مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

mf_sys

کاربر
2007-12-24
3
0
:crazy:سلام ریسیور من spark 2000 plus fta هست cpu= ibm stb 0250 powerpc هست کدوم مدار و کدوم نرم افزار برای jtagاون لازمه:crazy:

mf_sys

کاربر
2007-12-24
3
0
spark

سلام ریسیور من spark 2000 plus fta هست cpu= ibm stb 0250 powerpc هست کدوم مدار و کدوم نرم افزار برای jtagاون لازمه

ss.nastaran

کاربر
2008-01-03
6
0
کمک اا4610

من کابلمو برای جتک وصل کردم میخواستم اا4610 فلش کنم میخاستم کمکم کنید من که در برنامه jkeys دکمه detect را می زنم ایسی فلش و cpu میشناسه بعد که میخوام eress کنم زمانی که دکمه ereess میزنم که فلشو پاک کنه برای 15 ثانیه برنامه صبر میکنه بعد دوباره به حالت اولش بر می گرده حالا که میخوام پرگرام کنم زمانی که میخوام فایل دستگامو پیدا کنم برنامه دونبال فایلی با پسوند bin میگرده ولی هیچکدو از فایلایی که من در تمام سایتها پیدا کر دم bin نیست مخواستم بدونم چیکا ر کنم من یک بار روی all fill گزوشتم شرو ع به پرگرام کرد ولی روی 18 درصد ارور داد خواهشن کمکم کنید میخواستم ببینم مراحلو تا انجا درست انجام دادم درست فلشمو پاک کردم در موقع پاک کردن چیزی شبیه پرگرام کردن نباید بیاد شروع به پرکردن کنه ؟ بعدش میخواستم بدونم در مورد فا یل از چه فایلی استفاده کنم که پسوندش bin باشه ؟

bird

کاربر
2006-10-09
4
3
روش جی تگ استرانگ 4620ii

با سلام و خسته نباشید
من روش جی تگ استرانگ 4620ii را می خواستم اگر لطف کنید ممنون می شوم
با تشکر bird

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
من کابلمو برای جتک وصل کردم میخواستم اا4610 فلش کنم میخاستم کمکم کنید من که در برنامه jkeys دکمه detect را می زنم ایسی فلش و cpu میشناسه بعد که میخوام eress کنم زمانی که دکمه ereess میزنم که فلشو پاک کنه برای 15 ثانیه برنامه صبر میکنه بعد دوباره به حالت اولش بر می گرده حالا که میخوام پرگرام کنم زمانی که میخوام فایل دستگامو پیدا کنم برنامه دونبال فایلی با پسوند bin میگرده ولی هیچکدو از فایلایی که من در تمام سایتها پیدا کر دم bin نیست مخواستم بدونم چیکا ر کنم من یک بار روی all fill گزوشتم شرو ع به پرگرام کرد ولی روی 18 درصد ارور داد خواهشن کمکم کنید میخواستم ببینم مراحلو تا انجا درست انجام دادم درست فلشمو پاک کردم در موقع پاک کردن چیزی شبیه پرگرام کردن نباید بیاد شروع به پرکردن کنه ؟ بعدش میخواستم بدونم در مورد فا یل از چه فایلی استفاده کنم که پسوندش bin باشه ؟

دوست عزیز فایلهایی رو که شما دانلود میکنید زیپ شده هستند انها رو با نرم افزار WinRAR آنزیپ کنید تا فایل فلش شما با پسوند Bin و حجم 2 مگابایت ذخیره شود.

ss.nastaran

کاربر
2008-01-03
6
0
کمک اا4610

دوست خوبم من قبلن با برنامه win zip وازش کردم حالا که باز شده سایزش 2.048 شده ولی پسوندش bin نیست راستی یک سوال من طوی برنامه jkeys که هستم قبل از اینکه فایلمو انتخاب کنم همچین اروری میزنه (Flash selected is not currently blank continue any way? ) بعد زیرش yes و no داره که من yes میزنم بعدم میرم فیلو انتخاب می کنم البته فایلی که دارم bin نیست نمی دونم چیکار کنم بعد فایل شرو میکنه به ریختن تا 99% میره بعد همچین اروری میده(Error programing flash at offset 0x--------x) من چی کار کنم

armagan

کاربر
2006-10-21
3
0
مشكل آپديت 230cu

سلام خدمت مدير بخش جي تگ
بنده يك دستگاه رسيور 230cu استارست دارم . اشتباها" برنامه 550cx رو روش نصب كردم . بعد از اون پنل شمارشگر جلوي رسيور شد (88:88) و دستگاه هم براي برنامه مجدد هيچ واكنشيب به پورت Com كامپيوتر نداره . در ضمن فايل فلش رو هم امتحان كردم. اصلا" نصب نميشه . دوستان در بخش فلش گفتن اين مشكل رو دربخش جي تك مطرح كنم . خواهشا" كمكم كنيد . با تشكر

armagan

کاربر
2006-10-21
3
0
مشكل آپديت 230cu

سلام خدمت مدير بخش جي تگ
بنده يك دستگاه رسيور 230cu استارست دارم . اشتباها" برنامه 550cx رو روش نصب كردم . بعد از اون پنل شمارشگر جلوي رسيور شد (88:88) و دستگاه هم براي برنامه مجدد هيچ واكنشيب به پورت Com كامپيوتر نداره . در ضمن فايل فلش رو هم امتحان كردم. اصلا" نصب نميشه . دوستان در بخش فلش گفتن اين مشكل رو دربخش جي تك مطرح كنم .(در بخش فلش مدير محترم گفته بودند اگر جیتگ میشد آنرا از طریق جیتگ انتقال دهید .اگر جیتگ نشود آن را باید از طریق پروگرامر منتقل کنی.) لطفا" كمكم كنيد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمت مدير بخش جي تگ
بنده يك دستگاه رسيور 230cu استارست دارم . اشتباها" برنامه 550cx رو روش نصب كردم . بعد از اون پنل شمارشگر جلوي رسيور شد (88:88) و دستگاه هم براي برنامه مجدد هيچ واكنشيب به پورت Com كامپيوتر نداره . در ضمن فايل فلش رو هم امتحان كردم. اصلا" نصب نميشه . دوستان در بخش فلش گفتن اين مشكل رو دربخش جي تك مطرح كنم .(در بخش فلش مدير محترم گفته بودند اگر جیتگ میشد آنرا از طریق جیتگ انتقال دهید .اگر جیتگ نشود آن را باید از طریق پروگرامر منتقل کنی.) لطفا" كمكم كنيد

دوست عزیز این مدل به دلیل دارا بودن پردازنده conexanet قابل جیتک نیست وبرای پروگرام فلش ای سی فلش را از برد جدا کنید وتوسط دستگاه پروگرامر و یا توسط رسیوری که دارای پردازنده sti است فلش پروگرام کنید موفق باشید

armagan

کاربر
2006-10-21
3
0
با تشكر از شما
چطور مي توم اين كار ر.و انجام بدم يا به تعميركاراي الكترونيك بدم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با تشكر از شما
چطور مي توم اين كار ر.و انجام بدم يا به تعميركاراي الكترونيك بدم

دوست عزیز اگر نمی توانید ای سی را از برد جدا کند و دوباره بگذارید به تعمیرکار مراجعه کنید زیرا کمی کار ظریف است واحتیاج به هیتر دارید موفق باشید

hamed86

کاربر
2007-05-15
3
0
سلام
وقتی jkeys رو باز میکنم ird شناخته نمیشه و خطای
( error reading from IRD (DCU PeeK رو میده

و وقتی برنامه ی sky max و یا jtagup رو باز میکنم اررور زیر رو میده
the parallel port could not be opened
البته من قبلا از jtag up استفاده میکردم ولی الان error میده
به نظر شما مشکل چیه ؟
با تشکر

8a0vl7k.jpg

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
من یک رسیور 190 d super را که تند تند روشن و خاموش میشد و در پنل جلوی دستگاه نیز فقط یک صفر میامد جیتک کردم با موفقیت شد و مشکلی نداشت اما بعد از ان خواستم پچ به رسیور منتقل کنم نمیشه و لودر نوار انتقال نیز کار نمیکنه و وقتی دستگاه رو به برق میزنم کاملا خاموش است مرا برای حل مشکل یاری کنید

hamed86

کاربر
2007-05-15
3
0
من یک رسیور 190 d super را که تند تند روشن و خاموش میشد و در پنل جلوی دستگاه نیز فقط یک صفر میامد جیتک کردم با موفقیت شد و مشکلی نداشت اما بعد از ان خواستم پچ به رسیور منتقل کنم نمیشه و لودر نوار انتقال نیز کار نمیکنه و وقتی دستگاه رو به برق میزنم کاملا خاموش است مرا برای حل مشکل یاری کنید
دوست عزیز شما اولا توی تایپیک تفاوت ظاهری 190 چینی و اورجینال(روش شناخت) برو ببین رسیورت چینیه و یا خیر ؟
جواب رو بگو تا کمکت کنیم

ss.nastaran

کاربر
2008-01-03
6
0
کمک اا4610

لطفا کمک من تا حالا چند بار کمک خواستم کسی نیست کمک کنه من اا4610 میخوام جیتک کنم بعد از پاک کردن فلش زمانی که میخوام فایل فلش دستگاهو انتخاب کنم این ارورو میده (Flash selected is not currently blank continue any way?)بعد من yesoمیزنم فایل فلش دستگاهو که از توی سایت میگیرم بعد از باز کردن ان با برنامه win zipپسوند ان binنیست اما سایز ان 2.048میباشد برنامه jikysفقط فایلهای با پسوند binقبول می کنه من در قسمت پایین ان برنامه رو میزارم روی all file تا فایلی رو که پسون ان bin نیست قبول می کنه حالا شروع میکنه به درصد انداختن تا 99% میره بد این ارورو میده(Error programing flash at offset 0x--------x) لطفا کمکم کنید که چرا فایل من bin نیست و چرا ای 2تا ارورو میده

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
لطفا کمک من تا حالا چند بار کمک خواستم کسی نیست کمک کنه من اا4610 میخوام جیتک کنم بعد از پاک کردن فلش زمانی که میخوام فایل فلش دستگاهو انتخاب کنم این ارورو میده (Flash selected is not currently blank continue any way?)بعد من yesoمیزنم فایل فلش دستگاهو که از توی سایت میگیرم بعد از باز کردن ان با برنامه win zipپسوند ان binنیست اما سایز ان 2.048میباشد برنامه jikysفقط فایلهای با پسوند binقبول می کنه من در قسمت پایین ان برنامه رو میزارم روی all file تا فایلی رو که پسون ان bin نیست قبول می کنه حالا شروع میکنه به درصد انداختن تا 99% میره بد این ارورو میده(Error programing flash at offset 0x--------x) لطفا کمکم کنید که چرا فایل من bin نیست و چرا ای 2تا ارورو میده

به نظر من ای سی فلش خراب می باشد
باید تعویض گردد

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
دوست عزیز شما اولا توی تایپیک تفاوت ظاهری 190 چینی و اورجینال(روش شناخت) برو ببین رسیورت چینیه و یا خیر ؟
جواب رو بگو تا کمکت کنیم

رسيور من اصل كره اي است و منظور من نيز براي راهنمايي رسيور اصلي است
حال بعد از اين همه سابقه هنوز نتونم رسيور چيني را از اصلي تشخيص بدم و ...

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام موضوع جیتک استارست sr-x5d
دوستان هرکاری کردم که این دستگاه را جیتک کنم نه کابل ونه سیپیو شناخته نمیشد مجبورشدم
فلش را بیرون آوردم و یک عدد آیسی نو برنامه ریزی کردم وجازدم ولی بازهم دستگاه روشن نشد البته قبل اینکه فلش را
هم دربیاورم هم روشن نبود وحال که میخواهم باز هم جیتکش کنم دوبار کابل وسیپیو شناخته نمیشود
درصورتی که کابل وپاور سالم است علت چیست شمادوستان میدانید منتظر راهنمایی شما دوستان
خوب هستم

بالا