سوالات و مشکلات مربوط به دستگاههای استرانگ hd مدل های 4900 و 4910 و 4902 و 4930

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
من از سویچ 8 تایی استفاده میکنم الان چند روزه روی چند فرکانس رو ماهواره های هاتبرد و w3 فرکانسم ضعیف شده و اصلا سیگنالش پر نمیشه که تصویر بیاد سویچ رو قطع میکنم تصویر عالیه و دیشم خوب تنظیمه و سیگنالم پر هست وقتی به سویچ میزنم حدود 7% کیفیت سیگنال پایین میاد .قبلا اینجوری نبود و اون کانالها و فرکانسهایی که الان همچین مشکلی پیش اوده واسش خوب میگرفته ولی چند روزه اینجوری شد.مشکل از کجاست ممنون.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من از سویچ 8 تایی استفاده میکنم الان چند روزه روی چند فرکانس رو ماهواره های هاتبرد و w3 فرکانسم ضعیف شده و اصلا سیگنالش پر نمیشه که تصویر بیاد سویچ رو قطع میکنم تصویر عالیه و دیشم خوب تنظیمه و سیگنالم پر هست وقتی به سویچ میزنم حدود 7% کیفیت سیگنال پایین میاد .قبلا اینجوری نبود و اون کانالها و فرکانسهایی که الان همچین مشکلی پیش اوده واسش خوب میگرفته ولی چند روزه اینجوری شد.مشکل از کجاست ممنون.

سلام چه خبره 8 تا !! عزیز از یک سویچ نو استفاده کن در ضمن همین الان تست کن چون از ساعت 2:30 بامداد تا ساعت 10 ویتامینه نیست شاید از پ ا ر ا ز ی ت باشه بر حال اگر از ویتامینه نیست یک ریست فاکتوری کن .سویچ مارک خوب استفاده کن وموقع بستم حتما باید دستگاه خاموش باشه وگر نه نیم سوز میشه سویچ شما موفق باشی..

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام چه خبره 8 تا !! عزیز از یک سویچ نو استفاده کن در ضمن همین الان تست کن چون از ساعت 2:30 بامداد تا ساعت 10 ویتامینه نیست شاید از پ ا ر ا ز ی ت باشه بر حال اگر از ویتامینه نیست یک ریست فاکتوری کن .سویچ مارک خوب استفاده کن وموقع بستم حتما باید دستگاه خاموش باشه وگر نه نیم سوز میشه سویچ شما موفق باشی..

خوب دیگه اگه بیشتر از 8 تا داشت بازم میگرفتم.کلا دوست دارم همه جهتها رو داشته باشم البته نه با گردون فقط دیشهای ثابت...

فکر نکنم از پ ا ر ا ز ی ت باشه چون من رو یه رسیور دیگه با همین دیش و باسویچ 4 تایی دارم اون فرکانسارو .ولی من شک دارم به سویچ و فکر کنم به قولت نیم سوز شده باشه.
اینکه که گفتی باید رسیور خاموش باشه و بعد به سویچ وصل کن اصلا نمیدونستم و من اکثرا وقتها وتی رسیور روشن بود خونه ها سویچ رو عوض میکردم.
مر30

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزیز اکثر سویچها که از کار می افتد بخاطر روشن بودن دستگاه هست بعدا دوستان اعلام می کنند من مثلا هاتبرد سیگنال ندارم ولی 3 ماهواره دیگر را دارم موفق باشی ..

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
سلام خدمت آقا طغرل
لطف می کنید بگید استرانگ اصل باید ساخت کدوم کشور باشه و چند تا نکته ریز و ظریف بگید که بشه استرانگ اصل را از تقلبی تشخیص داد ؟
و یه سوال دیگه آیا رسیوری هست ( بجز dvb ) که خروجی لن داشته باشه که بشه ازش برای دانلود آفلاین استفاده کرد؟
با تشکر.

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام خدمت آقا طغرل
لطف می کنید بگید استرانگ اصل باید ساخت کدوم کشور باشه و چند تا نکته ریز و ظریف بگید که بشه استرانگ اصل را از تقلبی تشخیص داد ؟
و یه سوال دیگه آیا رسیوری هست ( بجز dvb ) که خروجی لن داشته باشه که بشه ازش برای دانلود آفلاین استفاده کرد؟
با تشکر.
سلام شما نگفتين كدام مدل استرانگ؟؟؟؟؟ اگر منظورتون مدل هاي جديد استرانگ سري hd هست ساخت چين هستند! و چون تازه وارد بازار شدن نسخه تقلبي ازشون هنوز زده نشده!!! فقط وسايل مربوطه مانند lan hdmi cable و.... امكان داره عوض كرده باشند يا بر داشته باشند كه طغرل جان عكس مربوط به محتويات داخل جعبه را گذاشتند!
در مورد سوال دوم هيچ اطلاعي ندارم.

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام
سلام دوست عزيز شما بهتره از سوييچر premium hd يا مارك هاي خوب استفاده كنيد! همونطور كه طغرل جان گفتند موقع ارتباط دستگاه خاموش باشه! و دقت كن سيم هاي مفتول و افشان سيم ماهواره به هم در ارتباط نباشند در فيش lnb!!! و سيم انتن 4.5 كرمان معروف به سيم انتن صادراتي كرمان! براي استفاده از سيم ماهواره استفاده كن:eek:k:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
برای پخش فایلهای ضبط شده توسط 4902 که پسوند trp دارن رو کنترل دکمه filelist رو بزنید نشون میده.جور دیگه ای این فایلها رو نشون نمیده.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام دوست عزيز شما بهتره از سوييچر premium hd يا مارك هاي خوب استفاده كنيد! همونطور كه طغرل جان گفتند موقع ارتباط دستگاه خاموش باشه! و دقت كن سيم هاي مفتول و افشان سيم ماهواره به هم در ارتباط نباشند در فيش lnb!!! و سيم انتن 4.5 كرمان معروف به سيم انتن صادراتي كرمان! براي استفاده از سيم ماهواره استفاده كن:eek:k:

سیم از سویچ تا رسیور رو عوض کردم یه خورده بهتر شد و سیگنال بالاتر رفت.

baby-1

کاربر
2009-07-12
3
3
27
با سلام و خسته نباشید من یک هارد اکسترنال 500 GB خریدم و با فرمت Ntfs هستش ولی وقتی به رسیور 4902 وصل میکنم نمیشناسه چیکار باید بکنم دستتون درد نکنه

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام و خسته نباشید من یک هارد اکسترنال 500 gb خریدم و با فرمت ntfs هستش ولی وقتی به رسیور 4902 وصل میکنم نمیشناسه چیکار باید بکنم دستتون درد نکنه

سلام عزيز .

در مورد نشناختن فلش مموری وهارد باید عرض کنم من هم مشکل داشتم ولی زمانی که اخرین پچ را ریختید باید رسیور را یک بار ریست فاکتوری کنید و قبلش فلش مموری یا هارد شما به رسیور وصل باشد سپس داخل منو رسیور رفته در قسمت تست سرعت یو اس بی رفته و فلش مموری و هارد را تست کنید پس از تست رسیور و نمایش خوب بودن سرعت رسیور فلش مموری را دیگه شناخته و کافی است یک بار رسیور را از برق در اورید و مجدا" به برق بزنید.

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با چی فرمت کنم fat یا ntfs

سلام عزيز .

در مورد نشناختن فلش مموری وهارد باید عرض کنم من هم مشکل داشتم ولی زمانی که اخرین پچ را ریختید باید رسیور را یک بار ریست فاکتوری کنید و قبلش فلش مموری یا هارد شما به رسیور وصل باشد سپس داخل منو رسیور رفته در قسمت تست سرعت یو اس بی رفته و فلش مموری و هارد را تست کنید پس از تست رسیور و نمایش خوب بودن سرعت رسیور فلش مموری را دیگه شناخته و کافی است یک بار رسیور را از برق در اورید و مجدا" به برق بزنید.

با fat عزيز ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام: دوستان عزیز این رسیور مشکلی با سوئیچر نداره. بلکه این سوئیچرهای متفرقه و درجه3 بازار هستند که با بسیاری از رسیورها مشکل دارند.
ممکنه یک سوئیچر مثلا" با رسیور استارست کار کنه , اما وقتی به آیکلاس میزنید جواب نمیده.
اما این مشکل با سوئیچرهای درجه 1 مثل پریمیوم HD قابدار هرگز مشاهده نشده و این سوئیچ با تمامی رسیورهای موجود در بازار کار میکنه.
شاید باورتون نشه که حتی دریم باکس 800 و 8000 و 600 اصلی هم با هر مدل سوئیچری کار نمیکنند و در بسیاری از موارد مجبور شدیم برای راه اندازی این دستگاهها , از سوئیچرهای اصلی و درجه 1 استفاده کنیم.
بنابراین این نکته را مد نظر داشته باشید که مشکل عدم سازگاری رسیورهای اصلی مانند ( استرانگ ) یا ( دریم باکس ) و چند مدل صاحب نام بازار با متعلقاتی مانند سوئیچر و ال ان بی , هرگز نقطه ضعف این رسیورها محسوب نمیگردد و این مشکل 100% متوجه سوئیچرهای متفرقه و تقلبی موجود در بازار است.
اگر بجای 5 هزا
ر تومان , مثلا" 10 هزار تومان هزینه کنید و یک سوئیچر پریمیوم HD يا ديسكاوري قابدار تهیه کنید , نه تنها دردسر خرابی سوئیچر را نخواهید داشت , بلکه مشکلی با رسیورهای موجود در بازار هم نخواهید داشت. با تشكر مهدي
و اما در مورد فلش و هارد اکسترنال:
در پستهای قبلی مشاهده کردم که برخی دوستان از مشکل نخواندن فلش گله میکردند.
تا قبل از نصب پچ 109 , من هم با فلش و هارد مشکل داشتم. اما بعد از نصب پج 109 یک هارد 500 ترابایتی به دستگاه وصل کردم و هر زمان دستگاه را روشن میکنم , بعد از 30 الی 40 ثانیه , هارد رو شناسایی میکنه و عملیات ضبط و پخش رو به خوبی انجام میده.

برخی فلشهای موجود در بازار , متاسفانه از سرعت و کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند و با اکثر رسیورها به مشکل برمیخورند.

فلشهای
Transcendو همچنین فلشهای APacer و حتی فلشهای HP , از جمله بهترین فلشهای موجود در بازار هستند که به شخصه با هیچ یک از این مدلها مشکلی نداشتم.

دوستان گرامی در نظر داشته باشند که برای استفاده بهتر از محصولات پیشرفته که امکاناتی فراتر از اماکانات رسیورهای معمولی را دارند , داشتن متعلقات درجه 1 الزامی است.

در غیر اینصورت , همیشه قسمتی از کار لنگ میزند.
موفق باشید.

haneha

کاربر
2010-12-18
1
1
با سلام
رسیور من 4902HD است
مشکلم برقراری ارتباط بین رسیور و مودم
زمانی که پورت لن رو میزنم چراغ لن خاموشه درضمن در منوی IP addres ، بعد از زدن گزینه ON دکمه قرمز رو میزنم که هیچ کاری نمیکنه.
باتشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان دیگه در پیغام خصوصی جواب نمی دهم ناراحت نشوید ..

دوستان من یه مشکلی دارم میخواستم بدونم جابجا کردن کانالها روی 4902 چه جوری انجام میشه؟

سلام
دکمه menu را زده سپس در قسمت کانالها سپس جابجایی کانالها را بزنید.روی کانالهایی که میخواهید جابجا کنید تا 100 تا هم زمان میشه دکمه ok رابزنید سپس روی شما ره ای که میخواهید کانال را به انجا منتقل کنید را بزنید سپس دکمهinfo را زده خطی نارنجی رنگ نمایان میشود سپس دکمه ok را بزنید تا جابجا شود سپس دکمه exit رابزنید و دخیره کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
رسیور من 4902HD است
مشکلم برقراری ارتباط بین رسیور و مودم
زمانی که پورت لن رو میزنم چراغ لن خاموشه درضمن در منوی IP addres ، بعد از زدن گزینه ON دکمه قرمز رو میزنم که هیچ کاری نمیکنه.
باتشکر

سلام .
کابل لن مستقیم از پشت مودم به پشت رسیور وصل می شه (مودم باید روتر باشه)

قبل هر چی 6969 میزنی بعد میری در منو در قسمت option گزینه Sssp را انتخاب می کنی و در قسمت IP addres گزینه on رو میزنی، دکمه قرمز را فشار می دهی تا بطور اتوماتیک تمام مشخصات شما ثبت بشه بعد رو کانالی کارتی برو 8281 بزن و از بین CCcam و newcam ، سی سی کم رو انتخاب کن و مشخصات سرورت را وارد دکمه کانکت را فشار بده
همین
یه چیز باحالتر اینکه نیاز به روشن بودن کامپیوتر هم نیست البته باید مودم شما روتر دار باشه مودم های روتر میتونن بدون نیاز به کامپیوتر به اینترنت متصل بشن و اون رو به اشتراک بگذارند (بدون نیاز به کانکشن به اینترنت وصل میشوند)

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
به نام خدا
ببخشید دوستان 2 تا سوال داشتم
1.آیا با رسیور 4902 میشه مثلا یه پوشه رو تو کامپیوتر شیر کرد و در اون پوشه مستقیما ضبط کنیم(مثل ایکسکروزر 400) و یا فیلمی رو از کامپیوتر مستقیما نگاه کنیم
2.آیا زیرنویس فارسی ساپورت میکنه

amin21

کاربر
2009-08-23
2
0
36
سلام من یه 4902گرفتم دوتامشکل دارم یکی اینکه بعدازریختن پچ جدید سوچرم یهجتوسیگنال میده وسه جهت دیگه سیگنال نداره مشکل دومم توشناسوندن دانگله که نمیدونم توتنضیمات چکارکنم درضمن دانگلمم دارک هستش باتشکر

amin21

کاربر
2009-08-23
2
0
36
باسلام مشکل اولم حل شدولی استفاده ازدانگل دارک راهنوزپیدانکردم

بالا