مشکلات خود را در رابطه با هایویون اینجا مطرح نماید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
یه دستگاه9898 ایکلاس hdmi یه مدت پیش برادرم گرفت کمتر یه ماهه..
اما الان به مشکل برخورده.
ابتدا رسیور هنگ میکرد پچ رو عوض کردیم تا درست شد اما باز بعد2 روز دردسر عدم سازگاری با دایسیک اتفاق افتاد با هزار بدبختی بعد تست12 دایسیک با یکی جور شد .
الان هم کلا از کار افتاده و خیلی از کانالها رو سرچ نمیکنه!!!!!
حتی بدون4به1
بصورت مستقیم سیم رو وصل کردیم اما کلا190 کانال سمت نایل ست بیشتر سرچ نمیکنه تمام پچ های موجود در انجمن از پچ کارخونه تا اخرین پچ هم تست شد ولی فرقی نکرد ..
هم Vسرچ میکنه و همH اما خیلی از فرکانس های دیگه رو نمیگیره..
تمام ماهواره ها هم همینطور و اکثر فرکانس ها رو سیگنال نداره..
کارايي که کردم
با يو اس بي بکاپ هم ريختم تمام ورژن هاي موجود رو هم با يو اس بي هم با لودر منتقل کرد..
ال ان بي 3 برن تست کردمد
سيم کوتاه کردم2متر نزديک ديش
سه نوع سيم الماني-چيني-ايراني
در برخي فرکانس ها سيگنال نميده مثلا در نايل ست 11747 درتيکال رو سيگنال داره 10911 رو سيگنال نميده.
يا 10720 هوريزنتال سيگنال داره 10892 رو سيگنال نشون نميده..
کلافه شدم دیگه رسیور هم نو هست لطفا یه راهکار بذارید جلومون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
یه دستگاه9898 ایکلاس hdmi یه مدت پیش برادرم گرفت کمتر یه ماهه..
اما الان به مشکل برخورده.
ابتدا رسیور هنگ میکرد پچ رو عوض کردیم تا درست شد اما باز بعد2 روز دردسر عدم سازگاری با دایسیک اتفاق افتاد با هزار بدبختی بعد تست12 دایسیک با یکی جور شد .
الان هم کلا از کار افتاده و خیلی از کانالها رو سرچ نمیکنه!!!!!
حتی بدون4به1
بصورت مستقیم سیم رو وصل کردیم اما کلا190 کانال سمت نایل ست بیشتر سرچ نمیکنه تمام پچ های موجود در انجمن از پچ کارخونه تا اخرین پچ هم تست شد ولی فرقی نکرد ..
هم Vسرچ میکنه و همH اما خیلی از فرکانس های دیگه رو نمیگیره..
تمام ماهواره ها هم همینطور و اکثر فرکانس ها رو سیگنال نداره..
کارايي که کردم
با يو اس بي بکاپ هم ريختم تمام ورژن هاي موجود رو هم با يو اس بي هم با لودر منتقل کرد..
ال ان بي 3 برن تست کردمد
سيم کوتاه کردم2متر نزديک ديش
سه نوع سيم الماني-چيني-ايراني
در برخي فرکانس ها سيگنال نميده مثلا در نايل ست 11747 درتيکال رو سيگنال داره 10911 رو سيگنال نميده.
يا 10720 هوريزنتال سيگنال داره 10892 رو سيگنال نشون نميده..
کلافه شدم دیگه رسیور هم نو هست لطفا یه راهکار بذارید جلومون
با درود
دوست گرامی پردازنده های مورد استفاده روی بردهای ایکلاس نامرغوب زیاد توش داره وایرادهای بنی اسراییلی بوجود میاره
شما اول با یک پاور دیگه چک کنید
می توانید lm317را هم تعویض کنید سابقه داشته است
اگر پردازنده بیش ازحد معمول گرم میکنه وبا 2 مورد بالا اشکال رفع نشد می تواند از تیونر و یاپردازنده دستگاه باشه

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود
دوست گرامی پردازنده های مورد استفاده روی بردهای ایکلاس نامرغوب زیاد توش داره وایرادهای بنی اسراییلی بوجود میاره
شما اول با یک پاور دیگه چک کنید
می توانید lm317را هم تعویض کنید سابقه داشته است
اگر پردازنده بیش ازحد معمول گرم میکنه وبا 2 مورد بالا اشکال رفع نشد می تواند از تیونر و یاپردازنده دستگاه باشه
سلام
ممنون شهرام عزیز
دارم روش کار میکنم فعلا رسیور رو باز کردم ببینم دردش چیه ..
چون قصد فروشش رو داشتم نمیخواستم بازش کنم گفتم شاید نرم افزاری مشکلش حل بشه ولی خب چاره ای نیست ..
پردازنده حرارتش عادی هست و گرمای کمی داره..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور با تعویض پردازنده مشکلش بر طرف شد...
عجب حکایتی شده این ایکلاس و مشکلاتش..
رسیور20 کار نکرده سی پی یو خراب شده..
ممنون از دوستان

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
ریست شدن دائم ای کلاس مدل 9696xpvr

با سلام و خسته نباشید
دستگاه ای کلاس 9696 xpvr دائم هر چند ثانیه یکبار حالت خاموش روشن شدن یا ریست کردن دارد و فرصت کانال یابی و تنظیم را نمی دهد در ضمن دستگاه فوق نو است و استفاده نشده دوستان لطفا" راهنمایی بفرمایند.

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
با سلام و خسته نباشید
دستگاه ای کلاس 9696 xpvr دائم هر چند ثانیه یکبار حالت خاموش روشن شدن یا ریست کردن دارد و فرصت کانال یابی و تنظیم را نمی دهد در ضمن دستگاه فوق نو است و استفاده نشده دوستان لطفا" راهنمایی بفرمایند.
درود دوست گرامی
من فکر کنم باید یه نرم افزار بزنی وبهتره با کابل rs232 باشه از نرم افزار کارخانه استفاده کن و بعذ اخرین نرم افزار رو تزریق کن و بعد از اون دستگاه رو ریست فکتوری کن امید است درست بشه در غیر این صورت فلش دستگاه و یا تغذیه و مشکلات پاوری میباشد که باید از اشخاص وارد کمک بگیری.

se7en-ehsan

کاربر
2009-07-04
35
94
38
سلام
1 hivion 9191x usb دارم كه الان چند وقته كه كانالاش خود به خود ميپره ودستگاه ريست ميشه .ميخواستم ببينم كسي همچين مشكلي داشته تا حالا؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
سلام
1 hivion 9191x usb دارم كه الان چند وقته كه كانالاش خود به خود ميپره ودستگاه ريست ميشه .ميخواستم ببينم كسي همچين مشكلي داشته تا حالا؟

با استفاده از لودر نرم افزاز کارخونه ای منتقل کنید

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
در بعضی ازرسیورهای ایکلاس سیم آنتن بلند باشه حدود 20 متر یا سیگنال نمیده و یا سوییچ عمل نمیکنه و حتی بدون سویچ و یکسره هم سیگنال نمیدن اما در پشت بام و سیم کوتاه جواب میدن و جنس سیم هم خوبه ایا مشکل از تیونر است یا چیز دیگه است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان نداشتن تصویر در خروجی avوhdmi در دستگاه 9898 hdmi عیب کجاست
با درود
اگر دستگاه نرم افزار قبول میکنه یکبار با کابل آپگریدش کنید شاید درست بالا نمیاد.
با سلام
در بعضی ازرسیورهای ایکلاس سیم آنتن بلند باشه حدود 20 متر یا سیگنال نمیده و یا سوییچ عمل نمیکنه و حتی بدون سویچ و یکسره هم سیگنال نمیدن اما در پشت بام و سیم کوتاه جواب میدن و جنس سیم هم خوبه ایا مشکل از تیونر است یا چیز دیگه است
درود
دوست گرامی متاسفانه این یک ایراد عجیب بوده که من خیلی روش کار کردم هیچ دلیل منطقی پیدا نکردم دستگاه با 25متر سیم دایم مشکل داشت ماهواره عوض نمیکرد با موتور هیچ مشکلی نداشت
بعد با یک سیستم دیگه 10متر سیم و3تا دیش بدون ایراد جواب میده!
کلی قطعه عوض کردم فایده نداشت اخر صاحبش با یک نفر که استارست 95داشت وفاصله دیش نزدیک بود تعویض کرد وهر 2 نفر بدون مشکل چند جهت را دارند!

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
یه رسیور اي كلاس 9898hdmi دارم که تصویر نداره خود به خود اینجوری شده ای کلاس معولی hdmi هستش نه hd از پورت hdmi تصویر داره فقط av مشکل پیدا کرده

9898XS PVR HDMI

میشه راهنمایی کنید چطور میتونم مشکلش رو حل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
یه رسیور اي كلاس 9898hdmi دارم که تصویر نداره خود به خود اینجوری شده ای کلاس معولی hdmi هستش نه hd از پورت hdmi تصویر داره فقط av مشکل پیدا کرده

9898XS PVR HDMI

میشه راهنمایی کنید چطور میتونم مشکلش رو حل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

دوست من مشکل دستگاه شما سخت افزاری نیست کلید video format رو روی کنترل بزنی مشکل حل میشه

ahmad2570

کاربر
2006-11-17
28
98
با سلام یه k9k9 بدون اسکارت دارم که از داخل سیم به تیونر آب وارد شده وکلن نه قدرت سیگنال داشت نه کیفیت تیونر رو در آوردم و مقداری از مدار سولفاته شده بود ترمیم کردم و تیونر رو بستم ولی الان قدرت سیگنال دارم اما کیفیت ندارم دوستان اگر ممکنه کمک کنند متشکرم

