مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود یک کاون 200 دارم روشن نمیشه .بعداز اندازه گیری خروجی تغذیه .درهیچکدام از خروجی dc ولتی وجودنداشت .کارهای انجام دادم فیوزتعویض..2 عدددیود بزرگ بعد ترانس که خراب بودند تعویض شد...اوبتیکوبلر تعویض شد..تمام دیودها دیودها ازسلامتشان اطمینان یافتم .سلفها چک شدند .نظرشماچیه ؟این تغذیه دارای خروجی با ولتازهای .3.3و32.24.18.12.5 ولتی میباشد که درهیچ لاین خروجی ولت ندارد قطعه دیگری نماندبغیر ازترانس چابر .وایسی تغذیه بشمارهL7812-C که 3 بایه است .درضمن جایگزینی برای ان لطفا راهنمایی کنید .وبرای ترانس چابر ازچه نوعی باید تعویض کنم ؟

سلام اساتید باتوجه به عرایض بنده لطفا راهنمایی کنید

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
دوست عزیز طبق فرمایشات استاد آواز قو عمل کنید
اما یک خازن 50 ولت 10 میکرو در کنار چاپر وجود داره حتما اون روهم تعویض کنید
و اگر کماکان مشکل پا بر جا بود عکسی از برد پاور قرار بدید تا اساتید بهتر راهنماییتون کنند
شاد و پیروز و سربلند باشید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
درود

آی سی اسیلاتور و خازن 47 میکرو کنارش رو تعویض کردید؟

بادرود مشابه برای این ایسی چی هست ؟5mo380r c378z که 4با یه است یک مشابهی برای این بفرمایید..درضمن خازن کنارش 50v47uf بودکه تعویض شد نتیجه حاصل نشد بنده هم به این نتیجه رسیدم که ایسی مشکل داره هیچ ولتی در لاینها نیست .مشابهش این ایسی 4 بایه روراهنمایی بفرمایید باسباس

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
درود

آی سی شما توی بازار فراوان موجوده

5l0365

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
درود

آی سی شما توی بازار فراوان موجوده

5l0365

ممنون اززحماتتون این شماره که شما نوشتید ایا مشابه هست یا خوداین رو روباید نصب کنم .اگر منظورتون ازایسی این ایسی 4 بایه است وبصورت عمودی است یعنی حالت ایسی lm317 دارد اگراشکالی نداره بفرمایید تا جایگزین کنم ونتیجه رواعلام میکنم .سباس

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
درود

شما برو بازار یک آی سی 5m0365 یا 5m0380 چهار پایه تهیه کن و روی تغذیه خرابت نصب کن خازن 47 میکرو کنارش رو هم عوض کن

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درودبرسیوررسیوردریملندs88 قدرت وکیفیت سیگنال را دارد ولی هنگام سرچ هیچ کانالی نمیاره !کارهی انجام شده انتقال اخرین نرم افزار.وهم کارخانه ای توسط usb .وrs232 . هیچ نتیجه ای حاصل نشد.نظرتون راجع به فلش کردن چیه؟اولین باره برددریملندروبازکردم .ایسی فلش s88 چندبایه است ؟گذشته ازاین اگرنظردیگری راجعه به دیگرقسمتهای برد دارید.مثال تیونر......لطفا راهنمایی کنید.سباس

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درودبرسیوررسیوردریملندs88 قدرت وکیفیت سیگنال را دارد ولی هنگام سرچ هیچ کانالی نمیاره !کارهی انجام شده انتقال اخرین نرم افزار.وهم کارخانه ای توسط usb .وrs232 . هیچ نتیجه ای حاصل نشد.نظرتون راجع به فلش کردن چیه؟اولین باره برددریملندروبازکردم .ایسی فلش s88 چندبایه است ؟گذشته ازاین اگرنظردیگری راجعه به دیگرقسمتهای برد دارید.مثال تیونر......لطفا راهنمایی کنید.سباس
درود
این مشکل معمولا مربوط به تیونر و ربطی به نرم افزار ندارد اگر با آپدیت رفع نشده پروگرام فلش هم تاثیری ندارد

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درودبرسیوررسیوردریملندs88 قدرت وکیفیت سیگنال را دارد ولی هنگام سرچ هیچ کانالی نمیاره !کارهی انجام شده انتقال اخرین نرم افزار.وهم کارخانه ای توسط usb .وrs232 . هیچ نتیجه ای حاصل نشد.نظرتون راجع به فلش کردن چیه؟اولین باره برددریملندروبازکردم .ایسی فلش s88 چندبایه است ؟گذشته ازاین اگرنظردیگری راجعه به دیگرقسمتهای برد دارید.مثال تیونر......لطفا راهنمایی کنید.سباس.برای تکمیل شدن عرایضم باردیگربست زدم .این رو هم بگم که نه بصورت دستی نه اتوماتیک کانالی بیدا نمیشه .ازلیست کانال اماده استفاده کردم .الان فقط صدا هست.تصویری از کانال وجود نداره .نظرتون چیه ؟ایا ممکنه از قطعات دورتیونر باشه؟یک عکس در اسرع وقت ابلود میکنم .تا نظر دوستان چی باشه؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
احتمال خرابی آی سی فلاش زیاد است در مواردی مشابه بوده که فقط با تعویض آی سی فلاش مشکل حل شده

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
با سلام
دوستان عزیز برام یک فورست 9200 آوردن که مشکلش اینه که بعد از حدود 10 الی 20 ثانیه پخش هنگ میکنه و هیچ چیزش کار نمیکنه ولی اگر فقط به برق زده بشه و فیش النبی و تصویر بهش نزنی حدود 10 دقیقه دیگه هنگ میکنه
کارهای انجام شده:
1 : با یک تغذیه دیگه تست شد.
2 : نرم افزار جدید بهش انتقال داده شد.
3 : پلاگین کلا" فرمت شده
4 : در ضمن براش با انیگما هم بالا آوردم ولی بازهم هنگ کرد.
5 : دمای cpu در حد نرمال میباشد.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
لطفا از ارسال مطلب و سوال تکراری خودداری کنید مطالب تکراری حذف میشود . برای جواب دوستان منتظر باشید نه اینکه دوباره سوال را تکرار و باعث شلوغی مطالب شوید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام
دوستان عزیز برام یک فورست 9200 آوردن که مشکلش اینه که بعد از حدود 10 الی 20 ثانیه پخش هنگ میکنه و هیچ چیزش کار نمیکنه ولی اگر فقط به برق زده بشه و فیش النبی و تصویر بهش نزنی حدود 10 دقیقه دیگه هنگ میکنه
کارهای انجام شده:
1 : با یک تغذیه دیگه تست شد.
2 : نرم افزار جدید بهش انتقال داده شد.
3 : پلاگین کلا" فرمت شده
4 : در ضمن براش با انیگما هم بالا آوردم ولی بازهم هنگ کرد.
5 : دمای cpu در حد نرمال میباشد.
قبل از هر کاری ابتدا روی پایه های سی پی یو روغن فلکس مایع زده و بعد از آن روی پایه ها را هیت گرفته و باتینر فوری دقیق شست و شو دهید .
احتمال لحیم مردگی در پایه ها وجود دارد که در حالت جریان کشی تا کمی گرم میکند موجب قطعی و هنگ کردن دستگاه میگردد

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
قبل از هر کاری ابتدا روی پایه های سی پی یو روغن فلکس مایع زده و بعد از آن روی پایه ها را هیت گرفته و باتینر فوری دقیق شست و شو دهید .
احتمال لحیم مردگی در پایه ها وجود دارد که در حالت جریان کشی تا کمی گرم میکند موجب قطعی و هنگ کردن دستگاه میگردد

با تشکر از شما دوست گرامی من گفته های شما را عملی کردم متاسفانه مشکل حل نشد در ضمن این ایراد خیلی عجیب هست وقتی رو منو هستی اگر ماها هم تو برق باشه ریسیور هنگ نمیکنه حتی کلیه مسیرها هم جستجو میشه بدون هیچ کم و کاستی کانالها را میاره و راحت بهش نرم افزار انتقال داده میشه ولی به محض رفتن رو کانالهای که رایگان هستن بعد چند ثانیه هنگ میکنه ولی اگر رو کانال پولی باشی که تصویر نداره هیچ اتفاقی نمیفته و ریسیور به خوبی کارمیکنه میتونی با منو بازی کنی و جستجو کنی و الی آخر ولی وقتی تصویر یک کانال که تصویر داره میری سریع هنگ میکنه بعضی وقتها اول صدا قطع میشه و بعد تصویر هنگ میکنه و بعضی وقتها بر عکس و باید دوباره روشن خاموش کنی تا بالا بیاد به نظر شما و دوستان چه علتی میتونه باشه.

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
روی on ماندن رسیور مدیا استار

رسیور مدیا استار فاقد مدل روی on روشن خاموش می شود خازنهای تغذیه تعویض شدند فرقی نکرد برای تزریق نرم افزار مدل خاصی ندارد لطفا" راهنمایی بفرمایید با تشکر
تصویر دستگاه ضمیمه شد.

پیوست‌ها

• 40.7 کیلوبایت بازدیدها: 92
آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
بر روی پایه آی سی فلش ولت گیری کنید ببینید ولتاژ موجود است یا نه --
ارتباط بین آی سی فلش و رم را چک کنید
کریستال را تست کنید
ولتاژ های مورد نیاز سی پی یو را چک کنید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود یک سوپرمکس 1x1 ci master برام اوردن که وقتی روی فرکانس 11054 روی افقی سرچ میکنم مسیر هاتبرد.باید روی عموذی بگذارم تا کانالهایی مثل pmc که در واقع روی پولاریزشن افقی هست .روی عمودی این فرکانس همین کانال رو میاره !!!!!!.فقط مختص این فرکانس نیست .اکثر عمودی وافقی ها رو باید عوض بشه تا کانال بیاره .کارهای انجام شده تعویض حازنهای پاور .ریست فکتوری وسرچ مجدد.در ضمن در خروجی ال انبی ولتاز 15.45 و22.30 در افقی وعمودی دارم که زیاد بنظر میرسه!ضمنا النبی روی یونیورسال 9750-10600 است .دوستان راهنمایی بفرمایید .ایا تیونر خراب شده یا این ولتاز اضافی رو خرابی چه قطعه ای که باعث اختلال وگاهی نداشتن سیگنال در بعضی فرکانسها شده .سپاسگذارم...

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود یک سوپرمکس 1x1 ci master برام اوردن که وقتی روی فرکانس 11054 روی افقی سرچ میکنم مسیر هاتبرد.باید روی عموذی بگذارم تا کانالهایی مثل pmc که در واقع روی پولاریزشن افقی هست .روی عمودی این فرکانس همین کانال رو میاره !!!!!!.فقط مختص این فرکانس نیست .اکثر عمودی وافقی ها رو باید عوض بشه تا کانال بیاره .کارهای انجام شده تعویض حازنهای پاور .ریست فکتوری وسرچ مجدد.در ضمن در خروجی ال انبی ولتاز 15.45 و22.30 در افقی وعمودی دارم که زیاد بنظر میرسه!ضمنا النبی روی یونیورسال 9750-10600 است .دوستان راهنمایی بفرمایید .ایا تیونر خراب شده یا این ولتاز اضافی رو خرابی چه قطعه ای که باعث اختلال وگاهی نداشتن سیگنال در بعضی فرکانسها شده .سپاسگذارم...
درود دوستان برای مطالب فوق نظر وراهنمایی شما لازم است سپاس.

بالا