مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام بر علی اقا و دوستانی که در این سایت زحمت می کشن من یک دستگاه استارست 150 دارم که موقع جیتگ این ارور را میده---(Error.readin& From IRD (DCUPeeK از نرم افزار wli هم استفاده می کنم اما فایدهای ندارد ممنون میشم جواب بدین:(

دوست عزیز مشکل از سخت افزار رسیور است تغذیه را را چک کنید همچنین از اتصال نبودن پایه های فلش و cpu مطمئن شوید موفق باشید

ALIRK

کاربر
2006-10-04
30
44
دوست عزیز اگر CPU خراب باشد حرارت زیادی تولید می کند همچنین ولتاژ 3/3 ورودی به این قطعه اتصال منفی می شود موفق باشید

این مدل دارای سیپیو ibm میباشد و قابل جیتگ نیست
فلش هم یک مگ میباشد
و از این برنامه استفاده کنید
SUC-2200CN002-NB0212301319V1.451P.img
SUC-2500CS004-NA0211151118V1.439N.img
2K232(V1.40R)

may

کاربر
2007-12-11
4
6
کمک در مورد جی تگ x30pvr

با سلام
لطفا در مورد جی تگ x30pvr اینکه احتیاج به کابل چند پینه دارم توضیح بدهید و کابل را در این رسیور باید به کجا وصل کنم قیمت کابل چنده و از کجا باید بخرم
با تشکر
:icon1366:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
لطفا در مورد جی تگ x30pvr اینکه احتیاج به کابل چند پینه دارم توضیح بدهید و کابل را در این رسیور باید به کجا وصل کنم قیمت کابل چنده و از کجا باید بخرم
با تشکر
:icon1366:

دوست عزیز کابل جیتک باید داخل دستگاه وصل شد وکابل این دستگاه 20 پین باید باشد برای خرید کابل می توانید از فروشگاه سایت تهیه کنید موفق باشید

keyvan_cd

کاربر
2007-09-03
10
13
کمک فوری

من سوپر استار خودم که تبدیل کرده بودم می خواستم چیتک کنم الان هر کاری می کنم فلش را شناسای نمی کند واین پیغام را می ده[0] cannot detect flash memory

david

کاربر
2006-11-14
83
66
من سوپر استار خودم که تبدیل کرده بودم می خواستم چیتک کنم الان هر کاری می کنم فلش را شناسای نمی کند واین پیغام را می ده[0] cannot detect flash memory
دوست عزيز
پايه هاي 2 و 3 آي سي فلش رو بهم اتصال بده بعد جيتگ كن . اگه جواب نداد بايد آي سي فلش عوض كني . يا اينكه آي سي فلش رو با پراگرامر برنامه ريزي كني .
موفق باشي

david

کاربر
2006-11-14
83
66
من هم همین مشکل را دارم جیتگ با موفقیت به پایان میرسد و تما م مراحلی که دوستان گفتند بنده انجام میدم ولی برنامه اصلی را با کابل آپگرید به دستگاه نمیشه انتقال داد دستگاه هیج وا کنشی نشون نمیده . درضمن بنده قبلا بارها این کار و کردم و مشکلی نداشتم ولی در مورد این دستگاه که سوپر استار 120-s هست به این مشکل خوردم . در ضمن دستگاه قبل از جیتگ سالم بود روشن میشد . من فقط خواستم به 190 تبدیلش کنم که نشد. لطفا اگه کسی در این مورد تجربه ای داره راهنمایی بفرماید.ممنون
دوست عزيز
شما تمام مراحل جيتگ را دوباره امتحان كنيد بعد با يك دستگاه ديگه آپگيرد كنيد در ضمن در موقعه پاك كردن هر چهار گزينه كه شامل بوت و كانال و فلش و كد هست را انجام بدهيد

javati

کاربر
2007-10-12
1
0
سلام
ریسیور من starsat-xd5ultra هست که کار می کنه اما خواستم با جیتگ تبدیل به اینتر استار ست کنم که پیغام
[0] => Detecting device/flash
[2] Detecting ByteBlaster cable: Port=378, TCK=0, TMS=1, TDI=6, TDO=7
[0] ByteBlaster cable detected
[2] JtagDriver::InitDevice: cannot read from CPU_CONFIG_ADDRESS(10000000)
[0] Cannot initialize target device
[0] <= Finished
که در قسمت JtagDriver::InitDevice: cannot read from CPU_CONFIG_ADDRESS(1000000 مشکلی هست که نتوانستم از آن سر در بیاورم . با توجه به اینکه چیپ این رسیور nec D612176M است و در برنامه EJflasher اشاره شده به NEC D611XX آیا بخاطر 612 بودن این چیپ می باشد . در ضمن با دو كابل مختلف و سالم نيز چك كردم . اگر راهنمایی بفرمایید و راه حلی ارائه فرمایید از شما ممنون می شوم .

parisa natashaa

کاربر
2007-12-20
6
4
با سلام من رسيور sr-x5d ultra دارم براي جي تک کردن کابل بافردار تهيه کردم برنامه EJFlasher nec upd611xx کابلمو ميشناسه ولي رسيورمو نمي شناسه cpu رسيور من از نوع nec upd61217 هست کم کم دارم نااميد ميشم خواهش مي کنم اگر ميتونيد کمکم کنيد در ضمن اگر فايل boot اين نوع رسيورم داريد برام بزاريد خيلي ممنون

parisa natashaa

کاربر
2007-12-20
6
4
با سلام من رسيور sr-x5d ultra دارم براي جي تک کردن کابل بافردار تهيه کردم برنامه EJFlasher nec upd611xx کابلمو ميشناسه ولي رسيورمو نمي شناسه cpu رسيور من از نوع nec upd61217 هست کم کم دارم نااميد ميشم خواهش مي کنم اگر ميتونيد کمکم کنيد در ضمن اگر فايل boot اين نوع رسيورم داريد برام بزاريد خيلي ممنون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

سلام
ریسیور من starsat-xd5ultra هست که کار می کنه اما خواستم با جیتگ تبدیل به اینتر استار ست کنم که پیغام
[0] => Detecting device/flash
[2] Detecting ByteBlaster cable: Port=378, TCK=0, TMS=1, TDI=6, TDO=7
[0] ByteBlaster cable detected
[2] JtagDriver::InitDevice: cannot read from CPU_CONFIG_ADDRESS(10000000)
[0] Cannot initialize target device
[0] <= Finished
که در قسمت JtagDriver::InitDevice: cannot read from CPU_CONFIG_ADDRESS(1000000 مشکلی هست که نتوانستم از آن سر در بیاورم . با توجه به اینکه چیپ این رسیور nec D612176M است و در برنامه EJflasher اشاره شده به NEC D611XX آیا بخاطر 612 بودن این چیپ می باشد . در ضمن با دو كابل مختلف و سالم نيز چك كردم . اگر راهنمایی بفرمایید و راه حلی ارائه فرمایید از شما ممنون می شوم .

دوستان عزیز رسیورهای سری 190 الترا مانند x5-x50-x30 قابل جیتک شدن نیستند به دلیل تفاوت چیپ و فلش این مدلها با مدلهای معمولی با نرم افزار EJFlasher قابل جیتک نیستند و فعلا نرم افزاری برای جیتک این مدلها ارائه نشده باید از پروگرامر جهت فلش کردن استفاده کنید موفق باشید

مجیدکات

کاربر
2007-12-23
1
0
دوستان عزیز سلام :

من طریقه آموزش جی تگ کردن رسیور استرانگ 4610 فکر میکنم معمولی باشد و نحوه ساخت کابل آن را
میخواهم . با کمال تشکر مجید کات

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزیز سلام :

من طریقه آموزش جی تگ کردن رسیور استرانگ 4610 فکر میکنم معمولی باشد و نحوه ساخت کابل آن را
میخواهم . با کمال تشکر مجید کات

دوست عزیز کابل جیتک این مدل 20 پین است مانند رسیورهای متابوکس که آموزش و نرم افزارهای مربوطه قبلا در بخش جیتک قرارگرفته موفق باشید

mf_sys

کاربر
2007-12-24
3
0
سلام دوستان من اسپارک 2000plus 2m دارم میخام بدونم مدار jtag interfaceرو کسی داره ایا میشه از همون مدار jtagمعمولی استفاده کرد

parisa natashaa

کاربر
2007-12-20
6
4
با سلام من رسيور sr-x5d ultra دارم براي جي تک کردن از چه برنامه ای می تونم استفاده کنم

2007-06-19
1,872
19,340
با سلام من رسيور sr-x5d ultra دارم براي جي تک کردن از چه برنامه ای می تونم استفاده کنم

دوستان عزیز رسیورهای سری 190 الترا مانند x5-x50-x30 قابل جیتک شدن نیستند به دلیل تفاوت چیپ و فلش این مدلها با مدلهای معمولی با نرم افزار EJFlasher قابل جیتک نیستند و فعلا نرم افزاری برای جیتک این مدلها ارائه نشده باید از پروگرامر جهت فلش کردن استفاده کنید موفق باشید

دوست عزيز يک سوال رو چند بار ميپرسي . جواب شما رو قبلا علي اقا داده بود .

موفق باشيد .

baba_nemat

کاربر
2007-09-22
3
0
کمک

با سلام کابل جی تگ من دستگاه استارست 190رو میشناسه ولی ایکس یواسبی رو نمیشناسه {علتش؟}

mostafahoseini

کاربر
2007-10-27
7
2
این یه مشکل عجیبه واقعا!

من هم همین مشکل رو دارم مثل دوستان ولی با این توضیحات.در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که صدها رسیور استارست 10 پین رو جی تگ کردم ولی این مشکل رو (با این توضیحاتی که این پایین دادم) مجبور شدم فلش اون رو روی یه رسیور دیگه بزنم و جی تگ کنم.

من وقتی که رسیور های 190 دی رو چندین بار جی تگ می کنم در جی تگ های بعد از بار چندم, با اینکه رسیور به طور صحیح جی تگ میشه(بعد از ریختن بوت با جی تگ) دیگه نمی تونم از طریق کابل rs232 برنامه به دستگاه بدم تا اون بالا بیاد!ولی وقتی همون آی سی فلش رو با یه رسیور دیگه جی تگ می کنم جی تگ می شه و با کابل نال برنامه هم می گیره.این رو هم بگم این یکی دستگاه دومیه رو هم اگه باهاش چندین آی سی رو جی تگ کنم باز دیگه از طریق کابل برنامه نخواهد گرفت(چون چندین بار برام اتفاق افتاده)البته این دستگاه ها(اونایی که بعد از جی تگ آپگرید نمیشن)وقتی یه فلش سالم رو روی اونها می زنم برنامه می گیرن و هیچ مشکلی ندارن!البته مراحلی رو هم که دوستان در صفحه ی قبل گفتن یعنی از فایل سال 2005 و ... هم استفاده کردم و انجام دادم ولی باز نتیجه ای نگرفتم.

یاد آور میشم که فقط 190 دی این مشکل رو داره و 190 سوپر همچین مشکلی نداره.در ضمن وقتی فایل فلش رو هم که تقریبا آپلود اون از طریق جی تگ چند ساعت طول می کشه رو می ریزم با استفاده از کابل جی تگ باز رسیور روشن نمیشه(که البته همیشه با کابل آپگرید بعد از آپگرید رسیور روشن میشه)اگر که فایلی وجود داشته باشه و دوستان با همون کابل جی تگ فایل فلشی رو ریختن که روشن شده باشه رسیور باز هم مشکل حل میشه.
امیدوارم روشن گفته باشم.
با تشکر.
با تشکر.

ALIRK

کاربر
2006-10-04
30
44
دوست عزیز اول ایس فلش که برنامه بوت بگیره و اپگرید نشه مشکل داره و یا باید عوض کنید و یا پایه های 2و 3 ایسی رو یک اتصال کوتاه بدی پینهای ایسی دچار مشکل شده و در اخر هم پروگرامر چقدر قیمتش هست که 2 بار هویه هوا گرم روش میگیری و باعث خرابی بیشتر میشه

بالا