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
با سلام 2دستگاه اوردن پیشم برای تعمیر مشکل فرکانس دارن یعنی فرکانس رو اشتباه می زنن مثلا کانال pmc برروی فرکانس 11747 نمیاد باید 12598 رو بزنم تا اون رو جستجو کنه درضمن ماهواره بغیر هاتبرد رو نشناخت ÷اور و تیونر تعویض کردم مشکل حل نشد در ضمن بگم بر اثر رعد و برق برای هردو این مشکل بوجود اومده اگه می تونید لطفا کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام یه k9k9 بدون اسکارت دارم که از داخل سیم به تیونر آب وارد شده وکلن نه قدرت سیگنال داشت نه کیفیت تیونر رو در آوردم و مقداری از مدار سولفاته شده بود ترمیم کردم و تیونر رو بستم ولی الان قدرت سیگنال دارم اما کیفیت ندارم دوستان اگر ممکنه کمک کنند متشکرم
با درود
دوست گرامی شما رگولاتور 317 راتعویض کنید اگر بازهم سیگنال ندهد باید تیونر نو بندازید براش

با سلام 2دستگاه اوردن پیشم برای تعمیر مشکل فرکانس دارن یعنی فرکانس رو اشتباه می زنن مثلا کانال pmc برروی فرکانس 11747 نمیاد باید 12598 رو بزنم تا اون رو جستجو کنه درضمن ماهواره بغیر هاتبرد رو نشناخت ÷اور و تیونر تعویض کردم مشکل حل نشد در ضمن بگم بر اثر رعد و برق برای هردو این مشکل بوجود اومده اگه می تونید لطفا کمکم کنید
درود
شما یکبار دستگاه را ریست فکتوری کنید ودوباره کانال یابی اگر مشکل هنوز بود ایسی رگولاتور 317را تعویض کنید در صورت برجا بودن مشکل اقدام بعدی تیونر تعویض کنید.
چنین مشکلی میتواند از خود پردازنده یا حتی قطعات ریز دورو بر تیونر ومدار تغذیه اون باشه:eek:k:

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
دوستان بنده یک دستگاه 9797 XS PVR HDMI دارم که از پورت hdmi تصویر میگرفتم ولی وقتی که خواستم از AV یا پورت RF تصویر بگیرم تصویر به صورت سیاه و سفید و پرش دار میباشد در حالی که تصویر پورتHDMI سالم و مشکلی ندارد
فکر میکنید عیب از کجا میباشد؟
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوستان بنده یک دستگاه 9797 XS PVR HDMI دارم که از پورت hdmi تصویر میگرفتم ولی وقتی که خواستم از AV یا پورت RF تصویر بگیرم تصویر به صورت سیاه و سفید و پرش دار میباشد در حالی که تصویر پورتHDMI سالم و مشکلی ندارد
فکر میکنید عیب از کجا میباشد؟
با تشکر
درود
دوست گرامی معمولا در چنین مواقعی یک ریست فکتوری کنید وکانالیابی انجام بدهید لیست کانال آماده استفاده نزنید

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
با سلام ايكلس k9k9pvrxvid بخاطر ريختن اب داخل برد تغذيه دو قطعه سوخته بود يكي فيوز ورودي 2 امپر
و ديگري
ايسي اسيلاتور 8 پايه تغذيه به شماره 5L0365 كه پايه يك و دوي ايسي بويژه پايه يك بشدت ذوب شده بود
ايسي و فيوز را تعويض نمودم ايسي البته بگفته فروشنده جنس خوب بود بهر حال الان درخروجي چاپر اصلا
ولتاژ نداريم ضمن اينكه مقاومت وديودهاي اطراف ايسي مذكور را البته روي مدار بدقت تست كردم سالم بودند
حالا از دوستان خوبم تقاضاي مساعدت دارم با تقديم احترام
AAZ

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام ايكلس k9k9pvrxvid بخاطر ريختن اب داخل برد تغذيه دو قطعه سوخته بود يكي فيوز ورودي 2 امپر
و ديگري
ايسي اسيلاتور 8 پايه تغذيه به شماره 5L0365 كه پايه يك و دوي ايسي بويژه پايه يك بشدت ذوب شده بود
ايسي و فيوز را تعويض نمودم ايسي البته بگفته فروشنده جنس خوب بود بهر حال الان درخروجي چاپر اصلا
ولتاژ نداريم ضمن اينكه مقاومت وديودهاي اطراف ايسي مذكور را البته روي مدار بدقت تست كردم سالم بودند
حالا از دوستان خوبم تقاضاي مساعدت دارم با تقديم احترام
AAZ
درود
دوست گرامی اگر خازن 400 ولت شارژ میشود ودر ثانویه هیچ ولتی ندارید و فیوز نمیسوزه دیودها سالم هست ایسی8 پایه که خریدین کار نمی کنه سابقه هم زیاد داره
یک مقاومت اهم بالا یا280کیلو یا 470 کیلو اهم هم در مدار اولیه هست که میسوزه چک کنید
فقط نوع مرغوبش پاور را راه می اندازه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا