پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hojer

کاربر
2009-03-28
1
0
44
دوست عزیز تو دیگه نمی تونی با سوپرمکس 9200 کانالهای فرانسه و غیره تماشا کنی چون از رده خارج شدن دیگه سایت سوپر مکس برای این مدل دیگه نرم افزار ارائه نمی ده ولی تو از طریق برنامه faustoورژن1.45 و کابل آپگرید ماهواره این کانال ها رو می تونی نگاه کنی. ولی باز هم اگه رسیورت 9200 سری s بود می تونی با نرم افزار باز کنی.

m21428

کاربر
2008-04-05
5
8
سلام و خسته نباشید

چند تا سوال در مورد این رسیور Next YE-2000 DOBRATECH داشتم:
1.این رسیور تا چند گیگابایت هارد خارجی را ساپورت میکنه و با چه فرمتی و چند درایو؟ (البته تا جایی که من دیدم فرمت fat32 را ساپورت میکنه و حتی یک برنامه هم مخصوص فرمت کردن هارد داره)

2.من آخرین ایمیج جدید را ریختم و سافتکم را هم زدم و بعد برای فعال کردن امولاتور رسیور من روی منو رفتم و دکمه قرمز را زدم و بعد 1234 را زدم که امولاتور فعال شد.چند تا کانال کارتی را باز کرد ولی متاسفانه هیچ یک از کانالهای پکیج bis را باز نکرد.آیا کار خاص لازم است بکنم؟(البته این را هم بگم که توی منوی کدها رفتم و دکمه زرد را نیز زدم ولی باز کانالی باز نشد)

3.هنگامی که فلش به رسیور وصل بود، من پورت rs232 دانگل را میخواستم به رسیور وصل کنم که ناگهان رسیور ریستارت شد(مثل اینکه ایمیج جدید ریخته باشی و رسیور boot شود).حالا هیچ کدام از ورودیهای فلش کار نمیکنه.فلش هم سالم است چون تو کامپیوتر امتحان کردم.بنظر شما مشکل از کجاست؟(ضمنا در آن موقع دانگل به برق وصل بود و تا جایی که میدونم رسیور را خاموش کرده بودم(stand by) ولی دقیقا مطمئن نیستم)

4.کانالهای ایران روی عربست را گرفتم ولی هیچکدام صدا ندارند؟ آیا برای بقیه هم همینطور است؟

5.من از سوئیچ 8 تایی استفاده میکنم که 7 تا از آنها پر است. بر روی هفتمی ماهواره آسترا وصله که اصلا سیگنالی نمیده.حتی به هشتمی هم سوئیچ کردم ولی باز سیگنالی نداد، در حالی که روی یک رسیور دیگه درسته و موردی نداره.مشکل از کجاست؟

6.آیا این رسیور، دانگل را ساپورت میکند؟ اگر جواب مثبت است کدام دانگلها؟

ببخشید که سرتان را درد آوردم.ممنون میشم که به سوالاتم جواب بدهید/
با تشکر

آخرین ویرایش:

myba

کاربر
2009-03-02
1
0
67
باسلام
من نرم افزار سوپرمکس 1x1 cx ci master ورژن 125.46 را اشتباهاً به دستگاه استارمکس 1x1 cx ci plus تزریق کردم . دستگاه به سوپرمکس تبدیل و کنترل کار نمی کند . نرم افزار استارمکس را از طریق کابل usb و بوت مد می زنم یا ارور میدهد یا پنجره انتقال نرم افزار باز می شود ولی روی .% می ماند و پر نمی کند .
در این حالت پنل رسیور فقط ساعت را نشان میدهد و استند بای است . لطفاَ راهنمائی کنید . ظمناَ آیا بدون کنترل میشود تنظیمات کارخانه ای انجام داد ؟ با تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام
من نرم افزار سوپرمکس 1x1 cx ci master ورژن 125.46 را اشتباهاً به دستگاه استارمکس 1x1 cx ci plus تزریق کردم . دستگاه به سوپرمکس تبدیل و کنترل کار نمی کند . نرم افزار استارمکس را از طریق کابل usb و بوت مد می زنم یا ارور میدهد یا پنجره انتقال نرم افزار باز می شود ولی روی .% می ماند و پر نمی کند .
در این حالت پنل رسیور فقط ساعت را نشان میدهد و استند بای است . لطفاَ راهنمائی کنید . ظمناَ آیا بدون کنترل میشود تنظیمات کارخانه ای انجام داد ؟ با تشکر

معمولا این مشکل با تزریق پچ خود دستگاه با کابل و pc حل میشود. با لودر STBLink 2.03 که در بخش موجود هم تست کنید. بدون کنترل نمیشود تنظیم کارخانه کرد چون رمز میخواهد و تنها با کنترل میشه وارد کرد. اگه برنامه به هر شکلی قبول نکنه باید فلش شود.

mi.nirvana

کاربر
2010-11-01
3
0
37
سلام
چند هفته قبل نرم افزار 192.60 را روي استارمكس 1*1 ريختم روي شبكه سه مي نوشت biss ولي حالا رسور مشكل داشت به حالت اوليه برگردوندم دوباره تنظيم كردم همون نرم افزار رو ريختم ولي هيچ تاثيري نداره تو emu key تو قسمت بيس فركانس شبكه سه هست ولي تو خود شبكه هيچي نمي نويسه و شبكه در موقع فوتبال قطع ميشه چرا اين مشكل به وجود آمد ؟ با تشكر از لطف شما

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام خدمت دوستان
ببخشید علت وصل نشدن next 2000 dobratech به سی سی کم چیست
با اینکه به اینترنت متصل هستش و ip و غیره رو شناسایی میکه و در قسمت server setup بااینکه url وuser و port درست هست بازم کانکت ناقص میزنه در ضمن اکانت بر روی skystar امتحان کردم کار کرد خواهشا راهنمایی بفرمایید

AHMD222

کاربر
2010-01-30
4
1
سلام دوستان لطفا در مورد کانکت شدن رسیور نکست 18500 به اینترنت کمکم کنید
من رسیور نکست 18500 رو به کامپیوتر کانکت کردم و گزینه DHCP رسیور روشن شد و رسیور به طور کامل با کامپیوتر کانکت شد فقط مشکل اینترنته که بینشون شیر نمی شه من تنظیمات شیر شدن کانکشن رو انجام دادم اما متاسفانه موقع Login کردن conection filed می شه لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم ممنون

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
کمک در مورد راه اندازی دانگل ویولت

با سلام دوستان چند وقت پیش از دوستم در مورد ویولت زیاد تعریف شنیدم اخرین پچ ها را روی استارمکس و سوپرمکس (s) ریختم و روی ویولت هم همینطور روی مسیر w3 ,w6 .nss تست کردم تمام تنظیمات مربوط به پروتکل را هم دستکاری کردم کانال باز نکرد که نکرد الان هم 200 تا ازشون خریدم رو دستم مونده لطف کنید بگید باز میشه یا نه ؟ اگه میشه چه جوری ؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام ،دوست عزیز من الان حدود 2 ماه است ماهواره با مشخصات زیر خریدم ولی فایل آپگرید رو هنوز پیدا نکردم البته اونی که ازش ماهواره رو خریدم همون موقع یه دونه پچ بهش زد و کانالها رو باز کرد ولی الان یه مدتیه دوباره بسته لطفا در صورت امکان راهنمایی کن چون خیلی وقته دارم دنباش می گردم:
مدلش next ye-2000-fta- qplus

دوست عزیز لطفا در تاپیک های متفرقعه سوال نپرسید. آخرین نرم افزار که برای این دستگاه موجود هست برای شما قرار دادم ولی چون سیستم کانالها تغییر کرده روی همه رسیورها بسته شده اند .

پیوست‌ها

sara1362

کاربر
2010-11-23
2
0
سلام
خسته نباشید
من حدود یک سال هست که دستگاه supermax9200 cxt all in one خریدم ولی هنوز نتونستم آپگرید کنم لطفا لیک فایلش را برام بذارید
ممنونم اگه کمکک کنید

sara1362

کاربر
2010-11-23
2
0
سلام
شما خوبین
فکر کنم فقط من و شما online باشیم
لطفا اگر در موردآپگرید SUPERMAX CXT 9200 ALL IN ONE اطلاعاتی دارید برام بذارید
ممنون میشم:dast:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
خسته نباشید
من حدود یک سال هست که دستگاه supermax9200 cxt all in one خریدم ولی هنوز نتونستم آپگرید کنم لطفا لیک فایلش را برام بذارید
ممنونم اگه کمکک کنید

سلام
شما خوبین
فکر کنم فقط من و شما online باشیم
لطفا اگر در موردآپگرید supermax cxt 9200 all in one اطلاعاتی دارید برام بذارید
ممنون میشم:dast:

دوست عزیز رسیور شما از رده خارج شده خودتون رو به دردسر نندازید.آخرین نرم افزار در صفحه اول این بخش موجود است دقت کنید از برنامه سری s استفاده نکنید چون دستگاه بالا نمیاد. در مورد آپگرید کردن در برنامه های آموزشی این بخش توضیح داده شده...

mr.behrang

کاربر
2010-11-13
7
4
دوست عزیز لطفا در تاپیک های متفرقعه سوال نپرسید. آخرین نرم افزار که برای این دستگاه موجود هست برای شما قرار دادم ولی چون سیستم کانالها تغییر کرده روی همه رسیورها بسته شده اند .
از کمکتون خیلی ممنون ...
میتونم بپرسم پچ برای این دستگاه میاد یا نه(البته ذکر کنم من در زمینه آپگرید تازه کار هستم و اگه سوال پرت می پرسم شما ببخشید!)...

mr.behrang

کاربر
2010-11-13
7
4
راستی آقای tiesto.sat عزیز softcsm چه کاری انجام میده آیا این سافتکم هایی که در این سایت گذاشته اید در رسیور من عمل میکنه و اگه عمل میکنه چطور باید اعمال کرد... یک دنیا ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
از کمکتون خیلی ممنون ...
میتونم بپرسم پچ برای این دستگاه میاد یا نه(البته ذکر کنم من در زمینه آپگرید تازه کار هستم و اگه سوال پرت می پرسم شما ببخشید!)...

سلام

تا امروز که ساپورت شده . رسیورهای نکست معمولا ساپورت نرم افزاری خوبی دارند با این حال تصمیم با تیم ترکیه ای هست که این مدل مجدد ساپورت کنند یا نه.

راستی آقای tiesto.sat عزیز softcsm چه کاری انجام میده آیا این سافتکم هایی که در این سایت گذاشته اید در رسیور من عمل میکنه و اگه عمل میکنه چطور باید اعمال کرد... یک دنیا ممنون

سافتکم فایل کم حجم حاوی یک سری کد کانالها هست که میتونید از طریق usb یا کابل مثل آپگرید تزریق کنید. برای qplus باید از سافتکم های خودش استفاده کنید سعی میکنم قرار دهم...

mostafa227

کاربر
2010-09-08
2
1
[FONT=&quot]مدل رسیور من 9200[/FONT][FONT=&quot]CTX all in one [/FONT][FONT=&quot]هست و تا حالا آپگرید نکردم و نرم افزارش[/FONT][FONT=&quot] QNFM123.13 [/FONT][FONT=&quot]و تاریخش 09/17/08 هست[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]پشتشم[/FONT][FONT=&quot] S[/FONT][FONT=&quot]پیدا نکردم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] اما سوالات:[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]چه پچی باید بریزم که رسیور قاطی نکنه؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]2. [/FONT][FONT=&quot]آیا ما دو نوع 9200[/FONT][FONT=&quot]CTX [/FONT][FONT=&quot]داریم یکی معمولی یکی نوع[/FONT][FONT=&quot] S[/FONT]
[FONT=&quot]3. [/FONT][FONT=&quot]مدل رسیور من معمولی هست؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]4. [/FONT][FONT=&quot]این[/FONT][FONT=&quot] S [/FONT][FONT=&quot]کجای پشت رسیور نوشته شده. عکس ندارید؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]5. [/FONT][FONT=&quot]آیا سافتکم ها به هر رسیوری می خوره یا نه؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]6. [/FONT][FONT=&quot]این امولاتور چیه؟آیا همون پچه؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]7. [/FONT][FONT=&quot]قبل از اینکه پچ بریزم می خوام ار نرم افزار و لیست کانالام پبکآپ بگیرم اما توضیح دادن که اول باید پچ روی رسیور رو تو فلش دیسک بریزم و بعد این کارو کنم.حالا چطوری می تونم پچ رسیورو بریزم تو فلش؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]میشه بدون اینکه پچ جدیدی[/FONT][FONT=&quot] بریزم از این سافتکم ها استفاده کنم؟[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

amirsaam

کاربر
2010-11-11
4
1
با سلام و خسته نباشيد.
براي رسيورهاي SuperMax 2100 hd اصلا برنامه جديد يا سافتكم اختصاصي وجود نداره. هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم. جريان چيه؟
رسيور ما سري تو سرا نداره يا چون جديده فعلا ساپورت خوبي نداره؟
:dast:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام و خسته نباشيد.
براي رسيورهاي SuperMax 2100 hd اصلا برنامه جديد يا سافتكم اختصاصي وجود نداره. هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم. جريان چيه؟
رسيور ما سري تو سرا نداره يا چون جديده فعلا ساپورت خوبي نداره؟
:dast:

آخرین نرم افزار این رسیور مربوط به حدود 5 ماه پیش و میتوانید از لینک زیر دریافت کنید ساپورت نرم افزاری جالب نیست...

DOWNLOAD

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
[FONT=&quot]مدل رسیور من 9200[/FONT][FONT=&quot]CTX all in one [/FONT][FONT=&quot]هست و تا حالا آپگرید نکردم و نرم افزارش[/FONT][FONT=&quot] QNFM123.13 [/FONT][FONT=&quot]و تاریخش 09/17/08 هست[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]پشتشم[/FONT][FONT=&quot] S[/FONT][FONT=&quot]پیدا نکردم[/FONT][FONT=&quot] اما سوالات:[/FONT]

[FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]چه پچی باید بریزم که رسیور قاطی نکنه؟[/FONT]

[FONT=&quot]2. [/FONT][FONT=&quot]آیا ما دو نوع 9200[/FONT][FONT=&quot]CTX [/FONT][FONT=&quot]داریم یکی معمولی یکی نوع[/FONT][FONT=&quot] S[/FONT]

[FONT=&quot]3. [/FONT][FONT=&quot]مدل رسیور من معمولی هست؟[/FONT]

[FONT=&quot]4. [/FONT][FONT=&quot]این[/FONT][FONT=&quot] S [/FONT][FONT=&quot]کجای پشت رسیور نوشته شده. عکس ندارید؟[/FONT]

[FONT=&quot]5. [/FONT][FONT=&quot]آیا سافتکم ها به هر رسیوری می خوره یا نه؟[/FONT]

[FONT=&quot]6. [/FONT][FONT=&quot]این امولاتور چیه؟آیا همون پچه؟[/FONT]

[FONT=&quot]7. [/FONT][FONT=&quot]قبل از اینکه پچ بریزم می خوام ار نرم افزار و لیست کانالام پبکآپ بگیرم اما توضیح دادن که اول باید پچ روی رسیور رو تو فلش دیسک بریزم و بعد این کارو کنم.حالا چطوری می تونم پچ رسیورو بریزم تو فلش؟[/FONT]

[FONT=&quot]میشه بدون اینکه پچ جدیدی[/FONT][FONT=&quot] بریزم از این سافتکم ها استفاده کنم؟[/FONT]

سلام
قبل از اینکه سوال خودم رو بپرسم تا اونجایی که اطلاع دارم جواب شما رو میدم:
اگه کم و کسری بود ببخشید
1.رسیور شما سری S نیست و مشخصه سری اس QNFM126 هستش .
2.شما پچهای قبل از 125 رو میتونی استفاده کنی.(البته از اساتید بپرس مطمئن شو بعد)
3.بله.
4.منم ندیدم بنویسه.
5.خیر هر رسیوری بسته به مدلش سافتکم مربوط به خودش رو داره .
6.امولاتور قسمت از دستگاهه که اونجا میشه کدها رو دید و ویرایششون کرد.و پچ نرم افزار اصلی دستگاهه
7.شما یه کپی بگیر ضرر نداره که بعد برای اجرای نرم افزار باید توی قسمت USB روی فایلش OK کنی و..... ( خیلی خیلی خیلی مواظب باشه خطر داره حسنی :blow:)

سوال آخرتم خیلی جالب بود که جوابش رو نمیدونم.

حال سوال بنده از استاتید محترم
1.اگه سافتکمی اشتباها" به دستگاهی تزریق شه مشکلی پیش میاد ؟؟؟
2.معمولا" سافتکمها تا چند روز دوام میارن و شبکه ها رو باز میکنن ؟؟؟
3. نمیشه به جای سافتکم خودمون کد بدیم؟؟؟؟
4. متشکرم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TiestoSat

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
حال سوال بنده از استاتید محترم
1.اگه سافتکمی اشتباها" به دستگاهی تزریق شه مشکلی پیش میاد ؟؟؟
2.معمولا" سافتکمها تا چند روز دوام میارن و شبکه ها رو باز میکنن ؟؟؟
3. نمیشه به جای سافتکم خودمون کد بدیم؟؟؟؟
4. متشکرم

سلام

سافتکم اشتباه بریزید مشکل جدی برای دستگاه پیش نمیاد فقط سیستم کدگذاری رسیور به هم میریزه و هیچ کانالی باز نمیکنه که با تزریق سافتکم صحیح درست میشه.

سافتکم بستگی داره برای چه سیستمی ارائه شده باشه اگه برای سیستم کد DCW باشه منظور کد موقت هست و از جند ساعت تا چند روز دوام میاره . برای سایر سیتم های کد از چندین روز تا چندین ماه دوام داره...

میشه بجای سافتکم خودتون کد دستی بدید مشکلی نیست. :eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mapmap
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا