لطفا طریقه جیتگ استرانگ 4620ii البته نوع تقلبی را برایم توضیح دهید
با تشکر:ُّـ
fhکاریران عزیز سلام هرگونه مشکل که در رابطه با جیتک ریسیورها دارید اینجا بیان کنید تا زود پاسخ داده شود باتشکر
برای پروگرام کردن ای سی فلشسلام
استادان گرامی چرا هر چی آی سی فلش که با پروگرامر 3000 پروگرام میکنم پس از جا گذاشتن آی سی دستگاه جواب نمیده؟ لطفا" کمکم کنید بدونم اشکال کارم کجاست ، توی پروگرام کردن خیلی دقت میکنم ، آیا بعد از نصب آی سی روی برد ،کار خاصی باید انجام داد که دستگاه روشن بشه؟
:ُّـ متشکرم
سلام ایراد دستگاه 550 که برنامهای کانال بعد از خاموش کردن یا استنبای کردن دستگاه از حافظه ان پاک میشود چیست؟ درضمن این دستگاه ابتدا روشن نمیشد که با جیتک آن را احیا کردم ولی الان این مشکل رو دارد که بعد از روشن کردن دستگاه همه چیز صفر شده وباید دوباره کانالها رو سرچ کنم از استادانی که در این ضمینه تجربه دارند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید
علی جان سلام خودم هم به همین نتیجه رسیدم وبعد از جیتک از فلش پروگرام شده استفاده کردم ولی متاسفانه بازم مشکلم حل نشد در ضمن من از جیتک استفاده میکنم شما راه حل دیگری پیشنهاد میکنید؟:ُّـدوست عزیز خود ای سی فلش خراب است اگر از پروگرامر استفاده می کنید اعلام کنید تا روش برطرف کردن این مشکل را توضیح دهم اگر پروگرامر ندارید باید حتما ای سی فلش را تعویض کنید زیرا بلوک ها مشکل پیدا کردند و به محض قطع شدن ولتاژ حافظه مجازی پاک می شود و توسط جیتک قابل رفع نیست موفق باشید
با سلام بنده مدت 3-4 ماه است یک جیتک3 از ترکیه خریدم متاسفانه کسی بیدا نشده که طریقه اموزش باان را توضیح دهد . JtagV3 متشکرم
سلام وخسته نباشيد . دستگاه 220ci از نوع چيني عمل جيتك بخوبي انجام ميشود اما در انقال پچ ارور تايم ميدهد وهيچ پچي انتقال نمي يابد با ژچ ارجينال و27 سپتامر هم امتحان كردم اما نشد وباتشكر