مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

osameh

کاربر
2008-01-22
4
0
سلام به همگي بچه ها و مسئولين سايت من يك رسيور ديجيتال ورد 190 ام دارم . بر اثر آپگريد دستگاه خراب شد الان هر موقه روشنش مي كنم روي ال سي دي منويسه (a 1.07) بعد (----) ولي ديگه دستگاه روشن نمي شه .پرسيدم گفتند بايد فلش بشه ولي روي برد دستگاه تو تا پين هست يكي 10 تايي كه زيرش نوشته J503 و يكي 20 تايي كه زيرش نوشته Cn101 هر دو پين با يك مستطيل محصور شده اند ولي 20 پين يكي از گوشه هاي مستطيلش گوشه ندارد از دوستاني كه مي تونن كمكم بكنن ممنونم .راستي يه كابل ساده جستگ هم درست كردم ولي روي هر 2 پين جواب نداد طريق ساختن كابل من : سوكت نري پرينتر پايه 18 تا 25 اتصال زمين رو به هم متصل كردم و يه ديود به شماره 4004 رو به ان رو وصل كردم به پايه هاي 2 ، 3 ، 4 ، 5 يك مقاومت 100 اهم و به پايه 13 يك مقاومت 33 اهم وصل كردم از هريك از مقاومت ها خروجي گرفتم . 4 تا ال اي دي هم براي نويز گذاشتم پايه هاي مثبت ال اي دي ها را به مقامت هاي 100 اهمي و هر 4 پايه منفي ال اي دي را به هم متصل و به خروجي ديود 4004 متصل كردم و يه خروجي گرفتم خروجي پايه 2 را به براي 20 پين به به پين 9 وبراي 10 پين به 5 و خروجي پايه 3 براي 20 پين به 11 و براي 10 پين به 6 و خروجي پايه 4 براي 20 پين به 13 و براي 10 پين به 7 و خروجي پايه 5 براي 20 پين به 19 و براي 10 پين به 10 و خروجي پايه 13 براي 20 پين به 15 و 10 پين 8 و خروجي 18 تا 25 رو براي 20 پين به يكي از پين هاي زوج رسيور و براي 10 پين به پايه اتصال زمين (زير يكي از پيچ هاي رسيور) اگه در ساخت اشتباهي داشتم لطفا راهنمايي بكنيد .

star4000_1686

کاربر
2008-01-28
3
2
سلام
آموزش جیتگ و برنامه های 4000 را برام بزارید ممنون میشه. اولین باره که میخوام جیتگ کنم.
با تشکر

keshti

کاربر
2008-01-27
1
0
با سلام کلیه عزیزانی که می توانند کمکم کنند:
من استارست مدل 190d-super دارم که اشتباها مدل f آنرا آپگرید کردم حال رسیور اصلا روشن نمی شود کابل JTAG را درست کردم بطوریکه بدون روشن کردن رسیور پیام 0x0000000 را در قسمت ID می دهد ولی پس از روشن کردن رسیور پیام 0xFFFFFFFF را می دهد. با هر نرم افزاری که امتحان کردم همین نتیجه را گرفتم. کابل پنل جلو را هم قطع وصل کردم متاسفانه CPU را تشخیص نمی دهد شما بگویید چه کنم ؟ سپاسگزارم .

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
با سلام کلیه عزیزانی که می توانند کمکم کنند:
من استارست مدل 190d-super دارم که اشتباها مدل f آنرا آپگرید کردم حال رسیور اصلا روشن نمی شود کابل JTAG را درست کردم بطوریکه بدون روشن کردن رسیور پیام 0x0000000 را در قسمت ID می دهد ولی پس از روشن کردن رسیور پیام 0xFFFFFFFF را می دهد. با هر نرم افزاری که امتحان کردم همین نتیجه را گرفتم. کابل پنل جلو را هم قطع وصل کردم متاسفانه CPU را تشخیص نمی دهد شما بگویید چه کنم ؟ سپاسگزارم .
بعد از خواندن دقیق این مقاله حتما موفق میشی

آخرین ویرایش:

مرتضی1

کاربر
2006-11-24
4
2
دیجیتال ورد

نحوه اتصال دیجیتال ورد و فایل فلاش این دستکاه رو اگه میشه با عکس یا ..... مرسی

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
باسلام من ميخوام دستگاه استارتراك709-ciجيتك كنم ولي اين دستگاه40پين است
ببينم تجربه اي داريد از اين نوع دستگاه.ودر ضمن با لودر جيتك استارست
190ميشه ويا لودر استارتراك فرق ميكنه.هم از جيتك شدنش وهم از
لودر جيتك لطف كنيد از هر دوتا توضع دهيد.تشكر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام من ميخوام دستگاه استارتراك709-ciجيتك كنم ولي اين دستگاه40پين است
ببينم تجربه اي داريد از اين نوع دستگاه.ودر ضمن با لودر جيتك استارست
190ميشه ويا لودر استارتراك فرق ميكنه.هم از جيتك شدنش وهم از
لودر جيتك لطف كنيد از هر دوتا توضع دهيد.تشكر

دوست عزیز لودر جیتک 190 برای رسیورهای که دارای پورت جیتک 10 پین هستند کارایی دارند بعضی رسیورهای استارتراک دارای خروجی جیتک 10 پین هستند 40 پین روی برد مربوط به جیتک نمی شود یا باید 20 پین باشد یا 10 پین موفق باشید

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
من رسيور Strong 4610 - 2 رو چون 4 خطه شده بايد jtag كنم.
كابل رو درست كردم و متصل كردم.
برنامه Jkey بدون هيچ error اي CPU دستگاه رو شناسايي كرده.
و ظاهرا Erase ميشه فلشش اما مشكلم اينه كه وقتي مي خوام فايل فلش جديد رو روي اون Program كنم پيغام ميده كه Flash Selected is Not Blank . Continue Anyway?
با وجود اين پيغام من OK مي كنم و فايل فلش جديد رو به طور كامل و 100% ميريزه.
وقتي كار تموم ميشه و رسيور رو دوباره روشن مي كنم هنوز 4 خطه است و هيچ فايلي قبول نمي كنه.
حتي فايل كارخونه اي رو هم با كابل Upgrade قبول نمي كنه.

راهنمايي شما چيست؟

osameh

کاربر
2008-01-22
4
0
سلام پس چرا من رو راهنمايي نمي كنيد دوستان اگر من را راهنمايي نمي كنيد لطفا به من بگوييد كه منتظر كمك دوستان نباشم و فكري بكنم با تشكر
سلام به همگي بچه ها و مسئولين سايت من يك رسيور ديجيتال ورد 190 ام دارم . بر اثر آپگريد دستگاه خراب شد الان هر موقه روشنش مي كنم روي ال سي دي منويسه (a 1.07) بعد (----) ولي ديگه دستگاه روشن نمي شه .پرسيدم گفتند بايد فلش بشه ولي روي برد دستگاه تو تا پين هست يكي 10 تايي كه زيرش نوشته J503 و يكي 20 تايي كه زيرش نوشته Cn101 هر دو پين با يك مستطيل محصور شده اند ولي 20 پين يكي از گوشه هاي مستطيلش گوشه ندارد از دوستاني كه مي تونن كمكم بكنن ممنونم .راستي يه كابل ساده جستگ هم درست كردم ولي روي هر 2 پين جواب نداد طريق ساختن كابل من : سوكت نري پرينتر پايه 18 تا 25 اتصال زمين رو به هم متصل كردم و يه ديود به شماره 4004 رو به ان رو وصل كردم به پايه هاي 2 ، 3 ، 4 ، 5 يك مقاومت 100 اهم و به پايه 13 يك مقاومت 33 اهم وصل كردم از هريك از مقاومت ها خروجي گرفتم . 4 تا ال اي دي هم براي نويز گذاشتم پايه هاي مثبت ال اي دي ها را به مقامت هاي 100 اهمي و هر 4 پايه منفي ال اي دي را به هم متصل و به خروجي ديود 4004 متصل كردم و يه خروجي گرفتم خروجي پايه 2 را به براي 20 پين به به پين 9 وبراي 10 پين به 5 و خروجي پايه 3 براي 20 پين به 11 و براي 10 پين به 6 و خروجي پايه 4 براي 20 پين به 13 و براي 10 پين به 7 و خروجي پايه 5 براي 20 پين به 19 و براي 10 پين به 10 و خروجي پايه 13 براي 20 پين به 15 و 10 پين 8 و خروجي 18 تا 25 رو براي 20 پين به يكي از پين هاي زوج رسيور و براي 10 پين به پايه اتصال زمين (زير يكي از پيچ هاي رسيور) اگه در ساخت اشتباهي داشتم لطفا راهنمايي بكنيد .

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
سلام
ممنون ببين دوست عزيز پشت تيونر جاي 10پين است البته سكت نداره مثل
550استارست البته كاري به سكتش ندارم ببينم نميتونه خودش باشه
براي من جاي جيتك بودنش معمه اينم لطف كنيد ممنون ميشم

osameh

کاربر
2008-01-22
4
0
تشكر از راهنمايي

:)
دوست عزیز لودر جیتک 190 برای رسیورهای که دارای پورت جیتک 10 پین هستند کارایی دارند بعضی رسیورهای استارتراک دارای خروجی جیتک 10 پین هستند 40 پین روی برد مربوط به جیتک نمی شود یا باید 20 پین باشد یا 10 پین موفق باشید
سلام پس چرا من رو راهنمايي نمي كنيد دوستان اگر من را راهنمايي نمي كنيد لطفا به من بگوييد كه منتظر كمك دوستان نباشم و فكري بكنم با تشكر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز برای جیتک این مدل باید کابل را جای قسمت 20 پین روی برد متصل کنید درضمن احتیاج به led و دیود نیست و نباید برای کابل جیتک استفاده شود موجب شناسایی نشدن cpu و عدم جیتک می شود آموزش دقیق ساخت کابل در بخش موجود است پیشنهاد می کنم کابل را مجدد و با حوصله درست کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
ممنون ببين دوست عزيز پشت تيونر جاي 10پين است البته سكت نداره مثل
550استارست البته كاري به سكتش ندارم ببينم نميتونه خودش باشه
براي من جاي جيتك بودنش معمه اينم لطف كنيد ممنون ميشم

دوست عزیز مدار مربوط به 10 پین را پیگیری کنید ببینید با cpu ارتباط دارد به احتمال زیاد 10 پین جای جیتک است اگر می توانید یک عکس واضح از سخت افزار و جای پین ها بگذارید تا محل دقیق اتصال کابل جیتک و طریقه نصب را برایتان مشخص کنم موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
من رسيور Strong 4610 - 2 رو چون 4 خطه شده بايد jtag كنم.
كابل رو درست كردم و متصل كردم.
برنامه Jkey بدون هيچ error اي CPU دستگاه رو شناسايي كرده.
و ظاهرا Erase ميشه فلشش اما مشكلم اينه كه وقتي مي خوام فايل فلش جديد رو روي اون Program كنم پيغام ميده كه Flash Selected is Not Blank . Continue Anyway?
با وجود اين پيغام من OK مي كنم و فايل فلش جديد رو به طور كامل و 100% ميريزه.
وقتي كار تموم ميشه و رسيور رو دوباره روشن مي كنم هنوز 4 خطه است و هيچ فايلي قبول نمي كنه.
حتي فايل كارخونه اي رو هم با كابل Upgrade قبول نمي كنه.

راهنمايي شما چيست؟

دوست عزیز قبل از هر چیز تغذیه را چک کنید خصوصا ولتاژ3/3 ولت اگر مشکل نداشت فایل فلش که استفاده کردید برای جیتک مشکل دارد وباید فایل دیگری را استفاده کنید موفق باشید

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
دوست عزیز قبل از هر چیز تغذیه را چک کنید خصوصا ولتاژ3/3 ولت اگر مشکل نداشت فایل فلش که استفاده کردید برای جیتک مشکل دارد وباید فایل دیگری را استفاده کنید
مرسي از پاسختون.
در رابطه با ايراد داشتن فايل فلش به اين دليل كه پيغام error قبل از ريختن اين فايل از طرف Jkeys صادر ميشه بنابر اين تصور مي كنم كه اشكالي از فايل نيست. ضمن اين كه تا به حال 3 تا فايل فلش مخصوص Strong 4610-2 كه حجمي حدود 2 مگ داره رو امتحان كردم و تنها Error اي كه وجود داره همين Flash Selected is not Blank هست.

در اين رابطه فكر مي كنم طبق صحبت شما ولتاژ 3/3 ولت اشكال داره.
فقط يك موضوع كوچيكي هست كه اميدوارم با توجه به موفق شدنم در Jtag ازش چشم پوشي كنيد و اون هم اينه كه :
"من فقط يك اهم متر دارم كه نمي دونم چي جوري بايد باهاش 3.3 ولت رو چك كنم و نمي دونم اصولا اين 3.3 ولت چي هست و كجاست."

من دقيقا يك هفته است كه علاف اين رسيوره شدم.
به توضيح كوچيك شما در اين رابطه مي تونه خيلي كمك بزرگي براي من باشه.

راستي من همه مراحل كارمو در اين پست از اين تاپيك "**تاپيك تعميرات فقط رسيورهاي استرانگ**" توضيح دادم كه فكر مي كنم يه نگاه مختصر بهش انداختن زياد وقتتونو نمي گيره.

با سپاس.

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مرسي از پاسختون.
در رابطه با ايراد داشتن فايل فلش به اين دليل كه پيغام error قبل از ريختن اين فايل از طرف Jkeys صادر ميشه بنابر اين تصور مي كنم كه اشكالي از فايل نيست. ضمن اين كه تا به حال 3 تا فايل فلش مخصوص Strong 4610-2 كه حجمي حدود 2 مگ داره رو امتحان كردم و تنها Error اي كه وجود داره همين Flash Selected is not Blank هست.

در اين رابطه فكر مي كنم طبق صحبت شما ولتاژ 3/3 ولت اشكال داره.
فقط يك موضوع كوچيكي هست كه اميدوارم با توجه به موفق شدنم در Jtag ازش چشم پوشي كنيد و اون هم اينه كه :
"من فقط يك اهم متر دارم كه نمي دونم چي جوري بايد باهاش 3.3 ولت رو چك كنم و نمي دونم اصولا اين 3.3 ولت چي هست و كجاست."

من دقيقا يك هفته است كه علاف اين رسيوره شدم.
به توضيح كوچيك شما در اين رابطه مي تونه خيلي كمك بزرگي براي من باشه.

راستي من همه مراحل كارمو در اين پست از اين تاپيك "**تاپيك تعميرات فقط رسيورهاي استرانگ**" توضيح دادم كه فكر مي كنم يه نگاه مختصر بهش انداختن زياد وقتتونو نمي گيره.

با سپاس.

دوست عزیز ولتاژ3/3 مستقیم از تغذیه داخل برد اصلی جریان دارد برای اینکه متوجه شوید این ولتاژ دقیقا از کدام سیم خروجی تغدیه خروج دارد روی برد اصلی یا خود تغذیه روبروی سیم ها ولتاژ را نوشته به ترتیب 5و3/3و12 که براحتی می توانید مدار مربوط به 3/3 ولت را پیدا کنید اگر این ولتاژ افت داشت خازن های قسمت ولتاژ3/3 تعویض کنید و از خازن 16v-680muاستفاده کنید موفق باشید

آخرین ویرایش:

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
.....خازن های قسمت ولتاژ3/3 تعویض کنید و از خازن 16v-680muاستفاده کنیید
خب من همين الان كاملا برد تغذيه رو از دستگاه جدا كردم و تصميم دارم خازن هايي كه رو اشاره كرديد عوض كنم.
روي اين برد در كنار خازن هاي ديگه كه ولتاژهاشون هم متفاوت هست فقط 2 تا خازن 16 ولتي وجود داره كه يكيش 100 ميكرو فاراده و اون يكي ديگه اش 220 ميكرو فاراد.
همين طور 2 تا خازن 10 ولتي و 1000 ميكرو فاراد وجود داره.
منظورتون از بين اين 4 تا كدوم هاست؟

ضمن اين كه طبق صحبت شما خازن 16 ولتي كه 680 ميكرو فاراد باشه روي برد تغذيه وجود نداره.

اصولا ولتاژ خازن ها بايد دقيقا رعايت بشه و ميشه ظرفيتش رو كم و زياد گذاشت و يا بر عكس ظرفيت خازن هاي جايگزين بايد دقيقا مانند قبلي ها باشد و ولتاژ رو ميشه كم و زياد گذاشت؟

آخرین ویرایش:
بالا