مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

riazati

کاربر
2007-07-17
2
1
در خواست کمک 4620ii

لطفا طریقه جیتگ استرانگ 4620ii البته نوع تقلبی را برایم توضیح دهید
با تشکر:ُّـ

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
لطفا طریقه جیتگ استرانگ 4620ii البته نوع تقلبی را برایم توضیح دهید
با تشکر:ُّـ

دوست عزیز جیتک این رسیورها به دلیل داشتن پردازنده متفاوت فعلا با هیچ نرم افزاری امکان پذیر نیست و برای حل مشکل فلش باید ای سی را بیرون از برد با پروگرامر فلش کنید موفق باشید

vafadar1

کاربر
2007-05-16
18
40
کاریران عزیز سلام هرگونه مشکل که در رابطه با جیتک ریسیورها دارید اینجا بیان کنید تا زود پاسخ داده شود باتشکر
fh
با درود میخواستم بدانم در رسیورهای استارست مدل اولترا و usb فایل بوت از چه آدرسی روی آی سی فلش رایت میشود. ممنون

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
کار نکردن دستگاه بعد از پروگرام فلش

سلام
استادان گرامی چرا هر چی آی سی فلش که با پروگرامر 3000 پروگرام میکنم پس از جا گذاشتن آی سی دستگاه جواب نمیده؟ لطفا" کمکم کنید بدونم اشکال کارم کجاست ، توی پروگرام کردن خیلی دقت میکنم ، آیا بعد از نصب آی سی روی برد ،کار خاصی باید انجام داد که دستگاه روشن بشه؟

:ُّـ متشکرم

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
سلام
استادان گرامی چرا هر چی آی سی فلش که با پروگرامر 3000 پروگرام میکنم پس از جا گذاشتن آی سی دستگاه جواب نمیده؟ لطفا" کمکم کنید بدونم اشکال کارم کجاست ، توی پروگرام کردن خیلی دقت میکنم ، آیا بعد از نصب آی سی روی برد ،کار خاصی باید انجام داد که دستگاه روشن بشه؟

:ُّـ متشکرم
برای پروگرام کردن ای سی فلش
1- باید از فایل فلش مطمئن استفاده کنید
2-پس از پروگرام کردن حتما از گزینهverify استفاده کنید تا مطمئن شوید ای سی به طور کامل فایل فلش را در یافت کرده است
3-موقع لحیمکاری دقت زیادی بکنید که پایه ها ی ای سی درست لحیم شده باشند وکوچکترین اتصالی در کار نباشد وپس از لحیمکاری پایه ها را به خوبی شستشو بدهید
4- اگر عیب دستگاه از فلش دستگاه باشد با رعایت کردن 3 مورد بالا حتما دستگاه روشن خواهد شد

sat-ebi

کاربر
2007-08-30
16
1
با سلام و تبریک سال نو من ریسیور190usbرا با روش جدید جیتک کرد م فقط روی پانل سه عدد خط بالاو پایین میشود البته بوت را زود میگرد ولی فلش که مال x5است بسیار طول میکشد لطفابگویید اشکال از کجاست متشکرم

rahim_ehsan

کاربر
2008-01-31
26
54
با سلام خدمت علی آقا من یه رسیور 550 رو جیتک میکنم و تا مرحله پاک کردن فلش همه چیز خوب پیش میره ولی بعد از دادن آدرس فایل فلش برای پروگرام کردن آی سی با این ارور مواجه میشم Error Programming Flash At Offset 0/7fe00008 میده همه کاری کردم ولی بازم همین ارور رو میده خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید:ُّـ

tanin1359

کاربر VIP
2008-01-05
41
120
دوست عزیز یک برنامه EJ flasher جدیدی که در بخش جیتگ برای سری الترا است از آن استفاده کنید در ظمن موقع جیتگ کردن باید پایه 4و6 جیتگ را روی برد رسیور بهم وصل کنید برای فایل بوت هم فایل بوت 190 الترا را بزنید.

rahim_ehsan

کاربر
2008-01-31
26
54
سلام ایراد دستگاه 550 که برنامهای کانال بعد از خاموش کردن یا استنبای کردن دستگاه از حافظه ان پاک میشود چیست؟ درضمن این دستگاه ابتدا روشن نمیشد که با جیتک آن را احیا کردم ولی الان این مشکل رو دارد که بعد از روشن کردن دستگاه همه چیز صفر شده وباید دوباره کانالها رو سرچ کنم از استادانی که در این ضمینه تجربه دارند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام ایراد دستگاه 550 که برنامهای کانال بعد از خاموش کردن یا استنبای کردن دستگاه از حافظه ان پاک میشود چیست؟ درضمن این دستگاه ابتدا روشن نمیشد که با جیتک آن را احیا کردم ولی الان این مشکل رو دارد که بعد از روشن کردن دستگاه همه چیز صفر شده وباید دوباره کانالها رو سرچ کنم از استادانی که در این ضمینه تجربه دارند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید

دوست عزیز خود ای سی فلش خراب است اگر از پروگرامر استفاده می کنید اعلام کنید تا روش برطرف کردن این مشکل را توضیح دهم اگر پروگرامر ندارید باید حتما ای سی فلش را تعویض کنید زیرا بلوک ها مشکل پیدا کردند و به محض قطع شدن ولتاژ حافظه مجازی پاک می شود و توسط جیتک قابل رفع نیست موفق باشید

rahim_ehsan

کاربر
2008-01-31
26
54
دوست عزیز خود ای سی فلش خراب است اگر از پروگرامر استفاده می کنید اعلام کنید تا روش برطرف کردن این مشکل را توضیح دهم اگر پروگرامر ندارید باید حتما ای سی فلش را تعویض کنید زیرا بلوک ها مشکل پیدا کردند و به محض قطع شدن ولتاژ حافظه مجازی پاک می شود و توسط جیتک قابل رفع نیست موفق باشید
علی جان سلام خودم هم به همین نتیجه رسیدم وبعد از جیتک از فلش پروگرام شده استفاده کردم ولی متاسفانه بازم مشکلم حل نشد در ضمن من از جیتک استفاده میکنم شما راه حل دیگری پیشنهاد میکنید؟:ُّـ

oooo

کاربر
2008-02-19
4
0
با سلام بنده مدت 3-4 ماه است یک جیتک3 از ترکیه خریدم متاسفانه کسی بیدا نشده که طریقه اموزش باان را توضیح دهد . JtagV3 متشکرم

oooo

کاربر
2008-02-19
4
0

JtagV3 Böcek Bağlantı Açıklaması

JtagV3 programında Böcek bağlantı var yada yok şeklinde Marka ve modellerde belirtilmiştir.
Böcek bağlantı İntel Flashlarda gereklidir fakat bütün intel flashlı boartlar için geçerli değildir.

Sizin dikkate almanız gereken JtagV3 programındakı Böcek bağlantı Var Yada Yok Yazısıdır.

Böcek bağlantı var yazıyor ise.İnternet sitesinden yükleme yapıcağınız cihazın dump dosyasını
İndirdiğinizde yanında gelen resimde bağlantı uçlarını B8 ve B9 olarak görebilirsiniz.
Resimde belirtilen yerlere Böcekteki B8 ve B9 u bağlamanız gereklidir.
Bağlantıyı yapmazsanız silme ve yazma işlemi yapamazsınız.

Sistemde olmıyan bir intel flash lı cihaz için flash ayaklarının 12 ve 13 numaralı uçlarının
Gittiği kompenentleri bulmanız gerekir.
Flash ayaklarındaki 12 ve 13 nolu uçlara böcekteki B8 ve B9 u bağlantı yaparak
Yükleme işlemi yapabilirsiniz.
Farklı bir cihaz üzerinde, gördüğünüz resime benziyor diye ölçüm işlemi yapmadan
B8 ve B9 uygulaması yapmayınız.

Böcek

Böcek Res

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام بنده مدت 3-4 ماه است یک جیتک3 از ترکیه خریدم متاسفانه کسی بیدا نشده که طریقه اموزش باان را توضیح دهد . JtagV3 متشکرم

دوست عزیز اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید آیا جیتک 3 دستگاه خاصی برای جیتک یا اینکه نرم افزار یا آموزش خاصی می باشد ؟

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام وخسته نباشيد . دستگاه 220ci از نوع چيني عمل جيتك بخوبي انجام ميشود اما در انقال پچ ارور تايم ميدهد وهيچ پچي انتقال نمي يابد با ژچ ارجينال و27 سپتامر هم امتحان كردم اما نشد وباتشكر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام وخسته نباشيد . دستگاه 220ci از نوع چيني عمل جيتك بخوبي انجام ميشود اما در انقال پچ ارور تايم ميدهد وهيچ پچي انتقال نمي يابد با ژچ ارجينال و27 سپتامر هم امتحان كردم اما نشد وباتشكر

دوست عزیز اگر رسیور 220 معمولی باید ای سی فلش را تعویض کنید یا اینکه با پروگرامر فلش ای سی را مجدد فلش کنید و راه بهتر اینکه ای سی فلش را روی برد رسیور دیگری که دارای پردازنده STI می باشد بگذارید و با فایل فلش پروگرام کنید توجه کنید از فایل بوت استفاده نکنید به دلیل اینکه ای سی این مدل یک میگ است معمولا بعد از عمل جیتک نرم افزار را نمی پذیرد موفق باشید

heidari

کاربر
2007-04-15
26
57
با سلام من یک دستگاه کاون 200z دارم که به علت اپگرید نشدن ان خواستم جیتک کنم تمام مراحل جیتک انجام میشود ولی در هنگام پروگرام ارور میدهد البته ایسی فلش ان39vf1601 میباشد که تا به حال ندیده بودم چون ایسی فلش اکثر دستگاه های کاون 200z از نوع 39vf160 میباشد یک ایسی 39vf160 در دستگاه دیگر پروگرام کرده و بجای ان وصل کردم اما با دستگاه کار نکرد دو باره ایسی خودش را در یک دستگاه دیگر پروگرام کرددم ولی با رسیوز روشن نشد ایا ممکن است سی پی یودر موقع جیتک صدمه دیده با شد البته با وصل کابل جیتک دستگاه توسط pc شناسایی میشود و فقط در موقع پئوگرام ارور میدهد

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
سلام
من رسیورا استرانگ 4652 با ای سی cpu conexant را میخوام فلشش رو پروگرامش کنم . طرز جیتگ کردن و نوع کابل و برنامه . خلاصه منو راهنمایی کنید که من هنوز jtag نکردم . البته پروگرمر superpro 3000u دارم ولی میخوام ای سی رو برش ندارم چون ایسی یدک ندارم میترسم موقع برداشتن از حرارت خراب بشه
ممنونم
خیلی لطف کردید و خوندید. اگه جواب بدین دعاگوی شما هستم

بالا