تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
خب ایراد اصلی رو پیدا کردم..
ایراد نه از فایل فلش بود و نه از ایسی پنل و نه ولتاژ5ولت پاور... بلکه ایراد خود کپسول شیشه ای نمایشگر پنل بود!
البته من قبلش دیتا شیت اونو مطالعه کردم و در پایه هایی که میبایست ولتاژ5ولت باشه اون ولتاژ رو نداشتم و حدود3.7 ولت بود! در صورتیکه باید5ولت باشد ایسی رو که از مدار خارج میکردم ولتاژ به 4.7 میرسید اینجا شک به خرابی ایسی بالا رفت ولی با خارج کردن ایسی دیگه هیچ دکمه ای کار نمیداد و پنل روی چراغ قرمز استندبای بود!
امروز رفتم پیش یکی از همکاران بلکه گفتم ایسی داشته باشه.. تا مشکلم رو گفتم بشون گفت مورد از کپسول هست. چون اینا گازی هستن و خرابی زیاد داره و قبلا با این مورد سروکار داشته و برا تعمیر رو دستش اومده بودن.
برا اینکه هم مطمئن بشم ایسی خودم سالم هست یا نه "یه پنل یدک داشت سریع ایسی اونو در اوردم و ایسی خودمو گذاشتم دیدم پنل روشن شد ایسی خودش هم گذاشتم رو پنلی که داشتم دیدم پنل باز روشن نشد!!
الانم قراره که یه پنل کامل برام جور کنه هفته اینده..
دیتا شیت این ایسی رو پیوست میکنم برای استفاده اینده..
با تشکر از دوستان

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام
رسیوراستارست2000ace
رسیورخودبه خودخاموش شده
پاورکاملا درسته وهمچنین ولتاژها-پاور12ولت دارد.به مدارکه وصل میکنی12ولت میخوابد.
علت چیست:

درود آقا محسن
پاور را دیگه به برد اصلی وصل نکن
کافیست با یک مولتی متر عقربه ای سرمنفی را به شاسی وصل کنی وسر قرمز را توی مسیر مثبت 12ولت چک کنی ببینی کجا اتصال به شاسی هست حتما قطعه ای سوخته وداره ولت را می خوابونه

xwhoogleee

کاربر
2013-08-20
17
55
درود بر کاربران ابران تی کی
دوستان همکا برای تعمیر این سری دستکاه و مشابه ان باید به یک سری نکات توجه جدی نمایند

1. [*=center]1/ولتاز 3 ایسی dc to dc به شماره 3404 گرفته شود جون در مدارهای جدید از این ای سی به جای رگلاتور استفاده شده به دلیل ولتاز فیکسی که دارد و تماما با ورودی 12 می باشد که به ترتیب از بالا سمت جپ ولتاز 3.3 پایین 5v وسط اسیلاتور سی پی یو 1.8 میباشد
2/از گرفتن هیت الکی خود داری نمایید تاکید میکنم

3/قبل از هر کار از بابت نوع مین مطمعن شوید سریی جدید یا قدیم است که شنبه فایل هر 2 مین را برای شما می گذارم با مشخصه A5و یا B5 شناخته میشوند

4/بعد از سلامت فلش اولین کار شما استفاده از کمی روغن فلکسی جامد است که تعمیر کاران مبایل اسفاده میکنند و مالیدن کمی از ان روی مقاومت های مجتمع ما بین CPU و RAM که 75 اهم و 100 اهم میباشد و گرفتن هیت بسیار نرم روی ان
5/در صورت برطرف نشدن ایراد CPU در اخرین لحظه لحیم کشی شود

6/ تا به حال خرابی CPU نداشته ام مگر مورد دستکاری شده توسط تعمیرکار ناشی

7/شماره CPU STAR SAT با ICLASS FOLL HD WIFI یکی میباشد

8/به رم بیخودی ور نرید فقط کمی هیت نرم با باد بسته کمی ار بالا و کمی از زیر برد داده شود

در صورت رعایت نکات بالا حتما مین شما راه می افتد به شرطی که هیت بی جا نداده باشید
دوستانی که مشکلشان حل شد اعلام نتیجه کنند به خصوص اقا محسن که واقعا در به در شده برای این دستگاه دلم نیومد بیشتر از این اذیت بشه
{شوخی کردم محسن جان }
با سلام و خسته نباشید در ریسیور
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t

تیونر:eardatex 10830ff0va 22145

با یک ایسی m3591bi1215-tc05--xovnj0000ca و جای خالی یک ایسی مانند همین و شماره شاسی csm3606v3 فقط چراغ آبی جلو روشن است و کلید هیچ اثری در خاموش و روشن نداره دستگاه یکسره روشنه و تغذیه و شاسی ولت موجوده یعنی 12 ولت سوییچینگ و ولتهای روی آیسیها ولی تصویر و صدا نداریم و کنترل را هم مشتری نیاورده و کلید های جلو هیچگدام کار نمیکند ولتاژ ال ان بی 4 ولت است لطفا راهنمایی کنید و ولتهای درست هر آیسی را بگویید ضمنا آیسی 3404 نداره یک ایسی کنار تیونر به شماره as11171-33 4 هست راهنمایی کنید در این شاسی کدام رگلاتور کار این ایسی را انجام میدهد متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشید در ریسیور
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t

تیونر:eardatex 10830ff0va 22145

با یک ایسی m3591bi1215-tc05--xovnj0000ca و جای خالی یک ایسی مانند همین و شماره شاسی csm3606v3 فقط چراغ آبی جلو روشن است و کلید هیچ اثری در خاموش و روشن نداره دستگاه یکسره روشنه و تغذیه و شاسی ولت موجوده یعنی 12 ولت سوییچینگ و ولتهای روی آیسیها ولی تصویر و صدا نداریم و کنترل را هم مشتری نیاورده و کلید های جلو هیچگدام کار نمیکند ولتاژ ال ان بی 4 ولت است لطفا راهنمایی کنید و ولتهای درست هر آیسی را بگویید ضمنا آیسی 3404 نداره یک ایسی کنار تیونر به شماره as11171-33 4 هست راهنمایی کنید در این شاسی کدام رگلاتور کار این ایسی را انجام میدهد متشکرم

درود
در اولین قدم بهتره که فلش دستگاه را با فایل مناسب مدل که در بخش فلش ها داریم پروگرام کنید اگر جواب نداد بفکر سخت افزار باشید
خیلی از این رسیورها با یک پروگرام دوباره راه افتاده یا با هیت ملایم وروغن فلکس روی قطعات بین پردازنده ورم دستگاه

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام دوستان من رسیور استارست2000ace دارم اصلا روشن نمیشه تغذیه دیگه استارست 2000 دیگه بستم باز هم جواب نداد مشکل از تغذیه نیست 100درصد ممنون میشم راهنمایی

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام دوست عزیز اصلا چراغ قرمز هم روشن نمیشه تغذیه برق هم خوبه یک تغذیه دیگه مثل همین تست جواب نداد تغذیه خودش روی رسیور دیگه تست کردم جواب داد ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درود
دوستان ببخشید من یه دستگاه 2100 دارم که نرم افزار رو میگیره ولی پیغام sw wrong میده و بالا نمیاد
/ای سی فلش رو در آوردم پروگرام کردم بازم درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
ضمنا ورژن های مختلف هم امتحان کردم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
درود
دوستان ببخشید من یه دستگاه 2100 دارم که نرم افزار رو میگیره ولی پیغام sw wrong میده و بالا نمیاد
/ای سی فلش رو در آوردم پروگرام کردم بازم درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
ضمنا ورژن های مختلف هم امتحان کردم
دوست عزیز مشخصات دقیق و شماره آی سی فلاش

2009-05-15
0
28,977
باسلام
رسیوراستارست2000ace
ایراد.مثلا درست کارمیکنه بعد خاموش که میکنی دوباره روشن میکنی کل پانل محو میشه وفقط چراغ سبز روشن.درضمن بایدچراغ کابل اسپیدف پشت رسیور بجایی که ثابت باشه پشت سرهم چشمک میزنه..
باتشکر

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
باسلام
رسیوراستارست2000ace
ایراد.مثلا درست کارمیکنه بعد خاموش که میکنی دوباره روشن میکنی کل پانل محو میشه وفقط چراغ سبز روشن.درضمن بایدچراغ کابل اسپیدف پشت رسیور بجایی که ثابت باشه پشت سرهم چشمک میزنه..
باتشکر

سلام

داش محسن گل فقط باید بهت بگم واویلا به این مشکل

اول آی سی فلشتو پروگرام کن
در ثانی این عیب برمیگرده به لحیم سردی (مردگی) مین برد
بخصوص رم دستگاه
شما یه مقدار روغن فلکس جامد بزن زیر رم بعد با هیتر و دمای مناسب
بگیر روش البته خیلی احتیاط کن.
یه مقدار هم از زیر هیت بگیر. بعد با تینر برد وبشور و خشک کن
اگه جواب نداد باید بری سراغ سی پی یو و همین کار و با اون انجام بدی

در بعضی موارد هم خود سی پی یو اسیب دیده و نیاز به تعویض داره

موفق باشی

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام
رسیوراستارست2000ace
رسیورخودبه خودخاموش شده
پاورکاملا درسته وهمچنین ولتاژها-پاور12ولت دارد.به مدارکه وصل میکنی12ولت میخوابد.
علت چیست:

سلام
اقا محسن تونستی بفهمی کدوم قطعه باعث افت ولتاژ میشه!؟ چون یه دونه 2000 دارم دقیقا اینجوریه.. خیلی از قطعات رو تست کردم و خارج که میکنم بازم ولتاژمیخوابه..
این مشکل تقریبا بین2000 انگاری شایع هست..

iraj917

کاربر
2008-04-19
61
358
سلام دوستان گرامی این مشکل افت ولتاژ دردستگاههای استارست سری اچ دی .90/. از اتصال کوتاه شدن خازنهای smd درمسیر والتاژهای 5 .3.3 - 1.2 -1.8 به وجود میاد که بااستفاده از کات کردن مدار(کاتلاین)مسیرواتهای موردنظر ویکم وقت راحت پیداش می کنید درضمن دربعضی مواقع خازنهای مورد نظر اهمی شده ومثل مقاومت عمل می کند

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
خب ايرادش رو پيدا کردم..
ولي فعلا رو بوت گير کرده..و دو سه سوال داشتم از دوستان
اول اينکه خرابي يه دونه خازن اس ام دي روي مسير12ولت بود که شورت کرده بود ..و باعث افت ولتاژ ميشده..
بجاي اين خازن چه خازني با چه ظرفيتي بايد قرار بدم؟16ولت220 میکرو گذاشتم نیومد بالا..احتمالا ایراد از اون دو تا بوبین باشه..
دو تا از بوبين ها که بصورت سيم پيچ هستن شکستن ولي سيمشون قطع نشه....حال سوالم اينم اين شکستگي در عملکردش هم تاثير گذاره؟ چون هيچ ولتاژي در دوسرش نيست که حکايت از خرابيش داره!
ایا برا سوار کردنش هم ورودی خروجی داره؟
-
بجای خازن خراب چه خازنی با چه ظرفیتی بذارم؟رعایت نحوه نصب هم لازمه؟
شکستگی سیم پیچ ها در این حالت بر کارکردش تاثیر گذاره..؟چه قطعه ای برا این مدل قابل جاگذاری هست؟

پیوست‌ها

• 176.7 کیلوبایت بازدیدها: 261
  • 159.4 کیلوبایت بازدیدها: 260
آخرین ویرایش:

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزيز در جواب سر منفي مثبت خازن smd بايد بگم بله بايد رعايت بشه مقدار خازن ها رو نميدونم فقط اين رو بگم بايد از يه دستگاه مشابه ظرفيت خازن رو در بياري اوني هم كه بهش ميگي بوبين يه سلف يا مقاومت سلفي هستش.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود
دوست عزيز در جواب سر منفي مثبت خازن smd بايد بگم بله بايد رعايت بشه مقدار خازن ها رو نميدونم فقط اين رو بگم بايد از يه دستگاه مشابه ظرفيت خازن رو در بياري اوني هم كه بهش ميگي بوبين يه سلف يا مقاومت سلفي هستش.
درود
شبیه بوبینه!!! فکر کردم حالت عملکرد بوبین رو داره
این مقاومت سلفی خرابیش بدین صورت هست یعنی اون قالب زغالیش یا حالت اهن ربایی شکسته ولی سیماش وصل هستن در عملکرد تاثیر گذاره و باعث اختلال در جریان میشه یا نه؟ چون سیمش سالمه و قطع نشده..

بالا