرفتم
ولی موقع روشن کردن حتما باید روی هاتبرد بزارم وبعد جریانه برق رو وصل کنم تا سیگنال بیاد
بعد چند دقیقه روی اینتل ست برم تا استانیا رو باز کنه !
بدجور کلافم کرده
دووستان راه حلی دارین ؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
من با سوئیچ دو جهت هاتبرد و استانی ها رو گرفتم
ولی موقع روشن کردن حتما باید روی هاتبرد بزارم وبعد جریانه برق رو وصل کنم تا سیگنال بیاد
بعد چند دقیقه روی اینتل ست برم تا استانیا رو باز کنه !
بدجور کلافم کرده
دووستان راه حلی دارین ؟

سلام

بیشتر شبیه مشکل سوئیچر هست بهتر تعویض کنید. بلند بودن طول سیم که از سوییچ خارج شده و به ال ان بی ها رسیده هم میتونه این مشکل ایجاد کند. به هر حال مشکل از خود دستگاه نیست و خوشبختانه این سری با سوییچ مشکلی ندارند. :eek:k:

mahvarelover

کاربر
2010-01-14
483
609
با سلام
آقا این دستگاه من که x95 هست نرم افزاری که منوی 95 رو به استارکام تبدیل میکنه رو روش ریختم و بعد که دوباره اومدم که به حالت اول در بیارم شبکه ها رو همش رنگاش رو قاطی نشون میده که بیشتر هم رنگهای سبز و زرده. هر پکی هم که ریختم بازم همونجوری بود دلیلش چیه. فقط وقتی تنظیم کارخانه رو میزنم درست میشه. حتی از کانالها که بک آپ که میگیرم بازم همونجوریه. کسی راه حلی سراغ داره؟؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
آقا این دستگاه من که x95 هست نرم افزاری که منوی 95 رو به استارکام تبدیل میکنه رو روش ریختم و بعد که دوباره اومدم که به حالت اول در بیارم شبکه ها رو همش رنگاش رو قاطی نشون میده که بیشتر هم رنگهای سبز و زرده. هر پکی هم که ریختم بازم همونجوری بود دلیلش چیه. فقط وقتی تنظیم کارخانه رو میزنم درست میشه. حتی از کانالها که بک آپ که میگیرم بازم همونجوریه. کسی راه حلی سراغ داره؟؟

با تنظیم کارخانه که گفتید درست میشود. همچنین روی تصویر با زدن کلید 0 کنترل و انتخاب گزینه آخر و OK کردن رنگ ها به حالت Default بر میگردد . استفاده از ورژن که گفتید پیشنهاد نمیشود.

boory

کاربر
2009-11-06
20
64
57
سلام دوستان
من با سوئیچ دو جهت هاتبرد و یوتلصد رو گرفتم
بعد چند دقیقه روی یوتلصد برم دوباره که روی هاتبرد بر میگردم سیگنال نمیده چن روزی از پشت دستگاه را خاموش روشن می کردم خوب می شد ولی الان همین کار را هم نمی کند علت چیست
بدجور کلافم کرده
دووستان راه حلی دارین ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: seven1995

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
من با سوئیچ دو جهت هاتبرد و یوتلصد رو گرفتم
بعد چند دقیقه روی یوتلصد برم دوباره که روی هاتبرد بر میگردم سیگنال نمیده چن روزی از پشت دستگاه را خاموش روشن می کردم خوب می شد ولی الان همین کار را هم نمی کند علت چیست
بدجور کلافم کرده
دووستان راه حلی دارین ؟

سوییچر شما مشکل دارد. تعویض کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا