تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
اگه براتون امکان داره میخواستم بدونم تفاوتش با x97چیه و قیمتش چنده[/Q

با سلام
این دستگاه دارای پورت شبکه (Ethernet) برای اتصال به اینترنت جهت شیرینگ می باشد و قابلیت پخش کانالهای HD را دارد که در x97 موجود نیست.

2010-02-25
11
15
29
اگه براتون امکان داره میخواستم بدونم تفاوتش با x97چیه و قیمتش چنده
دوست عزيز بيشتر ويژكي هاشون با هم فرق دارند ولي تفاوت اساسيشون در اين كه اون سيستمhd رو ساپورت مي كنه ولي x97ساپورت نمي كنه.

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام من رسيور x95 دارم از وقتي به ورژن 1.72 اپديتش كردم ديگه نميتونم با هر ورژن بالاتري اپديتش كنم بعد از اپديت روي بوت گير ميكنه و بالا نمياد و بايد حتما ورژن 1.72 را با نگه داشتن دكمه پاور به دستگاه بدم تا دستگاه بالا بياد تاحالا از سايت ديگري در مورد ماهواره از مدير ان بخش كه خيلي هم وارد هستن هزار تا راه حل گرفتم انواع فايل هاي بوت و... ولي هيچ فايده اي نداره ديگه هم با فلش دستگاهم اپديت نميشه و حتي softcam هم نميگيره روشون ميزنم fail ميده حتي با كابل هم نميتونم سافتكم بدم.فقط با نگه داشتن دكمه پاور فايل اپديت را ميگيره كه اونم روي 75 درصد روي دستگاه مينويسه es بعد باز p254 كم ميشه و مينويسه end اما بعد از خاموش روشن روي boot گير ميكنه كه بايد حتما ورژن 1.72 را بدم تا بالا بياد!!!!!!!!!!!!!!!من چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟ خدا كنه alirisiver مشكلمو حل كنه من كه ديدم داخل اين سايت فعاليت ميكنه خيلي خوشحال شدم از بقيه دوستان هم ممنون ميشم راهنماييم كنن

hasan_de

کاربر
2010-02-27
1
0
39
سلام
حسن هستم ميخواستم ببينم چرا بعد از پروگرام دستگاه فلش رو نميخونه
دستگاه st-x95
آخرين پروگرام را ميخوام

تذكر:
هر جا كه رسيد پست نميزنند دوست گرامي
براي اولين واخرين بارپست شما به محل درست ارسال منتقل شد تا مديران پاسخ بدهدند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
حسن هستم ميخواستم ببينم چرا بعد از پروگرام دستگاه فلش رو نميخونه
دستگاه st-x95
آخرين پروگرام را ميخوام

تذكر:
هر جا كه رسيد پست نميزنند دوست گرامي
براي اولين واخرين بارپست شما به محل درست ارسال منتقل شد تا مديران پاسخ بدهدند

با تشكر از آقا شهرام

دوست عزيز در تاپيك مربوطه پست بزنيد تا مديران بخش بتونند جوابتون رو بدهند

در لينك زير برنامه رو دانلود كنيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30121

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام من رسيور x95 دارم از وقتي به ورژن 1.72 اپديتش كردم ديگه نميتونم با هر ورژن بالاتري اپديتش كنم بعد از اپديت روي بوت گير ميكنه و بالا نمياد و بايد حتما ورژن 1.72 را با نگه داشتن دكمه پاور به دستگاه بدم تا دستگاه بالا بياد تاحالا از سايت ديگري در مورد ماهواره از مدير ان بخش كه خيلي هم وارد هستن هزار تا راه حل گرفتم انواع فايل هاي بوت و... ولي هيچ فايده اي نداره ديگه هم با فلش دستگاهم اپديت نميشه و حتي softcam هم نميگيره روشون ميزنم fail ميده حتي با كابل هم نميتونم سافتكم بدم.فقط با نگه داشتن دكمه پاور فايل اپديت را ميگيره كه اونم روي 75 درصد روي دستگاه مينويسه es بعد باز p254 كم ميشه و مينويسه end اما بعد از خاموش روشن روي boot گير ميكنه كه بايد حتما ورژن 1.72 را بدم تا بالا بياد!!!!!!!!!!!!!!!من چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟ خدا كنه alirisiver مشكلمو حل كنه من كه ديدم داخل اين سايت فعاليت ميكنه خيلي خوشحال شدم از بقيه دوستان هم ممنون ميشم راهنماييم كنن
با سلام

فايل بوت رسمي استارست ايكس 95

اگر مشكلات زير را داريد:

در صورتي كه نرم افزاري را اشتباهي به رسيور منتقل كرديت-رسيور بوت نميشه-رسيور بعد از بوت ريست ميشه-اگر رسيور شما بعد از روشن كردن دوباره بوت ميشه-

و...

فقط كافيست كه بالودر(loader) شركت استار كام فايل بوت (boot)را به رسيور خود منتقل كرده وسپس آخرين نرم افزار (فقط ) رسمي را به رسيور انتقال داده

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid2346

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
هر کس یک لیست از هاتبرد ونیلست وعرب ودبیلو 3 واستانی ها را دارد که اول کانالهایی که با دانگل میکروباکس باز می شوند را بگذارد وبعد کانلهای باز را لطفا هر کس چنین لیستی دارد برایم بگذارد باتشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza#1

mahvarelover

کاربر
2010-01-14
483
609
من یه مشکلی با رسیورم (x95) دارم که امیدوارم دوستانی که تو این زمینه تخصص دارن یه راه حلی به من پیشنهاد کنن
این رسیور من وقتی می خوام فیلمی رو از یه کانال ضبط کنم یه مشکل عجیب واسش پیش میاد. این مشکل اینه که وقتی فیلم رو ضبط میکنم و بعداً می خوام ببینم صدای فیلم هست ولی تصویر نیست. بعضی موقع ها صدا هست ولی تصویر ضبط شده از یه کانال دیگه ست که اصلاً بهش ربط نداره. یا بلعکس تصویر هست ولی صدا، صدای یه کانال دیگه ست.
لطفاً منو راهنمایی کنید که چه باید کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dost0012

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
من یه مشکلی با رسیورم (x95) دارم که امیدوارم دوستانی که تو این زمینه تخصص دارن یه راه حلی به من پیشنهاد کنن
این رسیور من وقتی می خوام فیلمی رو از یه کانال ضبط کنم یه مشکل عجیب واسش پیش میاد. این مشکل اینه که وقتی فیلم رو ضبط میکنم و بعداً می خوام ببینم صدای فیلم هست ولی تصویر نیست. بعضی موقع ها صدا هست ولی تصویر ضبط شده از یه کانال دیگه ست که اصلاً بهش ربط نداره. یا بلعکس تصویر هست ولی صدا، صدای یه کانال دیگه ست.
لطفاً منو راهنمایی کنید که چه باید کرد
با سلام
دوست عزیز در ورژن 1.86 این مشکل حل شده از این ورژن استفاده کن.

abarkoohmusic

کاربر
2008-07-30
2
1
استارست ايكس 95

ببخشيد:sadwalk: اگه ممكنه درمورد ورژن ايكس 95 بيشتر توضيح بديد از كجا بفهميم چه ورژني هست
ممنونم:eek:ky:

تذكر:
براي يك پرسش نبايد تاپيك باز كنيد
فقط از تاپيك پرسش وپاسخ استفاده كنيد تا به پاسخ برسيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
هر کس یک لیست از هاتبرد ونیلست وعرب ودبیلو 3 واستانی ها را دارد که اول کانالهایی که با دانگل میکروباکس باز می شوند را بگذارد وبعد کانلهای باز را لطفا هر کس چنین لیستی دارد برایم بگذارد باتشکر
کسی این لیست را ندارد

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
می خواهم رسیور x95را به استارکام تبدیل کنم ایا این تبدیل مشکلی برای رسیور ایجاد میکند ایا امکان بازگشت به منو قبلی بعد از چند ماه استفاده از منو استارکام وجود دارد

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
می خواهم رسیور x95را به استارکام تبدیل کنم ایا این تبدیل مشکلی برای رسیور ایجاد میکند ایا امکان بازگشت به منو قبلی بعد از چند ماه استفاده از منو استارکام وجود دارد

با سلام دوست عزيز

آره ميشه از منوي استاركام در ريسيور x95*استفاده كني و بعدش هم به منوي خود x95 تغييرش بدي

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dost0012

nik-mohammad

کاربر
2010-01-17
3
1
با سلام
رسیور آیکلاس قابلیت نصب دیشگردانهای جدید را دارد؟
و در مقایسه با ایکس 95 کدومشون بهتره؟
راستی رمز مادر آیکلاس چیه؟

:busted_red:كاربران محترم : سوالات خودتون رو در تاپيك مربوطه مطرح كنيد تاجواب بگيريد:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

atos

کاربر
2008-11-08
6
8
39
3 سوال دارم:
1- آیا راهی هست بشه بیشتر از 3 ساعت روی فلش ظبط کرد؟ (در یک مرحله)
2- منظور از جمله delet exiting program زمانی که می خواهیم یه ماهواره رو دوبازه search کنیم چیه؟ چه اثری داره؟
3- صدای ولوم X95 من خیلی زیاده،یعنی با یه خونه کلی زیاده و یکی کمتر قطع میشه!!!!

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
3 سوال دارم:
1- آیا راهی هست بشه بیشتر از 3 ساعت روی فلش ظبط کرد؟ (در یک مرحله)
2- منظور از جمله delet exiting program زمانی که می خواهیم یه ماهواره رو دوبازه search کنیم چیه؟ چه اثری داره؟
3- صدای ولوم X95 من خیلی زیاده،یعنی با یه خونه کلی زیاده و یکی کمتر قطع میشه!!!!

با سلام دوست عزيز

جواب سه سوال شما

1- دوست عزيز اگه فلش شما 4گيگ است خوب معلومه كه بيشتر از 3 ساعت نميتونيد كه درش ضبط كنيد آخه مگه شما ميخوايد از شبكه اي كه ضبط ميكنيد آرشيو داشته باشيد نه نميشه

2- اين پيغام وقتي ظاهر ميشه كه شما در دستگاهتون كانال داشته باشيد و به معني اينه كه سرچ از نو با حذف كانالهايي كه در حافظه است و اگه شما گزينه yes رو بزنيد تمام كانالها حذف واز نو شروع به سرچ ميكند

3- دوست عزيز براي ضبط كانال بايد صداي دستگاه بالا باشد پس همون بهتر كه صداي دستگاه بالا باشه و شما براي متعادل كردن، صداي تلويزيون را كم كنيد تا مشكلي نداشته باشيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: atos
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا