استاد.
Banned
- 2006-10-03
- 503
- 469
نه دوست عزیزاستاد عزیز اگر کابل جی تگ را مستقیم به پایه های cpuوصل کنم اشکالی ندارد چون پین جی تگ روی برد نیست
این کا رو نکون بگرد پیدا میکنید
استاد.
نه دوست عزیزاستاد عزیز اگر کابل جی تگ را مستقیم به پایه های cpuوصل کنم اشکالی ندارد چون پین جی تگ روی برد نیست
دوست عزیز شما از طریق همان کابل فایل بوت مربوط به ریسیور را بریزید بعد از اتمام جیتک توسط نرم افزار مربوطه آبگرید کنید واحتیاج به فایل فلش ندارد توسط همان کابل 10 پین باید جیتک کنید موفق باشیدبا سلام فلاش 190 را قلع گيري ميكردم كه يه پايه ان كنده شد فلاش نو تهيه كردم ايا بايد فقط فايل بوت رو بريزم( از طريق جيتك) يا اينكه نياز به فايل فلاش هست ايا همان كابل جيتك كه بوت را انتقال ميدهيم كافي است يا كابلي غير از ان مي خواهد؟ ممنون
دوست عزیز CPU را چک کنید قلع مردگی نداشته باشد ولتاژهای ورودی این ای سی درست باشند موفق باشیدمن رسیور 190D-super چینی دارم آن را جیتک کردم cpu Eroro می دهد
دوست عزیزلطفا طرز اتصال کابل جی تک از نوع 10 پین در مدل 190 سوپر اگه امکان داره یه توضیحی بدید .. یا اگر مقاله ای هست که توضیحات کاملی رو داشته باشه .. ممنون میشم راهنمایی کنید .. با تشکر فراوان مجید...:}: